Megérkeztek:
Sony Max és Sony Movie Channel
mostantól a csatornakínálatban

Sony
Max

Sony
Movie Channel

Nézd meg a
műsorkínálatot!

 
 

Két hónap kódolatlan szélesvásznú mozi- és filmélmény vár!

  • Digital Gold előfizetőként élvezheted a Sony Max és Sony Movie Channel megújuló tematikáit és kínálatát, Digital Bronze csomagodban most két hónapig kódolatlanul elérheted a csatornák izgalmas és színes tartalmait
  • Műsorvisszanézővel és Horizon Go-n keresztül is veled lehetnek
  • akár eredeti nyelven is, hogy közebb érezhesd magadhoz képernyőd kedvenc karaktereit

Sony Max

A Sony Maxon a csajos műsorok vannak fókuszban: egyedi valóságshowk, főzőműsorok, romantikus vígjátékok, csajos sitcomok és erős női karakterekre építő dráma és krimi sorozatok garantálják az önfeledt szórakozást – a maxra tekerve.

 

Ezek a sikersorozatok és filmek biztosan veled tartanak: Anyaság túlsúlyban első évadát, valamint az egyik legnézettebb amerikai sorozat, a Rólunk szól második szezonja. Az ősz folyamán olyan közönségkedvencek kerülnek képernyőre, mint a már kultikus Szex és New York, Az élet csajos oldala, a Jóbarátok, a Will és Grace, a Downton Abbey, Az uralkodónő vagy éppen az Outlander - Az idegen, de érkezik a Ne bízz a 23-asban lakó p-ában! című sitcom, valamint az egyik leghíresebb török színésznő, Beren Saat főszereplésével A bosszú című nemzetközi sikersorozat is.

Szex és New York

Anyaság túlsúlyban

A Bosszú

Sony Movie Channel

A Sony Movie Channel a modern remekműveken, a legújabb klasszikusokon, illetve kultikus történeteken keresztül hozza el neked az igazi moziélményt, mindezt kiegészítve a népszerű filmek minőségi sorozatfeldolgozásaival, amik garantáltan újra és újra leültetnek a tévé elé.

 

Ezek a filmek és színészek biztosan veled tartanak: Men in Black – Sötét zsaruk, Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?, Gladiátor Russelle Crowe főszereplésével, Charlie Wilson háborúja Tom Hanks-szel, az Azonosság John Cusack főszereplésével, A John Malkovich menet, Hannibal a hátborzongató Dr. Lecterrel és még sokan mások.

Pokolba a szerelemmel

Tökéletes másolat

The Blues Brothers - A blues testvérek