Ajánlatunk

Hogyan működik?

 

  • Nyomja meg az on demand gombot a távirányítóján.
  • Válogasson a kategóriák között.
  • Nyomja meg a Megrendelés gombot.
  • Üsse be a PIN kódot.
  • Élvezze a műsort.

 

Részletek

 
 

Tippek

 

Közvetlenül is elérheti az adott csatornákhoz kapcsolódó videotár szolgáltatást, ha az adott csatornát nézve megnyomja a piros gombot a távirányítóján.

 
 
 
 
 

Logan

(Logan)

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 135 perc, 2017

 

Az egyik legerősebb mutáns ő. Szelídíthetetlen, elpusztíthatatlan, kiismerhetetlen. És szeret szivarozni. Egy titkos katonai fegyverkísérlet alakította annál is keményebbé, amivé a génjei tették. A csontjait adamantiumötvözetre cserélték, ám azt a képességét, hogy a sebei azonnal begyógyulnak, nem vették el tőle. Ökléből gyilkos karmok bújnak elő, és nem fél használni őket. A kanadai erdőkben érzi magát igazán jól. Magányos. Bosszúálló. Nem barátkozik senkivel.
De valaha egy csapat tagja volt. X-Men volt ő is. És az emlékeknél talán nincsenek fontosabb dolgok...

 

Rendező: James Mangold

Szereplők: Hugh Jackman, Dafne Keen, Patrick Stewart

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Pénzcsináló

(Moneyball)

magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma, 133 perc, 2011

 

Billy Beane igazi őstehetség volt. A baseball szupersztárja lehetett volna belőle, ám maga sem hitte, hogy képes lehet erre. Ha kiváló játékos nem is, de remek játékosfigyelő, majd csapatfőnök lett belőle. Azután találkozik Peterrel, a Yale-n végzett fiatal közgazdásszal, aki saját programot fejlesztett a baseball-játékosok statisztikai elemzésére. Billy társul vele, és a program segítségével olyanokat szerződtetnek, akikről már mindenki lemondott. Kezdetben mindenki csak nevet rajtuk, de azután jönnek az eredmények. Igaz történet alapján.

 

Rendező: Bennett Miller

Szereplők: Brad Pitt, Philip Seymour Hoffman, Jonah Hill, Robin Wright

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Sony

Ár: 360 Ft

 
 

Valami Amerika 2

színes, magyar vígjáték, 110 perc, 2008

 

A lottónyereménynek hála, Tamás megcsinálhatta a filmjét, ami azonban a várakozásokkal ellentétben nagyot bukott. A három fiú egy képeslap révén Alex nyomára jut, aki most szabadult a dutyiból Amerikában és megint csak álnéven, egy színdarab jogait akarja megszerezni. A fiúk azt remélik, hogy megtalálják Alexet, megveszik előle a jogokat és végre visszaszerzik a hatvan milliójukat, amivel a férfi lelépett. Irány Amerika! Ám természetesen a dolgok megint nem az elképzelések szerint alakulnak. Végül Tamásra vár a feladat, hogy Budapesten rendezze meg a darabot.

 

Rendező: Herendi Gábor

Szereplő(k): Pindroch Csaba (Várnai Tamás), Szabó Győző (Várnai Ákos), Hujber Ferenc (Várnai András), Szervét Tibor (Alex Brubeck), Ónodi Eszter (Eszter), Oroszlán Szonja (Timi), Tompos Kátya (Vivi), Lucia Brawley (Cinthia), Csuja Imre (Bala)

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 12

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

Hova lettek Morganék?

(Did You Hear About the Morgans?)

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 103 perc, 2009

 

Mr. Morgan és Mrs. Morgan egy futó hűtlenség miatt épp válni készülnek. A házaspár a nagy veszekedéseik közepette szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, ezért mindenképp szeretnének eltűnni a világ szeme elől. Az ügyészség a tanúvédelmi program keretében egy békés kisvárosba küldi őket. A civakodó pár kénytelen a helyi seriff rokonának kiadni magát, és hogy az álca tökéletes legyen, boldog szerelmeseknek kell tűnniük.

