Mit nyújt számomra a MyPrime csomag?

 

  • Korlátlan mozizás otthon – egy mozijegy áráért!
  • Közel 300 film és minimum 500 óra sorozat közül válogathat
  • Ismert és közkedvelt filmsikerek és sorozatok állnak rendelkezésére
  • A kicsikről sem feledkeztünk meg, 150 óra gyerektartalom érhető el
  • Korlátozások nélkül: megállíthatja, visszatekerheti, újra megnézheti
 
 

Hogyan érhető el a MyPrime szolgáltatás?

 

UPC Mediabox használata esetén nem kell mást tennie, mint UPC távirányítóján megnyomnia az ’on demand’ gombot és kiválasztania a Főmenüben a MyPrime opciót. UPC Horizon HD Mediabox esetében kérjük, nyomja meg a „MENÜ” gombot, majd ezt követően válassza ki a VIDEOTÁR pontot. A UPC Videotár-ban kategóriánként válogathat, hogy éppen milyen filmet, sorozatot, vagy gyerek műsort nézne.

 
 
 
 
 

A mi jövőnk

(Nos futurs)

magyarul beszélő, francia vígjáték, 97 perc, 2015

 

Yann sikeres biztosítási ügynökként az átlagfelnőttek eseménytelen, unalmas hétköznapjait éli. Nem talál az életben túl sok örömet és boldogságot, még barátnője oldalán sem. A lány egy meglepetésszerű születésnapi partit szervez a férfinak, ami jó alkalmat kínál az időutazásra. Találkozik Thomas-szal, egy régi barátjával a középiskolából, akivel régóta nem futottak össze és aki még mindig úgy viselkedik, mintha számára nem ért volna véget a nyolcvanas évek és a tinédzserkor. A férfival felidézi a boldog éveket, az első szerelmet és a kort, amikor még előttük állt az egész jövő. Az emlékek hatására úgy döntenek, felkeresik a régi osztálytársakat és ismét megszervezik a szalagavató bulit. A felkeresett barátok, szerelmek, osztálytársak élete azonban önmagában is nem kevés meglepetéssel szolgál.

 

Rendező: Rémi Bezancon

Szereplők: Pierre Rochefort, Pio Marmai, Mélanie Bernier, Kyan Khojandi

 

Forgalmazó: Vertigo

Korhatár: 16

 
 

Jenny esküvője

(Jenny's Wedding)

amerikai vígjáték, 94 perc, 2015

 

Jenny fiatal, szép és vonzó nő, senki sem érti a környezetében, miért is nem ment még férjhez. A szülei is aggódnak, hogy miért nem állapodik meg végre. Ennek valójában az az oka, hogy Jenny leszbikus. Nyíltan vállalja a másságát, csak épp a szűk családi körrel nem közölte ezt, ők semmit sem tudnak erről. Amikor Jenny végre elhatározza, hogy családot alapít, mindenkit megdöbbent a bejelentésével, hogy a párja egy másik nő, akit eddig a lakótársának hittek. A lány döntése megosztja a családot.

 

Rendező: Mary Agnes Donoghue

Szereplők: Katherine Heigl, Tom Wilkinson, Alexis Bledel

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 12

 
 

Ahol a szivárvány véget ér

(Love, Rosie)

színes, magyarul beszélő, angol-amerikai romantikus vígjáték, 102 perc, 2014 

 

Rosie és Alex már 5 éves koruk óta a legjobb barátok, ezért biztos, hogy nem egymásnak lettek teremtve vagy mégis? Amikor szerelemről, az életről vagy a helyes döntésekről van szó, ez a kettő önmaguk legnagyobb ellenségei. Egy kínos fordulat 18 évesen, egy elszalasztott lehetőség, és az élet teljesen más irányba sodorja őket. De mégis, azt a köteléket, amely összeköti őket térben, időben és különböző kontinenseken át, nem lehet tönkretenni a katasztrofális szerelmi ügyek, házasság, hűtlenség és a válás ellenére sem. Vajon megtalálják az egymáshoz visszavezető utat? Vagy akkor már túl késő lesz?

