Ajánlatunk

Hogyan működik?

 

  • Nyomja meg az on demand gombot a távirányítóján.
  • Válogasson a kategóriák között.
  • Nyomja meg a Megrendelés gombot.
  • Üsse be a PIN kódot.
  • Élvezze a műsort.

 

Részletek

 
 

Tippek

 

Közvetlenül is elérheti az adott csatornákhoz kapcsolódó videotár szolgáltatást, ha az adott csatornát nézve megnyomja a piros gombot a távirányítóján.

 
 
 
 
 

Logan

(Logan)

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 135 perc, 2017

 

Az egyik legerősebb mutáns ő. Szelídíthetetlen, elpusztíthatatlan, kiismerhetetlen. És szeret szivarozni. Egy titkos katonai fegyverkísérlet alakította annál is keményebbé, amivé a génjei tették. A csontjait adamantiumötvözetre cserélték, ám azt a képességét, hogy a sebei azonnal begyógyulnak, nem vették el tőle. Ökléből gyilkos karmok bújnak elő, és nem fél használni őket. A kanadai erdőkben érzi magát igazán jól. Magányos. Bosszúálló. Nem barátkozik senkivel.
De valaha egy csapat tagja volt. X-Men volt ő is. És az emlékeknél talán nincsenek fontosabb dolgok...

 

Rendező: James Mangold

Szereplők: Hugh Jackman, Dafne Keen, Patrick Stewart

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Valami Amerika 2

színes, magyar vígjáték, 110 perc, 2008

 

A lottónyereménynek hála, Tamás megcsinálhatta a filmjét, ami azonban a várakozásokkal ellentétben nagyot bukott. A három fiú egy képeslap révén Alex nyomára jut, aki most szabadult a dutyiból Amerikában és megint csak álnéven, egy színdarab jogait akarja megszerezni. A fiúk azt remélik, hogy megtalálják Alexet, megveszik előle a jogokat és végre visszaszerzik a hatvan milliójukat, amivel a férfi lelépett. Irány Amerika! Ám természetesen a dolgok megint nem az elképzelések szerint alakulnak. Végül Tamásra vár a feladat, hogy Budapesten rendezze meg a darabot.

 

Rendező: Herendi Gábor

Szereplő(k): Pindroch Csaba (Várnai Tamás), Szabó Győző (Várnai Ákos), Hujber Ferenc (Várnai András), Szervét Tibor (Alex Brubeck), Ónodi Eszter (Eszter), Oroszlán Szonja (Timi), Tompos Kátya (Vivi), Lucia Brawley (Cinthia), Csuja Imre (Bala)

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 12

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

A szobalány

(The Handmaiden)

dél-koreai romantikus dráma, 141 perc, 2016

 

A szobalány az 1930­as évek Koreájában játszódik, a japán megszállás éveiben. Egy pénzéhes szélhámos felbérel egy ifjú zsebtolvajnőt, hogy egy japán úrnő szobalányaként férkőzzön annak a bizalmába, így segítve, hogy a férfi megszerezze a nő pénzét. A különösen csavaros történetben a két gyönyörű nő erotikus fantáziái szépen lassan valóra válnak, és a szerelmi háromszög résztvevőinek választaniuk kell, ki mellé állnak az érdekektől hemzsegő harcban.

 

Rendező: Chan-wook Park

Szereplők: Jung-woo Ha, Min-Hee Kim, Jin-woong Jo

 

Forgalmazó: Mozinet

Korhatár: 18

Ár: 970 Ft

 
 

Magyar Vándor

színes, magyar vígjáték, 110 perc, 2004

 

Hont foglalni indul a magyar. Az Etelközben átmulatott búcsúéjszaka után ébredező hét vezér azonban már csak hűlt helyét találja a magyarjainak. Márpedig nélkülük új hazát találni nem lehet. Lóra kapnak hát, hogy felkutassák a szeretett népet. Fiaikat keresve bejárják a magyar történelmet, Az egyszerre komikus és tragikomikus kalandtúra során várak helyett hotelszobákat foglalnak el, ellenség helyett felhevült háremhölgyekkel küzdenek meg, csaták helyett pedig ott van nemzeti nagy létünk víg mementója, a Meccs.