 

Rendező: Marc Lawrence

Szereplők: Sarah Jessica Parker, Hugh Grant, Mary Steenburgen, Sam Eliott

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Sony

Ár: 360 Ft

 
 

A szobalány

(The Handmaiden)

dél-koreai romantikus dráma, 141 perc, 2016

 

A szobalány az 1930­as évek Koreájában játszódik, a japán megszállás éveiben. Egy pénzéhes szélhámos felbérel egy ifjú zsebtolvajnőt, hogy egy japán úrnő szobalányaként férkőzzön annak a bizalmába, így segítve, hogy a férfi megszerezze a nő pénzét. A különösen csavaros történetben a két gyönyörű nő erotikus fantáziái szépen lassan valóra válnak, és a szerelmi háromszög résztvevőinek választaniuk kell, ki mellé állnak az érdekektől hemzsegő harcban.

 

Rendező: Chan-wook Park

Szereplők: Jung-woo Ha, Min-Hee Kim, Jin-woong Jo

 

Forgalmazó: Mozinet

Korhatár: 18

Ár: 970 Ft

 
 

Magyar Vándor

színes, magyar vígjáték, 110 perc, 2004

 

Hont foglalni indul a magyar. Az Etelközben átmulatott búcsúéjszaka után ébredező hét vezér azonban már csak hűlt helyét találja a magyarjainak. Márpedig nélkülük új hazát találni nem lehet. Lóra kapnak hát, hogy felkutassák a szeretett népet. Fiaikat keresve bejárják a magyar történelmet, Az egyszerre komikus és tragikomikus kalandtúra során várak helyett hotelszobákat foglalnak el, ellenség helyett felhevült háremhölgyekkel küzdenek meg, csaták helyett pedig ott van nemzeti nagy létünk víg mementója, a Meccs.

 

Rendező: Herendi Gábor

Szereplő(k): Gesztesi Károly (Álmos), Gyuriska János (Előd), Greifenstein János (Ond), Seress Zoltán (Kond), Szabó Győző (Tas), Szervét Tibor (Huba), Hajdu István (Steve) (Töhötöm)

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 12

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

Szobafogság

színes, feliratos, magyar játékfilm, 92 perc, 2008

 

Charlotte, a gimnazista lány harminc év körüli bűnözőt rejteget hálószobája szekrényében. Kapcsolatuk ártatlannak indul. Különböző játékszabályokat találnak ki és flörtölgetnek egymással, de Reyer, a férfi ráun Charlotte kislányos dolgaira és az egyedülálló anyára veti ki hálóját. Egy féltékeny veszekedés után Reyer kiszökik a szekrényből és ügyes csellel megkörnyékezi Miriamot, az anyát, aki szívélyesen befogadja őt a házba. Charlotte magán kívül van a férfi viselkedése és árulása miatt, de anyja előtt továbbra sem fedi fel, ki is a férfi valójában. Az irányítás egyre inkább kicsúszik a két nő kezei közül és az apa visszatérésével további titkokra derül fény. Ám ekkor már minden szál Reyer kezében van.

 

Rendező: Daniel Young

Szereplő(k): Laura Greenwood (Charlotte), Nagy Ervin (Reyer), Rachael Blake (Miriam), Rátóti Zoltán (Alex), Deborah Kim Jávor (Pszichológus)

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 16

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

Captain Fantastic

(Captain Fantastic)

amerikai filmdráma, 118 perc, 2016

 

Egy édesapa, aki az Egyesült Államok északnyugati régiójának erdőiben élt hat fiatal gyermekével, megpróbál visszailleszkedni a társadalomba.

 

Rendező: Matt Ross

Szereplők: Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler, Annalise Basso

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Széttörve

(Split)

magyarul beszélő, amerikai thriller, 118 perc, 2017

 

Miközben a disszociatív identitászavar mentális megosztottsága régóta lenyűgözi és próbára teszi a tudományt, él az a vélekedés is, hogy egyeseknél sajátos testi attribútumok rendelődnek minden személyiséghez, és adott esetben fizikálisan is több személyiségre oszlik az az egyetlen illető.

