TV-tár

M1/M2

Tv műsorok

Kövesse figyelemmel a köztévében jelenleg is futó műsorokat az M1 videotárban. Külön díj nélkül bármikor megtekintheti Az Este, a Híradó, A Lényeg, az Angi jelenti, az Anno, az Aranymetszés, a Delta, a Kortárs, a Valaki, a Gasztroangyal, a Most a Buday, a DTK, a Magyarország, szeretlek!, a Mindenből egy van, a Poén Péntek, a Párizsi helyszínelők és az On the spot.

 

A kínálatban megtalálható többek között:

 • Az ég,a föld,a féri és a nő
 • Cédrusliget
 • Grand Hotel

Archív filmek

Koppányi aga testamentuma

1585-ben a törökdúlta, vallonfosztogatta látrányi vidéken Oglu, a koppányi aga párviadalban fejét veszi Babocsai Gáspárnak. Egy év kemény vívólecke után a fiú, Babocsai László bosszút áll apja haláláért. Oglu tenger kincsével ráhagyja lányát, Dusmátát. A hozományra Kales vallon kapitánynak is fáj a foga. Orvul elfogatja Babocsait és Szahin, az új aga fia mellé záratja Bolondvár penészes börtönébe. De Bogics Márkó és Csomai kapitány álruhában kiszabadítja a foglyokat.

 
 

Az M2 sok gyerekeknek szóló/ifjúsági programot kínál mióta 2012. év végén véglegesen gyerekcsatornává vált. Erőszakmentes értékrendjével, a hagyományok és újdonságok ötvözésével egyedülálló szórakozást kínál a fiatal korosztály számára.

 

Elérhetőség: A lineáris csatornán (3-as csh) található Piros gomb segítségével a Tv nézők az M2-re kapcsolva egy gombnyomással a csatorna Videotárába navigálhatnak, ahol animációs filmeket, ifjúsági és ismeretterjesztő programokat sőt az egész család számára élvezhető díjmentes műsorokat találnak.

 

A kínálatban megtalálható többek között:

 • A kockásfülű nyúl
 • Táncakadémia
 • Hetedhét gyerekhíradó
 • Varjúdombi mesék
 • Lóti és futi
 • Kérem a következőt
 • Misi Mókus
 • Mesélj nekem
 • Mesék Mátyás királyról
 • Magyar népmesék
 • Kiscsacsi kalandjai
 • Kiváncsi Fáncsi
Heted7

Hetedhét gyerekhíradó

A műsor mindenről beszámol, ami a gyerekeknek érdekes, tanulságos, szórakoztató.

 
 

AXN

A kódolatlan hetek alatt a nézők megismerhetik az AXN Black csatorna legújabb premiersorozatát, Spartacus: Elátkozottak háborúja történetét. Április 27-től 22:10-kor dupla résszel az AXN Black műsorán.

 

A Spartacus által kirobbantott rabszolgafelkelés immár hatalmas méreteket ölt. Több ezren csatlakoznak az ifjú trák seregéhez, amely sorra győzi le az ellenük küldött római légiókat.

 

Spartacus nagy elhatározásra ragadtatja magát: Róma városa ellen indul. A rémült szenátus a gazdag és ambiciózus politikushoz, Marcus Crassushoz fordul segítségért. Crassus hatalmas sereget toboroz, és a fiatal tehetséges katonát, Julius Caesart megteszi hadvezérének. A római haderők és a fellázadt rabszolgák között hamarosan sor kerül a végső megmérettetésre...

Viasat3

A VIASAT3 egy magyar kereskedelmi televíziócsatorna. Programja nagyrészt az általános tematikájú csatornákéra hasonlít, leszámítva, hogy nem sugároz hírműsort és politikai műsorokat.

A kínálat többek között:

 • A címlaplány
 • Álomépítők
 • Éden Hotel

 

Elérhetőség: A lineáris csatornán (25-ös csh) található Piros gomb segítségével a Tv nézők a Viasat3-ra kapcsolva egy gombnyomással a csatorna Videotárába navigálhatnak, ahol sorozatok, dokumentum-sorozatok, filmek sőt a pankrációt kedvelők is megtalálják a számukra érdekes és kedvelt díjmentesen elérhető műsorokat.

A címlaplány

A címlaplány

A műsor háziasszonya Horváth Éva, aki maga is címlaplány. Tökéletesen tudja, mi kell ahhoz, hogy valaki megfeleljen az elvárásoknak, a szakma követelményeinek. Műsorvezetőként nem csupán a nézőket kalauzolja adásról adásra a címlapok világában, hanem a lányokat is terelgeti, itt-ott segíti, tanácsokkal látja el. Ugyanakkor, ha úgy hozza a sors, nem kíméli őket a kritikától sem.

