További filmek

Thriller

Vérkötelék

A hallgatás szabálya

Mr. Jones

 
 

Vígjáték

Flörti dancing

9 hónap letöltendő

Reszkessetek kutyaütők!

Saint-Tropezban történt

A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt

Másnaposok szerencséje

 
 

Művészfilmek

Sporthorgászat

Az ember tragédiája

Hasta La Vista!

Polisse

Revans

Az éhség

Lourdes

 
 

Hogyan működik?

 

  • Nyomja meg az on demand gombot a távirányítóján.
  • Válogasson a kategóriák között.
  • Nyomja meg a Megrendelés gombot.
  • Üsse be a PIN kódot.
  • Élvezze a műsort.

 

Részletek

 
 

Tippek

 

Közvetlenül is elérheti az adott csatornákhoz kapcsolódó videotár szolgáltatást, ha az adott csatornát nézve megnyomja a piros gombot a távirányítóján.

 
 
 
 
 

A csajok háborúja

(Bride Wars)

színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 94 perc, 2009

 

Emma és Liv gyermekkoruk óta barátnők, nincs titkuk egymás előtt, még az esküvőről is ugyanazt gondolják. Arra azért ők sem számítanak, hogy ugyanarra a napra, ugyanarra a helyszínre sikerül szervezniük mindent. A kínos baki persze betesz a barátságnak, és kitör a háború. Semmitől sem riadnak vissza, hogy tönkretegyék a drága barátnő nagy napját.

 

Rendező: Gary Winick

Szereplők: Kate Hudson, Anne Hathaway

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Fox

Ár: 510 Ft

 
 

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?

(How to Lose a Guy in 10 Days)

magyarul beszélő, amerikai-német romantikus vígjáték, 116 perc, 2003

 

Andie Anderson a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője, aki hétről hétre remek tanácsokkal látja el női olvasóit a közkedvelt "Hogyan"-rovat hasábjain. Legújabb témájához egyik kolléganője sanyarú sorsából merít ihletet és már meg is van a következő havi cím: Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? Ehhez azonban villámgyorsan fel kell szednie egy pasit, akit aztán 10 nap alatt furfangosabbnál furfangosabb módszerekkel kergethet a szakításba és az őrületbe.  Benjamin Barry, a menő reklámügynök egy sokat ígérő megbízást akar megkaparintani - minden áron. Vakmerősége odáig fajul, hogy a siker érdekében fogadást köt: 10 nap alatt magába bolondít egy nőt, akit kijelölnek neki. És mit ad isten, az áldozat éppen Andie lesz.

 

Rendező: Donald Petrie

Szereplők: Kate Hudson, Matthew McConaughey

 

Forgalmazó: Paramount

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Shrek

(Shrek)

magyarul beszélő, amerikai animációs film, 94 perc, 2001

 

Hol volt, hol nem volt, egy messzi mocsárban, meghitt magányban élt egyszer egy morcos ogre, akit Shreknek hívtak. Ám a zöld szörny nyugalmát és életét egy napon fenekestül felbolygatta egy különös esemény: mesebeli lények lepték el a mocsarat - és lepték meg gyanútlan hősünket. A három vak egér futkározott a vacsoráján, a nagy, gonosz farkas feküdt az ágyában, a hét törpe Hófehérke koporsóját tette az asztalára, kunyhója előtt pedig ott nyüzsgött a három hajléktalan kismalac, és mindenféle más varázslatos figurák, akiket a gonosz Farquaad nagyúr űzött el otthonukból. Shrek tehát elment a nagyúrhoz, hogy visszakövetelje mocsarát, de ehhez előbb meg kell mentenie a szörnyű tűzokádó sárkány karmaiból Fiona királylányt, hogy Farquaad feleségül vehesse, és így király lehessen. A nagy kalandban társa is akad az ogrének: a szószátyár Szamár, aki bármit megtenne Shrekért, egy valamit kivéve: a világ minden kincséért sem hajlandó befogni a száját.

 

Rendező: Andrew Adamson, Vicky Jenson

Szereplők: Mike Myers, Cameron Diaz, Vincent Cassel, Eddie Murphy

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Viharsziget

(Shutter Island)

színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, 138 perc, 2010  

 

A világtól elzárva, a Massachusetts állam partjainál fekvő kis szigeten lévő elmegyógyintézetben tartják fogva az Egyesült Államok legveszedelmesebb elmebeteg bűnözőit. Amikor az ötvenes években a szigorúan őrzött intézményből megmagyarázhatatlan módon megszökik egy gyilkosságért elítélt nő, az igazgató, Dr. Cawley kénytelen külső segítséget kérni. Két rendőrbíró, Teddy Daniels és Chuck Aule utazik a szigetre, hogy kiderítse, mi történt, és megtalálja a szökevényt. Danielsnek nemcsak a munkáját hátráltató pszichiáterrel, hanem a saját démonaival is meg kell küzdenie.

 

Rendező: Martin Scorsese

Szereplők: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Sir Ben Kingsley, Emily Mortimer

 

Korhatár: 16

Forgalmazó: Paramount

Ár: 510 Ft

 
 

Mennyei királyság

(Kingdom of Heaven)

magyarul beszélő, amerikai-angol-spanyol-német-marokkói kalandfilm, 145 perc, 2005

 

Balian, a hitét vesztett patkolókovács származása ellenére a Szentföldre utazik, ahol akaratlanul is a háború középpontjába kerül. Ám Jeruzsálem hamis csillogása, a lovagok, Tiberias és Guy de Lusignan ármánykodása közepette beleszeret a szépséges hercegnőbe, majd vezéralakja lesz az eseményeknek. Végül minden bátorságát és tudását összeszedve megpróbálja megvédeni a várost a legendás Szaladin hatalmas seregével szemben.

