Segíthetünk?

Hírek

04.25. Megújult a My UPC felület

Megújult felületünkön lehetőség van többek között hibabejelentést tenni, számlával kapcsolatosan intézkedni, a szolgáltatásokhoz tartozó előfizetői adatokat módosítani, vagy a szolgáltatást költöztetni. A My UPC, a webshop és a UPC alkalmazások ugyanazzal a My UPC Profillal érhetőek el, amelyről részletesen az erre készített oldalunkon tájékozódhat.

 

A fiók első használatához regisztráció szükséges. 
Meglévő My UPC Profil esetén a belépés itt lehetséges.

 
09.21. Kiwi TV a digitális kínálatban!

2016.09.26-tól ismét bővül a digitális csatornakínálatunk. A Kiwi TV gyerekcsatorna a Digital Bronze és Digital Gold csomagokban, a 312-es csatornahelyen érhető el.

 

Sajátgyártású, zenés, edukatív gyerekműsorral, a Zűrgombócokkal indul a Kiwi TV. Emellett régi kedves ismerősök is felbukkannak, így a Bogyó és Babóca, a Babar, a Popeye, a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal, vagy éppen a Dixi kutya szereplői sem maradnak majd ki a kínálatból. Az erdő mélyére is elkalauzol a Kiwi TV, hiszen korábbról ismert és kedvelt epizódokkal, valamint hazánkban eddig nem látott részekkel érkezik a Hupikék Törpikék. Emellett külön blokkot kapnak a Magyar népmesék, valamint a Mesék Mátyás királyról ikonikus történetei is.

 

A Kiwi TV a mesék új birodalmába kalauzolja a legkisebbeket.

 

 

 

 

 

 
09.21. Chili TV a digitális kínálatban!

Digitális csatornakínálatunk 2016.09.26-án a Chili TV gasztrocsatornával bővül. A Chili TV a Digital Bronze és Digital Gold csomagokban, a 256-os csatornahelyen érhető el.

 

Két saját gyártású műsorral indul a Chili TV. 19 órakor az Ízes Élet – Négykezes debütál Marton Adrienn ételstylisttal és Pataky Péter séffel. Míg Adrienn az egészségesebb, újhullámos vonalat képviseli, addig Péter a klasszikusabb, férfiasabb ízek világába kalauzolja a nézőket. Bereznay Tamás vadonatúj műsora is bemutatkozik. A Kézzel Írott Receptekben a séf klasszikus, családi recepteket kelt életre vendégeivel.

 

A saját gyártású tartalmak mellett programban számos országos tv premier is helyet kap. A nemzetközi ízeket ismerhetik meg többek között a Portugália ízei, az Egy falat Hollandia, az Egzotikus ízek nyomában és a Tengeri finomságok adásaiban. De ha valaki a gyorsan elkészíthető recepteket szereti, akkor számára az Egyszerű, finom, gyors! és az Egyszerű, de nagyszerű! kínál megoldást.

 

Merülj el a gasztronómia izgalmas világában a Chili TV-vel!

 

 

 

 

 

 
 
 
Karbantartások
 
 
 

Keresés a gyakran ismételt kérdések között 

 
 

Horizon Go

Nézze kedvenc műsorait a Horizon Go-val bárhol, bármikor!

 
 
 

UPC Wi-Free

Vigye magával az internetet otthonán kívülre is!

 
 
 

UPC Phone

Élvezze vezetékes percdíjait már mobil készülékén is!

 
 
 

E-számla

Mindent az elektronikus számláról

 
 
 

Bankkártyás fizetés

Azonnali fizetés online