Keresd az AXN Now-t novemberben is a MyPrime kínálatában!

Országos sorozatpremierek gombnyomásra

Dráma, misztikum, akció, krimi, sci-fi, reality? Magával ragadó bűnesetekkel vár téged az AXN Now. Ráadásul mindezeket gyorsan, egyszerűen, a saját igényeidre szabva, akkor és annyiszor, amikor csak szeretnéd! Keresd a MyPrime kínálatában! 

Nézd meg a
műsorkínálatot!

 
 

• Elfeledve 1. évad

Girlfriend

Elrabolva

A varázslók

 
 
 

Elrabolva

(Taken)

amerikai akciósorozat ,2017

 

Luc Besson (Az ötödik elem, Léon, a profi) producer vezetésével érkezik a filmkészítő ikonikussá vált akció-franchiseának bővítése. A sorozat az amerikai hadsereg egy különleges egységének egykori tagját, Bryan Mills-t követi, akit a Vikingekből ismert Clive Standen alakít. A sorozatbéli karakterének egy személyes tragédiát kell feldolgoznia, amelyben nagyban segíteni fog neki az, hogy a CIA berkeiben újra hasznosíthatja a pályája során tökélyre fejlesztett különleges képességeit.

 

Szereplők: Clive Standen, Jennifer Beals, Gaius Charles

 
 

Tanúk 1. évad

(Witnesses)

francia krimisorozat, 2015

 

1. évad

A hat részes francia krimisorozat egy egészen különös eset körül forog: az észak-franciaországi Le Tréport városában valaki nemrégiben elhunyt, egymással rokoni kapcsolatban nem álló személyek holttestét ássa ki és családi jelenetet idéző pozícióban helyezi el őket. A tettes egy fotót hagy maga után a legendás, nyugdíjba vonult nyomozóról, Paul Maisonneuve-ről. Vajon milyen kapcsolatban állhat a detektív és az elkövető egymással? A fiatal Sandra Winckler nyomozóra hárul a feladat, hogy Paullal együttműködve fényt derítsen a kísérteties eset hátterére és a férfi talán mégsem olyan feddhetetlen múltjára.

 

2. évad

A hat részes francia krimisorozat második évadában tizenöt embert találnak halálra fagyva egy buszban a tavasz első napján. Egyetlen közös van bennük: mindannyian intim viszonyban álltak az amnéziában szenvedő Catherine Keemerrel (Audrey Fleurot). A fiatal Sandra Winckler nyomozó ismét visszatér, hogy Catherine-nel közösen kinyomozzák ezt a bizarr bűncselekményt.

 

Rendező: Herve Hadmar

Szereplők: Thierry Lhermitte, Marie Dompnier, Laurent Lucas

 
 

Titkok és hazugságok

(Secrets and Lies)

amerikai krimisorozat, 2016

 

A negyvenes éveiben járó jóképű, sármos Eric a családja tulajdonában lévő pénzügyi cég születésnapi eseményén vesz részt, amikor egy vérfagyasztó sikoly adja a világ tudtára, hogy Eric újdonsült feleségét meggyilkolták. A tragédia miatt Eric családja - az édesapja, John, a sikeres vállalkozó, Eric lánytestvére, az ügyvéd Amanda; valamint öccse, Patrick - segítő kezet nyújtanak neki. Andrea Cornell nyomozó kapja meg az ügyet, aki mélyen beleássa magát a család magánéletébe, és hamarosan rájön, hogy egyetlen családtag sem az, akinek látszik. A nyomozó kénytelen feltárni titkaikat és hazugságaikat annak érdekében, hogy rátaláljon a gyilkosra.

 

Szereplők: Juliette Lewis, Michael Ealy

 
 

Profilozók 7. évad

(Profilage)

francia krimisorozat, 2016

 

A Profilozók francia krimisorozat immár hetedik évadához érkezett. Az új évadban búcsút kell vennünk Chloé Saint-Laurent-től (Odile Vuillemin), a sorozat egyik főszereplőjétől, aki kiváló képzettsége és különös érzéke segítségével még a legbonyolultabb esetekben is képes volt megfejteni a gyilkosok gondolkodásmódját. Chloé-tól a hetedik évadban Adèle Delettre (Juliette Roudet) veszi át a stafétabotot, aki nem ismeretlen a Profilozók rajongói számára. A zseniális kriminológus a negyedik évad végén és az ötödik évad elején dolgozott együtt a rendőrökkel, bizonyította, hogy méltó utódja lesz Chloénak. Természetesen Chloé sem tűnik el nyomtalanul: a hetedik évad dupla résszel kezdődik, amiben még találkozhatunk a régi szereplővel, aki kiemelt jeleneteket kap majd, hogy rendesen lezárják a hatodik évadot.

 

Rendező: Eric Summer

Szereplők: Odile Vuillemin, Jean-Michel Martial, Raphael Ferret

 
 

A varázslók

(The Magicians)

amerikai drámasorozat 2015

 

A sorozat első évada Lev Grossman azonos című regényének cselekményét követi. Quentin Coldwater (Jason Ralp) felvételt nyer a Brakebills Egyetem Mágikus Pedagógia szakára, ahol rádöbben, hogy minden igaz, amit kedvenc fantasy könyveiben olvasott gyerekként. Eközben gyerekkori barátja, Julia Wicker (Stella Maeve) egy titkos társasághoz csatlakozik, hogy mágiát tanulhasson, miután a Brakebills egyetem elutasítja jelentkezését. A két barát teljesen más utakat jár be, hogy igazi varázslóvá váljon, azonban mindkettőjüknek fel kell készülnie, amikor a világot fenyegető sötét erők támadásba lendülnek.