 

Rendező: Ridley Scott

Szereplők: Orlando Bloom, Edward Norton, Liam Neeson, Jeremy Irons

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Párterápia

(Date Night)

magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték, 88 perc, 2010

 

Phil és Claire Foster tipikus középosztálybeli házaspár, két gyerekkel és egy kertvárosi házzal. Hogy szerelmüket ébren tartsák, minden héten "randiznak" egymással. Egy idő után persze ez is egysíkúvá válik, így már előjátéknak is kevés az esti hancúrozáshoz. Phil ezért újít, Manhattan legelőkelőbb éttermébe viszi nejét kikapcsolódni. Asztalt azonban nem foglalt, így jobb híján másnak adja ki magukat. A bibi, hogy a Tripplehorn házaspár rossz fát tett a tűzre. Így aztán a romantikus estének lőttek, és a sajátos párterápia nem várt fordulatot vesz. Már nem Fosterék házassága, hanem az életük a tét.

 

Rendező: Shawn Levy

Szereplők: Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg, James Franco

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Jack Reacher

(Jack Reacher)

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 130 perc, 2012

 

Amikor egy fegyveres megöl öt embert hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a gyanúsított csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: "Kerítsék elő Jack Reachert!" Így kezdődik a rendhagyó hajsza az igazság után, melynek során Jack Reacher egy váratlan ellenféllel kerül szembe, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz.        

 

Rendező: Christopher McQuarrie

Szereplők: Tom Cruise, Rosamund Pike, Robert Duvall

 

Forgalmazó: Paramount

Korhatár: 16

Ár: 510 Ft

 
 

Rio

(Rio)

színes, magyarul beszélő, brazil-kanadai-amerikai animációs vígjáték, 96 perc, 2011

 

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság, a kaland felesleges, a repülés balesetveszélyes. Ám különös, és meghökkentően peches véletlenek sorozata úgy hozza, hogy kipottyan addig kényelmes életéből, és míg körülötte tombol a karnevál, ő kénytelen elfogadni azt, amit Rio adhat: izgalmat, kavarodást, sok új barátot, és előbb-utóbb a repülés örömét.

 

Rendező: Carlos Saldanha

Szereplők: Azúr eredeti hangja: Jesse Eisenberg

Csili eredeti hangja: Anne Hathaway

Nico eredeti hangja: Jamie Foxx

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Harry Potter és a Főnix rendje

(Harry Potter and the Order of The Phoenix)

magyarul beszélő, angol-amerikai családi kalandfilm, 138 perc, 2007

 

A kalandosra sikeredett nyári vakáció után Harry Potter visszatér Roxfortba. A Sötét Varázslatok Kivédése tárgyat új tanár tanítja, akinek legfőbb feladata Dumbledore professzor és a diákok szemmel tartása. Miközben a diákok a Rendes Bűbájos Fokozat vizsgára készülnek, az új oktatási rendeletek felbolygatják az iskola életét. Talán ezért éri őket váratlanul a sötét varázslat, amely ellenük fordul. Harry a barátai, Ron és Hermione sürgetésére maga veszi kezébe az ügyet: néhány diáktársukkal kiegészülve felkészülnek, hogy megvédjék otthonukat.

 

Rendező: David Yates

Szereplők: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Gary Oldman

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Harry Potter és a Félvér herceg

(Harry Potter and the Half-Blood Prince)

magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm, 154 perc, 2008

 

Roxfort körül egyre szaporodnak az árnyak. Pedig a hatodik osztályba lépő Harry Potter és barátai számára a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola mindennapjai is bőven elég izgalmat jelentenek nekik: Harry különleges titkokat hordozó bájital tankönyve, Ron barátnője és Hermione szerelme is épp elég titokzatos és ijesztő. De Harrynek egyre több oka van a félelemre. A halálfalók már mindenütt ott vannak, a dementortámadások szaporodnak, és az iskola fölött megjelenik a Sötét Jegy. Dumbledore abban reménykedik, hogy védence megerősödhet, ha jobban megismeri a múltját. De van veszély, amelyre ő sem készülhet fel.

 

Rendező: David Yates

Szereplők: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Jim Broadbent

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Harry Potter és az azkabani fogoly

(Harry Potter and the Prisoner Of Azkaban)

magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm, 141 perc, 2004

 

Harry ráveszi magát, hogy még egy nyarat rémes rokonainál töltsön. Minden igyekezetével megpróbál nyugton maradni, de csak addig bírja visszafogni magát, míg meg nem érkezik látogatóba Vernon bácsi erőszakos testvére, Marge néni. Az idős hölgy ezúttal még a korábbiaknál is jobban az idegeire megy, ezért a varázslópalánta "véletlenül" gigantikus lufivá változtatja. A varázstalan világban alkalmazott tiltott mágia büntetéssel fenyegeti Harryt, aki bár nincs hová mennie, éjszaka elmenekül otthonról. Nem jut túl messzire: hamarosan érte jön a Kóbor Grimbusz, amely a Foltozott Üst fogadóba repíti, egyenesen Cornelius Caramel mágiaügyi miniszter színe elé. Furcsa módon a büntetés elmarad és kiderül, hogy Caramel azért nem csapta ki az iskolából, mert egy veszélyes és titokzatos varázsló, Sirius Black megszökött az Azkaban börtönből, és valószínűleg Harryt keresi. A fiú csak egyetlen helyen érezheti biztonságban magát: Roxfortban.