 

Noha Kevin már feltárt 23 személyiséget pszichiáterének, Dr. Fletchernek, még van egy rejtett személyisége, amely felbukkan, és dominálja a többit. Miután elrabol három tinédzser lányt, köztük az önfejű és eszes Caseyt, Kevinben kitör a harc a túlélésért a többi személyiségével - és a körülötte lévőkkel - miközben elkezdnek leomlani benne a különböző énjeit elválasztó falak...

 

Rendező: M. Night Shyamalan

Szereplők: James McAvoy, Anya Taylor-Joy

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Állati nagy szökés

(Ozzy)

magyarul beszélő, spanyol-kanadai családi animációs film, 90 perc, 2016

 

Mázli egy barátságos, békés kutyus, akinek élete fenekestül felfordul, amikor gazdái elutaznak, Őt pedig berakják egy kutya hotelbe. Rövidesen kiderül, hogy ez a hotel bizony sokkal inkább egy börtön, ahonnan Mázli igyekszik minél gyorsabban megszökni barátaival.

 

Rendező: Nacho La Casa, Alberto Rodríguez

Szereplők: Elsa Pataky, Michelle Jenner, Dani Rovira

 

Forgalmazó: ADS

Korhatár: 6

Ár: 970 Ft

 
 

A számolás joga

(Hidden Figures)

feliratos, amerikai dráma, 127 perc, 2017

 

Az ötvenes évek vége: az Egyesült Államok elképesztő hajszával igyekszik legyőzni az űrversenyben Oroszországot. De már úgy tűnik, pénz, ész és elszántság mind kevés lehet... amikor találnak néhány kiaknázatlan, kihasználatlan lángeszet, akiket addig senkinek nem jutott eszébe használni. Hiszen többszörösen gyanúsak: nők és feketék. A három nő igazi emberi kompjúter: senki nem érti, hogyan képesek megcsinálni azokat a számításokat, amiket végeznek, de rakétasebességgel emelkednek a NASA ranglétráján, ott, ahol a kor legnagyobb tudósai dolgoznak. A cél: John Glennt feljuttatni az űrbe... és azután haza is hozni.

 

Rendező: Theodore Melfi

Szereplők: Taraji P. Henderson, Octavia Spancer, Janelle Monáe

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Lora

színes, magyar romantikus dráma, 118 perc, 2006

 

Lora, a gyönyörű, érzékeny lány évek óta egyedül él. Élete három évvel ezelőtt vett gyökeres fordulatot, amikor egy balesetben elveszítette a szerelmét, Dávidot. Ekkor megszakította minden fontos kapcsolatát: Bettivel, legjobb barátnőjével és Gerivel, Dávid öccsével sem találkozott azóta. Geri szerette Lorát, de nem akart, vagy nem mert a bátyja és a lány közé állni. Három évvel a tragédia után Lora és Geri útja újra keresztezi egymást. Lora menekül az emlékek elől, míg a fiúban feltámadnak a régi érzések. Idővel egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

 

Rendező: Herendi Gábor

Szereplő(k): Lucia Brawley (Lora), Fekete Ernő (Dávid), Nagy Péter (Geri)

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 12

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

A fegyvertelen katona

(Hacksaw Ridge)

magyarul beszélő, amerikai-ausztrál dráma, 131 perc, 2016

 

A Hacksaw Ridge Desmond Doss [Andrew Garfield] szinte hihetetlen története, aki a második világháború egyik legvéresebb csatájában Okinawa szigetén 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert. Vallási meggyőződése volt, hogy noha hazája igazságos háborút vív, neki magának nem szabad ölnie. Szanitécként több alkalommal is egymaga hozta ki sebesült bajtársait az ellenséges vonalak mögül vagy a tűz alatt tartott senkiföldjéről, miközben ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett. Doss volt az első olyan katona, aki lelkiismereti okokból megtagadta a fegyveres szolgálatot, és megkapta a Kongresszusi Becsület Érdemrendet, Amerika legmagasabb katonai kitüntetését.

