Mit nyújt számomra a MyPrime csomag?

 

  • Korlátlan mozizás otthon – egy mozijegy áráért!
  • Közel 300 film és minimum 500 óra sorozat közül válogathat
  • Ismert és közkedvelt filmsikerek és sorozatok állnak rendelkezésére
  • A kicsikről sem feledkeztünk meg, 150 óra gyerektartalom érhető el
  • Korlátozások nélkül: megállíthatja, visszatekerheti, újra megnézheti
 
 

Hogyan érhető el a MyPrime szolgáltatás?

 

UPC Mediabox használata esetén nem kell mást tennie, mint UPC távirányítóján megnyomnia az ’on demand’ gombot és kiválasztania a Főmenüben a MyPrime opciót. UPC Horizon HD Mediabox esetében kérjük, nyomja meg a „MENÜ” gombot, majd ezt követően válassza ki a VIDEOTÁR pontot. A UPC Videotár-ban kategóriánként válogathat, hogy éppen milyen filmet, sorozatot, vagy gyerek műsort nézne.

 
 
 
 
 

Az új barátnő

(Une nouvelle amie)

magyarul beszélő, francia filmdráma, 105 perc, 2015

 

Claire legjobb barátnője, Laura halála után a temetésen megfogadja, hogy gondját fogja viselni Laura kisbabájának, és férjének, Davidnak. Ennek ellenére sokáig nem tudja magát rávenni arra, hogy felkeresse őket. Egy nap mégis Davidék felé fut, és a gyereksírás hallatán bemegy a házukba. Itt azonban olyan látvány fogadja, amire egyáltalán nem számított: David parókában, kisminkelve, Laura ruhájában szoptatja a kisbabáját.

 

Rendező: François Ozon

Szereplők: Romain Duris, Anais Demoustier, Raphaël Personnaz

 

Forgalmazó: ADS

Korhatár: 16

 
 

Dirty Dancing 2

(Dirty Dancing 2: Havana Nights)

színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma, 86 perc, 2004  

 

A 18 éves Katey (Romola Garai) Havannába érkezik, ahol apja a Ford Művek vezetője. A kissé különc lányt mágnesként vonzzák az utcai táncosok, de legfőképpen egy tüzes tekintetű, büszke és céltudatos kubai sráchoz, Javierhez (Diego Luna) vonzódik. Rábeszéli a fiút, hogy tanítsa meg erre a fékevesztett, erotikus táncra, a salsára és legyen a partnere az országos táncbajnokságon. Rövidesen a színjeles, kitűnő tanuló Katey sutba dobja könyveit és szüleit félrevezetve, éjjel-nappal Javier társaságában igyekszik felfedezni Kuba másik, eddig sosem látott arcát.

 

Rendező: Guy Ferland

Szereplők: Romola Garai, Diego Luna, Sela Ward

 

Forgalmazó: Miramax

Korhatár: 12

 
 

Hideghegy

(Cold Mountain)

magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 152 perc, 2003

 

Ada kényelemben nevelkedett. Apja bár Charlstonból egy eldugott, hegyvidéki településre költözött, a széltől is óvja lányát. Inman a Hideghegyen született, ácsként dolgozik. Nem sokkal a polgárháború kitörése előtt megtetszenek egymásnak, és bár csupán egyszer csókolták meg egymást, mielőtt Inman bevonul, örök hűséget esküsznek egymásnak. A férfit elnyeli a háború. Borzasztó dolgokat lát és él át. Megelégeli az öldöklést, csupán egyetlen dolog élteti: a hazatérés. Megszökik, és bujkálva, menekülve, gyalogol a Hideghegy felé. Szerelme eközben magára marad, és az egyre zordabbra forduló világban igyekszik túlélni a háború hozta szörnyűségeket. Ő is csak azért küzd olyan elszántan, mert tudja, hogy Inman hazatér.

 

Rendező: Anthony Minghella

Szereplők: Jude Law, Donald Sutherland, Nicole Kidman

 

Forgalmazó: Miramax

Korhatár: 16

 
 

Holdfény királyság

(Moonrise Kingdom)

feliratos, amerikai filmdráma, 94 perc, 2012

 

A New England partjainál fekvő szigeten, 1965 nyarán játszódó Holdfény királyság két 12 éves gyerek történetét meséli el, akik szerelmesek lesznek, titkos egyezséget kötnek és együtt a vadonba szöknek. Különböző hatóságok próbálnak a nyomukra bukkanni, vad vihar készül kitörni a partnál - és a sziget nyugodt közösségének élete a feje tetejére áll.