 

Rendező: Alfonso Cuarón

Szereplők: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Michael Gambon

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Harry Potter és a Tűz serlege

(Harry Potter and the Goblet of Fire)

magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm, 157 perc, 2005

 

Az új tanévben a tizennégy éves Harrynek nála idősebb, tapasztaltabb diákokkal együtt kell részt vennie a nemzetközi Trimágus Tusán, amelyre megmagyarázhatatlan módon egy ismeretlen nevezte be. Ám az iskolai verseny veszélyei elhalványulnak az immár bizonyossá váló tény mellett: Voldemort, a Sötét Nagyúr ismét színre lépett, és nemcsak hatalmát nyerte vissza, hanem emberi alakját is.

 

Rendező: Mike Newell

Szereplők: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Tom Felton

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Shrek 2.

(Shrek 2)

magyarul beszélő, amerikai animációs film, 105 perc, 2004

 

A tűzokádó sárkány és a gonosz Farquaad nagyúr legyőzése után Shrek, a zöld öklű öldöklő, mindenki kedvenc ogréja ezúttal élete legkeményebb diójával szembesül: el kell fogadtatnia magát apósával és anyósával. A nászutat követően Shreket és Fionát meghívás várja a lány szüleitől Túl az Óperencián birodalmába. Felkerekednek hát a levakarhatatlan Szamárral, hogy kilépjenek az ünneplő tömeg elé, csakhogy Túl az Óperencián még senki nem tudja, hogy a királylány a varázslat megtörtével kissé másképp változott meg. Harold, a király bizony másképpen képzelte lánya jövőjét - és a sajátját is. És itt lép a képbe a varázslatos hatalmú Jótündér, az "elbűvölő" Szőke Herceg, no meg a legendás bérgyilkos, Csizmás Kandúr.

 

Rendező: Andrew Adamson, Kelly Asbury, Conrad Vernon

Szereplők: Mike Myers, Cameron Diaz, Julie Andrews, Eddie Murphy

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Harmadik Shrek

(Shrek the Third)

magyarul beszélő, amerikai animációs film, 93 perc, 2007

 

Nem mindenki akar király lenni - és ez különösen igaz behemót, mocsárbűzös ogrékra. Amikor Shrek feleségül vette Fionát, eszébe sem jutott, hogy egyszer Túl az Óperencián trónjára akarják majd ültetni. Ám apósa, az öreg Harold király váratlanul megbetegszik és Shreket tekinti a trón várományosának. A birodalom húzódozó jövendő királya vagy talál maga helyett valaki mást a munkára, vagy élete hátralévő részét uralkodással kell töltenie. Mintha ez még nem volna elég, Fiona hercegnő is tartogat egy kis meglepetést Shrek számára. Shrek bepánikol az ország kormányzásával és az apasággal járó felelősségtől és elhatározza, hogy felkutatja az egyetlen személyt, aki rajta kívül elfoglalhatja a trónt. Ő nem más, mint Fiona rég elveszett unokaöccse, Artie, egy középkori iskolakerülő. Amíg az ogre távol van, esküdt ellensége, a Szőke Herceg visszatér Túl az Óperenciánba, hogy elégtételt vegyen az őt ért sérelmekért.

 

Rendező: Raman Hui, Chris Miller

Szereplők: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Shrek a vége, fuss el véle

(Shrek Forever After)

magyarul beszélő, amerikai animációs film, 93 perc, 2010

 

Shrek már nem az a félelmetes óriás, akit egykor megismertünk: ha valaki meglátja, nem kezd el sikoltozva az ellenkező irányba rohanni. Békés családapa és köztiszteletben álló híresség, akit megsüvegelnek, ha felbukkan az utcán, és autogramot kérnek tőle a vasvillára. Nem csoda, hogy nem érzi jól magát a bőrében, meg akarja találni régi önmagát. Ehhez azonban a Túl az Óperencián torz, alternatív változatán keresztül vezet az út. Ott, ahol üldözik az ogrékat, a gonosz Rumpelstiltskin a király, és nem ismerik egymást Fionával. Shreken a sor, hogy helyrehozza, amit elrontott, megmentse barátait, visszaállítsa a világ rendjét, és visszaszerezze szerelmét.

 

Rendező: Mike Mitchell

Szereplők: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Gru 2.

(Despicable Me 2)

magyarul beszélő, amerikai animációs film, 98 perc, 2013

 

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik.

 

Rendező: Chris Renaud, Pierre Coffin

Szereplők: Steve Carell, Miranda Cosgrove, Elsie Fisher, Dana Gaier

 

Korhatár: 6

Forgalmazó: Universal

Ár: 360 Ft

 
 

Kapj el, ha tudsz!

(Catch Me If You Can)

magyarul beszélő, amerikai krimi, 135 perc, 2002

 

Frank W. Abagnale dolgozott orvosként, ügyvédként és egy nagy légitársaság másodpilótájaként - és mindezt a huszonegyedik születésnapja előtt. A szélhámosság nagymestere emellett briliáns csekkhamisító is volt, szakértelme több millió dollárt hozott neki a konyhára. Carl Hanratty FBI ügynök legfontosabb küldetésének tartotta, hogy elkapja Franket és a törvény színe elé vigye, de Frank mindig egy lépéssel előtte járt és a hajsza folytatására kényszerítette.

 

Rendező: Steven Spielberg

Szereplők: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, Amy Adams

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Paramount

Ár: 510 Ft

 
 

Támadás a Fehér Ház ellen 2.