 

Rendező: Mel Gibson

Szereplők: Andrew Garfield, Sam Worthington, Vince Vaughn

 

Forgalmazó: ADS

Korhatár: 18

Ár: 970 Ft

 
 

Elzárva a világ elől

(The Disappointments Room)

magyarul beszélő, amerikai thriller, 85 perc, 2016

 

Valós események alapján készült ez a lebilincselő pszichológiai thriller, amely szélesre tárja az ajtót legelemibb félelmeinkre. Abban a reményben, hogy új életet kezdhetnek, Dana (Kate Beckinsale) és David (Mel Raido) öt éves fiúkkal együtt egy felújítandó vidéki házba költöznek a nagyvárosból. Az álomotthonból azonban egy pillanat alatt lesz rémálmok melegágya. Dana a padláson felfedez egy titkos szobát, amely olyan megmagyarázhatatlan eseményeket szabadít rá, melyek nem csupán épelméjűségét fenyegetik, de sokkoló titkokat is felfednek a múltból.

 

Rendező: D.J. Caruso

Szereplők: Kate Beckinsale, Michael Conlin, Marcia DeRousse

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Bezárva

(Shut In)

magyarul beszélő, amerikai-kanadai-francia fantasztikus thriller, 91 perc, 2016

 

Férje halála óta Mary egyedül él mostohafiával egy elszigetelt New England-i házban. A gyermekpszichiáter idejének nagy részében a fiút ápolja, aki vegetatív állapotban van az autóbaleset óta, amelyben Mary férje is meghalt. Egy halálos vihar közeleg, amikor Tom, Mary egyik fiatal betege eltűnik. Habár Mary-vel egyre nyugtalanítóbb dolgok történnek, eltökélt szándéka, hogy megtalálja a fiút, mielőtt örökre nyoma vész.

 

Rendező: Farren Blackburn

Szereplők: Naomi Watts, Crystal Balint, Ellen David

 

Forgalmazó: BigBang Media

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Lego Batman - A film

(The Lego Batman Movie)

magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 105 perc, 2017

 

Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével.

Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal... lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.

 

Rendező: Chris McKay

Szereplők: Rosario Dawson, Will Arnett, Ralph Fiennes

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 6

Ár: 970 Ft

 
 

A Nagy Fal

(The Great Wall)

magyarul beszélő, amerikai-kínai akcióthriller, 94 perc, 2016

 

Zhang Yimou (Hős, A repülő tőrök klánja) rendkívül látványos és izgalmas új filmje egy 3D-s akcióthriller Matt Damon főszereplésével. Egy elit osztag az emberiség utolsó harcát vívja a világ legikonikusabb építményén, a Nagy Falon.

 

Rendező: Yimou Zhang

Szereplők: Matt Damon, Willem Dafoe, Pedro Pascal

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Imperium

(Imperium)

109 perc, 2016

 

A történet főhőse egy, Nate Foster egy fiatal és idealista FBI ügynök, aki beszivárog egy neonáci terrorista csoportba, hogy meghiúsítsa a banda következő nagy dobását. A fehérek felsőbbrendűségét hirdető alvilági mozgalom tagjaként nem csak az 'ellenségget', de önmagát is le kell győznie.

 

Rendező: Daniel Ragussis

Szereplők: Daniel Radcliffe, Toni Collette, Burn Gorman

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Poligamy

színes, magyar romantikus vígjáték, 85 perc, 2009

 

András többre hivatott szappanopera-szerző, Lilla tanársegéd az egyetemen. Öt év együttjárás után végre közös lakásba költöznek, ez azonban nem várt próbatétel elé állítja kapcsolatukat. Lilla ugyanis szeretne igazi fészket rakni, feleségként gyereket szülni, ám András még nem készült fel erre. A férfit sokkolja, amikor Lilla bejelenti, hogy terhes. Ráadásul a munkából hazatérve egy ugyancsak Lilla nevű, ám vadidegen nő fogadja a lakásban. Felocsúdni sincs ideje, másnap egy másik ismeretlen Lilla mellett ébred, amelyet újabb Lillák követnek. A barátja, Kornél szerint András megőrült.

