Töltsd ki kérdőívünket, hogy értesíthessünk a kedvezményes ajánlatokról

Vodafone meglepetések a kérdőív kitöltéséért

svg.support.message

Tárgyi meglepetés

 
 
svg.support.message

+100 perc
30 napra

 
 
svg.support.message

+3 GB adatforgalom
30 napra

A fenti meglepetések Vodafone előfizetők, UPC előfizetők vagy Vodafone–UPC közös ügyfelek részére visszavonásig elérhetőek Vodafone lakossági havidíjas hangalapú tarifákhoz, valamint csak UPC előfizetők vagy a fentiek szerint nem jogosult tarifacsomaggal rendelkező Vodafone–UPC közös ügyfelek számára. További részletek a Vodafone ÁSZF 5. sz. mellékletének 3. pontjában.

A UPC Magyarország Általános Szerződési Feltételei

Ez még nem minden!

Látogass vissza később, mert további előnyök várnak!

Kérdések és válaszok a két cég közös tulajdonba kerüléséről

Mi történt a Vodafone-nal és a UPC-vel? Ki vásárol fel kit?
Az Európai Bizottság jóváhagyásával a Vodafone Csoport megkapta az engedélyt a Liberty Global magyar, német, cseh és román leányvállalatának, így a UPC Magyarországnak a felvásárlására. Ezt követően a UPC Magyarország tulajdonosa a Vodafone Magyarország lesz.

Mit jelent a közös ügyfél?
Közös ügyfeleknek tekintendők azon természetes személyek, akik mind a Vodafone Magyarország Zrt.-nél, mind a UPC Magyarország Kft.-nél előfizetői szerződéssel és az adott előfizetői szerződéseken azonos természetes azonosítókkal rendelkeznek (ugyanazon előfizetői név, születési dátum, édesanya leánykori neve).

Nekem kell bármit tennem? Hogyan használhatom tovább a UPC/Vodafone-os szolgáltatásaimat?
Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban egyelőre még nem lesznek változások. Minden előfizető a jelenlegi szolgáltatójának ügyfele marad. Fontos, hogy a változás a meglévő szerződéseket nem érinti, így ügyfeleink szolgáltatásainkat a megszokott feltételekkel vehetik igénybe és ügyeiket is a megszokott módon intézhetik. A számláit is mindenki a jelenlegi szolgáltatójától kapja meg.

Üzleti: A UPC-nél van szerződésem. Ezzel most mi történik? 
A két cég integrációja megkezdődött, ez azonban hosszabb időt vesz igénybe. Addig a Vodafone és a UPC két különálló vállalatként működik, így ezt követően sem lesznek a UPC ügyfelei automatikusan Vodafone ügyfelek.
Fontos tudni, hogy a változás a meglévő szerződéseket nem érinti, a jelenleg érvényes szerződésben foglalt feltételek vonatkoznak rád.

Megtarthatom a telefonszámomat, ha a UPC-s mobilszámomat áthozom a Vodafone-hoz?
Igen, a számhordozásra van lehetőség.

Ez azt jelenti, hogy a Vodafone üzletekben minden Vodafone és UPC szolgáltatást megvásárolhatok?
Egyelőre még nem. Célunk, hogy ügyfeleink minél hamarabb profitálhassanak az összeolvadásból, azonban a rendszerek összehangolásának és egységesítésének a folyamata hosszabb időt vesz igénybe. Dolgozunk azon, hogy a jövőben minden üzletben teljeskörűen tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket mind vezetékes mind mobil szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Mikor érkeznek a közös termékek és a közös csomagok? 
Már most szeretnénk ügyfeleinkkel közösen megünnepelni a két cég integrációját, így ha ellátogatsz a www.upc.hu/rolunk/vodafone-es-upc oldalra és kitöltöd a kérdőívet, akkor meglepetésben részesülhetsz. Közös ügyfeleinknek szóló kedvezményes ajánlatainkon is gőzerővel dolgozunk, így a kérdőív kitöltése és a szükséges hozzájárulások megadása után kollegáink értesítenek majd újdonságainkról. Természetesen a változásokról minden esetben időben fogunk tájékoztatni.

A UPC mobilommal átválthatok valamilyen Vodafone-os mobil csomagra?
Célunk, hogy a két cég egyesüléséből az ügyfeleink mihamarabb profitáljanak, közös- illetve kifejezetten UPC mobil előfizetőknek szóló ajánlataink kidolgozása folyamatban van. Látogass el a www.upc.hu/rolunk/vodafone-es-upc oldalra és töltsd ki kérdőívünket, így személyre szabott ajánlatokkal tudunk felkeresni.

Külön számlát kapok a két szolgáltatótól vagy egyet? Ha egyet, mikortól?
Célunk, hogy a két cég egyesüléséből az ügyfeleink mihamarabb profitáljanak. A változásokra azonban egyelőre még várni kell. A rendszerek összehangolása hosszabb időt vesz igénybe, addig pedig változatlanul két külön számlát kapnak közös ügyfeleink. Természetesen a változásokról minden esetben időben fogunk tájékoztatni.

Hálózaton belülinek fog számítani a Vodafone, UPC mobil és UPC vezetékes szám is?
Célunk, hogy a két cég egyesüléséből az ügyfeleink mihamarabb profitáljanak. A két cég integrációja megkezdődött, azonban egyelőre a Vodafone-os számról a UPC mobil és UPC vezetékes irányba indított hívások nem számítanak hálózaton belülinek.

 
 
 

Vezetékes szolgáltatás
 

Amennyiben vezetékes szolgáltatások érdekelnek, keresd fel a UPC weboldalát

 
 
 
 

Videózz szabadon az új Vodafone RED-del!

Élvezd a videók szabadságát a korlátlan beszélgetés és SMS mellett.