Mit nyújt számomra a MyPrime csomag?

 

  • Korlátlan mozizás otthon – egy mozijegy áráért!
  • Közel 300 film és minimum 500 óra sorozat közül válogathat
  • Ismert és közkedvelt filmsikerek és sorozatok állnak rendelkezésére
  • A kicsikről sem feledkeztünk meg, 150 óra gyerektartalom érhető el
  • Korlátozások nélkül: megállíthatja, visszatekerheti, újra megnézheti
 
 

Hogyan érhető el a MyPrime szolgáltatás?

 

UPC Mediabox használata esetén nem kell mást tennie, mint UPC távirányítóján megnyomnia az ’on demand’ gombot és kiválasztania a Főmenüben a MyPrime opciót. UPC Horizon HD Mediabox esetében kérjük, nyomja meg a „MENÜ” gombot, majd ezt követően válassza ki a VIDEOTÁR pontot. A UPC Videotár-ban kategóriánként válogathat, hogy éppen milyen filmet, sorozatot, vagy gyerek műsort nézne.

 
 
 
 
 

Samsara - A lét örök körforgása

(Samsara)

szöveg nélküli, amerikai dokumentumfilm, 99 perc, 2011

 

A 'szamszára' szanszkrit szó, lényege az élet örök körforgásában változó jelenségek mélyebb értelmezése. Ez adja a film kiindulási pontját is: Frickle és Magidson azt a megfoghatatlan, mégis működő összekapcsolódási pontot kutatja, mely a keleti vallások szerint átível életeinken, újjászületéseinken.
A stáb 5 éven keresztül, 5 kontinens 25 országában forgatott. A csodálatos felvételeket 70mm-es filmre rögzítették, ennek köszönhető a döbbenetes vizuális élmény, melynek alapját a szent földek, a katasztrófa sújtotta övezetek, ipari komplexumok és természeti csodák lélegzetelállító látványa adja.

 

Rendező: Ron Fricke

 

Forgalmazó: ADS

Korhatár: 12

 
 

Visszatérés Óz birodalmába

(Legends of Oz: Dorothy's Return)

magyarul beszélő, amerikai animációs film, 88 perc, 2013

 

Alighogy visszatért Óz birodalmából, máris új kalandba csöppen Dorothy. A szivárványon keresztül a régi barátja, a Madárijesztő kér tőle segítséget. Totóval a kezében a kislány visszatér Óz földjére, ahol gyorsabban telt az idő, mint otthon. Ráadásul a gonosz nyugati boszorkány testvére, az Udvari Bolond át akarja venni a hatalmat, és sötétségbe akarja borítani Óz földjét. Még Glinda, a jóságos északi boszorkány, a béke őrzője is képtelen szembeszállni vele. Dorothy az egyetlen reményük.

 

Rendező: Dan St. Pierre

Szereplők: Lea Michele, James Belushi, Dan Aykroyd

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 6

 
 

Asterix & Obelix: Isten óvja Britanniát

(Astérix and Obélix: God Save Britannia)

magyarul beszélő, francia-spanyol-olasz-magyar vígjáték, 110 perc, 2012

 

Julius Caesar (Fabrice Luchini) úgy dönt, hogy dicsőséges légióinak élén meghódítja a világ végén álló szigetet, Britanniát. Csak egy apró falu képes ellenállni a császárnak, ám gyengülnek az erőik. Kordélia királynő (Catherine Deneuve) úgy dönt, hogy elküldi leghűségesebb szolgáját, Angoltapaxot (Guillaume Gallienne), hogy kérjen segítséget a galloktól. Asterix (Edouard Baer) és Obelix (Gérard Depardieu) azonban meglehetősen elfoglalt, vezetőjük ugyanis rájuk bízta unokaöccsét, Kishippixet, hogy férfit faragjanak belőle, és még egyáltalán nem állnak nyerésre.

 

Rendező: Laurent Tirard

Szereplők: Gérard Depardieu, Edouard Baer, Fabrice Luchini

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 12

 
 

Kémkölykök

(Spy Kids)

magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték, 88 perc, 2001

 

Ingrid és Gregorio Cortez kémek, de már 9 éve a családnak élnek, és nem vállalnak semmi megbízatást. Ügynöktársaik sorozatos és titokzatos eltűnése azonban arra készteti a házaspárt, hogy újra felöltsék álcáikat, és akcióba induljanak, ám hamarosan egy rejtélyes tévés figura várának tömlöcében találják magukat a mesefigurákká mutált, elrabolt ügynökök között! Két gyermekük, Carmen és Öcsi még fel sem ocsúdnak a meglepetésből, és máris övék a főszerep: meg kell menteni anyát és apát.

 

Rendező: Robert Rodriguez

Szereplők: Antonio Banderas, Carla Gugino, Daryl Sabara, Alexa Vega

 

Forgalmazó: Miramax

Korhatár: 12

 
 

Halbalhé

(SeeFood)

magyarul beszélő, maláj-kínai animációs vígjáték, 89 perc, 2011

 

Julius, a félelmetes óceáni fehérfoltú cápa játékos üldözése következtében Pup, a kedves bambuszcápa messzire sodródik a tengerben. Felfedez egy korallzátonyt, amely tele van bambuszcápa-tojásokkal. Azonban nincs egyedül. Két búvár a tojásokra vadászik, és Pup nem tudja megmenteni őket az orvvadászoktól. Julius, hogy megpróbálja felvidítani a barátját, elviszi őt az otthonába, egy elsüllyedt kincses hajóba, amely dugig van aranytallérokkal.

 

Rendező: Aun Hoe Goh

Szereplők: Gavin Yap, Diong Chae Lian, Steven Bone

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 6

 
 

Lenyűgöző teremtmények

(Beautiful Creatures)

magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 125 perc, 2013

 

Lena Duchannes (Alice Englert) alaposan felforgatja Gaitlin városka unalmas életét. Ethan Wate (Alden Ehrenreich) évek óta tervezi, hogy meglép a városból, ahol soha semmi nem történik, és ahol esélye sincs a kitörésre. Lena azonban felkelti az érdeklődését, és hamar egymásra találnak. Bimbózó szerelmüket azonban beárnyékolja Lena családjának sötét öröksége, ráadásul kiderül, hogy a gyönyörű lány természetfeletti képességekkel bír. A lány Igéző, akinek a tizenhatodik születésnapján örökre eldől, hogy a Fény vagy a Sötétség oldalára áll-e.

 

Rendező: Richard LaGravenese

Szereplők: Alice Englert, Alden Ehrenreich, Jeremy Irons

 

Forgalmazó: BigBang

Korhatár: 12