 

Rendező: Orosz Dénes

Szereplő(k): Csányi Sándor (András), Tompos Kátya (Lilla), Mészáros Béla (Kornél), Parti Nóra (Adél), Réti Adrienn (Szőke lány), Pokorny Lia (Janka), Bartsch Kata, Tenki Réka (Barna szépség), Bánfalvi Eszter

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 12

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

A függetlenség napja - Feltámadás

(Independence Day: Resurgence)

magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 121 perc, 2016

 

Mindig sejtettük, hogy így lesz. Tudtuk, hogy visszajönnek. Egyszer győzött az ember a Föld ellen támadó elképesztő túlerővel szemben, de az idegenek nem nyugodhattak bele a kudarcba. Szükségük van a világunkra, és tudják, hogy hatalmas technikai fölényük segíti őket.

Arra viszont nem készülnek, hogy ez a fölény már minket is segít. Az űrből érkezett támadó járművek roncsai elképesztő tudáshoz segítették az emberiséget. A Föld népei összefogtak és együtt készültek a második támadó hullámra. De minden hiábavaló: arra az erőre, amivel lecsapnak, nem lehetett felkészülni.

Ismét csupán néhány bátor férfin és nőn múlik, hogy visszafordítsák a visszafordíthatatlant: egyre kisebb az esély arra, hogy megmarad az emberiség.

 

Rendező: Roland Emmerich

Szereplők: Jeff Goldblum, Liam Hemsworth, Joey King, Vivica A. Fox

 

Forgalmazó:

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Legendás állatok és megfigyelésük

(Fantastic Beasts and Where to Find Them)

magyarul beszélő, angol-amerikai fantasy, 140 perc, 2016

 

Göthe Salmander professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. És talán meg is találja őket...

A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.

 

Rendező: David Yates

Szereplők: Eddie Redmayne, Ezra Miller, Jon Voight, Colin Farrell

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Kong: Koponya-sziget

(Kong: Skull Island)

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 118 perc, 2017

 

A Csendes-óceán egy távoli, feltérképezetlen szigetére különös expedíció érkezik. Vegyes csapat: kutatók, természettudósok, üzletemberek és katonák is vannak köztük, de mindannyian a sziget belsejét szeretnék jobban megismerni. Az erdő ősi, háborítatlan Paradicsomnak látszik.

Ám a látszat csal. A sűrűben egyre mélyebbre jutók nem tudják, hogy átléptek egy határt, és már a legendás Kong területén járnak...  

 

Rendező: Jordan Vogt-Roberts

Szereplők: Tom Hiddleston, Bries Larson, John Goodman

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Az állampolgár

(Az állampolgár)

magyar dráma, 109 perc, 2016

 

Az állampolgár főszereplője az ötvenes évei végén járó afrikai Wilson, aki menekültként él Magyarországon. Wilson évek óta Budapesten dolgozik biztonsági őrként, legfőbb vágya és célja, hogy megszerezze a magyar állampolgárságot, de folyamatosan megbukik az alkotmányos alapismeretek vizsgán. A felkészülésben a vele egykorú, magyar-történelem szakos tanárnő, Mari segít neki, de a tanulás közben tanár és tanítvány között mély szerelem szövődik. Mari hatalmas döntést hoz: elhagyva férjét a fekete férfihoz költözik. Wilson élete megoldódni látszik: társra, sőt családra talál, az állampolgársági vizsgája is sikerül, úgy tűnik, hogy hamarosan minden tekintetben magyarnak mondhatja magát. Azonban váratlanul berobban a történetbe Shirin, a fiatal perzsa bevándorló lány, akinek egyetlen esélye a túlélésre, ha névházasságot köt egy magyar állampolgárral. Wilson szolidaritásból a lakásukban bújtatja Shirint, így a helyzet lassan, de biztosan tarthatatlanná válik: a férfinak mindenképp döntenie kell a menekülttárs iránt érzett felelősség és a szerelem között.

 

Rendező: Vranik Roland

Szereplők: Dr. Cake-Baly Marcelo, Máhr Ágnes, Arghavan Shekari

 

Forgalmazó: Mozinet

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

A sötét ötven árnyalata

(Fifty Shades Darker)

magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma, 119 perc

 

Amikor a megsebzett Christian megpróbálja visszacsábítani az óvatos Anát az életébe, ő új megállapodást akar, mielőtt adna még egy esélyt a férfinak. Miközben ők ketten megpróbálják újra felépíteni a bizalmat egymás iránt, baljós alakok bukkannak elő Christian múltjából, és elkezdik bekeríteni a párt, hogy szétzúzzák a közös jövővel kapcsolatos reményeiket...

