Lemondás

Milyen lehetőségek adottak a szolgáltatás lemondására?

Szolgáltatás lemondása előtt érdemes mérlegelni az alábbi lehetőségeket és tudnivalókat, amelyek segíthetnek az ügyintézésben, illetve akár kedvezőbb megoldást is nyújthatnak:

  • Meglévő előfizetőink számára is folyamatosan biztosítunk kedvezményeket, melyről UPC irodáinkban részletes és személyre szabott tájékoztatást nyújtunk.
  • Szolgáltatási területünkön belül vállaljuk szolgáltatásaink szakszerű és teljes körű átköltöztetését. Így költözés esetén magaddal viheted a szolgáltatásokat, nem szükséges azokat lemondani és újra előfizetned.
  • Lehetőség van átíratni a szolgáltatást egy általad ajánlott, az országban bárhol, de a szolgáltatási területünkön lakó személy nevére, aki folytatólagosan átveheti a szolgáltatásod a már meglévő szerződéses feltételekkel. Így amennyiben a UPC szolgáltatási területén kívül eső területre költözöl, akkor sem kell elveszítened a határozott idejű szerződéshez kapott kedvezményeket, mivel azokat a szolgáltatással együtt átadhatod bármely ismerősödnek.
  • A kedvezményes szolgáltatásainkat határozott idejű szerződéssel biztosítjuk, melynek feltétele, hogy ügyfelünk a lejárati dátumig megtartsa a szolgáltatást. A lejárati idő előtti esetleges szerződés megszüntetéskor a lemondás napjáig igénybe vett kedvezmények összegét felszámíthatjuk.
  • Előfizetői Szerződés megszüntetése történhet írásban (levélben, fax-on vagy online), vagy személyesen, bármely UPC irodáinkban és telefonon (1221) is.
  • Előfizetői Szerződés megszüntetésekor az otthonodba kihelyezett eszközöket (internet/telefon modem, mediabox stb.) és ezek tartozékait 3 munkanapon belül rendeltetésszerű állapotban juttasd vissza, mert ezek a Szolgáltató tulajdonát képezik.

 

Leadási módok: posta, irodánkban vagy technikai kikapcsoláskor a kollegánknak történő átadással.

Ellenkező esetben az ÁSzF-ben meghatározott kártérítési díjakat számolhatjuk fel, illetve visszatarthatjuk a kifizetett kauciót.

Kapcsolat

Keress minket üzenetben vagy telefonon!

 
 

UPC Fórum

Ahol minden kérdés válaszra talál.

 
 

Facebook

A UPC Magyarország közösségi oldala.