Segíthetünk?

Hírek

04.25. Megújult a My UPC felület

Megújult felületünkön lehetőség van többek között hibabejelentést tenni, számlával kapcsolatosan intézkedni, a szolgáltatásokhoz tartozó előfizetői adatokat módosítani, vagy a szolgáltatást költöztetni. A My UPC, a webshop és a UPC alkalmazások ugyanazzal a My UPC Profillal érhetőek el, amelyről részletesen az erre készített oldalunkon tájékozódhat.

 

A fiók első használatához regisztráció szükséges. 
Meglévő My UPC Profil esetén a belépés itt lehetséges.

 
12.08. DTX csatorna a Discovery World helyén

2017.01.16-tól megváltozik digitális csatornakínálatunk. A Digital Gold csomagban, a 211-es csatornahelyen elérhető Discovery World csatorna kivezetésre kerül a csatornakínálatból, és ezzel egy időben, a helyére bevezetésre kerül a DTX (Discovery Turbo Xtra) csatorna a Digital Gold csomagba. A 2017.01.16-tól hatályos csatornakiosztásban szereplő csatornák kínálatban történő szerepeltetésének vállalt időpontját 2017.01.23. napjában határozzuk meg.​

A DTX csatorna elsődleges célcsoportja a fiatal férfiak, így a műsorok fő elemei a sebesség, az adrenalin és az extremitás.

 

Nézze velünk a DTX műsorát!

 

 

 

 
12.08. Kivezetésre kerül a Hír TV az analóg kínálatból

2017.02.05-től megváltozik analóg csatornakínálatunk. Az analóg csatornakínálatból kivezetésre kerül a Hír TV műsorcsatorna. A 2017.02.05-től hatályos csatornakiosztásban szereplő csatornák kínálatban történő szerepeltetésének vállalt időpontját 2017.02.14. napjában határozzuk meg.

 
 
 
Karbantartások
 
 
 

Keresés a gyakran ismételt kérdések között 

 
 

Horizon Go

Nézze kedvenc műsorait a Horizon Go-val bárhol, bármikor!

 
 
 

UPC Wi-Free

Vigye magával az internetet otthonán kívülre is!

 
 
 

UPC Phone

Élvezze vezetékes percdíjait már mobil készülékén is!

 
 
 

E-számla

Mindent az elektronikus számláról

 
 
 

Bankkártyás fizetés

Azonnali fizetés online