 

Rendező: Wes Anderson

Szereplők: Edward Norton, Jared Gilman, Kara Hayward, Bruce Willis

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 12

 
 

Szeretet és köszönet

(Love and Mercy)

amerikai életrajzi film, 120 perc, 2014

 

Egy film a Beach Boys dalszövegírójáról és zenészéról, a visszahúzódó Brian Wilsonról, akinek inspiráló pályafutását idegösszeroppanás árnyékolta be. Wilson egy napon megismerkedik az ellentmondásos terapeutával, Dr. Eugene Landyvel, mely sorsfordítónak bizonyul.

 

Rendező: Bill Pohlad

Szereplők: Elizabeth Banks, John Cusack

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 12

 
 

Greenberg

(Greenberg)

magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 107 perc, 2010

 

Roger Greenberg negyvenéves, New Yorkban él, élete pedig fordulóponthoz ér, amikor átköltözik Los Angelesbe, hogy vigyázzon az öccse házára és átgondolja az életét. Egyre többet találkozgat Florence-szel, a testvére asszisztensével, és hamarosan rájön, sokkal több érzelem fűzi a lányhoz, mint azt gondolná.

 

Rendező: Noah Baumbach

Szereplők: Ben Stiller, Greta Gerwig, Koby Rouviere

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 16

 
 

Mindenki megvan

(Everybody's Fine)

magyarul beszélő, amerikai-olasz filmdráma, 100 perc, 2009

 

Frank Goode egész életében keményen dolgozott egy huzalgyárban, hogy családjának mindent meg tudjon adni. Nyugdíjasként ébred rá, túl kevés időt töltött gyerekeivel, így itt az ideje, hogy változtasson. A szívhez szóló film egy olyan családi problémát mutat be, amit sokan jól ismerhetnek a modern világban. Szülők és gyerekek távol élnek egymástól és annyira lefoglalják őket problémáik, hogy eszükbe sem jut meglátogatni a másikat.

 

Rendező: Kirk Jones

Szereplők: Drew Barrymore, Robert De Niro, Kate Beckinsale, Sam Rockwell

 

Forgalmazó: Miramax

Korhatár: 12

 
 

Született gengszterek

(Stand Up Guys)

magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 95 perc, 2012

 

Val 28 kőkemény évet töltött börtönben, mert nem adta fel bűntársait. Legjobb barátja, Doc várja szabadulásakor; s első útjuk a régen látott harmadik cimborához vezet. Barátságuk épp oly erősnek tűnik, mint a börtönévek előtt, Val teljes erővel veti magát az addig nélkülözött élvezetekbe. Mégis, érzi, hogy valami nincs rendben, s hogy egyik társa vele kapcsolatos megbízást kaphatott. Hiába tölti gyönyörű nőkkel az idejét, hiába fog ismét fegyvert a kezében, s utazik luxusautókban, elkerülhetetlenül szembe kell néznie múltjának egyik főszereplőjével, a volt maffiafőnökkel.

 

Rendező: Fisher Stevens

Szereplők: Al Pacino, Christopher Walken, Alan Arkin

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: ADS

 
 

Éjjeli féreg

(Nightcrawler)

magyarul beszélő, amerikai krimi-dráma, 117 perc, 2014

 

Az amerikai álom elérhetetlen távolságba került Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) generációja számára. A munkanélküliség, nagyratörő célok és az elkeseredett próbálkozás olyan útra sodorja a férfit, ami a mélybe vezet. Minden éjjel, míg a város az igazak álmát alussza, véres sztorikra éhes mini stábok, gyors kocsikkal, kamerákkal és harsogó rendőrségi rádiókkal felszerelve portyáznak a terpeszkedő Los Angeles szennyes utcáin. A rendőrséget megelőzve egyik tetthelyről a másikra rajzanak és a felvételeket a televízióknak eladva váltják dollárra a vért. Lou megmámorosodik a nagy pénzzel kecsegtető lehetőségtől és gátlástalanul gázol át mindenen és mindenkin a sötétben.