A műsorba beválogatott lányok teljesítményét egy négytagú szakmai zsűri értékeli hétről hétre, amelynek tagjai Holdampf Linda, stylist, Hujber Ferenc, színész, Illés Csaba, a hot! főszerkesztője, és Nánási Pál, fotográfus.

Álomépítők

A műsor - többek között - olyan embereknek nyújt kapaszkodót, akiknek vagy az árvíz tette lakhatatlanná otthonukat, vagy gyermekük betegségének kezelése emésztette fel tartalékaikat, de akad olyan is, aki csalók áldozatává vált, így vesztette el házát, és került kilátástalan helyzetbe gyermekeivel együtt. Az ÁlomÉpítők profi csapata megmutatja a nézőknek, hogy ha egy közösség tagjai összefognak a bajban, akkor egész családok sorsát változtathatják meg, visszaadva a lehetőséget és a reményt egy békés, boldog élethez.

Álomépítők
Éden Hotel

Éden Hotel

Az Éden Hotel egy gyönyörű szálloda a Karib-tenger partján, ahol a vendégek egzotikus körülmények között, a szórakozás és a luxus élvezete mellett harcba szállnak a játék többmillió forintos fődíjáért. A lakók kezdetben tízen lesznek, öt lány és öt fiú költözik be, akiknek célja nem más, minthogy minél előbb párt találjanak. A dolguk kezdetben egyszerű lesz, az élet azonban nem áll meg, állandóan újabb vendégek érkeznek közéjük, akik szintén nem akarnak mást, mint párra lelni és bent maradni a játékban. A szabály egyszerű, aki egyedül marad, az kiesik. Ebben a műsorban nem a nézők döntik el, hogy kinek mi lesz a sorsa, hanem a napi történések, a konfliktusok alakítják a végkifejletet.

 
 

Discovery

Autókereskedők - Cserebere a világ körül 1. évad

 

A sorozatban Mike Brewer autószakértő segítségével bepillantást nyerünk a nemzetközi használtautó-kereskedelem sajátos világába. Mike 3000 dollárral indul útnak, és az a feladata, hogy a világot járva, kereskedői trükkjeit bevetve növelje autói értékét. Célja az, hogy egy olcsó, csapotthátú kisautóból egy 30 ezer dollár értékű szuperautó váljon. Mike a kalandot Indiában kezdi, majd eljut Nagy-Britanniába, Svédországba, Japánba, Mexikóba, az Egyesült Államokba és a Közel-Keletre is, hogy minden egyes ügylettel egy lépéssel közelebb kerüljön a végső célhoz. 85 ezer mérföldes utazása során Mike-nak alkalmazkodnia kell a sokszor kényelmetlen vagy különös helyekhez és helyzetekhez, miközben megismeri, mennyire másként viszonyulnak az emberek az autókhoz az egyes országokban. Hindustan Ambassador, Triumph Spitfire, '96-os Saab és '67-es Chevrolet Camaro is a terítékre kerül. Sikerül-e Mike-nak végül elérni a célját?

Játék!

Imádod az autókat? A tiéd stílusos és egyedi? Talán épp egy roadster? Mutasd meg nekünk is!
A UPC és a Discovery Channel nyereményjátékában értékes díjakat nyerhetsz – akár félmillió forint értékű autófelújítást!

A részvételhez mindössze fotót kell küldened az autódról, és megírnod, mitől különleges. Nevezési határidő: november 30.

 

Varázsold el a közönséget és a zsűrit autód stílusával, karakterével és teljesítményével!

 

További információ:

www.discoverychannel.hu/autokereskedok

 
 

HBO Go

Az HBO GO egy internet alapú filmtár, amellyel korlátlanul hozzáférhet több mint 1800 órányi filmhez és sorozathoz. A folyamatosan frissülő tartalom elérhető számítógépen, táblagépen, okostelefonon vagy smart tv-n (LG, Samsung), ahányszor csak szeretné, a nap 24 órájában, a hét minden napján.

2 kaliber

Trench a DEA-ügynöke, Steadman pedig a haditengerészetnél nyomozó. A feladatuk, hogy beépüljenek a drogbandába. A gond, hogy mit sem tudnak egymás dolgairól. Amikor rájönnek, hogy a feletteseik kijátszották őket, összefognak egymással.

A köd

Antonio Bayben a városalapító atyák szobrának a felavatására készülnek. Az óceán felől sűrű köd érkezik, és telepszik rá a településre. Vérszomjas szellemalakok tűnnek elő belőle.

Madonna: The MDNA Tour

Madonna: The MDNA Tour

A 12. albuma megjelenése után Madonna világkörüli koncertturnéra indult, 29 országban lépett fel, 88 koncertet adott. Show-ja támadás az érzékszervek ellen, utazás a sötétségből a fénybe. Új számai mellett a régi sikerei is elhangzanak.