(London Has Fallen)

színes, magyarul beszélő, amerikai-angol akciófilm, 99 perc, 2015

 

A nagysikerű Támadás a Fehér Ház ellen című film folytatása, amely Londonban játszódik. A brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, és temetése kötelező minden nyugati vezető számára. De ami a világ legjobban őrzött eseményének indul, kiderül, hogy egy jól tervezett halálos támadás a világ legbefolyásosabb emberei ellen, hogy elpusztítsák a brit főváros összes nevezetességét. Csak 3 ember tudja megállítani ezt: az Egyesült Államok elnöke, a titkosszolgálat vezetője és egy brit MI-6 ügynök, aki jogosan nem bízik senkiben.

 

Rendező: Babak Najafi

Szereplők: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Jackie Earle Haley

 

Korhatár: 16

Forgalmazó: BigBang

Ár: 510 Ft

 
 

Kényszerleszállás

(Flight)

magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 138 perc, 2012

 

Whip Whitaker, a tapasztalt pilóta a csodával határos módon kényszerleszállást hajt végre gépével egy légikatasztrófát követően, és így megmenti csaknem az összes utasa életét. A baleset után Whipet hősként ünneplik, de ahogy egyre több részletre derül fény, egyre több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy igazából kinek vagy minek a hibája volt az, ami a repülőn történt.

 

Rendező: Robert Zemeckis

Szereplők: Denzel Washington, Kelly Reilly, Rhoda Griffis

 

Korhatár: 16

Forgalmazó: Paramount

Ár: 510 Ft

 
 

Végre otthon!

(Home)

magyarul beszélő, amerikai animációs film, 86 perc, 2015

 

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak. Igaz, csak azért, mert muszáj. A jövevény üldözői rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már mindketten otthonuknak éreznek.   

 

Rendező: Tim Johnson

Szereplők: Jim Parsons, Rihanna, Steve Martin, Jennifer Lopez

 

Korhatár: 6

Forgalmazó: Fox

Ár: 510 Ft

 
 

Cirmos karácsony

(Santa Claws)

magyarul beszélő, amerikai családi film, 86 perc, 2014

 

Bár a Télapó igyekszik minden gyereknek a számukra legkedvesebb ajándékot adni, a kiscicákkal hadilábon áll, ugyanis allergiás a macskaszőrre. Mikor a cicusok akaratuk ellenére megbetegítik szegény nagyszakállút, rájuk marad a nemes feladat: ki kell szállítaniuk minden ajándékot az éjszaka folyamán.

 

Rendező: Glenn Miller

Szereplők: Ezra James Colbert, Nicola Lambo, John P. Fowler

 

Forgalmazó: ADS

Korhatár: -

Ár: 510 Ft

 
 

Vadállatok

(Savages)

feliratos, amerikai-angol thriller, 131 perc, 2012

 

Ben, a békés és jólelkű buddhista, és legjobb barátja, Chon, az egykori tengerészgyalogos és zsoldos jövedelmező üzletet visznek Laguna Beachen - ők termesztik a valaha látott legjobb marihuánát. Emellett mindketten sajátos módon szerelmesek a különlegesen szép Opheliába. Az élet idilli a dél-kaliforniai városban, amíg a mexikói Baja kartell úgy nem dönt, hogy a triónak társulnia kell velük. Amikor a kartell könyörtelen főnöke, Elena, és brutális behajtója, Lado alulbecsüli a három barát közti megbonthatatlan köteléket, Ben és Chon - a korrupt DEA ügynök megbízhatatlan segítségével - látszólag megnyerhetetlen háborúba kezd a kartell ellen. És így beindulnak az egyre kegyetlenebb heccek és manőverek az egymásnak ütköző akaratok és érdekek barbár csatájában.

 

Rendező: Oliver Stone

Szereplők: Taylor Kitsch, Blake Lively, John Travolta, Salma Hayek

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 18

Ár: 510 Ft

 
 

Kung Fu Panda

(Kung Fu Panda)

magyarul beszélő, amerikai animációs film, 92 perc, 2008

 

A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung fu rajongó ami nem éppen előny, ha az ember - vagyis panda - a családi levesbüfében dolgozik naphosszat. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung fu világába, és együtt gyakorolhat bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel -Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal - gurujuk, Shifu mester vezetésével. Nem is sejtik, hogy a bosszúszomjas és alattomos hóleopárd, Tai Lung már útban van feléjük, és Pónak kell mindenkit megvédenie a közeledő veszélytől.      

 

Rendező: John Stevenson, Mark Osborne

Szereplők: Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Lucy Liu

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Fox

Ár: 510 Ft

 
 

Gru

(Despicable Me)

magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték, 95 perc, 2010

 

Nem illik az idilli kertvárosi képbe a fekete ház a kiszáradt kertjével. Hátha még a környéken lakók sejtenék, hogy titkos búvóhely lapul alatta. Itt él és dolgozik a velejéig gonosz Gru, aki a zsugor- és fagyasztósugara, valamint a különféle légi és szárazföldi harceszközei révén mindenkit elsöpör az útjából, aki keresztezi terveit. Gru legújabb terve az, hogy ellopja a Holdat. Úgy tűnik nincs senki, aki képes lenne megakadályozni ebben. Senki, hacsak a három árva kislány nem. Margo, Edith és Agnes talán még Gru szívét is meglágyítja. 