 

Rendező: Dan Gilroy

Szereplők: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Bill Paxton

 

Forgalmazó: Bigbang Media

Korhatár: 16

 
 

Az utolsó műszak

(End of Watch)

magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 105 perc, 2012

 

Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) és Mike Zavala (Michael Peňa) tartják magukat az esküjükhöz, amely szerint "szolgálnak és védenek", és acélos szövetséget alakítottak ki annak érdekében, hogy a műszak végén mindketten épségben hazatérhessenek. A rendőrpáros tagjai már rég megtanulták, hogy miközben Los Angeles utcáin járőröznek, egymáson kívül semmiben sem lehetnek biztosak. A riasztásról riasztásra élő zsaruk között őszinte és viccelődéstől sem mentes barátság szövődött, és mindketten tökéletesen tisztában vannak vele, hogy amikor veszélyes szituációkban kell helyt állniuk, bármelyik pillanatban életüket veszthetik.

 

Rendező: David Ayer

Szereplők: Jake Gyllenhaal, Michael Pena, Anna Kendrick

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 16

 
 

Én, Pán Péter

(Finding Neverland)

színes, magyarul beszélő, amerikai-angol filmdráma, 106 perc, 2004     

 

A sikeres skót színpadi szerző, James Matthew Barrie (Johnny Depp) egy nap találkozik a Llewelyn Davies családdal: négy árva fiúval és gyönyörű édesanyjukkal (Kate Winslet). Barrie, a rosszallások ellenére, összebarátkozik a családdal és a fiúkkal mindenféle huncutságot eszelnek ki. Kivételes képzelőereje vitorlás hajóvá változtatja a domboldalt, az egyszerű botból óriási kard lesz, a levegőbe eregetett sárkány elvarázsolt tündérként lebeg. Így válnak a Llewelyn Davies fiúk annak a Sohaországnak az "Elveszett Fiaivá", ahol mindenki tud repülni, ahol egymást éri a sok csoda, csíny és huncutság, s ahol még az idő is megáll.

 

Rendező: Marc Forster

Szereplők: Johnny Depp, Kate Winslet, Dustin Hoffman

 

Forgalmazó: Miramax

 
 

12 év rabszolgaság

(12 Years a Slave)

feliratos, amerikai-angol életrajzi dráma, 134 perc, 2013

 

Northup 1841-ben, az amerikai polgárháborút megelőző időszakban az északi New York virágzó városában elismert hegedűművészként éli hétköznapjait családjával, míg egy nap tőrbe csalják, elkábítják, és eladják rabszolgának. Helyzete egyre kilátástalanabbá válik, mikor egy szadista déli ültetvényeshez kerül, Edwin Eppshez (Michael Fassbender), aki rabszolgáin kénye kedve szerint tesz erőszakot, akár a végsőkig korbácsolva, kínozva őket. Northup embertelen körülmények között több száz társával együtt az életben maradásért küzd, miközben megpróbálja megőrizni méltóságát Epps könyörtelen, beteges világban. Solomon 12 évig tartó kegyetlen odüsszeiája alatt nem adja fel a harcot: újra szabad akar lenni. És mikor a sors összehozza őt a kanadai szabadelvű áccsal (Brad Pitt) felcsillan benne újra a remény.

 

Rendező: Steve McQueen

Szereplők: Michael Fassbender, Chiwetel Ejiofor, Brad Pitt

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 16

 
 

Egy veszedelmes elme vallomásai

(Confessions of Dangerous Mind)

magyarul beszélő, amerikai-kanadai-német krimi, 113 perc, 2002

 

A nevem Charles Hirsch Barris. Írtam popszámokat, voltam tévés producer. Felelős vagyok a légkör agyzsibbasztó, gyermeteg szórakoztatással való szennyezéséért. Ezen felül pedig meggyilkoltam harminchárom embert." A tévé tette híressé, de a legnagyobb sikereit a képernyőn kívül alkotta. Az Egy veszedelmes elme vallomásai egy legendás showman kettős életének története, aki nappal tévéproducer volt, éjszaka a CIA bérgyilkosa. A fiatal, energikus Chuck Barris, aki az egyre növekvő tévés iparágban a csúcsra kerül, egyszer csak azon kapja magát, hogy egy rejtélyes alak követi, majd elcsábítja őt a CIA ügynökök titkos és veszélyes világába. Miközben Barris olyan leleményes és népszerű vetélkedők dinamikus producereként szerez nevet, mint "Az ifjú pár játék" vagy a "Gong Show", rendszeresen merényleteket hajt végre az Egyesült Államok kormányának megbízásából.

