Hírek

Itt olvashatod a UPC-vel kapcsolatos legfrissebb híreket.

2019

07.18. Csalókra figyelmeztet a UPC
Kinyit Bezár

Budapest, 2019. július 16. – Az elmúlt időszakban megszaporodtak UPC ügyfelek számára küldött hamis nyereményjátékkal kapcsolatos SMS-ek és elektronikus levelek, amelyek során csalók élnek vissza a UPC nevével és ügyfeleinek jóhiszeműségével. A fiktív nyereményjáték során a csalók értékes mobilkészülékeket ígérnek a UPC (és a Vidanet) nevében és a részvételért cserébe az ügyfelek bankkártya adatait kérik. 

A UPC Magyarország határozottan leszögezi, hogy semmilyen körülmények között nem kér bankkártya adatokat sem e-mailen, sem SMS-ben.

A UPC Magyarország kéri ügyfeleit, hogy amennyiben hasonló visszaélést tapasztalnak, mielőbb jelezzék a 1221-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy a hasonló visszaéléseket megakadályozza, ezért ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett a rendőrségnél.

06.18. Road movie az emberség felé
Kinyit Bezár

Június 21-től újabb Oscar-díjas alkotás érhető el a UPC Filmtárban!

A Zöld könyv - Útmutató az élethez

Tony Lip egyszerű, ugyanakkor jó lelkű fickó, az a típus, akinek a problémamegoldó készsége kimerül az „előbb ütök és csak aztán kérdezek” módszerben. Egy kis mellékes reményében elvállalja, hogy egy afroamerikai zongorista, Don Shirley sofőrje lesz, aki Amerika déli államaiba indul turnézni, oda, ahol a helyiek nem látják szívesen azokat, akiknek más a bőrszíne. Don kifinomult stílusa szöges ellentéte az egykori kidobó ember nyers modorának, ám az út során rájönnek, hogy nem is annyira különbözőek. 

Hallgasd meg Viggo Mortensen szavait a filmről, a karakterekről és ha érdekesnek találod, keresd a filmet a UPC Filmtárban!

04.23. UPC Videótár áprilisi kínálata
Kinyit Bezár

BÚÉK
Új év, új kezdet – ismerős? Van, akinek azonban ez nem csak egy újabb fogadalmat jelent, hanem a valóságot. Goda Krisztina új filmjében, a BÚÉKban egy baráti társaság mindent felforgató Szilveszter estéjét követheted figyelemmel. A meglepő fordulatokban bővelkedő vígjáték már a UPC Filmtárban is elérhető! 

A BÚÉK című film elérhető a UPC Videótár 2019 áprilisi kínálatában. 

Napszállta
A magyar filmek rajongóinak jó hírünk van: már a UPC Filmtárban is megtalálhatjátok Nemes Jeles László második nagyjátékfilmjét, a Napszálltát. A film az 1910-es évek hanyatló Budapestjébe kalauzolja a nézőket, ahol megannyi megválaszolatlan kérdés vár a betekintőkre. A rendező különleges megközelítése ebben a filmjében is központi szerepet tölt be, a nagy sikerű Saul fia után ismét sikerült maradandót és újszerűt alkotnia. 

A Napszállta című film elérhető a UPC Videótár 2019 áprilisi kínálatában. 

02.17. Indul a Moziverzum és a Jocky TV
Kinyit Bezár

A Moziverzum filmcsatornán a nap 24 órájában olyan vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi filmsikerek várják a filmrajongókat, mint A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár vagy a Feledés.
A Moziverzum a UPC TV Prémium csomagjában az 55-ös programhelyen található.
Az első egy hónapban Digital Gold előfizetőink számára is elérhető a csatorna.

A Jocky TV-n a TV2 Csoport új csatornáján olyan klasszikusok várják a retró sorozatok kedvelőit, mint a Columbo vagy a Dallas, melynek legendás főszereplője, Jocky Ewing a csatorna névadója is.
A Jocky Tv a UPC Digital Bronze, TV Comfort, Digital Gold és TV Prémium csomagban az 57-es programhelyen érhető el.