 

Rendező: Chris Renaud, Pierre Coffin

Szereplők: Steve Carell, Miranda Cosgrove, Elsie Fisher, Dana Gaier

 

Korhatár: -

Forgalmazó: Universal

Ár: 510 Ft

 
 

Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika

(Borat)

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 84 perc, 2006

 

Borat, a kazah médiavilág sajátos alakja az ország Tájékoztatási Minisztériumának megbízásából dokumentumfilmet forgat Amerikában. Beutazza a földrésznyi országot, hétköznapi emberekkel találkozik, és helyi nevezetességekkel ismerkedik. Hogy a faji, vallási és szexuális identitásra vonatkozó kérdéseivel megbotránkoztatja, zavarba hozza és halálra rémíti Amerikát, az csöppet sem érdekli. A több mint különös riporter a filmforgatás mellett mindenáron találkozni akar Pamela Andersonnal.

 

Rendező: Larry Charles

Szereplők: Sacha Baron Cohen, Pamela Anderson, Bob Barr, Ken Davitian

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 16

Ár: 510 Ft

 
 

Mission: Impossible

(Mission: Impossible)

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 110 perc, 1996

 

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével. Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok. Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében. Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból, és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják.   

 

Rendező: Brian De Palma

Szereplők: Tom Cruise, Jon Woight, Jean Reno

 

Forgalmazó: Paramount

Korhatár: 16

Ár: 510 Ft

 
 

A nagyon nagy Ő

(Shallow Hal)

magyarul beszélő, amerikai-német vígjáték, 113 perc, 2001

 

Hal Larson nem valami nagy szám, de igényei és kritikus megjegyzései azok vannak, ha nőkről van szó. De a kutya se megy el vele, ezért kihasználja a váratlan lehetőséget. Tony, a motivációs guru felajánlja, hogy hipnózissal segít rajta. A gyors kezelés után Hal csak a nők belső értékeit veszi észre. Nemsokára vadul szerelmes lesz a kövér Rosemarybe. Mauricio szintén pancser barátja rá se ismer, és mielőtt végzetesre fordulna Hal sorsa, minden eszközzel azon dolgozik, hogy visszaterelje a helyes útra.

 

Rendező: Bobby Farrelly, Peter Farrelly

Szereplők: Jack Black, Gwyneth Paltrow, Jason Alexander

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Harry Potter és a bölcsek köve

(Harry Potter and the Sorcerer's Stone)

magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm, 152 perc, 2001

 

Szülei halála után Harry Potter mostohaszülőknél nevelkedik. Sanyarú a sorsa, a lépcső alatti kuckóban lakik és elviselhetetlen az unokatestvére. Ám hamarosan kiderül, hogy Harry nem közönséges kisfiú, hanem egy varázsló házaspár árvája, aki csak átmenetileg keveredett a lényegről mit sem sejtő muglik közé. Most viszont végigsétál az Abszol úton, hogy beiratkozzék a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá, de mi ez egy elsőéves varázslótanoncnak? J.K. Rowling regényéből. 

 

Rendező: Chris Colombus

Szereplők: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Pi élete

(Life of Pi)

színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 127 perc, 2012

 

Pi Patel élete semmiben sem hétköznapi. Egy francia uszodáról kapta a nevét. Az apjának állatkertje van Pondicherryben. Tizennégy évesen hűtlen lesz gyökereihez, hogy egyszerre próbáljon keresztény, mohamedán és hindu lenni. És 227 napot tölt egy mentőcsónakban a Csendes óceánon kettesben egy Richard Parker nevű bengáli tigrissel.

 

Rendező: Ang Lee

Szereplők: Suraj Sharma, Irrfan Khan, Gérard Depardieu, Rafe Spall

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Fox

Ár: 510 Ft

 
 

Én és én meg az Irén

(Me, Myself & Irene)

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 116 perc, 2000

 

Charlie szelíd, mint a bárány, vetélytársa, Hank viszont bosszúálló, perverz disznó. Valójában a két fickó egy és ugyanaz. A Rhodes Island-i rendőrség skizofrén járőrének kettéhasadt két fele ugyanazt akarja. Irénre más is vágyik: a maffia. Csak nem megkérni akarja, hanem levágni a kezét. A lány menekül, egyetlen segítsége a két barátja, akik, miközben szerelmüket óvnák, megpróbálják kiütni egymást a nyeregből.

 

Rendező: Bobby Farrelly, Peter Farrelly

Szereplők: Jim Carrey, Renée Zellweger, Antony Anderson, Mongo Brownlee

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 16

Ár: 510 Ft

 
 

Derült égből fasírt

(Cloudy With A Chance of Meatballs)

magyarul beszélő, amerikai animációs film, 100 perc, 2009  

 

Az élet feleannyit sem ér néhány jó falat nélkül. Flint gyerekkora óta feltalálónak készül és kalandra éhezik. És mert a kis szigeten, ahol felcseperedik, többnyire unalmas halacskákból áll a menü, elhatározza, hogy olyan gépet készít, amely az esőt is ínycsiklandozó fogásokká változtatja. Az első próba a hamburgerzápor és makarónizivatar még jól sikerül, de a találmány sajnos nem tökéletes, és igen nehéz irányítani: a környéket hamarosan elönti a puding-áradás, a forgalmat ketchup-tornádó nehezíti, és a környéken népbetegséggé válik a gyomorrontás. Flint izgulni akart egy jó ízűt - ezúttal alaposan jóllakhat az izgalommal.

 

Rendező: Chris Miller, Phil Lord

Szereplők: Bill Hader, Anna Faris, Bobb'e J. Thompson, Mr. T

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Sony

Ár: 510 Ft

 
 

Időről időre

(About Time)

magyarul beszélő, amerikai romantikus film, 123 perc, 2013

 

Tim Lake (Domhnall Gleeson) élete átlagosan alakul, mígnem 21 évesen megtudja apjától, hogy családja férfitagjai egy rendkívüli képességgel rendelkeznek: képesek az időutazásra. Tim képes élete bármely korábbi pontjára visszaugrani, és megváltoztatni az eseményeket. A fiú úgy dönt, különleges adottságát arra használja fel, hogy megtalálja az igaz szerelmet.