A 42-es

A Brooklyn Dodgers menedzsere, Branch Rickey kiállt 1946-ban-ban a baseball ligában először szerződtetett egy fekete bőrű játékost. Jackie Robinson rasszista támadások közepette bizonyította tehetségét, utat nyitva ezze társai előtt

A jogász

A jogász

Az ügyvéd meg akarja kérni a barátnője kezét. Az anyagi gondokkal küszködő férfinak a házassághoz pénzre van szüksége. Úgy gondolja, hogy kokainszállítmányt csempész az Államokba, majd visszatér a törvénytisztelő polgár hétköznapjaihoz.

Ray Donovan

Ray Donovan a hatalmasságok szennyesét takarítja. Az ügyeket az ügyvédi irodától kapja, amelyet mentora vezet. Minden problémát hatékonyan kezel, kivéve, amik a családját érintik. A bajok akkor kezdődnek, amikor Ray apja szabadlábra kerül.

Ray Donovan

A nyár királyai

Joe és Patrick megelégelik az otthoni állandó szekírozást, ezért elhatározzák, hogy a nyáron házat építenek maguknak az erdőben. Elszöknek, és a hozzájuk csapódó különc Biaggioval valóra váltják álmukat. Mindez próbára teszi barátságukat.

Az a bizonyos első év

Nat és Josh különbözik egymástól, ám a reklámszakember és az írópalánta egymásba szeret. Összeházasodnak, bár a család és a barátok nem sok jövőt jósolnak nekik. Egy év után túl büszkék ahhoz, hogy bevallják, igazuk volt a többieknek.

Az a bizonyos első év

Milyen előnyöket nyújt az HBO GO?

 • A szolgáltatás könnyedén elérhető egy egyszerű internet kapcsolaton keresztül.
 • Legális hozzáférést biztosít olyan exkluzív tartalmakhoz, saját gyártású HBO produkciókhoz és sorozatokhoz, amelyeket máshol nem érhetne el.
 • Nézheti kedvenc műsorait ahol és amikor csak szeretné.
 • Az HBO GO egyszerű és könnyen kezelhető felületén gyorsan megtalálja a keresett tartalmat.
 • Kiemelt sorozatok esetében akár már a TV premier előtt megtekintheti kedvenc sorozata legújabb részét.
 • A szolgáltatást párhuzamosan 4 eszközön veheti igénybe

Az HBO GO regisztráció lépései

Amennyiben Ön most rendeli meg az HBO Pak vagy MaxPak csomagot, egy regisztrációs e-mail-t kap a postafiókjába, mely tartalmazza az HBO GO aktiváló kódot.

 

Amennyiben Ön már meglévő HBO ügyfél, úgy az aktiváló kódot ezen az oldalon tudja igényelni.

 

Miután megkapta aktiváló kódját:

 

 • Kérjük, látogasson el számítógépén a www.hbogo.hu weboldalra/vagy kattintson a regisztrációs emailben kapott linkre
 • Válassza a regisztrációt a képernyő jobb felső sarkában található Bejelentkezés ikonra kattintva
 • A regisztrációs ablak, szolgáltató menüben válassza ki a UPC Magyarország Zrt. operátort
 • Adja meg a szerződés azonosítóját (ügyfélszámát), valamint az e-mailben kapott aktiváló kódot
 • Kérjük, töltse ki a regisztrációs mezőt, fogadja el a felhasználási szabályzatot és a végelegesítéshez kattintson a „Regisztráció” gombra
 • Élvezze az HBO GO szolgáltatását bárhol, bármikor

Egyéb információk

 • Az eszközök típusa nincs meghatározva (4 telefon, 4 táblagép, 2 telefon, 2 TV…stb.).
 • Egy hónapban 5 alkalommal lehet eszközt cserélni (havonta újra indul).
 • A regisztrációt csak egy alkalommal kell végrehajtani egy eszközön, ezt követően a fennmaradó három eszközön a Bejelentkezés ikonra kell kattintani és a felhasználónevet, megadott jelszót beírni és megadni az új eszköz nevét.
 • Különböző tartalmat, azonos időben elérhet mind a 4 eszközön, azonos tartalomfogyasztás, ugyanabban az időben csak két eszközön engedélyezett.
 • Regisztrációs probléma esetén hívja a 1221-et.

Az HBO GO HBO Pak vagy HBO MaxPak csomag előfizetésével érhető el.

 
 

Hogyan működik?

 

 • Nyomja meg az on demand gombot a távirányítóján.
 • Válogasson a kategóriák között.
 • Nyomja meg a Megrendelés gombot.
 • Üsse be a PIN kódot.
 • Élvezze a műsort.

 

Részletek

 
 

Tippek

 

Közvetlenül is elérheti az adott csatornákhoz kapcsolódó videotár szolgáltatást, ha az adott csatornát nézve megnyomja a piros gombot a távirányítóján.