 

Szereplők: Jason Ralph, Stella Maeve, Arjun Gupta

 
 

Elfeledve 1. évad

(Absentia)

amerikai krimisorozat, 2017

 

Az Elfeledve című sorozat középpontjában Emily Byrne (Stana Katic) FBI ügynök áll, aki nyomtalanul eltűnik egy sorozatgyilkos üldözése közben, ezért halottnak nyilvánítják. Hat év elteltével, élve találnak rá egy erdei faházban. Részleges amnéziában szenved és fogalma sincs arról, mi történt vele az eltelt időben. Hazatér, de semmit sem talál régi életéből, szintén FBI ügynök férje (Patrick Heusinger) újranősült, kisfia meg sem ismeri, és hamarosan újabb gyilkossági ügybe keveredik, miközben nem bízhat senkiben és korábbi kollégái is ellene fordulnak. A Sony prémium saját gyártású műsora olyan világsztárokat sorakoztat fel, mint a Castle-ből jól ismert Stana Katic, aki a főszereplő bőrébe bújik, valamint a Trónok harcából és a Harry Potterből ismert Ralph Ineson, aki Adam Radford különleges ügynököt, Emily volt partnerét alakítja. Stana Katic férjét Patrick Heusinger játssza, aki a sorozat története szerint egykori és új szerelme között vívódik, miközben a legjobbat szeretné egyetlen fiának. A pörgős thriller történetvezetése tökéletesen megtalálja az egyensúlyt a mindenre elszánt sorozatgyilkosok jelenlétének köszönhető borzongás, az önismeret megható pillanatai és a szívbemarkoló családi dráma között, új színt hozva ezzel a krimi- és akciósorozatok világába.

 

Rendező: Oded Ruskin

Szereplők: Stana Katic, Patrick Heusinger, Amber Aga, Cara Theobold

 
 

Elvált nők kézikönyve

(Girlfriends’ Guide to Divorce)

amerikai dráma sorozat, 2014

 

1. évad

Az önerőből íróvá lett és leginkább házasságokról és gyereknevelésről író Abby McCarthy megpróbálja elhallgatni az igazságot házasságával kapcsolatosan, miközben két elvált anyával, Phoebevel és Lylaval tölti idejét. Egy könyvdedikálás során Abby összeomlik, hazugságnak titulálja a könyvét, és nyilvánosságra hozza az igazságot a házasságával kapcsolatosan.

 

2. évad

A második évad új lehetőségeket kínál Abby karrierje számára, amikor egy online magazintól állásajánlatot kap. Magánélete azonban továbbra is romokban hever, párkereső kalandjai pedig egyre kiszámítatlanabbul végződnek.

 

3. évad

A sorozat harmadik évadában Abby és barátnői újraértékelik életüket, amelyben több a szabadság és a bizonytalanság, mint valaha. Amikor Abby elveszíti munkáját, úgy dönt, ad egy esélyt a romantikus regényeknek. Hamarosan forró románcba keveredik fia baseball edzőjével, Mike-kal.

 

Szereplők: Lisa Edelstein, Beau Garrett, Necar Zadegan

 
 

Blöff 1. évad

(Snatch)

amerikai krimisorozat, 2017

 

A sorozat egy csapat huszonéves piti bűnözőről szól, akik egy teherautónyi aranyrudat eltulajdonítva belekeverednek a szervezett bűnözés útvesztőjébe. A tét magas: vagy hamar beletanulnak a londoni alvilág erkölcstelen cselszövéseibe, ahol hitvány zsaruk, romák, nemzetközi gengszterek és helyi gazemberek lesik minden lépésüket, vagy azonnal belebuknak és halál fiai. A főszerepet a Harry Potterből ismert Rupert Grint játssza, mellette még feltűnik Dougray Scott (Mission: Impossible II.), Tamer Hassan (Futball faktor), Ian Gelder (Trónok harca), Luke Pasqualino (Snowpiercer - Túlélők viadala) és Juliet Aubrey (Az elszánt diplomata) is. A sorozat mindent ígér, amit elvárhatunk tőle: lesz bunyó, vér, lövöldözés, kisstílű gengszterek, nők, gyémántok és színes karakterek.

 

Rendező: Alex De Rakoff

Szereplők: Rupert Grint, Luke Pasqualino, Lucien Laviscount

 
 

Váltságdíj

(Ransom)

akció-krimisorozat, 2017

 

A sorozat középpontjában egy sokat tapasztalt bűnügyi tárgyaló, Eric Beaumont (Luke Roberts) áll, aki társával, Maxine Carlson (Sarah Greene) veszélyes helyzetekbe kerül. Eric mindenkinél jobban ismeri az emberrablók észjárását, így a legösszetettebb túsztárgyalások során is sikerrel jár és olyan emberek életét is meg tudja menteni, amire más nem lenne képes. Beutazzák az egész világot, hogy különböző krízishelyetekben segítséget nyújtsanak multinacionális cégeknek, a kormánynak vagy épp a kormány ügynökségeinek. A történet Laurent Combalbert, hivatásos túsztárgyaló élete és munkássága alapján készült, akit a világ legjobbjának tartottak.

 

Szereplők: Sarah Greene, Luke Roberts, Nazneen Contractor, Jenessa Grant