 

Rendező: Richard Curtis

Szereplők: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Margot Robbie

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Universal

Ár: 510 Ft

 
 

Kung Fu Panda 2

(Kung Fu Panda 2)

magyarul beszélő, amerikai animációs film, 90 perc, 2011

 

Po pandának teljesült az álma, Sárkányharcos lett belőle. Így már az ő feladata a Béke Völgyének védelmezése, melyben a barátai, az Örjöngő Ötös néven ismert Tigris, Daru, Sáska, Vipera és Majom segítenek. Ám Po élete veszélybe kerül, amikor új, félelmetes gonosztevű bukkan fel a színen. Shen nagyúr, az albino páva nemcsak gonosz, de képzett harcos is egyben, és a farkasai mellett különleges fegyverrel is rendelkezik, mellyel meg akarja hódítani egész Kínát. Miközben Pó és barátai felveszik a harcot ellene, a panda arra is választ keres, ki az igazi apja.      

 

Rendező: Jennifer Yuh

Szereplők: Jack Black, Angelina Jolie, Lucy Liu, Jackie Chan

 

Korhatár: -

Forgalmazó: Fox

Ár: 510 Ft

 
 

Moulin Rouge!

(Moulin Rouge!)

magyarul beszélő, amerikai-ausztrál zenés dráma, 127 perc, 2001

 

Párizs, a századfordulón. Christian ragyogóan tehetséges, fiatal író, aki apja akarata ellenére Toulouse-Lautrec bohém körében tölti napjait. A festő vezeti be a Montmartre művésztársaságába, nem utolsó sorban pedig a mulatók csillogóan dekadens, féktelen világába, ahol szinte minden elképzelhető - kivéve az őszinte szerelmet. Christian azonban őrülten beleszeret Párizs leghírhedtebb mulatójának legünnepeltebb csillagába.

 

Rendező: Baz Luhrmann

Szereplők: Nicole Kidman, Ewan McGregor, Kylie Minouge, John Leguizamo

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Fox

Ár: 510 Ft

 
 

Hancock

(Hancock)

magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték, 92 perc, 2008

 

A szuperhős is csak ember. Hancock például mindenkit megment, aki menthető, ő maga viszont egyre menthetetlenebbnek tűnik. Baj esetén magasan szárnyal, egyébként meglehetősen mélyen van. Talán nem kéne szupermennyiségű alkoholt lenyomnia minden este; talán rossz, ha a gyermekek erkölcsös példaképe egy lakókocsiban lakik; talán hiba jócselekedet közben lazán romba dönteni a fél várost. Amikor tehát egy bevetése során találkozik Ray Embreyvel, az állástalan imázsépítő szakértővel, felkéri, hogy segítsen neki visszakerülni a közösség szívébe.        

 

Rendező: Peter Berg

Szereplők: Will Smith, Jason Bateman, Charlize Theron

 

Forgalmazó: Sony

Korhatár: 16

Ár: 510 Ft

 
 

Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. rész

(Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1)

magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm, 146 perc, 2010

 

Rossz idők járnak Harry Potterre és barátaira, elveszítették a legfőbb támaszukat, Dumbledore professzort. Így csak magukra számíthatnak a Voldemort elleni harcban. Voldemort a különös halálereklyék, a horcruxok után kutat. A legenda szerint a Bodzapálca, a Feltámadás Köve és a Láthatatlanná Tévő Köpeny birtokosa képes uralkodni a halál felett. Közben a legfőbb ellenségével, Harryvel is szeretne végezni. Ehhez első lépésként az uralma alá hajtja a Mágiaügyi Minisztériumot, majd a Varázslóképző Iskola ellen fordul. 

 

Rendező: David Yates

Szereplők: Daniel Radcliffe, Ralph Fiennes, Emma Watson, Rupert Grint

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész

(Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2)

magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm, 131 perc, 2011

 

Nincs tovább: Harry, Ron és Hermione immár nem kerülheti el a végső összecsapást. Mindannyian tudják, hogy ez az utolsó felvonás. A három jó barát visszatér a Roxfortba, hogy felkutassa és elpusztítsa az utolsó horcruxot. Voldemort, aki egyre erősebb, uralma alá vonta a Mágiaügyi Minisztériumot és már Roxfort fölött is egyre nagyobb hatalma van, tudomást szerez a tervükről. A tét hatalmas, így nem is csoda, hogy mindent bevet a siker érdekében. Megkezdődik a Roxfort ostroma - és már soha többé, semmi nem lesz ugyanolyan, mint volt.

 

Rendező: David Yates

Szereplők: Daniel Radcliffe, Ralph Fiennes, Emma Watson, Rupert Grint

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

A jogász

(The Counselor)

magyarul beszélő, amerikai-angol thriller, 117 perc, 2013

 

Nem lehet csak kicsit bűnösnek lenni. Nincs félig becsületes ember: aki kipróbálja a rosszat, az már nem szabadul többé, akárhogy kapálózik is. Egy ügyvéd megkéri a barátnője kezét és úgy érzi, az új életbe csak több pénzzel vághat bele. Elhatározza, hogy két társával- egyetlen, kivételes alkalommal - 20 millió dollár értékű kokaint visz be az USA-ba, amit azután saját maga terít szét. Úgy tervezi, a mocskos munka befejeztével nyugodtan visszatérhet a törvénytisztelő polgár hétköznapjaihoz. Persze súlyosan téved./p>

 