 

Rendező: George Clooney

Szereplők: Sam Rockwell, George Clooney, Drew Barrymore

 

Forgalmazó: Miramax

Korhatár: 16

 
 

Túl a fenyvesen

(The Place Beyond the Pines)

amerikai krimi, 140 perc, 2012

 

Egy titokzatos és vakmerő motorversenyző, Luke (Ryan Gosling) hátat fordít az utazó cirkusz kaszkadőrcsoportjának, ahol eddig dolgozott, és egykori szerelméhez, Rominához (Eva Mendes) száguld, amikor megtudja, hogy a nő titokban fiút szült neki. Hogy gondoskodni tudjon új családjáról, Luke bankrablónak áll és ehhez extrém motorversenyzői képességeit veti be. Csakhogy hamarosan Avery-vel (Bradley Cooper), a fiatal és becsvágyó rendőrtiszttel találja szemben magát.

 

Rendező: Derek Cianfrance

Szereplők: Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes

 

Forgalmazó: Bigbang Media

Korhatár: 16

 
 

Egy különc srác feljegyzései

(The Perks of Being a Wallflower)

amerikai romantikus dráma, 2012

 

A Stephen Chbosky hatalmas sikerű regénye nyomán készült Egy különc srác feljegyzései főszereplője az elsős gimnazista Charlie (Logan Lerman), aki mindig a partvonalról szemléli az eseményeket - egészen addig, amíg szárnya alá nem veszi két belevaló felsőbb éves. A szép és szabad szellemű Sam (Emma Watson) és vakmerő mostohabátyja, Patrick (Ezra Miller) révén Charlie új barátokat szerez, megismeri az első szerelmet, az ébredező szexualitást, féktelen bulikra és a Rocky Horror Picture Show éjféli vetítéseire jár, és közben a tökéletes dalt is keresi.

 

Rendező: Stephen Chbosky

Szereplők: Emma Watson, Logan Lerman, Nina Dobrev

 

Forgalmazó: Bigbang Media

Korhatár: 12

 
 

Blue Jasmine

(Blue Jasmine)

magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 95 perc, 2013

 

Jasmine előkelő New York-i társasági hölgy. Az élete azonban összeomlik, a házassága is tönkremegy. Miután képtelen megbékélni a helyzettel, felveszi a kapcsolatot az elhidegült testvérével, a San Franciscóban élő Gingerrel. Hozzá költözik, amíg összeszedi magát. Jasmine megpróbálja leküzdeni az őt kísértő emlékeket, ám egyre mélyebbre süllyed a depresszióba. Bár az arisztokrata viselkedését megőrizi, érzelmileg teljesen labilissá válik. Mindenkinek elrontja az életét, legfőképp a saját magáét.

 

Rendező: Woody Allen

Szereplők: Cate Blanchett, Alec Baldwin, Peter Sarsgaard

 

Forgalmazó: Bigbang Media

Korhatár: 12

 
 

Egy háború

(A War)

feliratos, dán háborús filmdráma, 115 perc, 2015

 

Egy dán katonai különítmény tagjai otthonuktól távol, Afganisztánban teljesítenek szolgálatot, ahol a helyi civileket védik a szélsőséges radikálisokkal szemben. Egy rutinküldetés közben a század komoly harcokba keveredik. Hogy embereit megmentse, századparancsnokuk olyan döntést hoz, amelynek rendkívüli következményeit neki kell elviselni - valamint otthon maradt családjának. Felesége és három gyermeke pedig türelmetlenül várja haza a férfit. 

 

Rendező: Tobias Lindholm

Szereplők: Pilou Asbaek, Tuva Novotny, Dar Salim

 

Forgalmazó: Vertigo

Korhatár: 16

 
 

A kommuna

(Kollektivet)

magyarul beszélő, svéd-holland-dán dráma, 111 perc, 2016

 

Erik és családja a hetvenes években, Dániában megörökölnek egy hatalmas családi házat, ami azonban túl nagy lenne a házaspárnak és két gyereküknek. Hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntenek, kommunát alapítanak, így barátok és ismerősök költözhetnek a házba, és közösen már a fenntartási költségeket is tudják fizetni. Kezdetben minden nagyon idilli, ám a középkorú férfi időközben viszonyt kezd egy fiatal lánnyal és a kapcsolatba, valamint a furcsa helyzetbe a felesége is beleegyezik. Aztán az idő múlásával mindenki egyre nehezebben birkózik meg az új helyzettel.