 

Rendező: Herendi Gábor

Szereplő(k): Gesztesi Károly (Álmos), Gyuriska János (Előd), Greifenstein János (Ond), Seress Zoltán (Kond), Szabó Győző (Tas), Szervét Tibor (Huba), Hajdu István (Steve) (Töhötöm)

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 12

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

Szobafogság

színes, feliratos, magyar játékfilm, 92 perc, 2008

 

Charlotte, a gimnazista lány harminc év körüli bűnözőt rejteget hálószobája szekrényében. Kapcsolatuk ártatlannak indul. Különböző játékszabályokat találnak ki és flörtölgetnek egymással, de Reyer, a férfi ráun Charlotte kislányos dolgaira és az egyedülálló anyára veti ki hálóját. Egy féltékeny veszekedés után Reyer kiszökik a szekrényből és ügyes csellel megkörnyékezi Miriamot, az anyát, aki szívélyesen befogadja őt a házba. Charlotte magán kívül van a férfi viselkedése és árulása miatt, de anyja előtt továbbra sem fedi fel, ki is a férfi valójában. Az irányítás egyre inkább kicsúszik a két nő kezei közül és az apa visszatérésével további titkokra derül fény. Ám ekkor már minden szál Reyer kezében van.

 

Rendező: Daniel Young

Szereplő(k): Laura Greenwood (Charlotte), Nagy Ervin (Reyer), Rachael Blake (Miriam), Rátóti Zoltán (Alex), Deborah Kim Jávor (Pszichológus)

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 16

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

Captain Fantastic

(Captain Fantastic)

amerikai filmdráma, 118 perc, 2016

 

Egy édesapa, aki az Egyesült Államok északnyugati régiójának erdőiben élt hat fiatal gyermekével, megpróbál visszailleszkedni a társadalomba.

 

Rendező: Matt Ross

Szereplők: Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler, Annalise Basso

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Hogyan rohanj a veszTEDbe

(A Million Ways to Die in the West)

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 116 perc, 2014

 

Seth MacFarlane (Ted) a rendezője, producere, társszerzője ennek az új vígjátéknak, valamint ő alakítja Albertet, a gyáva birkatenyésztő farmert. Miután Albert kihátrál egy pisztolypárbajból, szeszélyes barátnője elhagyja őt egy másik férfiért. Amikor egy titokzatos, gyönyörű nő lovagol be a városba, segít hősünknek megtalálni a bátorságát, és közben egymásba szeretnek. Ám amikor a nő férje, a hírhedt bandita bosszúszomjasan megérkezik, a farmernek próbára kell tennie újdonsült bátorságát.

 

Rendező: Seth MacFarlane

Szereplők: Seth MacFarlane, Amanda Seyfried, Charlize Theron, Liam Neeson

 

Korhatár: 16

Forgalmazó: Universal

Ár: 360 Ft

 
 

A sóher

(Radin!)

magyarul beszélő, francia vígjáték, 89 perc, 2016

 

Francois életét születésétől fogva egyetlen dolog határozza meg: a spórolás. Az anyai jó tanácsot tökélyre fejlesztette, s miközben euró százezrei vannak a bankszámláján, lejárt szavatosságú ételeket fogyaszt, továbbá mindenről leszokott, ami költséges, s úgy általában pénzbe kerül. Még a barátnőjével is szakított születésnapja előtt, hogy ne kelljen ajándékot venni neki. Nem csoda, hogy a szomszédjai, és munkatársai ki nem állhatják, és barátai sincsenek. Idegesítő takarékoskodását egy nap a váratlanul beállító, sosem látott lánya zavarja meg, akiről kiderül, hogy egy lejárt szavatosságú óvszer gyümölcse. A tinédzser ráadásul megtestesíti mindazt, ami ellen Francois egész életében küzdött: megjelenésével feltartóztathatatlanul elszabadulnak a költségek.

 

Rendező: Fred Cavayé

Szereplők: Dany Boon, Laurence Arné

 

Forgalmazó: Vertigo

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Koszorúslányok

(Bridesmaids)

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 125 perc, 2011

 

A harmincas Annie-nek semmi sem jött össze az életben. Se pénze, se párja, a munkáját utálja. Amikor megtudja, hogy a legjobb barátnője, Lillian férjhez megy, természetesenek veszi, hogy csakis ő lehet az esküvői tanúja. Bár nagy igyekezettel igyekszik megfelelni a feladatnak, mindig becsúszik valami gikszer, miközben a riválisa, Helen maga a tökély e téren. Annie-t azonban kemény fából faragták, nem adja fel, mindent megtesz annak érdekében, hogy megmutassa, mire képes azért, akit szeret.

 

Rendező: Paul Feig

Szereplők: Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Rose Byrne

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Universal

Ár: 360 Ft

 
 

Harry Potter és a bölcsek köve

(Harry Potter and the Sorcerer's Stone)

magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm, 152 perc, 2001

 

Szülei halála után Harry Potter mostohaszülőknél nevelkedik. Sanyarú a sorsa, a lépcső alatti kuckóban lakik és elviselhetetlen az unokatestvére. Ám hamarosan kiderül, hogy Harry nem közönséges kisfiú, hanem egy varázsló házaspár árvája, aki csak átmenetileg keveredett a lényegről mit sem sejtő muglik közé. Most viszont végigsétál az Abszol úton, hogy beiratkozzék a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá, de mi ez egy elsőéves varázslótanoncnak? J.K. Rowling regényéből. 

