Műsorvisszanéző

Éld át újra az elmúlt 7 nap élményeit

Miért fogod szeretni?

Lemaradtál kedvenc show-d befejező részéről vagy imádott sorozatod új évadának premierepizódjáról? Vagy pont nem figyeltél az epikus pillanatban?
Nem gond. A UPC Műsorvisszanézővel, nem maradsz le a fontos pillanatokról, hiszen akkor és ott nézheted meg a kívánt műsort, amikor és ahol csak szeretnéd.

 
 
 
 

Nem maradsz le semmiről

Bármikor megállíthatod, újranézheted vagy akár előretekerheted akár HD minőségben is. Ehhez UPC Digitális tévé előfizetésre és UPC Horizon Mediaboxra van szükséged! *

Határtalan szórakozás útközben is

A Horizon Go-val és Műsorvisszanéző funkcióval együtt bárhol és bármikor elérheted kedvenc műsoraidat egyszerre akár 3 eszközön, akár 7 napra visszamenőleg is.

svg.support.message

UPC Fórum

Gyűjts be hasznos tanácsokat közvetlenül előfizetőinktől!

 
 
svg.support.message

Segíthetünk

Gyakori kérdések, hasznos videók és gyors segítség minden témában.

 
 

* A Műsorvisszanéző funkció a UPC Horizon HD Mediaboxokon (KAON KCF-SA900PCO), Horizon Go-n, illetve HD képes UPC Mediaboxokon érhető el (Pace 7111, Cisco 8685, Philips DCR8111A) az alkalmazott hálózati feltételek teljesülése mellett. A funkció SD képes UPC Mediaboxokon, illetve UPC Mediacard-ot használó TV készülékeken nem érhető el. Az előretekerés funkció csak bizonyos csatornák esetében érhető el.