Rendező: Ridley Scott

Szereplők: Michael Fassbender, Brad Pitt, Cameron Diaz, Penélope Cruz

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 16

Ár: 510 Ft

 
 

21 - Las Vegas ostroma

(21)

magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 123 perc, 2008

 

Mickey Rosa egyetemi professzor felfigyel a zseniális matematikai képességekkel rendelkező hallgatójára, Ben Campbellre. Meghívja a különóráira, ahol a legvagányabb tanítványaival a kártyajátékok törvényszerűségeit tanulmányozzák. Kidolgoznak egy teljesen legális módszert, amelynek segítségével meg lehet kopasztani a kaszinókat. Egy idő után azonban a biztonsági szakembereknek szemet szúr a sikercsapat ténykedése. A nyomukba erednek, hogy kiderítsék, hogyan dolgoznak. A társaság azonban nem hajlandó lemondani a nagy pénzről. Valós történet alapján. 

 

Rendező: Robert Luketic

Szereplők: Kevin Spacey, Jim Sturgess, Aaron Yoo, Kate Bosworth

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Sony

Ár: 510 Ft

 
 

Holtodiglan

(Gone Girl)

magyarul beszélő, amerikai thriller, 145 perc, 2014

 

Nick és Amy az ötödik házassági évfordulójára készül. Gazdagok és elégedettek, ám az ünnep estéjén a feleségnek nyoma vész. Hamarosan kiderül, hogy a látszólag boldog pár élete tele volt félelmetes, sötét titkokkal. Persze mindenki arra gyanakszik, hogy Nickre keze van a dologban, ráadásul a hazugságaival és a furcsak viselkedésével még inkább magára tereli a zsaruk és a média gyanúját. Hiába bizonygatja az ártatlanságát, egyedül az ikertestvére, Margo bízik benne.

 

Rendező: David Fincher  

Szereplő(k): Ben Affleck, Missi Pyle, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 16

Ár: 510 Ft

World War Z

(Z világháború)

színes, magyarul beszélő, amerikai-máltai akciófilm, 116 perc, 2013  

 

Egy átlagos nap Gerry Lane, az egykori ENSZ-alkalmazott a családjával araszol a csúcsforgalomban. Hamarosan arra lesz figyelmes, hogy az emberek egymásra támadnak. A városban kitör a káosz, kiderül, hogy halálos járvány ütötte fel a fejét, ami harapás útján terjed. A globális méretűvé váló zombijárvány azzal fenyeget, hogy elpusztítja az emberiséget. Miután Lane biztonságba helyezi családját, a munkájához visszatérve azon dolgozik, hogy megtalálja a járvány forrását, és megállítsa a terjedését.

 

Rendező: Marc Forster

Szereplők: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz

 

Korhatár: 16

Forgalmazó: Paramount

Ár: 360 Ft

 
 

Becstelen Brigantyk

(Inglourious Basterds)

magyarul beszélő, amerikai-német háborús filmdráma, 153 perc, 2009

 

A megszállt Franciaországban Shosanna szemtanúja lesz, ahogy a német Hans Landa ezredes lemészároltatja a családját. A lánynak sikerül megszöknie. Új személyiséget felvéve Párizsban telepszik le, ahol egy mozit üzemeltet. Közben az amerikai Aldo Raine hadnagy zsidó katonákból verbuvál csapatot, amely a brutális akciói miatt kétes hírnévre tesz szert a németek között. A német vezetés Shosanna moziját szemeli ki az új propagandafilm premierjére, melyen a Führer és a többi vezető is megjelenik. Miközben Shosanna merényletre készül, Raine csapata is akcióba lendül, hogy a helyzetet kihasználja. 

 

Rendező: Quentin Tarantino

Szereplők: Brad Pitt, Christoph Waltz, Eli Roth, Michael Fassbender

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 18

Ár: 510 Ft

 
 

Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)

(Birdman)

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 119 perc, 2014

 

Riggan Thomson egykor a legnépszerűbb sztárok egyike volt, aki nagy sikerrel alakította az ikonikus képregényhőst. Mára azonban leáldozott a csillaga, elfelejtették, a pálya szélére szorult. A Broadwayn kapott lehetőséget igyekszik kihasználni, hogy visszaszerezze önbecsülését: visszakapaszkodjon a csúcsra, és visszahódítsa a közönséget. Megrendezi saját színdarabját, és a főszerepet is magára osztja. Miközben a nagy visszatérésre készül, Riggan ezernyi problémával kénytelen szembenézni.

 

Rendező:  Alejandro González Inárritu

Szereplő(k): Michael Keaton, Emma Stone, Edward Norton, Naomi Watts

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 16

Ár: 510 Ft

 
 

Harry Potter és a Titkok kamrája

(Harry Potter and the Chamber Of Secrets)

magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 161 perc, 2002

 

Harry Potter nyári vakációja nem a legjobban sikerült. Mindezt tetézi, hogy megjelenik nála Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse, nagy veszély leselkedik rá a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola falai között. Harry és Ron lekési a Roxfort Expresszt, amely visszavinné őket az iskolába, így a repülő autóval indulnak útnak, nehogy elkéssenek az új tanév kezdetéről. Harry csakhamar megint az érdeklődés középpontjában találja magát, ugyanis az iskolában új rajongói akadnak, köztük a Feketemágia-ellenes Liga professzora, Gilderoy Lockhart. Lockhart különös módon egyre gyakrabban mutatkozik Harry társaságában. De még Lockhart sem képes megállítani az új és minden eddiginél gonoszabb hatalmat, amely az iskolát fenyegeti. 