 

Rendező: Chris Colombus

Szereplők: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Széttörve

(Split)

magyarul beszélő, amerikai thriller, 118 perc, 2017

 

Miközben a disszociatív identitászavar mentális megosztottsága régóta lenyűgözi és próbára teszi a tudományt, él az a vélekedés is, hogy egyeseknél sajátos testi attribútumok rendelődnek minden személyiséghez, és adott esetben fizikálisan is több személyiségre oszlik az az egyetlen illető.

 

Noha Kevin már feltárt 23 személyiséget pszichiáterének, Dr. Fletchernek, még van egy rejtett személyisége, amely felbukkan, és dominálja a többit. Miután elrabol három tinédzser lányt, köztük az önfejű és eszes Caseyt, Kevinben kitör a harc a túlélésért a többi személyiségével - és a körülötte lévőkkel - miközben elkezdnek leomlani benne a különböző énjeit elválasztó falak...

 

Rendező: M. Night Shyamalan

Szereplők: James McAvoy, Anya Taylor-Joy

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Állati nagy szökés

(Ozzy)

magyarul beszélő, spanyol-kanadai családi animációs film, 90 perc, 2016

 

Mázli egy barátságos, békés kutyus, akinek élete fenekestül felfordul, amikor gazdái elutaznak, Őt pedig berakják egy kutya hotelbe. Rövidesen kiderül, hogy ez a hotel bizony sokkal inkább egy börtön, ahonnan Mázli igyekszik minél gyorsabban megszökni barátaival.

 

Rendező: Nacho La Casa, Alberto Rodríguez

Szereplők: Elsa Pataky, Michelle Jenner, Dani Rovira

 

Forgalmazó: ADS

Korhatár: 6

Ár: 970 Ft

 
 

A tehetség

(Gifted)

magyarul beszélő, amerikai dráma, 101 perc, 2017

 

A filmben Frank Adler egyedülálló nagybácsiként neveli unokahúgát, a 7 éves Maryt. A kiemelkedően okos és intelligens, már-már zseni kislány hamar kilóg az iskolatársai közül, és szigorú nagymamája elképzelései szerint speciális iskolában a helye. A testvérének megígérő Frank azonban mindent megtesz, hogy Mary rendes és átlagos gyerekként élhesse fiatal éveit: gondtalanul, barátokkal és sok-sok önfeledt játékkal. A két felnőtt ellentéte egészen a bíróságig fajul, ahol gyermekelhelyezési per kerekedik a véleménykülönbségből.

 

Rendező: Marc Webb

Szereplők: Chris Evans, Mckenna Grace, Jenny Slate

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

A számolás joga

(Hidden Figures)

feliratos, amerikai dráma, 127 perc, 2017

 

Az ötvenes évek vége: az Egyesült Államok elképesztő hajszával igyekszik legyőzni az űrversenyben Oroszországot. De már úgy tűnik, pénz, ész és elszántság mind kevés lehet... amikor találnak néhány kiaknázatlan, kihasználatlan lángeszet, akiket addig senkinek nem jutott eszébe használni. Hiszen többszörösen gyanúsak: nők és feketék. A három nő igazi emberi kompjúter: senki nem érti, hogyan képesek megcsinálni azokat a számításokat, amiket végeznek, de rakétasebességgel emelkednek a NASA ranglétráján, ott, ahol a kor legnagyobb tudósai dolgoznak. A cél: John Glennt feljuttatni az űrbe... és azután haza is hozni.

 

Rendező: Theodore Melfi

Szereplők: Taraji P. Henderson, Octavia Spancer, Janelle Monáe

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Lora

színes, magyar romantikus dráma, 118 perc, 2006

 

Lora, a gyönyörű, érzékeny lány évek óta egyedül él. Élete három évvel ezelőtt vett gyökeres fordulatot, amikor egy balesetben elveszítette a szerelmét, Dávidot. Ekkor megszakította minden fontos kapcsolatát: Bettivel, legjobb barátnőjével és Gerivel, Dávid öccsével sem találkozott azóta. Geri szerette Lorát, de nem akart, vagy nem mert a bátyja és a lány közé állni. Három évvel a tragédia után Lora és Geri útja újra keresztezi egymást. Lora menekül az emlékek elől, míg a fiúban feltámadnak a régi érzések. Idővel egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

 

Rendező: Herendi Gábor

Szereplő(k): Lucia Brawley (Lora), Fekete Ernő (Dávid), Nagy Péter (Geri)

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 12

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

A kör

(The Circle)

magyarul beszélő, amerikai dráma, 110 perc, 2017

 

Mae élete teljesen megváltozik, amikor a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégénél kapja meg álmai állását. A lány villámgyorsan lépdel fel a ranglétrán, így a cég látnoki vezetője, Eamon Bailey megkeresi azzal az ötlettel, hogy SeeChange nevű kameráját használva élje életét a nyilvánosság előtt. De senki sincs igazán biztonságban, amikor bárki követheti mások minden lépését.

