Segíthetünk?

Hírek

04.25. Megújult a My UPC felület

Megújult felületünkön lehetőség van többek között hibabejelentést tenni, számlával kapcsolatosan intézkedni, a szolgáltatásokhoz tartozó előfizetői adatokat módosítani, vagy a szolgáltatást költöztetni. A My UPC, a webshop és a UPC alkalmazások ugyanazzal a My UPC Profillal érhetőek el, amelyről részletesen az erre készített oldalunkon tájékozódhat.

 

A fiók első használatához regisztráció szükséges. 
Meglévő My UPC Profil esetén a belépés itt lehetséges.

 
08.24 Vimeo a UPC TV Apps kínálatában!

2016.08.23-tól elérhetővé vált a Vimeo videólejátszó alkalmazás Horizon HD Mediaboxszal rendelkező ügyfeleinknek. Böngéssz a Vimeo kreatív közössége által feltöltött díjnyertes, egyedi alkotások között, nézz videókat HD és 4K felbontásban!
A Vimeo alkalmazás a Horizon HD Mediabox Applikációk menüpontjában, a TV & Videó kategóriában érhető el.

 

 
08.19 Izaura TV és Zenebutik a digitális kínálatban!

Örömmel értesítjük, hogy 2016.08.19-től digitális csatornakínálatunk két új csatornával bővül. Az Izaura TV a 63-as csatornahelyen, a Zenebutik a 360-as csatornahelyen érhető el a Digital Bronze és Digital Gold csomagokban.

 

Az Izaura TV, a telenovella-csatorna a romantikus sorozatok kedvelőinek a világ minden tájáról elhozza a szerelmes, drámai és történelmi műfajok legjobbjait. A régi klasszikusok mellett, mint a 90-es évek egyik sikerszériája, a Vad angyal, országos premierekkel is erősít a csatorna.

 

 

 

A Zenebutik, a klipek és slágerlisták vadonatúj platformja a nap minden szakában elhozza a bulit a nézőknek. A zenecsatorna képernyőjén műsorvezetői szerepben tér vissza a Fresh énekesnője, Andi, aki a DJ-ként is tevékenykedő Jabin Peti oldalán pörgeti majd a hangulatot.

 
 
 
Karbantartások
 
 
 

Keresés a gyakran ismételt kérdések között 

 
 

Horizon Go

Nézze kedvenc műsorait a Horizon Go-val bárhol, bármikor!

 
 
 

UPC Wi-Free

Vigye magával az internetet otthonán kívülre is!

 
 
 

UPC Phone

Élvezze vezetékes percdíjait már mobil készülékén is!

 
 
 

E-számla

Mindent az elektronikus számláról

 
 
 

Bankkártyás fizetés

Azonnali fizetés online