 

Rendező: Thomas Vinterberg

Szereplők: Fares Fares, Ulrich Thomsen, Trine Dyrholm, Lise Koefoed

 

Forgalmazó: Vertigo

Korhatár: 16

 
 

A Wall Street farkasa

(The Wolf of Wall Street)

színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma, 179 perc, 2013

 

A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is utolérte. A 80-as évek végére az egyik legnagyobb brókercég tulajdonosa lett, 26 évesen heti 1 millió dollárt keresett. Az idáig vezető út azonban korrupcióval és tisztességtelen üzletekkel kikövezett csábító hullámvasútnak bizonyult. Mert minél nagyobb volt a kísértés ő annál többet akart, mit sem törődve az illegális üzelmekkel és a nyomában loholó FBI ügynökökkel. Még több pénz, még több hatalom, még több nő és megint még több pénz: ez Jordan életfilozófiája. És hogy a szerénység egy túlértékelt erény. Jordan és falkája azt sem tudták mit kezdjenek az illegálisan megszerzett milliárdokkal, de vajon a jéghegy csúcsáról merre vezet az út?

 

Rendező: Martin Scorsese

Szereplők: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Matthew McConaughey, Margot Robbie

 

Forgalmazó: ProVideo

Korhatár: 16

 
 

Everest

(Everest)

magyarul beszélő, amerikai-angol dráma, 122 perc, 2015

 

A filmet a világ legmagasabb csúcsának meghódítására tett egyik kísérlet során történt hihetetlen események ihlették. Az Everest két különböző expedíció elképesztő útjának krónikája. Ez a két expedíció az emberiség által tapasztalt egyik legdurvább hóviharral találja szemben magát. A hegymászók kitartását a bolygó legkönyörtelenebb elemei teszik próbára, csaknem lehetetlen akadályokkal kell megküzdeniük, és életük szenvedélye a túlélésért folytatott lélegzetelállító harccá válik.

 

Rendező: Baltasar Kormákur

Szereplők: Jake Gyllenhaal, Robin Wright, Keira Knightley

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Miramax

 
 

Agora

(Agora)

magyarul beszélő, spanyol-máltai történelmi dráma, 126 perc, 2009

 

I.sz. 4. század, Egyiptom, a Római Birodalom uralma alatt. Alexandria utcáin vallási indíttatású erőszakos zavargások törnek ki, melyek a híres Könyvtárat, az akkori világ szellemi központját fenyegetik. A Könyvtárban rekedt briliáns asztronómus, Hypatia és tanítványai harcba szállnak, hogy megmentsék az ősi világ bölcsességét. Közülük ketten a nő szívéért is versengenek: az okos, kiváltságos helyzetű Orestes, és Davus, Hypatia ifjú rabszolgája, akinek döntenie kell úrnője iránt érzett titkos szerelme és a szabadság között, mely az övé lehet, hogy csatlakozik a keresztények megállíthatatlan rohamához.

 

Rendező: Alejandro Amenábar

Szereplők: Rachel Weisz, Oscar Isaac, Max Minghella

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 16

 
 

Hétköznapi titkaink

(Louder than Bombs)

színes, feliratos, norvég-francia-dán-amerikai filmdráma, 109 perc, 2015

 

Három évvel a neves háborús fotóriporter halála után egy kiállítás szervezése újra összehozza az elhunyt anya családját. Az apa azóta egyedül neveli kisebbik fiát, aki mind jobban eltávolodik tőle. Nagyobbik fia várandós feleségével él együtt, és hosszú idő után tér vissza ismét a szülői házba. A fotók válogatása közben régi sebek szakadnak fel, s váratlan titkok kerülnek napvilágra. Kiderül, mindhárom családtag beleragadt az életébe, mindegyiküknek van rejtegetnivalója, egyikük sem ismeri igazán a másikat, sőt, még az anya élete is tartogat meglepetéseket. Az emlékezés során elérkezik a hétköznapi titkok kitárgyalásának ideje.

 

Rendező: Joachim Trier

Szereplők: Jesse Eisenberg, Amy Ryan, Gabriel Byrne, Devin Druid

 

Korhatár: 16

Forgalmazó: Vertigo

Ár: 970 Ft