 

Rendező: James Foley

Szereplők: Dakota Johnson, Jamie Dornan

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 18

Ár: 970 Ft

 
 

Valami Amerika

színes, magyar vígjáték, 115 perc, 2001

 

A történet valahol Ausztriában kezdődik, a hegyeshalmi határátkelő felé vezető úton, de ez talán kevésbé lényeges, mint az érkező személye. Ő az "amerikai", aki egy jobbkormányos luxusautóban szivarozva, Alex Brubeck néven érkezik Magyarországra, szülőföldjére, amit még fiatalon hagyott el. Neki ez az utazás a rég várt hazatérést, egy magyar reklámfilm-rendezőnek, Tamásnak pedig a "nagy lehetőséget" és a talán még nagyobb kalamajkát jelenti.

 

Rendező: Herendi Gábor

Szereplő(k): Szervét Tibor (Alex), Pindroch Csaba (Tamás), Szabó Győző (Ákos), Hujber Ferenc (András), Ónodi Eszter (Eszter), Oroszlán Szonja (Timi)

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 12

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

Utazók

(Passangers)

magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm, 116 perc, 2016

 

Az Avalon nevű űrhajó 120 éven át siklik távoli célja felé, ahol az érkezők majd új életet kezdhetnek, de addig le vannak fagyasztva. A programba hiba csúszik, két ember felébred. Jim és Aurora maga sem tudja, miért és hogyan, egy hatalmas, űrhajó fedélzetén találja magát - és még 90 év van hátra, míg elérik úti céljukat. Ha életben akarnak maradni, meg kell érteniük, mi történt velük.

 

Rendező: Morten Tyldum

Szereplők: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen

 

Forgalmazó: Sony

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Bridget Jones babát vár

(Bridget Jones's Baby)

magyarul beszélő, angol romantikus vígjáték, 123 perc, 2016

 

Miután szakított Mark Dacyval, Bridget Jones "boldogan él, amíg meg nem hal" terve nem igazán úgy alakult, mint várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy hírproduceri munkájára koncentrál, és régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj lehet? Ám Kupidó közbelép, és Bridget megismerkedik egy Jack nevű, jóképű amerikaival, aki úgy udvarol, ahogy Mark Darcy soha. És jön a váratlan fordulat: hősnőnk teherbe esik, de van egy bökkenő: csak 50 százalékos bizonyossággal tudja a babája apjának kilétét...

 

Rendező: Sharon Maguire

Szereplők: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Jim Broadbent

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Tintin kalandjai

(The Adventures of Tintin)

magyarul beszélő, amerikai-új-zélandi kalandfilm, 107 perc, 2011

 

Tintin, a kíváncsi, ifjú riporter és kutyája, Milu felfedezik, hogy egy hajómodell hétpecsétes titkot őriz. Az évszázados rejtély felgöngyölítése során Tintin találkozik Iván Ivánovics Szaharinnal, az ördögi gazemberrel, aki úgy gondolja, hogy Tintin ellopta a Vörös Rackham nevű kalóz kincsét. Milu kutya, a kötekedő Archibald Haddock kapitány és a két kétbalkezes nyomozó, Dupont és Dupond segítségével Tintin beutazza a fél világot és kijátssza az ellenségeit, hogy megtalálja a kalózkincs végső nyughelyét. Hergé képregényéből.

 

Rendező: Steven Spielberg

Szereplők: Jamie Bell, Simon Pegg, Andy Serkis

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Sony

Ár: 360 Ft

 
 

xXx: Újra akcióban

(xXx: Return of Xander Cage)

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 105 perc, 2017

 

A kémthriller műfaját újraértelmező kasszasiker sorozat harmadik részében az extrém sportolóból kormányügynökké avanzsált Xander Cage (Vin Diesel) felbukkan önkéntes száműzetéséből, és rögtön összeütközésbe kerül Xianggal, a halálos harcossal, és csapatával, akik megszereznek egy Pandora szelencéje néven ismert veszélyes és látszólag megállíthatatlan szuperfegyvert.