A csatornák Horizon GO-val és Műsorvisszanézővel nem elérhetők.

02.04. Indul a Spíler2
Kinyit Bezár

Sikeresen zárultak a tárgyalások a UPC Magyarország és a TV2 Csoport között, így február 2-től már a UPC digitális kábeltévé szolgáltatásának előfizetői is élvezhetik a legrangosabb nemzetközi sport-, és labdarúgó eseményeket élőben közvetítő sportcsatorna, a Spíler 2 TV műsorait. 

A Spíler 2 TV a UPC TV Prémium csomagjában a 74-es, HD verzióban pedig a 75-ös programhelyen található, és az indulástól számított egy héten át a UPC digitális kábeltévé szolgáltatásának minden előfizetője számára elérhető, illetve 1 hónapon át a 14-es csatornahelyen is megtalálható lesz a csatorna SD verziója.

A Spíler 2 TV műsorán a focirajongók az UEFA Bajnokok Ligájának mérkőzéseit szurkolhatják végig, és követhetik a spanyol labdarúgó-bajnokság első osztályának, ismertebb nevén a LaLigának a meccseit is. A foci mellett más sportok is megtalálhatók a kínálatban: a technikai sportok kedvelőinek a gyorsasági motoros-világbajnokság, a MotoGP futamaival kedveskedik a csatorna. A műsorban a sportesemények mellett realityk és más ismeretterjesztő alkotások és filmek is helyet kapnak.

01.14. Új digitális csatorna a kínálatunkban
Kinyit Bezár

Január 14-től a UPC digitális csatornakiosztásában is elérhető lesz az ATV új, könnyedebb hangvételű műsorokkal, filmekkel és nemzetközi magazinműsorokkal jelentkező csatornája, az ATV Spirit.

Az ATV Spirit a UPC TV Prémium csomagjában a 87. számú programhelyén lesz elérhető, de a csatorna az indulást követő első héten kódolatlanul minden UPC előfizető számára hozzáférhető lesz.

 

2018

06.12. Új digitális csatorna a kínálatunkban
Kinyit Bezár

2018.06.12-tól teszt jelleggel, elindult az Epic Drama csatorna, melynek jellemzői a következők:

Nyelv: Magyar
Profil: Dráma sorozatok
Formátum: SD
Digital Gold csomagban szerepel (az indulást követően 2 hónapig elérhető lesz Digital Bronze előfizetőknek is)
Csatornahely: 85

Az Epic Drama csatorna magyar nyelvű dráma sorozatai elérhetők a Digital Gold csomagban.

05.10. UPC Videótár májusi kínálata
Kinyit Bezár

Kiemelt ajánlataink:

A legsötétebb óra című film elérhető a UPC Videótár májusi kínálatában. A Viszlát Christopher Robin című film elérhető a UPC Videótár májusi kínálatában.

A legnagyobb showman című film elérhető a UPC Videótár májusi kínálatában. Az Insidious - Az utolsó kulcs című film elérhető a UPC Videótár májusi kínálatában.

A Tad - Az utolsó felfedező című film elérhető a UPC Videótár májusi kínálatában.

 

Májusi újdonságok: A legsötétebb óra, Viszlát, Christopher Robin, A legnagyobb showman, Insidious: Az utolsó kulcs, Tad, az utolsó felfedező

Videotár

 

05.10. MyPrime kínálat bővülése május
Kinyit Bezár

Márciusi MyPrime kínálat:

A Criminal Minds - Gyilkos elmék című sorozat 12 évada elérhető a MyPrime májusi kínálatában. A Shades of Blue című sorozat első évada elérhető a MyPrime májusi kínálatában.

 

Új sorozat:

  - Gyilkos elmék 1 - 12 évad
  - Shades of Blue 1. évad
  - Candice Renoir 3. évad
  - Profilozók 4. évad

Filmek:

  - The Gourmet Detective 4: Eat, Drink and Be Buried

04.16. Kódolatlan napok a Filmboxon
Kinyit Bezár

Tájékoztatjuk Önöket, hogy április 13-tól (péntek), kódolatlanul látható a Filmbox a 77-es csatornahelyen (mediaboxon). A kódolatlan napok május 2-ig (szerda) tartanak.