 

Rendező: Chris Colombus

Szereplők: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Richard Harris

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Lopott idő

(In Time)

magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 101 perc, 2011

 

A nem is olyan távoli jövőben a születésekor mindenkinek a karjába beépítenek egy órát. Ahhoz, hogy valaki huszonöt éves koron túl is éljen, időre van szüksége. A gazdagok megvásárolják az időt, míg a gettóban kétségbeesett harc folyik a minden egyes percért. A gettólakó Will Salas megmenti egy időmilliomos életét, aki cserébe rengeteg időt ad neki. Mindez felkelti az Időrendészek figyelmét, és gyilkossággal gyanúsítják. Will menekülés közben túszul ejti a fiatal, gazdag lányt. Egyik percről a másikra élnek, és egymásba szeretnek.     

 

Rendező: Andrew Niccol

Szereplők: Justin Timberlake, Cillian Murphy, Olivia Wilde, Amanda Seyfried

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft

 
 

Bőrnyakúak

(Jarhead)

magyarul beszélő, német-amerikai háborús filmdráma, 125 perc, 2005

 

Az önkéntes Anthony húszéves, amikor 1990 nyarán Szaúd-Arábiába küldik, hogy harcoljon az Öböl-háborúban. Közelről azonban egészen másként látja az iraki háborút, mint amilyennek azt az újságok és a televíziók bemutatják. Érzi az égő olajkutak bűzét, ott retteg a fiatal katonák között, akik nem tudják mi vár rájuk a sivatagban, átéli a támadásra készülődés unalmát, megszagolja a vér ízét, és megtapasztalja az ütközetek fizikai és pszichológiai hatását, a katonák között kialakuló összetartás érzését. Anthony Swafford könyvéből. 

 

Rendező: Sam Mendes

Szereplők: Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard, Jamie Foxx, Chris Cooper

 

Korhatár: 16

Forgalmazó: Universal

Ár: 510 Ft

 
 

Rio 2.

(Rio 2)

magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 102 perc, 2014

 

Azúr és Csili boldogan él három fiókájával Rio de Janeiro egyik lakályos fakoronáján. Csili szerint azonban a kicsiknek hasznára válna, ha belekóstolnának az igazi madáréletbe is, jót tenne nekik egy kalandtúra az Amazonas vadonjában. A városhoz szokott családfő nehezen boldogul a dzsungelben, ráadásul találkoznak Csili elveszettnek hitt apjával. Eduardo örül, hogy teljes a család, de kritikus szemmel figyeli esetlen vejét. Azúr aggódni kezd, hogy a vadon hívó szava miatt elveszítheti családját.     

 

Rendező: Carlos Saldanha

Szereplők: Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Jamie Foxx

 

Korhatár: -

Forgalmazó: Fox

Ár: 510 Ft

 
 

Avatar

(Avatar)

magyarul beszélő, amerikai-angol kalandfilm, 166 perc, 2009

 

Egy deréktól lefelé megbénult háborús veterán a távoli Pandorára utazik. A bolygó lakói, a Na'vik az emberhez hasonló faj - de nyelvük és kultúrájuk felfoghatatlanul különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért. De nagyon nagy lehetőséghez is jutnak: a régi agyuk megőrzésével új testet ölthetnek, és az új testben, egy idegen lény szemével figyelhetik magukat és a körülöttük lévő felfoghatatlan, vad világot. A veterán azonban más céllal érkezett. Az új test új, titkos feladatot is jelent számára, amit mindenáron végre kell hajtania.

 

Rendező: James Cameron

Szereplők: Sam Worthington, Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Stephen Lang

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 16

Ár: 510 Ft

 
 

Croodék

(The Croods)

magyarul beszélő, amerikai animációs film, 99 perc, 2013

 

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet.  Azután találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya - és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot.  

 

Rendező: Kirk De Micco, Chris Sanders

Szereplők: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone

 

Korhatár: -

Forgalmazó: Fox

Ár: 510 Ft

 
 

Amerikai pszichó

(American Psycho)

magyarul beszélő, amerikai-kanadai horror, 101 perc, 2000

 

Patrick Bateman egy gazdag és befolyásos Wall Street-i befektető fia, igazi aranyifjú. Könnyen halad előre az apja által kitaposott úton, megszállottja a pénznek, a sikernek, a divatnak és a stílusnak. Igazi társasági ember, központi figura, amolyan kétlábon járó sikersztori. Bateman emellett minden idők legkegyetlenebb és leggátlástalanabb sorozatgyilkosa is. Ismerősöket és ismeretleneket mészárol le különös kegyetlenséggel, nem válogatva az eszközökben - kés, láncfűrész, fegyver, nála egyre megy. Indítéka nincs - hacsak az ölés gyönyöre nem számít annak. A rendőrség sötétben tapogatózik, eleinte senki nem gondol arra, hogy a legbefolyásosabb körökben kellene keresni az egyes számú közellenséget.

 

Rendező: Mary Harron

Szereplők: Christian Bale, William Dafoe, Jared Leto, Reese Witherspoon

 

Forgalmazó: Sony

Korhatár: 18

Ár: 510 Ft

 
 

Holnapután

(The Day After Tomorrow)

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 124 perc, 2004

 

Jack Hall klimatológusnak még a saját fia, Sam sem hiszi el, hogy a Földet katasztrófa fenyegeti. Ám amikor egy sziget nagyságú jégtömb válik le a Déli-sark jégtáblájából, mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy menekülni kell. De a folyamat drámai gyorsasággal söpör végig, Amerika megbénul a sarkvidéki hidegtől és a rázúduló hótömegtől.       

 

Rendező: Roland Emmerich

Szereplők: Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 12

Ár: 510 Ft