Segíthetünk?

Hírek

06.01. CBS Reality csatorna kivezetése

Kedves Ügyfelünk! 

 

Ezúton tájákoztatjuk, hogy 2017.07.01-től megváltozik digitális csatornakínálatunk. A Digital Mini, Bronze és Gold csomagban, a 226-os csatornahelyen elérhető CBS Reality csatorna kivezetésre kerül a csatornakínálatból. A 2017.07.01-től hatályos csatornakiosztásban szereplő csatornák kínálatban történő szerepeltetésének vállalt időpontját 2017.07.15. napjában határozzuk meg.

 
05.16. Fontos tudnivalók a Wannacry zsarolóvírus elkerüléséhez

Tisztelt Ügyfeleink!

Tudomásunkra jutott, hogy az elmúlt napokban egy pénzt követelő vírus települhetett több számítógépre, Wannacry néven. A fertőzött számítógép egy üzenetet jelenít meg, amiben közli, hogy a fontos
fájlok, dokumentumok titkosítva lettek és csak egy meghatározott összeg ellenében lesznek feloldva.

 

Javasoljuk, hogy ne teljesítse a vírus által követelt összeget, mert a fizetés után sem lesz garantált, hogy adatai újra elérhetővé válnak és biztonságban lesznek.

 

Amennyiben a kártevő program már megfertőzte a gépét, javasoljuk a rendszer visszaállítási pont funkció használatát. Ezzel vissza tudja állítani operációs rendszerét (Windows) egy korábbi, fertőzésmentes állapotra. A visszaállítás után frissítse az operációs rendszerét, hogy a legfrissebb biztonsági frissítések telepítésre kerüljenek!

 

Fontos: Addig ne kezdje meg a titkosított fájlok másolását, amíg meg nem győződik arról, hogy az érintett számítógép zsarolóprogram mentes.

 

A vírus kivédése automatikusan megtörténik, amennyiben Windows operációs rendszerrel rendelkezik és engedélyezve van az automata szoftverfrissítés. A zsarolóprogram által használt gyengeséget a Microsoft már
a március hónapban kiadott frissítésében javította, így ha az elmúlt hetekben már frissítette a Windows-t, akkor az Ön gépe biztonságba van a vírustól.

 

Abban az esetben, ha nem jelent még meg a vírus felugró üzenete a számítógép elindításakor, kérjük, ellenőrizze számítógépét egy vírusirtó programmal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Ön számítógépe
védett.

 

A kínálatunkban elérhető SmartGuard vírusirtóval (30 napig ingyenesen kipróbálhatja) leellenőrizheti, hogy gépe ki van-e téve a veszélynek!

 

Részletes információt a zsarolóprogramok elleni vedelemről ezzel kapcsolatos gyakori kérdés oldalunkon olvashat.

 

Windows operációs rendszer használata esetén, a számítógép védelméről a Microsoft oldalán olvashat.

 
05.16. YouTube alkalmazás megszűnése a mediaboxainkon

Kedves Előfizetőnk! 

 

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a YouTube applikáció a szolgáltatóval kötött szerződéses jogviszony lejárata miatt a továbbiakban nem támogatott a UPC TV Apps felületen.  A UPC Mediaboxokon elérhető YouTube applikációt 2017.06.27-én eltávolítjuk a UPC TV Apps alkalmazásai közül. Felhívjuk figyelmét, hogy a UPC kínálatában megtalálható Samsung okostévéken továbbra is elérhető a YouTube applikáció.

 

Megértését köszönjük.​

 

UPC Magyarország Kft.

 

 
 
 
Karbantartások
 
 

Keresés a gyakran ismételt kérdések között 

 
 

Horizon Go

Nézze kedvenc műsorait a Horizon Go-val bárhol, bármikor!

 
 

UPC Wi-Free

Vigye magával az internetet otthonán kívülre is!

 
 

Kedvezmények

Élvezze ügyfeleinknek biztosított kedvezményeket!

 
 

E-számla

Mindent az elektronikus számláról

 
 

Távszervíz

Segítség helyszíni kiszállás nélkül

 
 

Bankkártyás fizetés

Azonnali fizetés online

 
 

Modem csere

Útmutatók eszközcserélés esetére