 

Rendező: Christian Ditter   

Szereplő(k): Lily Collins, Sam Claflin, Art Parkinson, Christian Cooke

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Továbbállók

(Away We Go)

magyarul beszélő, amerikai-angol vígjáték, 93 perc, 2009

 

A harmincas pár, Burt és Verona gyereket várnak. A terhesség problémamentesnek ígérkezik, de Burt excentrikus szülei a hatodik hónapban közlik, hogy elköltöznek Coloradóból, így a fiatalok úgy döntenek, az izolált farm helyett máshol raknának fészket. Útra kelnek tehát, hogy meglátogassák a szélrózsa minden irányában élő barátokat és családtagokat, és hogy értékeljék a szóba jöhető élőhelyeket. A kalandos utazás Phoenixben kezdődik, Verona lelőhetetlen barátnőjénél egy kutyaversennyel, Tucsonban folytatódik nővérénél, majd jön Wisconsin Burt sajátos gyereknevelési elveket valló rokonaival. Montrealban régi barátok várják őket örökbefogadott gyerekekkel, Miami-ban meg Burt bátyja, aki segítségre szorul.

 

Rendező: Sam Mendes

Szereplők: John Krasinski, Maya Rudolph, Catherine O'Hara

 

Forgalmazó: BigBang

Korhatár: 16

 
 

Rómának szeretettel

(To Rome with Love)

magyarul beszélő, amerikai-olasz-spanyol vígjáték, 108 perc, 2012

 

A Rómának szeretettel sokszereplős vígjáték, ami a világ egyik legelbűvölőbb városában játszódik. Woody Allen legújabb filmje bemutat nekünk egy neves amerikai építészt, aki újraéli az ifjúságát; egy átlagos középosztálybeli rómait, aki hirtelen a város egyik legnagyobb hírességévé válik; egy fiatal vidéki párt, akik különböző romantikus afférokba bonyolódnak; és egy amerikai operarendezőt, aki egy énekesnek sem utolsó temetkezési vállalkozót szeretne feljuttatni a színpadra.

 

Rendező: Woody Allen

Szereplők: Penélope Cruz, Ellen Page, Woody Allen

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 12

 
 

Az ember, akit Ovénak hívnak

(En man som heter Ove)

magyarul beszélő, svéd fekete komédia, 116 perc

 

Ove mogorva, magának való ember. Nem igazán értékeli a komputerizált világot, még kevésbé azokat az embereket, akiknek nehezen megy az utánfutós tolatás, vagy akiknek szakembert kell hívni ahhoz, hogy légtelenítsék a radiátorukat. Ove nem érti a szomszédokat sem: hogy miért nem tudják betartani a szabályokat a parkolással, kutyasétáltatással, zajongással kapcsolatban egy kertvárosi övezetben. Az 59 éves Ovét csak a hétköznapi rutinja élteti, és az, hogy Saabot vezessen. És megvan a sommás véleménye mindenkiről, akik képesek Volvót, vagy bármilyen lehetetlen külföldi márkát vásárolni. De hirtelen minden a jelentőségét veszíti, amikor Ovét elküldik a munkahelyéről. S ha mindez még nem volna elég, még egy új család is a szomszédságba költözik, akik annak ellenére látják a férfi hatalmas szívét, hogy Ove mindenkivel azt akarja elhitetni, neki igazából nincs is szíve.

 

Rendező: Hannes Holm

Szereplők: Rolf Lassgard, Zozan Akgün, Tobias Almborg

 

Forgalmazó: Vertigo

Korhatár: 16

 
 

Kispályás szerelem

(Playing for Keeps)

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 2012

 

A megnyerő egykori futballcsillag, George (Gerard Butler), néhány sikertelen ballépés után hazatér, hogy végre rendbe tegye az életét. George a fiához is szeretne újra közel kerülni, ezért elvállalja az edzőséget a fiú focicsapatában. Hiába igyekszik azonban érett, komoly felnőtté válni, a kikapós "futballanyukák", akik valósággal tapadnak rá, számos megpróbáltatás elé állítják, ráadásul volt szerelme, Stacie (Jessica Biel) is férjhez menni készül.