04.12. Digitális csatornaváltozások 2018.04.01-től
Kinyit Bezár

Tájékoztatjuk Önöket az áprilisi és májusi csatornakiosztás változásokról.

Április 1-jétől a digitális csatornakiosztásban csatornahely változások történtek:

 • A Comedy Central (Bronze) az 56-os csatornahelyről a 25-re,
 • a Comedy Central Family (Gold) az 57-es csatornahelyről a 26-ra,
 • az RTL Spike (Bronze) a 79-es csatornahelyről a 27-re,
 • a Paramount Channel (Bronze) az 58-as csatornahelyről a 28-ra került.

Április 25-én bevezetésre kerülnek helyi TV-k digitális csatornakiosztásába a Mag TV (Monor körzetében, 505-ös csatornahelyen), illetve a Szentes TV (Szentes, Csongrád településeken, ugyan csak 505-ös csatornahelyen).

Május 2-tól a digitális és az analóg csatornakiosztásokban csatornanév módosítások lépnek érvénybe:

 • A jelenlegi Story4, TV4 néven fog futni a jövőben (a Story4 csatorna digitális és analóg csomagokban is megtalálható),
 • a jelenlegi Story5, Story4 néven fog futni a jövőben,
 • a jelenlegi GALAXY, GALAXY4 néven fog futni a jövőben

Május 1-jén a FOX műsorcsatorna kivezetésre kerül a digitális csatornakiosztásból.

Május 7-én az AMC HD műsorcsatorna a 83-as csatornahelyről a 69-esre kerül, így az AMC SD csatorna mellett lesz megtalálható (68-os csatorna). Ezzel egyidőben a Spíler TV és Spíler TV HD műsorcsatornák átnevezésre kerülnek Spíler1 TV és Spíler1 TV HD-ra.

04.03. Horizon Go elérhetősége az EU-ban
Kinyit Bezár

Az Európai Parlament és a Tanács online tartalomszolgáltatásoknak a belső piacon való, határokon átnyúló hordozhatóságáról szóló 2017/1128 (EU) Rendelete (2017. június 14.) értelmében, azon előfizetők, akiknek a lakóhelyük szerinti tagállama a Rendelet szerint ellenőrzött, amíg egy a lakóhelyüktől eltérő tagállamban tartózkodnak, ugyanolyan módon férhetnek hozzá és használhatják fel azokat az online tartalmakat, amelyek a lakóhelyük szerinti tagállamban elérhetők számukra.

Előfordulhat, hogy a szolgáltatás minősége eltér az egyes EU tagállamokban attól a minőségtől, amely az előfizető lakóhelye szerinti tagállamban hozzáférhető és alkalmazható.

További információért és a Felhasználási Feltételekért keresse fel a upc.hu/miert-a-upc/tv-kiegeszitok weboldalt.

03.21. Digitális csatornaváltozások 2018.04.03-től
Kinyit Bezár

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. április 3-tól az alábbi csatornahely változások lépnek életbe a mediabox esetén.

 • Comedy Central: 56-os csatornáról a 25-re,
 • Comedy Central Family: 57-es csatornáról a 26-ra,
 • RTL Spike: 79-es csatornáról a 27-re,
 • Paramount Channel: 58-os csatornáról a 28-ra.

03.20. MyPrime kínálat bővülése március
Kinyit Bezár

Márciusi MyPrime kínálat:

A Lucky Man című sorozat első évada elérhető a MyPrime márciusi kínálatában. A MacGyver című sorozat első évada elérhető a MyPrime márciusi kínálatában.