 

Rendező: James Ponsoldt

Szereplők: Emma Watson, Tom Hanks

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

A fegyvertelen katona

(Hacksaw Ridge)

magyarul beszélő, amerikai-ausztrál dráma, 131 perc, 2016

 

A Hacksaw Ridge Desmond Doss [Andrew Garfield] szinte hihetetlen története, aki a második világháború egyik legvéresebb csatájában Okinawa szigetén 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert. Vallási meggyőződése volt, hogy noha hazája igazságos háborút vív, neki magának nem szabad ölnie. Szanitécként több alkalommal is egymaga hozta ki sebesült bajtársait az ellenséges vonalak mögül vagy a tűz alatt tartott senkiföldjéről, miközben ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett. Doss volt az első olyan katona, aki lelkiismereti okokból megtagadta a fegyveres szolgálatot, és megkapta a Kongresszusi Becsület Érdemrendet, Amerika legmagasabb katonai kitüntetését.

 

Rendező: Mel Gibson

Szereplők: Andrew Garfield, Sam Worthington, Vince Vaughn

 

Forgalmazó: ADS

Korhatár: 18

Ár: 970 Ft

 
 

Elzárva a világ elől

(The Disappointments Room)

magyarul beszélő, amerikai thriller, 85 perc, 2016

 

Valós események alapján készült ez a lebilincselő pszichológiai thriller, amely szélesre tárja az ajtót legelemibb félelmeinkre. Abban a reményben, hogy új életet kezdhetnek, Dana (Kate Beckinsale) és David (Mel Raido) öt éves fiúkkal együtt egy felújítandó vidéki házba költöznek a nagyvárosból. Az álomotthonból azonban egy pillanat alatt lesz rémálmok melegágya. Dana a padláson felfedez egy titkos szobát, amely olyan megmagyarázhatatlan eseményeket szabadít rá, melyek nem csupán épelméjűségét fenyegetik, de sokkoló titkokat is felfednek a múltból.

 

Rendező: D.J. Caruso

Szereplők: Kate Beckinsale, Michael Conlin, Marcia DeRousse

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Bezárva

(Shut In)

magyarul beszélő, amerikai-kanadai-francia fantasztikus thriller, 91 perc, 2016

 

Férje halála óta Mary egyedül él mostohafiával egy elszigetelt New England-i házban. A gyermekpszichiáter idejének nagy részében a fiút ápolja, aki vegetatív állapotban van az autóbaleset óta, amelyben Mary férje is meghalt. Egy halálos vihar közeleg, amikor Tom, Mary egyik fiatal betege eltűnik. Habár Mary-vel egyre nyugtalanítóbb dolgok történnek, eltökélt szándéka, hogy megtalálja a fiút, mielőtt örökre nyoma vész.

 

Rendező: Farren Blackburn

Szereplők: Naomi Watts, Crystal Balint, Ellen David

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Jack Reacher: Nincs visszaút

(Jack Reacher: Never go back)

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 119 perc, 2016

 

Jack Reacher visszatér a maga sajátos igazságszolgáltatási módszereivel ebben a várva várt folytatásban. Susan Turner hadnagyot, aki Reacher régi nyomozóegységének jelenlegi vezetője, letartóztatják hazaárulásért. Reacher nem kételkedik a nő ártatlanságában, de ahhoz, hogy ezt bizonyítani tudja, ki kell szabadítania őt a börtönből, és fel kell tárnia egy nagyszabású kormányzati összeesküvést. Az események gyorsan eldurvulnak, és a szökésben lévő páros számára már nem csupán a saját nevük tisztázása a tét, hanem az életük is. A nyomozás során Reacher olyan titokra bukkan, amely örökre megváltoztathatja az életét.  

 

Rendező: Edward Zwick

Szereplők: Tom Cruise, Cobie Smulders, Danika Yarosh, Patrick Heusinger

 

Forgalmazó: Paramount

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Lego Batman - A film

(The Lego Batman Movie)

magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 105 perc, 2017

 

Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével.

Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal... lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.

 

Rendező: Chris McKay

Szereplők: Rosario Dawson, Will Arnett, Ralph Fiennes

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 6

Ár: 970 Ft

 
 

A Nagy Fal

(The Great Wall)

magyarul beszélő, amerikai-kínai akcióthriller, 94 perc, 2016

 

Zhang Yimou (Hős, A repülő tőrök klánja) rendkívül látványos és izgalmas új filmje egy 3D-s akcióthriller Matt Damon főszereplésével. Egy elit osztag az emberiség utolsó harcát vívja a világ legikonikusabb építményén, a Nagy Falon.