 

Rendező: Gabriele Muccino

Szereplők: Gerard Butler, Jessica Biel, Uma Thurman, Catherine Zeta-Jones

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 12

 
 

A nyár királyai

(The Kings of Summer)

feliratos, amerikai vígjáték, 95 perc, 2013

 

Amikor az ember még kicsi, elképzelni sem tudja, hogy a szeretett szülei mennyire idegesítő közellenségekké tudnak válni később. Joe és Patrick gyerekkori jóbarátok, akik a hétköznapi tinik nyomorúságos életét élik őrlődve a suli és család között. Teljesen elegük van az otthoni állandó szekírozásból. Elszöknek és az erdőben építenek maguknak egy páratlan főhadiszállást, Biaggioval, aki valahogy belekeveredik az akcióba. Míg a zaklatott család utánuk kutat ők mindent megtesznek, hogy saját lábra álljanak és teljesen önállóak legyenek a vadonban.

 

Rendező: Jordan Vogt-Roberts

Szereplők: Nick Robinson, Gabriel Basso, Moises Arias, Nick Offerman

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 12

 
 

Megőrjít a csaj

(She's Funny That Way)

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 93 perc, 2015

 

Peter Bogdanovich vígjátékában egy fiatal hollywoodi csillagocska, Isabella Patterson meséli el, hogy egy elbűvölő Broadway rendező, Arnold Albertson tettei hogyan változtatták meg életét örökre. A nem túl megbízható elbeszélésből kiderül, hogy a Brooklynban született, korábban escortként dolgozó lány randevúja a direktorral hogyan fordult át egy visszautasíthatatlan ajánlatba. Az egész történet egy félresikerült tündérmese, ahol az események láncolata mindenkit elér, kezdve Arnold feleségével, Deltával, az alamuszi drámaíró Joshua Fleeten át egészen Isabella dilis therapeutájáig.

 

Rendező: Peter Bogdanovich

Szereplők: Imogen Poots, Owen Wilson, Jennifer Aniston, Kathryn Hahn

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Big Bang Media

 
 

Mindenáron esküvő

(Ahora o nunca)

magyarul beszélő, spanyol vígjáték, 91 perc, 2015

 

Álex és Eva lázasan készülődik esküvőjükre, melyet Nagy-Britanniába szeretnének megtartani. Lázasan zajlanak az előkészületek és úgy tűnik, minden a tervek szerint alakul. Ám egy váratlan fordulat bonyodalmak egész sorát indítja el. A násznépet szállító repülőgép járatát törlik, majd a pótmegoldásként javasolt Marseille-i járat London helyett Amszterdamban ér földet - egy vulkánkitörés miatti hamufelhő folytán. Az esküvő napját elhalasztják, ám a fiatal pár mindenáron esküvőt akar.

 

Rendező: María Ripoll

Szereplők: Dani Rovira, María Valverde, Jordi Sánchez, Clara Lago

 

Forgalmazó: Vertigo

Korhatár: 16

 
 

Én, a séf

(Comme un chef)

magyarul beszélő, francia-spanyol vígjáték, 84 perc, 2012

 

Alexandre Lagarde, a veterán sztárséf komoly konfliktusba kerül Stanislas Matterrel, az étteremcsoport új vezetőjével. Matter arra készül, hogy lecseréli őt egy ifjú, modern séfre, aki a molekuláris gasztronómia megszállottja, mert az sokkal jövedelmezőbb. Első lépésként elkezdi kirúgni Lagarde csapatának tagjait. Ami még rosszabb, Lagarde kezd kifutni az ötletekből, pedig a legnevesebb étteremkalauz kritikusai bármelyik pillanatban feltűnhetnek tesztelni. Kétségbeesésében keresni kezd maga mellé valakit. Egy nap, mintha a szerencse vezérelné oda, találkozik Jackyvel, aki az haute cuisine megszállottja. A szakmát autodidakta módon elsajátító férfi rendkívül tehetséges, de makacs, mint egy öszvér.