 

Új sorozat:

  - MacGyver 1. évad
  - Age of the Living Dead 1. évad
  - Candice Renoir 1. évad
  - Downton Abbey 2. évad
  - Profilage 3. évad
  - S.W.A.T. 1. évad

Filmek:

  - The Gourmet Detective 2: A Healthy Place to Die

03.20. UPC Videótár márciusi kínálata
Kinyit Bezár

Kiemelt ajánlataink:

Az Igazság Ligája című film elérhető a UPC Videótár márciusi kínálatában. A Boldog halálnapot! című film elérhető a UPC Videótár márciusi kínálatában.

A Gyilkosság az Orient Expresszen című film elérhető a UPC Videótár márciusi kínálatában. A jogdoktor című film elérhető a UPC Videótár márciusi kínálatában.

Az A Ghost Story című film elérhető a UPC Videótár márciusi kínálatában.

 

Márciusi újdonságok: Az Igazság Ligája, Boldog halálnapot!, Gyilkosság az Orient Expresszen, A jogdoktor, A Ghost Story

Videotár

 

03. 01. Digitális csatornaváltozások 2018.03.01-től
Kinyit Bezár

 • bevezetésre került az AMC HD csatorna a HD csomag részeként. A csatorna a 83-as csatornahelyen érhető el
 • az ES TV helyi TV csatorna Fót és vonzáskörzetében az 505-ös csatornahelyen érhető el
 • a Kolor TV helyi TV csatorna Kazincbarcikán az 501-es csatornahelyen tekinthető meg
 • a Heti TV helyi TV csatorna vételkörzete kibővült a XXI. kerülettel
 • kivezetésre került a Digital Gold csomagból a 30 tematikus rádiócsomag

03. 01. Megtévesztő álláshirdetésben élnek vissza a UPC nevével
Kinyit Bezár

Az utóbbi hetekben ismeretlen személyek több olyan álláshirdetést tettek közzé a cég nevében, amelyben ügyfélszolgálati állást és önköltséges képzést kínáltak a jelentkezőknek, több tízezer forintos regisztrációs díj ellenében. A UPC ezúton is elhatárolódik ezektől a visszaélésektől és megerősíti, hogy a meghirdetett pozíciókra való jelentkezéskor senkitől, semmilyen jogcímen nem szed díjat. A UPC az ügyben már megtette a hatóságok felé a szükséges intézkedéseket, egyúttal arra kéri az álláskeresőket, hogy fokozott körültekintéssel járjanak el. Javasoljuk, hogy meghirdetett pozíciókról a karrier.upc.hu oldalon tájékozódjanak és jelentkezésüket is ezen a biztonságos oldalon keresztül nyújtsák be.

02.09. Eurosport 3,4,5 a Téli Olimpia alatt
Kinyit Bezár

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy péntektől (02.09.) bevezettük az Eurosport 3, Eurosport 4 és Eurosport 5 csatornákat, ideiglenes jelleggel, 02.25-ig.

Ez a három csatorna a Téli Olimpiai Játékok ideje alatt lesz látható, a legtöbb sportesemény élőben lesz követhető minden digitális tv csomaggal rendelkező ügyfél számára, illetve Horizon Go-n is elérhető a szombati naptól (02.10).

A csatolt frekvenciatáblázatban található a beüzemelési paramétereket, amennyiben Mediacard szolgáltatásunkon keresztül szeretné nézni az adókat és automatikusan nem sikerült a TV-nek megtalálnia.

02.01. UPC Videótár februári kínálata
Kinyit Bezár

Kiemelt ajánlataink:

A Szárnyas Fejvadász 2049 című film elérhető a UPC Videótár februári kínálatában. A Hóember című film elérhető a UPC Videótár februári kínálatában. A Bébi úr című film elérhető a UPC Videótár februári kínálatában.

Az Anyám! című film elérhető a UPC Videótár februári kínálatában. Az Űrvihar című film elérhető a UPC Videótár februári kínálatában.

