Kis kártya, nagy kedvezmények

 • UPC számlája után 6% visszatérítést kap a számla végösszege után, amennyiben azt partnerkártyával egyenlíti ki (csoportos beszedési megbízás vagy személyes ügyfélszolgálati irodánkba való kártyás fizetés esetén)***
 • 2% visszatérítés jár minden hazai vagy külföldi vásárlás után***
 • a kártya birtokosa a Bank pénzét 53 napig kamatmentesen** használhatja THM:39,46%*

A partnerkártyáról

Mi a upc partnerkártya?

 

Meglévő UPC előfizetőként akár Ön is élhet a kedvezményekkel, amennyiben a upc partnerkártyát választja kiadásai rendezésére! A Budapest Bankkal közösen kibocsátott upc partnerkártya névre keresztelt hitelkártyával elérheti a UPC szolgáltatásai havidíjának összege után a 6% és az egyéb, kártyával történő vásárlásai, csoportos beszedési megbízásai után a 2% megtakarítást!***

Hol és hogyan igényelhető?

Hol igényelhető?

 • Budapest Bank fiókban

 

 

Ki és hogyan igényelhet upc partnerkártyát?

 

Egyszerűsített igénylését a upc ügyfélszolgálati irodákban vagy üzlekötőinknél adhatja le, amennyiben Ön:

 

 • meglévő upc ügyfél és a kártya igénylésekor legalább 1 éves ügyfélmúlttal rendelkezik a upc-nél
 • megfelel az alábbi feltételeknek
 • kitölti az igényléshez szükséges dokumentumokat

 

Standard módon a Budapest Bank fiókjaiban, telefonon a 06-1/455-55-30-as telefonszámon, vagy online van lehetősége kártyát igényelni, amennyiben Ön:

 

 • meglévő vagy új upc ügyfél és a kártya igénylésekor nem rendelkezik legalább 1 éves ügyfélmúlttal a upc-nél
 • megfelel az alábbi feltételeknek
 • kitölti az igényléshez szükséges dokumentumokat

Mit nyújt még?

Mit nyújt még a kártya?

 

 • 250 000 Ft-től 1 000 000 Ft-ig terjedő személyes hitelkeretet biztosít.
 • Bármikor, bármilyen célra felhasználhatja hitelkeretét, legyen az vásárlás, készpénzfelvétel itthon, külföldön vagy az interneten, mobiltelefon-egyenleg feltöltés, de közüzemi számláit is fizetheti vele.
 • Havonta elegendő csak egyszer, a fizetési határidőig visszafizetnie előző havi költéseit. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy egy hónapban csak ezt a minimum összeget fizeti be, úgy Önnek már kamatot kell fizetnie az elszámolási időszakban felhasznált teljes összegre, az egyes tranzakciók napjától kezdve.
 • 10% engedmény az előre megrendelt szobaár, vagy szállást is tartalmazó csomagajánlatok árából, éttermi szolgáltatás, valamint Premier Fitness Club bérlet árából. A kedvezmény nyújtásának feltétele, hogy az ügyfél a kedvezmény igénybevételét megelőzően jelzi a kedvezmény igénybevételére vonatkozó szándékát. A kedvezmény nyújtója a Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Nyilvánosan Működő Rt.  

Számolja itt ki mekkora megtakarítást érhet el összesen a kártyával!

 
 

UPC Partnerkártya igénylését indítsa el itt online! 

 
 

* 2016.06.23-tól megkötött szerződésekre érvényes THM: 39,46%
Az itt közétett THM és reprezentatív példa 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM: - a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt a minimum törlesztőrészletek és a futamidő végén a fennmaradó teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvétel után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvétel aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

** A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre, amennyiben az elszámolási hónap és az elszámolást követő hónap összesen 61 nap hosszú. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.

*** Azon Ügyfelek esetében, akik bármely hazai UPC ügyfélszolgálati irodában upc partnerkártyájukkal fizetnek, vagy a Hitelkártya számla terhére csoportos beszedési megbízással egyenlítik ki a UPC felé fennálló tartozásukat, a Bank a számla összegével megegyező kártyás fizetés értékének, illetve a UPC által indított terhelés 6%-nak egészértékét, havi maximum 3 300 Ft-ot kedvezményként visszatérít . Ezen felül a Bank minden hazai vagy külföldi vásárlás után az elköltött összeg 2%-nak egészértékét, havi maximum 20 000 Ft-ot kedvezményként visszatérít. A kedvezmény rendelkezésre bocsátása havonta egyszer, egy összegben, legkésőbb a vásárlási tranzakciók könyvelési dátuma utáni naptári hónap 10. napján történik meg a hitelszámlán. /Pl.:- a kártyás vásárlás értéke: 5.630,-Ft; az elköltött összeg 2%-a= 112,6,-Ft; a kedvezmény összege (elköltött összeg 2%-nak egészértéke)= 112,-Ft/. A kedvezmény mind a Fő-, mind a hozzá kapcsolódó egy vagy több Társkártyával történő vásárlások után jár a Főkártya birtokosnak. A Kedvezmény-nyújtással kapcsolatos további részleteket a hatályos Hitelkártya Kedvezmény Szabályzat tartalmazza, amely a Bank fiókjaiban, valamint a Bank honlapján (www.budapestbank.hu) tekinthető meg.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja.

A UPC Magyarország Kft. a Budapest Bank Zrt. függő ügynöke. A UPC Magyarország Kft. (székhelye: 1095 Budapest, Soroksári út 30-34.) a Magyar Nemzeti Bank a felügyeleti hatósága, annak nyilvántartásában szerepel, mely elérhető a www.mnb.hu oldalon. A UPC Magyarország Kft. függő ügynöki tevékenysége során a Budapest Bank Zrt. nevében és javára jár el, a Budapest Bank Zrt érdekeit képviseli,. Díjat kizárólag a megbízótól, jelen termék vonatkozásában a Budapest Bank Zrt.-től fogad el.

Reprezentatív példa

 

2016.06.23-tól megkötött szerződések esetén

 

Hitelkamat mértéke: évi 33,45%
Hitelkamat típusa: A kamat típusa rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani).
Hitel teljes díja: 80 470 Ft
Hitel teljes összege: 375 000 Ft
Hitel futamideje: 1 év
Teljes hiteldíj mutató: 39,46%
Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 455 470 Ft

 

Törlesztőrészletek összege: 37 956 Ft