 

Rendező: Daniel Cohen

Szereplők: Jean Reno, Michaël Youn, Julien Boisselier

 

Forgalmazó: MTVA

Korhatár: 12

 
 

Férfiak és csirkék

(Men & Chicken)

feliratos, dán-német fekete komédia, 104 perc, 2015

 

Gabriel és Elias hiába testvérek, gyökeres ellentétei egymásnak. Egyik óráján Gabriel telefonhívást kap, amelyben közlik vele, hogy apjuk elhunyt. Életük váratlan fordulatot vesz, amikor egy videófelvételből megtudják, a megboldogult igazából nem is a biológiai apjuk volt, mert ő valójában még mindig él, egy szigeten. A két testvér útnak indul, és a szigeten csupa meglepetésben lesz részük. Megismerkednek a polgármesterrel, és annak lányával, aki utálja az életét, önmagát, a családját és a szigetet, és egyébként is kicsit neurotikus nő. A szülői házban aztán egy csomó állat mellett olyan hibbant emberekkel is találkoznak, akikről nemcsak az derül ki, hogy testvéreik, de ismerik az eltitkolt igazságot a családjukról és önmagukról is.

 

Rendező: Anders Thomas Jensen

Szereplők: David Dencik, Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas

 

Forgalmazó: Vertigo

Korhatár: 16

 
 

A kis Nicolas nyaral

(Les vacances du petit Nicolas)

magyarul beszélő, francia családi vígjáték, 97 perc, 2014

 

Itt az iskolaév vége és végre elérkezett a hőn áhított nyári vakáció ideje. Kis Nicolas szüleivel és nagyijával a tenger felé veszik az irányt, és egy kis tengerparti szállodába költöznek a nyár idejére. Nicolas nem vesztegeti idejét, sec-perc alatt új barátokra tesz szert. Ott van Ben, aki valójában nem is nyaral, mert a tengerparton lakik; Fructueux, aki bármit magába töm, ráadásul megállás nélkül, még halat is, akár nyersen is. Aztán ott van Djodjo, aki furán beszél, talán mert angol; Crépin, bőgőmasina, és Côme, akinek mindig igaza van és ezért igazán bosszantó alak tud lenni. Természetesen akad egy lány is, Isabelle, aki képes olyan bociszemekkel követni Nicolast, hogy a felnőttek már egy jövőbeni esküvő képét vizionálják szemük előtt. A kis Nicolas egy picit meg is ijed a kötelezettségek gondolatától, szerencséjére ott vannak neki újdonsült barátai, hogy kihúzzák a pácból, s persze még nagyobb galibába keverjék.

 

Rendező: Laurent Tirard

Szereplők: Mathéo Boisselier, Valérie Lemercier, Kad Merad

 

Korhatár: 6

Forgalmazó: ADS

 
 

A szerelem üstököse

(Comet)

színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus film, 91 perc, 2014

 

A film egy kozmikus szerelem párhuzamos univerzumokon átívelő történetét meséli el. Dell és Stephanie különös kapcsolatában a tér is az idő relatív, egymás iránti érzéseik azonban erősebbek a fizika bármely törvényénél.

 

Rendező: Sam Esmail

Szereplők: Emmy Rossum, Justin Long

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: ADS

 
 

Jószomszédi iszony

(Duplex)

magyarul beszélő, amerikai-német vígjáték, 89 perc, 2003

 

Alex és Nancy az ígéretes fiatal pár beköltözik álmai otthonába. Csupán egy apró szépséghibája van az álomháznak, hogy a felső szinten egy életjáradékos anyóka tengeti napjait. Alex és Nancy nem is sejtik, hogy a látszólag barátságos és rozoga hölgy valójában egy undok, rosszindulatú nyanya. Egy ravasz, dörzsölt, minden hájjal megkent banya. Egy elvetemült, megátalkodott, gonosz, égetnivaló szipirtyó! Tébolyító harc kezdődik a nyugalomért és a lépcsőházért.

