Szolgáltatások szüneteltetése

A UPC kínálatában elérhető csomagok szüneteletéséről fontos információk. Szolgáltatásonkként a feltételeket változnak, ahogyan a szüneteltetés alatti havidíj is.

Szüneteltetés digitális
és analóg kábeltv

Szeretnénk jelezni, hogy a szolgáltatás szüneteltetésének egy naptári év alatt előfizetői kérelem alapján kérhető minimuma 1 hónap, míg leghosszabb időtartama, az összes szüneteléssel együttesen maximum 6 hónap. A szüneteltetés idején az előfizető csökkentett előfizetési díj megfizetésére köteles, melynek mértékét az Általános Szerződési Feltételeink 3. számú melléklete szabályozza.

Digitális kábeltv szolgáltatás esetén a mérsékelt havidíj 1590 Ft, analóg kábeltv esetén 264 Ft. A visszakapcsolási díj Digitális és analóg kábeltv szolgáltatásnál 1483 Ft, ami a visszakapcsolást követő első havi számlával fizetendő.

A szüneteltetés időtartamának lejártakor a szolgáltatás visszakapcsolása automatikusan történik. Ha a szüneteltetés időszaka még tart, de időközben mégis szeretnéd a szolgáltatás visszakapcsolását kérni, megteheted bármikor, de ez a szüneteltetés díját nem befolyásolja.

Megjegyzés:
A lekapcsolás a kábelhálózatról nem lakáson belül történik, hanem a házban lévő elosztó szekrényben.

Szüneteltetés internet,
ADSL internet, mobilinternet

Általános Szerződési Feltételeink értelmében a szüneteltetés időtartama az összes szüneteltetéssel együtt nem lehet hosszabb naptári évenként 6 hónapnál.

A szüneteltetés idején a mindenkori Általános Szerződési Feltételek 9.1 pontjának megfelelően az előfizetőt csökkentett díjfizetési kötelezettség terheli, mely havidíja 1240 Ft, ADSL internet esetén 826,77 Ft. A szüneteltetés időtartamának lejártakor a szolgáltatás visszaállítása műszaki és számlázási rendszerünkben automatikusan történik.

Az internet havi előfizetési díját - a számlázási időszaktól függően - a következő, vagy az azt követő alkalommal kézhez vett számládon szerepeltetjük. A szolgáltatás időarányos díjának jóváírását illetve terhelését Tört havi díjként tüntetjük fel a számlán.

Megjegyzés:
A szolgáltatás szüneteltetése alatt, más internetes kapcsolódási lehetőség esetén, a levelezési funkció elérhető az előfizető számára az oldalunkon keresztül is.

A rendszerbe történő belépéshez szükséges a szolgáltatás beüzemelésekor kapott felhasználói név és jelszó megadása.

A mobilinternet szüneteltetési feltételei azonosak a kábel internetéivel, melynek árai az alábbiak:

  • UPC Mobilinternet 1 GB 496,06 Ft/hó
  • UPC Mobilinternet 3 GB 754,09 Ft/hó
  • UPC Mobilinternet 6 GB 992,12 Ft/hó

Szüneteltetés vezetékes
telefon, Mobil hang és adat

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által jóváhagyott Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) 9.1. pontjában foglaltak szerint a szolgáltatás szüneteltetésére egy naptári évben egyszer, minimum 1, maximum 6 hónapos időtartamra van lehetősége.

A rendelkezés szerint a szüneteltetés időtartama alatt csökkentett előfizetési díjat, ún. számfenntartási díjat tartozik fizetni, melynek összege havi 1059 Ft vezetékes telefon esetén, Mobil hang és adatnál pedig 490 Ft havonta.

Megjegyzés:
Az általad kért szüneteltetési időtartam lejártával a szolgáltató - külön értesítés nélkül - visszakapcsolja a szolgáltatást.

Kapcsolat

Keress minket üzenetben vagy telefonon!

 
 

UPC Fórum

Ahol minden kérdés válaszra talál.

 
 

Facebook

A UPC Magyarország közösségi oldala.