 

Februári újdonságok: Szárnyas Fejvadász 2049, Hóember, Bébi úr, Anyám!, Űrvihar

Akciós filmek: X-Men: Az elsők, Sasszem, Szerelem és más drogok, Marley meg én, Időről időre

Videotár

01.31. Csatornaváltozások a digitális és analóg csatornakínálatban
Kinyit Bezár

2018.01.15-től megváltozott analóg csatornakínálatunk Nagykanizsa településen. Az analóg csatornakínálatból kivezetésre kerül a Kanizsa TV műsorcsatorna. Majd ezzel egy időben bevezetésre került digitális csatornakínálatunkban.

01.31. Új helyi csatorna a digitális kínálatunkban
Kinyit Bezár

A digitális csatornakínálatunkban eddig is megtalálható Regina TV, teszt jelleggel újabb településeken vált elérhetővé. A helyi televízió a Digital Mini, Digital Bronze és Digital Gold csomagokban érhető el.

Regina TV
csatornahely: 504
vételkörzet: Várpalota, Pétfürdő, Berhida, Inota, Inotai készenléti lakótelep, Peremarton-Gyártelep

01.26. Újabb helyi csatornával bővült digitális kínálatunk
Kinyit Bezár

2018.01.16-tól Kazincbarcikán és környékén teszt jelleggel bekerül a Kolor TV csatorna digitális kiosztásunk. A csatornát az 501-es csatornahelyen érhetik el ügyfeleink.

01.10. MyPrime kínálat bővülése január
Kinyit Bezár

Januári MyPrime kínálat:

A Reaper - Démonirtók című sorozat első két évada elérhető a MyPrime januári kínálatában. A Kill Bill 1. és Kill Bill 2. című filmek elérhetők a MyPrime januári kínálatában. A Horrorra akadva című film elérhető a MyPrime januári kínálatában.

Új sorozat:

  - Démonirtók 1-2. évad (Reaper)
  - Profilozók I. (Profilage I.)

Filmek:

  - A csíkos pizsamás fiú
  - Shop-stop
  - Kétely
  - Equilibrium – Gyilkos nyugalom
  - Sin City – A bűn városa
  - Alkonyattól pirkadatig
  - Good Will Hunting
  - Kate és Leopold
  - Kill Bill 1.
  - Kill Bill 2.
  - Paid in Full
  - Ponyvaregény
  - Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson
  - Horrorra akadva 2.
  - Horrorra akadva 3.
  - Sikoly
  - Sikoly 2.
  - Sikoly 3.
  - Szerelem a végzeten
  - Kémkölykök
  - Kémkölykök 2.: Az elveszett álmok szigete
  - Kémkölykök 3-D – Game Over
  - Starsky és Hutch
  - A tehetséges Mr. Ripley
  - Vérző olaj

01.10. UPC Videótár januári kínálata
Kinyit Bezár

Kiemelt ajánlataink:

A Barry Seal: A beszállító című film elérhető a UPC Videótár januári kínálatában. Az Az című film elérhető a UPC Videótár januári kínálatában.

Az Egyenesen át című film elérhető a UPC Videótár januári kínálatában. Az Crooked House című film elérhető a UPC Videótár januári kínálatában.

 

Januári újdonságok: Barry Seal: A beszállító, Az, Egyenesen át, Crooked House

Akciós filmek: Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak, Becstelen brigantyk, Az igazi kaland, Mentőexpedíció, Viharsziget

 

Videotár

 

01.04. Csatornaváltozások a digitális és analóg csatornakínálatban
Kinyit Bezár

Kedves Ügyfelünk,

Ezúton tájékoztatjuk az alábbi, 2018.01.01-jétől érvényes csatornamódosításokról:

 • kivezetésre kerül a C8 műsorcsatorna a digitális és analóg csatornakínálatból,
 • kivezetésre kerül a SportM műsorcsatorna a digitális és analóg csatornakínálatból,
 • kivezetésre kerül a Sundance TV és Sundance TV HD műsorcsatorna a digitális csatornakínálatból.

Üdvözlettel,
UPC Magyarország Kft.

 

Kapcsolat

Keress minket üzenetben vagy telefonon!

 
 

UPC Fórum

Ahol minden kérdés válaszra talál.

 
 

Facebook

A UPC Magyarország közösségi oldala.