 

Rendező: Danny DeVito

Szereplők: Ben Stiller, Drew Barrymore, Eileen Essell

 

Forgalmazó: Miramax

Korhatár: 12

 
 

Last Vegas

(Last Vegas)

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 105 perc, 2013  

 

Billy (Michael Douglas) sok évi agglegény élet után házasodni készül. Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) és Sam (Kevin Kline) megdöbbennek nyugdíjas cimborájuk váratlan döntésén. A hatvanon túli csapat Las Vegas felé veszi az irányt, hogy egy világra szóló partival búcsúztassák el Billyt eddigi csajozós életétől. Hamarosan azonban rá kell jönniük, hogy a Bűn Városa kissé megváltozott a hatvanas évek óta és keményen be kell hozniuk a lemaradást a bulizások, a szerencsejáték, a bombázó nők és az alkoholos mámor területén.

 

Rendező: Jon Turteltaub

Szereplők: Robert De Niro, Morgan Freeman, Michael Douglas, Kevin Kline

 

Forgalmazó: ProVideo

Korhatár: 16

 
 

Magic Mike

(Magic Mike)

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 111 perc, 2012

 

Mike (Channing Tatum) vállalkozó. A több téren is tehetséges és rendkívül sármos férfi azzal tölti a napjait, hogy az Amerikai Álmot hajszolja, a lehető legtöbb módon: tetőkkel és autókkal dolgozik, vagy bútorokat tervez tampai otthonában. Éjszakánként pedig varázslatos ember lesz. Egy csak férfiakat felvonultató revü műsor fő attrakciójaként Magic Mike évek óta vetkőzik a Club Xquisite színpadán, ahol eredeti stílusban előadott, lehengerlő mozdulatokkal kápráztatja el a közönséget. Minél jobban elcsavarja a nők fejét, azok annál több pénzt hagynak a klubban, és Dallas (Matthew McConaughey), a szórakozóhely tulajdonosa ennek csak örülni tud. Miután fantáziát lát egy általa csak Kölyöknek becézett srácban (Alex Pettyfer), Mike a szárnyai alá veszi a 19 éves fiút, és bevezeti a tánc, a bulik, a csajozás és a laza pénzszerzés világába. Nem kell hozzá sok idő, és a klub legújabb alkalmazottja saját rajongókra tesz szert, így a nyár sok-sok szórakozást ígér.

 

Rendező: Steven Soderbergh

Szereplők: Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Matt Bomer

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 16

 
 

Még egy év

(Another Year)

magyarul beszélő, angol vígjáték, 124 perc, 2010

 

A "Még egy év" című film négy évszakon átívelő, megható történetet mesél el a boldog házasságban élő Tomról és Gerriről, valamint apró-cseprő gondokkal küzdő családjukról és barátaikról. Az életszagú, valós történések a szerelem és a szeretet, az öröm és a szomorúság, a remény és a kétségbeesés, a társaskapcsolatok és a magány, valamint a születés és a halál körül forognak. Mike Leigh új filmje egy 60-es éveiben járó házaspár egy évét mutatja be. Egymáshoz és barátaikhoz fűződő viszonyukat társasági életükön keresztül ismerhetjük meg.

 

Rendező: Mike Leigh

Szereplők: Jim Broadbent, Ruth Sheen, Lesley Manville

 

Forgalmazó: BigBang

Korhatár: 12

 
 

Lánybúcsú

(Bachelorette)

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 87 perc, 2012

 

Becky hamarosan férjhez megy a jóképű barátjához, Dale-hez. Úgy gondolja, hogy az erősebb nem képviselőjéhez hasonlóan neki is kijár egy lánybúcsú. Össze is trombitálja az egykori középiskolai barátnőit. Közülük Regan titokban meg van sértődve, hogy nem ő kelt el először a lánycsapatból. Gena az ironikus stílusával leplezi, hogy valójában rettentően romantikus alkat. És ott van Katie, aki bizony nem az IQ-járól híres, hanem, hogy vadul élvezi az életet. Becky szolid bulit tervez, ám a dolgok pillanat alatt elfajulnak.