 

Rendező: Yimou Zhang

Szereplők: Matt Damon, Willem Dafoe, Pedro Pascal

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Underworld - Vérözön

(Underworld: Blood Wars)

magyarul beszélő, amerikai akció-horror, 91 perc, 2016

 

A vámpírok és vérfarkasok háborúja talán sosem ér véget. De hozhat még néhány váratlan fordulatot. Selene egyszerre próbálja túlélni a lycan klánok brutális támadásait és az őt eláruló vámpírok ostromát. Kevesen állnak az ő oldalán, de azt a néhány férfit most arról próbálja meggyőzni, hogy békét kell teremteniük - még akkor is, ha nem értenek semmi máshoz, mint a háborúhoz, és akkor is, ha az csak egy módon születhet meg: a végső, legnagyobb áldozat kell hozzá.

 

Rendező: Anna Foerster

Szereplők: Kate Beckinsale, Theo James, Tobias Menzies

 

Forgalmazó: Sony

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Imperium

(Imperium)

109 perc, 2016

 

A történet főhőse egy, Nate Foster egy fiatal és idealista FBI ügynök, aki beszivárog egy neonáci terrorista csoportba, hogy meghiúsítsa a banda következő nagy dobását. A fehérek felsőbbrendűségét hirdető alvilági mozgalom tagjaként nem csak az 'ellenségget', de önmagát is le kell győznie.

 

Rendező: Daniel Ragussis

Szereplők: Daniel Radcliffe, Toni Collette, Burn Gorman

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Poligamy

színes, magyar romantikus vígjáték, 85 perc, 2009

 

András többre hivatott szappanopera-szerző, Lilla tanársegéd az egyetemen. Öt év együttjárás után végre közös lakásba költöznek, ez azonban nem várt próbatétel elé állítja kapcsolatukat. Lilla ugyanis szeretne igazi fészket rakni, feleségként gyereket szülni, ám András még nem készült fel erre. A férfit sokkolja, amikor Lilla bejelenti, hogy terhes. Ráadásul a munkából hazatérve egy ugyancsak Lilla nevű, ám vadidegen nő fogadja a lakásban. Felocsúdni sincs ideje, másnap egy másik ismeretlen Lilla mellett ébred, amelyet újabb Lillák követnek. A barátja, Kornél szerint András megőrült.

 

Rendező: Orosz Dénes

Szereplő(k): Csányi Sándor (András), Tompos Kátya (Lilla), Mészáros Béla (Kornél), Parti Nóra (Adél), Réti Adrienn (Szőke lány), Pokorny Lia (Janka), Bartsch Kata, Tenki Réka (Barna szépség), Bánfalvi Eszter

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 12

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

A függetlenség napja - Feltámadás

(Independence Day: Resurgence)

magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 121 perc, 2016

 

Mindig sejtettük, hogy így lesz. Tudtuk, hogy visszajönnek. Egyszer győzött az ember a Föld ellen támadó elképesztő túlerővel szemben, de az idegenek nem nyugodhattak bele a kudarcba. Szükségük van a világunkra, és tudják, hogy hatalmas technikai fölényük segíti őket.

Arra viszont nem készülnek, hogy ez a fölény már minket is segít. Az űrből érkezett támadó járművek roncsai elképesztő tudáshoz segítették az emberiséget. A Föld népei összefogtak és együtt készültek a második támadó hullámra. De minden hiábavaló: arra az erőre, amivel lecsapnak, nem lehetett felkészülni.

Ismét csupán néhány bátor férfin és nőn múlik, hogy visszafordítsák a visszafordíthatatlant: egyre kisebb az esély arra, hogy megmarad az emberiség.

 

Rendező: Roland Emmerich

Szereplők: Jeff Goldblum, Liam Hemsworth, Joey King, Vivica A. Fox

 

Forgalmazó:

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Kémek a szomszédban

(Keeping Up With the Joneses)

amerikai komédia, 105 perc, 2016

 

Egy külvárosi házaspár gyanúsan kezdi méricskélni a közelségükbe költözött túl tökéletesnek látszó új szomszédjait. Nem is hiába!  

 

Rendező: Greg Mottola

Szereplők: Gal Gadot, Isla Fisher, Jon Hamm, Zach Galifianakis

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Legendás állatok és megfigyelésük

(Fantastic Beasts and Where to Find Them)

magyarul beszélő, angol-amerikai fantasy, 140 perc, 2016

 

Göthe Salmander professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. És talán meg is találja őket...

A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.