 

Ám alig hogy Xander új csapatot toboroz kalandvágyó spanokból, egy halálos összeesküvés kellős közepén találja magát, melynek szálai a legfelsőbb kormányzati körökbe vezetnek...

 

Rendező: D.J. Caruso

Szereplők: Vin Diesel, Deepika Padukone, Donnie Yen

 

Forgalmazó: Paramount

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

A kis kedvencek titkos élete

(Secret Life of Pets)

magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 86 perc, 2016

 

Max, a tarka színű, apró termetű keverék remekül elvan gazdájával, csak az az idő telik lassan, amikor az dolgozni megy, de közben társasági életet él a környező lakások más állataival, kutyákkal, macskákkal, papagájokkal és tengerimalacokkal. Ez a békés élet borul fel, amikor a gazdi hazahoz egy böhöm nagy másik kutyát, aki kezdi kitúrni hősünket a jó kis lakásból, sőt, meg is szabadulna tőle a parkban, ám a sintérek keresztülhúzzák a számításait. A gyepmesterek fogságából egy fehér kommandós nyuszi szabadítja ki őket, aki olyan profi és elszánt, mint a Madagaszkár pingvinjei, és aki lázadást szervez az emberek ellen.  

 

Rendező: Yarrow Cheney, Chris Renaud

Szereplők: Ellie Kemper, Lake Bell, Kevin Hart, Eric Stonestreet

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 6

Ár: 970 Ft

 
 

A Föld inváziója - Csata: Los Angeles

(Battle: Los Angeles)

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 116 perc, 2011

 

Egy tengerészgyalogos-egységet Nantz őrmester vezetésével Los Angeles-be vezényelnek ismeretlen küldetéssel. A katonáknak váratlanul szembe kell nézniük a különös ellenséggel. Az űrből jött lények a tenger felől érkeznek, és a partraszállás során válogatás nélkül mindenkit azonnal megölnek. A szakasz már csak annyit tehet, hogy kimenti az utolsó túlélőket. Totális háború veszi kezdetét, és úgy tűnik, a Földön élők, kivétel nélkül, mind elpusztulnak. A katonák mégis kitartanak a végsőkig. A kétségbeesett menekülés során felbukkan még egy szakasz, és vezetőjük, Elena új haditervet eszel ki. A menekülés helyett vadászni kezdenek, hogy megtalálják az ellenség gyenge pontját.

 

Rendező: Jonathan Liebesman

Szereplők: Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Bridget Moynahan, Ramon Rodriguez

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Sony

Ár: 360 Ft

 
 

Assassin's Creed

(Assassin's Creed)

magyarul beszélő, amerikai-angol-francia akciófilm, 115perc, 2015

 

Egy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch újraéli egyik őse, a 15. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti meg, hogy egy titokzatos, ősi szövetség, az Assasinok rendjének leszármazottja. Hihetetlen tudással és ügyességgel rendelkezik - de csak azért, hogy szembeszállhasson a nagy erejű és gonosz szándékú Templomosokkal.

 

Rendező: Justin Kurzel

Szereplők: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Éli könyve

(The Book of Eli)

színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 118 perc, 2010

 

A Földet 30 évvel a történet kezdete előtt atomháború pusztította el. Az utakon lerobbant, holtestekkel teli autók állnak, fosztogatók leselkednek a vándorokra. Éli, a magányos harcos nyugatra akar eljutni, hogy beteljesítse küldetését. Van nála valami, ami értékesebb minden fegyvernél és az élelmiszernél is. Egy könyv utolsó példánya, amely hitet adhat az embereknek, hogy van remény az újjászületésre. Vannak, akik ölni is hajlandóak azért, hogy megszerezzék a Bibliát. Carnegie a martalócaival megszállottan kutatja a könyv nyomát, a könyv segítségével akarja kiterjeszteni hatalmát. Az emberiség sorsa Éli kezében van.

 

Rendező: Allen Hughes

Szereplők: Denzel Washington, Gary Oldman, Jennifer Beals

 

Korhatár: 16

Forgalmazó: Sony

Ár: 360 Ft