 

Rendező: Leslye Headland

Szereplők: Kirsten Dunst, Isla Fisher, Rebel Wilson, Lizzy Caplan

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 16

 
 

A séf

(Chef)

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 114 perc, 2014

 

Carl Casper (Jon Favreau) egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. A twitterről pedig azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák. Döbbenten veszi tudomásul, hogy ezrek olvasták a sületlenségeket, amit egy komisz ételkritikus pikírt kritikájára válaszolt. Mikor munkanélküli lesz, volt neje (Sofía Vergara) unszolására elhatározza, hogy elfogadja a nagyképű volt pasijának (Robert Downey Jr.) a segítségét és megvalósítja egy régi álmát: nekivág Amerikának egy büfékocsival. Az útra elkíséri a kisfia és hűséges séf barátja (John Leguizamo), hogy együtt segítsenek Caspernek rájönni miért is érdemes élni. Természetesen a kubai szendvicscsodákon kívül.

 

Rendező: Jon Favreau

Szereplők: Jon Favreau, Sofía Vergara, Robert Downey Jr., John Leguizamo

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 6

 
 

Chicago

(Chicago)

színes, magyarul beszélő, amerikai-német zenés vígjáték, 113 perc, 2002 

 

Chicago, 1929. Gyilkosság. Szenvedély. Hírnév. Szex. És jazz, mindhalálig. A Szeles Város megannyi kalanddal és lehetőséggel kecsegtet. Ez a csábítás elkápráztatja Roxie Hartot, a látszólag ártatlan színésznőt, aki arról álmodozik, hogy az ének és a tánc kimenti őt élete egyhangúságából. Roxie egyetlen vágya, hogy Velma Kelly varietéművésznő dicső nyomdokaiba léphessen. Vágya kicsit másképp teljesül, amikor néhány nagyon elhibázott lépés folytán a sztár és a sztárjelölt is börtönbe kerül gyilkosság vádjával. A Matron Morton börtön felügyelete alatt Roxie találkozik Billy Flynn-nel, a legendás ügyvéddel, aki elvállalja Roxie ügyét, egy nem szerény összegért. Roxie berobban a csúcsra, mentorának nagy bosszúságára. Ám az agyafúrt Miss Kelly is tartogat néhány meglepetést a második felvonásra.

 

Rendező: Rob Marshall

Szereplők: Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones, Richard Gere

 

Forgalmazó: Miramax

Korhatár: 12

 
 

Szívecskéim

(Caprice)

színes, feliratos, francia romantikus vígjáték, 100 perc, 2015

 

Clément kicsit félszeg, átlagos férfi, aki napközben pedagógusként dolgozik, esténként pedig szenvedélyének, a színháznak adózik. Egy napon aztán álmai színésznője legnagyobb meglepetésére nemcsak észreveszi, de bekövetkezik az elképzelhetetlen, és a nő bele is szeret a férfiba. Clément élete ennél nem is lehetne szebb és jobb, ám amikor minden tökéletesnek tűnik, egy diáklány személyében megjelenik a kísértés. Barátnője nem alaptalanul kezd gyanakodni Clément-re amiatt, hogy esetleg összeszűrte a levet a tinédzserrel. A férfi pedig meglehetősen szerencsétlen eszközökkel és módon igyekszik leplezni érzéseit és találkozásaikat.

 

Rendező: Emmanuel Mouret

Szereplők: Emmanuel Mouret, Anais Demoustier, Laurent Stocker, Virginie Efira

 

Forgalmazó: Cinetel

Korhatár: 12

 
 

A nagy nap

(The Big Wedding)

magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 90 perc, 2012

 

A rég elvált Don (Robert De Niro) és Ellie Griffin (Diane Keaton) kénytelen eljátszani a boldog párt nevelt fiuk, Alejandro (Ben Barnes) esküvőjén, hogy a fiú rendkívül vallásos vér szerinti anyja elégedett legyen. Don lobbanékony párja, a mellőzött Bebe (Susan Sarandon) persze nem nézi tétlenül az eseményeket, ráadásul Grace (Katherine Heigl) sincs oda apja dolgaiért. Végleg elszabadul a pokol, amikor az ara, Missy (Amanda Seyfried) családja is megérkezik.

 

Rendező: Justin Zackham

Szereplők: Diane Keaton, Amanda Seyfried, Robert De Niro, Robin Williams

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 16