 

Rendező: David Yates

Szereplők: Eddie Redmayne, Ezra Miller, Jon Voight, Colin Farrell

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Kong: Koponya-sziget

(Kong: Skull Island)

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 118 perc, 2017

 

A Csendes-óceán egy távoli, feltérképezetlen szigetére különös expedíció érkezik. Vegyes csapat: kutatók, természettudósok, üzletemberek és katonák is vannak köztük, de mindannyian a sziget belsejét szeretnék jobban megismerni. Az erdő ősi, háborítatlan Paradicsomnak látszik.

Ám a látszat csal. A sűrűben egyre mélyebbre jutók nem tudják, hogy átléptek egy határt, és már a legendás Kong területén járnak...  

 

Rendező: Jordan Vogt-Roberts

Szereplők: Tom Hiddleston, Bries Larson, John Goodman

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Alien: Covenant

(Alien: Covenant)

magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 123 perc, 2017

 

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes - egyetlen lakója a szintetikus David, a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

 

Rendező: Ridley Scott

Szereplők: Michael Fassbender, Billy Crudup, Katherine Waterston

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 18

Ár: 970 Ft

 
 

Az állampolgár

(Az állampolgár)

magyar dráma, 109 perc, 2016

 

Az állampolgár főszereplője az ötvenes évei végén járó afrikai Wilson, aki menekültként él Magyarországon. Wilson évek óta Budapesten dolgozik biztonsági őrként, legfőbb vágya és célja, hogy megszerezze a magyar állampolgárságot, de folyamatosan megbukik az alkotmányos alapismeretek vizsgán. A felkészülésben a vele egykorú, magyar-történelem szakos tanárnő, Mari segít neki, de a tanulás közben tanár és tanítvány között mély szerelem szövődik. Mari hatalmas döntést hoz: elhagyva férjét a fekete férfihoz költözik. Wilson élete megoldódni látszik: társra, sőt családra talál, az állampolgársági vizsgája is sikerül, úgy tűnik, hogy hamarosan minden tekintetben magyarnak mondhatja magát. Azonban váratlanul berobban a történetbe Shirin, a fiatal perzsa bevándorló lány, akinek egyetlen esélye a túlélésre, ha névházasságot köt egy magyar állampolgárral. Wilson szolidaritásból a lakásukban bújtatja Shirint, így a helyzet lassan, de biztosan tarthatatlanná válik: a férfinak mindenképp döntenie kell a menekülttárs iránt érzett felelősség és a szerelem között.

 

Rendező: Vranik Roland

Szereplők: Dr. Cake-Baly Marcelo, Máhr Ágnes, Arghavan Shekari

 

Forgalmazó: Mozinet

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

A sötét ötven árnyalata

(Fifty Shades Darker)

magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma, 119 perc

 

Amikor a megsebzett Christian megpróbálja visszacsábítani az óvatos Anát az életébe, ő új megállapodást akar, mielőtt adna még egy esélyt a férfinak. Miközben ők ketten megpróbálják újra felépíteni a bizalmat egymás iránt, baljós alakok bukkannak elő Christian múltjából, és elkezdik bekeríteni a párt, hogy szétzúzzák a közös jövővel kapcsolatos reményeiket...

 

Rendező: James Foley

Szereplők: Dakota Johnson, Jamie Dornan

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 18

Ár: 970 Ft

 
 

Valami Amerika

színes, magyar vígjáték, 115 perc, 2001

 

A történet valahol Ausztriában kezdődik, a hegyeshalmi határátkelő felé vezető úton, de ez talán kevésbé lényeges, mint az érkező személye. Ő az "amerikai", aki egy jobbkormányos luxusautóban szivarozva, Alex Brubeck néven érkezik Magyarországra, szülőföldjére, amit még fiatalon hagyott el. Neki ez az utazás a rég várt hazatérést, egy magyar reklámfilm-rendezőnek, Tamásnak pedig a "nagy lehetőséget" és a talán még nagyobb kalamajkát jelenti.

 

Rendező: Herendi Gábor

Szereplő(k): Szervét Tibor (Alex), Pindroch Csaba (Tamás), Szabó Győző (Ákos), Hujber Ferenc (András), Ónodi Eszter (Eszter), Oroszlán Szonja (Timi)

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 12

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

Utazók

(Passangers)

magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm, 116 perc, 2016

 

Az Avalon nevű űrhajó 120 éven át siklik távoli célja felé, ahol az érkezők majd új életet kezdhetnek, de addig le vannak fagyasztva. A programba hiba csúszik, két ember felébred. Jim és Aurora maga sem tudja, miért és hogyan, egy hatalmas, űrhajó fedélzetén találja magát - és még 90 év van hátra, míg elérik úti céljukat. Ha életben akarnak maradni, meg kell érteniük, mi történt velük.

 

Rendező: Morten Tyldum

Szereplők: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen

 

Forgalmazó: Sony

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Bridget Jones babát vár

(Bridget Jones's Baby)

magyarul beszélő, angol romantikus vígjáték, 123 perc, 2016

 

Miután szakított Mark Dacyval, Bridget Jones "boldogan él, amíg meg nem hal" terve nem igazán úgy alakult, mint várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy hírproduceri munkájára koncentrál, és régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj lehet? Ám Kupidó közbelép, és Bridget megismerkedik egy Jack nevű, jóképű amerikaival, aki úgy udvarol, ahogy Mark Darcy soha. És jön a váratlan fordulat: hősnőnk teherbe esik, de van egy bökkenő: csak 50 százalékos bizonyossággal tudja a babája apjának kilétét...

 

Rendező: Sharon Maguire

Szereplők: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Jim Broadbent

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Trollok

(Trolls)

magyarul beszélő, amerikai animációs kalandfilm, 92 perc, 2016

 

Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott - és amitől biztosan az égnek áll a haja. 

 

Rendező: Walt Dohrn

Szereplők: Anna Kendrick, James Corden, Justin Timberlake, Gwen Stefani

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 6

Ár: 970 Ft

 
 

xXx: Újra akcióban

(xXx: Return of Xander Cage)

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 105 perc, 2017

 

A kémthriller műfaját újraértelmező kasszasiker sorozat harmadik részében az extrém sportolóból kormányügynökké avanzsált Xander Cage (Vin Diesel) felbukkan önkéntes száműzetéséből, és rögtön összeütközésbe kerül Xianggal, a halálos harcossal, és csapatával, akik megszereznek egy Pandora szelencéje néven ismert veszélyes és látszólag megállíthatatlan szuperfegyvert.

 

Ám alig hogy Xander új csapatot toboroz kalandvágyó spanokból, egy halálos összeesküvés kellős közepén találja magát, melynek szálai a legfelsőbb kormányzati körökbe vezetnek...

 

Rendező: D.J. Caruso

Szereplők: Vin Diesel, Deepika Padukone, Donnie Yen

 

Forgalmazó: Paramount

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Váratlan szépség

(Collateral Beauty)

magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 94 perc, 2016

 

Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától... már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek.

Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel - ha megéri.

 

Rendező: David Frankel

Szereplők: Will Smith, Keira Knightley, Kate Winslet, Edward Norton

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Énekelj!

(Sing)

magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 107 perc, 2016

 

Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista - na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét.

 

Rendező: Garth Jennings

Szereplők: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 6

Ár: 970 Ft

 
 

Mindenképpen talán

(Definitely, Maybe)

magyarul beszélő, amerikai-angol-francia romantikus vígjáték, 112 perc, 2008

 

Will Hayes, a harmincas manhattani apuka épp egy válás közepén jár, amikor tíz éves kislánya, Maya - egy iskolai felvilágosító óra hatására - faggatni kezdi őt a házassága előtti életéről. Maya mindent tudni akar arról, hogy a szülei hogyan ismerkedtek meg, és hogyan szerettek egymásba. Will végül is kötélnek áll, de egy feltétellel: megváltoztatja a neveket a történetben, és Mayának magának kell rájönni a végén, hogy Will szíve hölgyei közül ki is az ő anyukája... Vajon Will egyetemista szerelme, a megbízható, nyílt szívű Emily? Vagy régi barátja és bizalmasa, a vidám és cserfes April? Esetleg a szabad szellemű, bohém, de ambiciózus újságírónő, Summer? Amint Maya elkezdi összerakni apja románcainak összekeveredett darabjait, lassan rádöbben, hogy a szerelem sem nem egyszerű, sem nem könnyű... Vajon kiderül-e a végén, hogy ki is a nagy szerelem?

 

Rendező: Adam Brooks

Szereplők: Ryan Reynolds, Abigail Breslin

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Universal

Ár: 360 Ft

 
 

A kis kedvencek titkos élete

(Secret Life of Pets)

magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 86 perc, 2016

 

Max, a tarka színű, apró termetű keverék remekül elvan gazdájával, csak az az idő telik lassan, amikor az dolgozni megy, de közben társasági életet él a környező lakások más állataival, kutyákkal, macskákkal, papagájokkal és tengerimalacokkal. Ez a békés élet borul fel, amikor a gazdi hazahoz egy böhöm nagy másik kutyát, aki kezdi kitúrni hősünket a jó kis lakásból, sőt, meg is szabadulna tőle a parkban, ám a sintérek keresztülhúzzák a számításait. A gyepmesterek fogságából egy fehér kommandós nyuszi szabadítja ki őket, aki olyan profi és elszánt, mint a Madagaszkár pingvinjei, és aki lázadást szervez az emberek ellen.  

 

Rendező: Yarrow Cheney, Chris Renaud

Szereplők: Ellie Kemper, Lake Bell, Kevin Hart, Eric Stonestreet

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 6

Ár: 970 Ft

 
 

Assassin's Creed

(Assassin's Creed)

magyarul beszélő, amerikai-angol-francia akciófilm, 115perc, 2015

 

Egy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch újraéli egyik őse, a 15. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti meg, hogy egy titokzatos, ősi szövetség, az Assasinok rendjének leszármazottja. Hihetetlen tudással és ügyességgel rendelkezik - de csak azért, hogy szembeszállhasson a nagy erejű és gonosz szándékú Templomosokkal.

 

Rendező: Justin Kurzel

Szereplők: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Wonder Woman

(Wonder Woman)

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 141 perc, 2017

 

Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana, az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai. Míg meg nem látta az első férfit. Egy pilóta lezuhan a parton, és óriási háborúról beszél a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy ő véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba. Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére és megsejti, hogy mi a végzete.

 

Rendező: Petty Jenkins

Szereplők: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Miért pont Ő?

(Why Him?)

magyarul beszélő, amerikai komédia, 111 perc, 2016

 

Ha kell lágy, ha kell extrakemény, mi az? Hát, persze, hogy az apai szív. Laird a széltől is óvja imádott lányát, és boldogan figyelte, ahogy felnőtté válik. És most végre megismerheti a lány szerelmét: aki eléggé dilis, teljesen elviselhetetlen és meghökkentően gazdag.  A családfő bekeményít. Nem hajlandó eltűrni a srác gátlástalan szeszélyeit, ellenfele viszont nem nyugszik bele, hogy a csaja apja morcos. A huzakodás küzdelemmé, azután totális háborúvá válik.  A srác bármit megenged magának. A lányos apa semmit nem akar megengedni neki. A srác feleségül akarja venni a szerelmét. Az apát a gutaütés kerülgeti? Legfőbb ideje, hogy eltöltsenek együtt egy hosszú víkendet.

 

Rendező: John Hamburg

Szereplők: Zoey Deutch, James Franco, Bryan Cranston

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

A mindenség elmélete

(The Theory of Everything)

magyarul beszélő, angol életrajzi dráma, 123 perc, 2014

 

1963-ban a hírneves Cambridge-i Egyetemen Stephen Hawking, az ifjú kozmológus öles léptekkel halad a tudomány útján, és feltett szándéka, hogy talál egy "egyszerű, meggyőző magyarázatot" az univerzumra. Saját világa is kitárul, amikor fülig beleszeret egy bölcsész lányba, Jane Wilde-ba. Ám egy szerencsétlen baleset után ez az egészséges, aktív fiatalember 21 évesen megrázó diagnózissal kénytelen szembesülni: motoros neuronbetegség támadta meg végtagjait és képességeit, amely fokozatosan korlátozni fogja beszédében és mozgásában, és két éven belül bele fog halni. Jane szeretete, támogatása és elszántsága megingathatatlan, és a pár összeházasodik. Újdonsült feleségével az oldalán Stephen nem hajlandó tudomásul venni a diagnózist. Jane arra bátorítja Stephent, hogy fejezze be doktorátusát, melynek tárgya első elmélete az univerzum keletkezéséről. Családot alapítanak, és frissen szerzett és széles körben ünnepelt doktori címével felfegyverkezve Stephen belevág legambiciózusabb tudományos munkájába, melynek tárgya az, amiből neki oly kevés adatott: az idő. Miközben a teste egyre szűkebb korlátok közé kerül, szelleme túlszárnyal az elméleti fizika határain.

 

Rendező: James Marsh

Szereplők: Eddie Redmayne, Felicity Jones, Charlie Cox

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Universal

Ár: 360 Ft

 
 

Arthur király - A kard legendája

(King Anrthur: Legend of the Sword)

magyarul beszélő, amerikai-ausztrál kalandfilm, 126 perc, 2017

 

London mindig is London volt. A kora középkor Londoniumában is olyan fazonok, gengszterek, balekok, maffiózók és áldozatok rótták szűk és zsúfolt utcáit, mint manapság. A fiatal Arthur sem más: ő és bandája a sötét mellékutcákban dolgozik, és nem ijed meg a saját árnyékától. Az ifjú és ambíciózus bandavezér nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben, de amikor egy sziklába döfött kardra talál, megpróbálja magával vinni. És sikerül neki. Az Excalibur ereje alaposabban megváltoztatja az életét, mint eddig az összes környékbeli rendőrfelügyelő. Tagja lesz egy földalatti ellenálló csoportnak, és egy titokzatos bombázó, Guinevere irányítása mellett fokozatosan megérti, milyen varázslat rejtőzik új fegyverében. A kard nélkül semmi esélye, hogy egyesítse népét, és legyőzze a trónbitorló zsarnokot, Vortigernt.

 

Rendező: Guy Ritchie

Szereplők: Charlie Hunnam, Jude Law, Astrid Berges-Frisbey

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft