Ajánlatunk

Hogyan működik?

 

  • Nyomja meg az on demand gombot a távirányítóján.
  • Válogasson a kategóriák között.
  • Nyomja meg a Megrendelés gombot.
  • Üsse be a PIN kódot.
  • Élvezze a műsort.

 

Részletek

 
 

Tippek

 

Közvetlenül is elérheti az adott csatornákhoz kapcsolódó videotár szolgáltatást, ha az adott csatornát nézve megnyomja a piros gombot a távirányítóján.

 
 
 
 
 

Valami Amerika 2

színes, magyar vígjáték, 110 perc, 2008

 

A lottónyereménynek hála, Tamás megcsinálhatta a filmjét, ami azonban a várakozásokkal ellentétben nagyot bukott. A három fiú egy képeslap révén Alex nyomára jut, aki most szabadult a dutyiból Amerikában és megint csak álnéven, egy színdarab jogait akarja megszerezni. A fiúk azt remélik, hogy megtalálják Alexet, megveszik előle a jogokat és végre visszaszerzik a hatvan milliójukat, amivel a férfi lelépett. Irány Amerika! Ám természetesen a dolgok megint nem az elképzelések szerint alakulnak. Végül Tamásra vár a feladat, hogy Budapesten rendezze meg a darabot.

 

Rendező: Herendi Gábor

Szereplő(k): Pindroch Csaba (Várnai Tamás), Szabó Győző (Várnai Ákos), Hujber Ferenc (Várnai András), Szervét Tibor (Alex Brubeck), Ónodi Eszter (Eszter), Oroszlán Szonja (Timi), Tompos Kátya (Vivi), Lucia Brawley (Cinthia), Csuja Imre (Bala)

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 12

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

Jégkorszak: A nagy bumm

(Ice Age: Collision Course)

magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 95 perc, 2016

 

A horda nem hordja el magát: a jégkorszak sztárjai (Sid, Manny és Diego) valamint rokonaik, szerelmeik és a tápláléklánc összes gyöngyszeme pályája legnagyobb, leglátványosabb kalandjába keveredik. Akkorába, amibe beleremeg a Föld!
És egyszerre történik minden. Motkány véletlenül egy jégbe fagyott űrjárműre akad, természetesen nem ért semmit, és természetesen hihetetlen folyamatokat indít be - pedig csak egy makkot szeretne elspájzolni.
Ez alatt Manny a férjhez készülő lányától való elszakadást gyakorolja, Diego, szintén rájön, hogy a kardfog nem feltétlen akadálya a családalapításnak, és Sid kénytelen szembenézni a ténnyel: az összes barátja rátalált az igaz szerelemre, csak ő nem. De azután szembenéz egy dögös lajhárlánnyal is...

 

Rendező: Mike Thurmeier

Szereplők: John Leguizamo, Ray Romano, Denis Leary, Queen Latifah

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 6

Ár: 970 Ft

 
 

Magyar Vándor

színes, magyar vígjáték, 110 perc, 2004

 

Hont foglalni indul a magyar. Az Etelközben átmulatott búcsúéjszaka után ébredező hét vezér azonban már csak hűlt helyét találja a magyarjainak. Márpedig nélkülük új hazát találni nem lehet. Lóra kapnak hát, hogy felkutassák a szeretett népet. Fiaikat keresve bejárják a magyar történelmet, Az egyszerre komikus és tragikomikus kalandtúra során várak helyett hotelszobákat foglalnak el, ellenség helyett felhevült háremhölgyekkel küzdenek meg, csaták helyett pedig ott van nemzeti nagy létünk víg mementója, a Meccs.

 

Rendező: Herendi Gábor

Szereplő(k): Gesztesi Károly (Álmos), Gyuriska János (Előd), Greifenstein János (Ond), Seress Zoltán (Kond), Szabó Győző (Tas), Szervét Tibor (Huba), Hajdu István (Steve) (Töhötöm)

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 12

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

Szobafogság

színes, feliratos, magyar játékfilm, 92 perc, 2008

 

Charlotte, a gimnazista lány harminc év körüli bűnözőt rejteget hálószobája szekrényében. Kapcsolatuk ártatlannak indul. Különböző játékszabályokat találnak ki és flörtölgetnek egymással, de Reyer, a férfi ráun Charlotte kislányos dolgaira és az egyedülálló anyára veti ki hálóját. Egy féltékeny veszekedés után Reyer kiszökik a szekrényből és ügyes csellel megkörnyékezi Miriamot, az anyát, aki szívélyesen befogadja őt a házba. Charlotte magán kívül van a férfi viselkedése és árulása miatt, de anyja előtt továbbra sem fedi fel, ki is a férfi valójában. Az irányítás egyre inkább kicsúszik a két nő kezei közül és az apa visszatérésével további titkokra derül fény. Ám ekkor már minden szál Reyer kezében van.

 

Rendező: Daniel Young

Szereplő(k): Laura Greenwood (Charlotte), Nagy Ervin (Reyer), Rachael Blake (Miriam), Rátóti Zoltán (Alex), Deborah Kim Jávor (Pszichológus)

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 16

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

Captain Fantastic

(Captain Fantastic)

amerikai filmdráma, 118 perc, 2016

 

Egy édesapa, aki az Egyesült Államok északnyugati régiójának erdőiben élt hat fiatal gyermekével, megpróbál visszailleszkedni a társadalomba.

 

Rendező: Matt Ross

Szereplők: Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler, Annalise Basso

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Colonia

(Colonia)

luxemburgi-francia-német thriller, 110 perc, 2015

 

A Colonia című dráma főszereplői, Lena (Emma Watson) és Daniel (Daniel Brühl), egy német pár szörnyű események részesei lesznek az 1973-as chilei puccs után, mely Salvadore Allende elnök megbuktatására irányul. A puccs egyet jelentett Augustus Pinochet felemelkedésével. Danielt foglyul ejtik a Pinochet által felállított titkos rendőrség, a DINA emberei, és a Colonia Dignidad nevezetű helyre hurcolják. Lena egy lelkész segítségével a férfi nyomára bukkan, hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy a kolónia egy rettenetes fogolytábor, ahol borzasztó kínzásoknak vetik alá a rabokat. (Colonia Dignidad)

 

Rendező: Florian Gallenberger

Szereplők: Emma Watson, Daniel Brühl, Michael Nyqvist

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Lora

színes, magyar romantikus dráma, 118 perc, 2006

 

Lora, a gyönyörű, érzékeny lány évek óta egyedül él. Élete három évvel ezelőtt vett gyökeres fordulatot, amikor egy balesetben elveszítette a szerelmét, Dávidot. Ekkor megszakította minden fontos kapcsolatát: Bettivel, legjobb barátnőjével és Gerivel, Dávid öccsével sem találkozott azóta. Geri szerette Lorát, de nem akart, vagy nem mert a bátyja és a lány közé állni. Három évvel a tragédia után Lora és Geri útja újra keresztezi egymást. Lora menekül az emlékek elől, míg a fiúban feltámadnak a régi érzések. Idővel egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

 

Rendező: Herendi Gábor

Szereplő(k): Lucia Brawley (Lora), Fekete Ernő (Dávid), Nagy Péter (Geri)

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 12

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

A hét mesterlövész

(The Magnificent Seven)

magyarul beszélő, amerikai western, 133 perc, 2016

 

Adott egy álmos kisváros, Rose Creek, amelyet az iparmágnás Bartholomew Bogue tart elnyomás alatt. A város kétségbeesett lakói, élükön Emma Cullennel (Haley Bennett), egy sor törvényenkívülihez fordulnak segítségért.

A csapat tagjai között akad fejvadász, szerencsejátékos és bérgyilkos is, akiknek feladata: leszámolni Bogue-gal. Ahogy a végső összecsapásra készülnek, a hét mesterlövész ráébred, hogy amiért küzdenek, az több a puszta fizetségüknél.

 

Rendező: Antoine Fuqua

Szereplők: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio

 

Forgalmazó: MGM

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Aljas nyolcas

(The Hateful Eight)

magyarul beszélő, amerikai western, 182 perc, 2015

 

Az Aljas nyolcas főhősei sokat próbált fejvadászok, akik az amerikai polgárháborút követő időszakban találkoznak egymással Wyoming erdős vidékein. Egy kemény hóvihar elől menekülve kénytelenek egy helyen meghúzni magukat, a kényszerű összezártság eredménye pedig ármány és intrika. Vajon túlélik-e a vihart az egymás megtévesztésével és átverésével boldogulni próbáló hét(nyolc)próbás gazemberek? 

 

Rendező: Quentin Tarantino

Szereplők: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tim Roth, Jennifer Jason Leigh

 

Forgalmazó: Forum Hungary

Korhatár: 18

Ár: 970 Ft

 
 

Virsliparti

(Sausage Party)

magyarul beszélő, amerikai animációs kalandfilm, 83 perc, 2016

 

Mi járhat egy virsli fejében? Vagy hát... mi járna, ha volna feje? Történetünk hőse, Frank a lét alapkérdéseit kutatja: várja, hogy megvásárolják végre, és boldog révbe érjen... mert fogalma sincs róla, hogy a virsliket megeszik.

Így aztán, amikor kiesik egy bevásárlókosárból, hosszú, veszélyes útra indul, hogy visszajusson a saját hűtőpolcára, mielőtt kezdődik a nagy, július 4-i roham.

 

Rendező: Conrad Vernon

Szereplők: Jonah Hill, Salma Hayek, Seth Rogen, James Franco

 

Forgalmazó: Sony

Korhatár: 18

Ár: 970 Ft

 
 

A Nagy Fal

(The Great Wall)

magyarul beszélő, amerikai-kínai akcióthriller, 94 perc, 2016

 

Zhang Yimou (Hős, A repülő tőrök klánja) rendkívül látványos és izgalmas új filmje egy 3D-s akcióthriller Matt Damon főszereplésével. Egy elit osztag az emberiség utolsó harcát vívja a világ legikonikusabb építményén, a Nagy Falon.

 

Rendező: Yimou Zhang

Szereplők: Matt Damon, Willem Dafoe, Pedro Pascal

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Gólyák

(Storks)

magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 92 perc, 2016

 

Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy. Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a Babagyártó gépet, amely - hisz ez a dolga - gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt.

Junior a gyárban fellelhető egyetlen ember segítségével igyekszik minden nyomot eltűntetni a főnöke szeme elől. Olyat tesz, amit még sosem: elszállítja a babát. Hosszú, kalandos és meghökkentő felfedezésekkel teli útja végén egy család boldog lesz - viszont az egész világ megváltozik.

 

Rendező: Nicholas Stoller

Szereplők: Andy Samberg, Jennifer Aniston, Ty Burrell, Katie Crown

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 6

Ár: 970 Ft

 
 

Imperium

(Imperium)

109 perc, 2016

 

A történet főhőse egy, Nate Foster egy fiatal és idealista FBI ügynök, aki beszivárog egy neonáci terrorista csoportba, hogy meghiúsítsa a banda következő nagy dobását. A fehérek felsőbbrendűségét hirdető alvilági mozgalom tagjaként nem csak az 'ellenségget', de önmagát is le kell győznie.

 

Rendező: Daniel Ragussis

Szereplők: Daniel Radcliffe, Toni Collette, Burn Gorman

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Öngyilkos osztag

(Suicide Squad)

magyarul beszélő, amerikai-kanadai akciófilm, 130 perc, 2016

 

Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg.  A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat. A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok, de mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.   

 

Rendező: David Ayer

Szereplők: Jared Leto, Viola Davis, Margot Robbie, Will Smith

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Poligamy

színes, magyar romantikus vígjáték, 85 perc, 2009

 

András többre hivatott szappanopera-szerző, Lilla tanársegéd az egyetemen. Öt év együttjárás után végre közös lakásba költöznek, ez azonban nem várt próbatétel elé állítja kapcsolatukat. Lilla ugyanis szeretne igazi fészket rakni, feleségként gyereket szülni, ám András még nem készült fel erre. A férfit sokkolja, amikor Lilla bejelenti, hogy terhes. Ráadásul a munkából hazatérve egy ugyancsak Lilla nevű, ám vadidegen nő fogadja a lakásban. Felocsúdni sincs ideje, másnap egy másik ismeretlen Lilla mellett ébred, amelyet újabb Lillák követnek. A barátja, Kornél szerint András megőrült.

 

Rendező: Orosz Dénes

Szereplő(k): Csányi Sándor (András), Tompos Kátya (Lilla), Mészáros Béla (Kornél), Parti Nóra (Adél), Réti Adrienn (Szőke lány), Pokorny Lia (Janka), Bartsch Kata, Tenki Réka (Barna szépség), Bánfalvi Eszter

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 12

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

A függetlenség napja - Feltámadás

(Independence Day: Resurgence)

magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 121 perc, 2016

 

Mindig sejtettük, hogy így lesz. Tudtuk, hogy visszajönnek. Egyszer győzött az ember a Föld ellen támadó elképesztő túlerővel szemben, de az idegenek nem nyugodhattak bele a kudarcba. Szükségük van a világunkra, és tudják, hogy hatalmas technikai fölényük segíti őket.

Arra viszont nem készülnek, hogy ez a fölény már minket is segít. Az űrből érkezett támadó járművek roncsai elképesztő tudáshoz segítették az emberiséget. A Föld népei összefogtak és együtt készültek a második támadó hullámra. De minden hiábavaló: arra az erőre, amivel lecsapnak, nem lehetett felkészülni.

Ismét csupán néhány bátor férfin és nőn múlik, hogy visszafordítsák a visszafordíthatatlant: egyre kisebb az esély arra, hogy megmarad az emberiség.

 

Rendező: Roland Emmerich

Szereplők: Jeff Goldblum, Liam Hemsworth, Joey King, Vivica A. Fox

 

Forgalmazó:

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Legendás állatok és megfigyelésük

(Fantastic Beasts and Where to Find Them)

magyarul beszélő, angol-amerikai fantasy, 140 perc, 2016

 

Göthe Salmander professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. És talán meg is találja őket...

A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.

 

Rendező: David Yates

Szereplők: Eddie Redmayne, Ezra Miller, Jon Voight, Colin Farrell

 

Forgalmazó: Warner Bros

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Holtodiglan

(Gone Girl)

magyarul beszélő, amerikai thriller, 145 perc, 2014

 

Nick és Amy az ötödik házassági évfordulójára készül. Gazdagok és elégedettek, ám az ünnep estéjén a feleségnek nyoma vész. Hamarosan kiderül, hogy a látszólag boldog pár élete tele volt félelmetes, sötét titkokkal. Persze mindenki arra gyanakszik, hogy Nickre keze van a dologban, ráadásul a hazugságaival és a furcsak viselkedésével még inkább magára tereli a zsaruk és a média gyanúját. Hiába bizonygatja az ártatlanságát, egyedül az ikertestvére, Margo bízik benne.

 

Rendező: David Fincher  

Szereplő(k): Ben Affleck, Missi Pyle, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 16

Ár: 510 Ft

A kezdő

(The Intern)

színes, magyarul beszélő, amerikai komédia, 121 perc, 2015

 

A menő netes divatcég az egyenlő esélyek jegyében idősebb gyakornokokat is hajlandó fogadni. De erre talán nem készültek fel: beállít hozzájuk egy 70 körüli öltönyös, diplomatatáskás úr (Robert De Niro), és munkát kér. Valaha ő is hasonló szakmában dolgozott, mondja.
A cég főnöke, a megállíthatatlan tempójú és nehezen elviselhető temperamentumú Jules (Anne Hathaway) alkalmazza a férfit, és attól kezdve kénytelenek eltűrni egymást: különböző szeszélyek, különböző szokások és hasonló nyakasság ütközik össze - egészen addig, míg a sok utálatból talán barátság nem alakul.

 

Rendező: Nancy Meyers

Szereplők: Anne Hathaway, Robert De Niro, Nat Wolff

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Warner Bros.

Ár: 970 Ft

 
 

Jason Bourne

(Jason Bourne)

magyarul beszélő, amerikai akcióthriller, 124 perc, 2016

 

Matt Damon visszatér legikonikusabb szerepében, mint Jason Bourne. A Bourne csapda és A Bourne ultimátum rendezője, Paul Greengrass áll ismét a kamerák mögé a nagysikerű akció sorozat újabb izgalmas, látványos fejezetéhez, melyben a CIA leghalálosabb ügynöke előjön az árnyékból.

 

Rendező: Paul Greengrass

Szereplők: Matt Damon, Julia Stiles, Tommy Lee Jones

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Éjszaka a múzeumban 2.

(Night at the Museum: Battle of the Smithsonian)

magyarul beszélő, amerikai-kanadai vígjáték, 105 perc, 2009

 

Az éjjeliőrből menő vállalkozóvá előlépő Larry Daley (Ben Stiller) régi jó barátait, a múzeum kitömött és viaszba foglalt nevezetességeit átszállítják a Smithsonian Történelmi Múzeumba. Ám útközben elkallódik a Fáraó Aranytáblája, melynek segítségével éjszakánként életre kelnek a kiállítási tárgyak. Larry tehát újra szolgálatba áll, de ezúttal nemcsak egy fáraóval találja szemben magát, hanem új életre keltett szövetségeseivel is: a gonosz oldalon csatasorba áll Al Capone, Rettegett Iván és Napóleon. Még szerencse, hogy vannak barátok, akik hősünk segítségére sietnek.

 

Rendező: Shawn Levy

Szereplők: Ben Stiller, Owen Wilson, Amy Adams, Jake Cherry

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Fox

Ár: 360 Ft

 
 

Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka

(Night at the Museum: Secret of the Tomb)

magyarul beszélő, amerikai családi kalandfilm, 96 perc, 2014

 

Larry, az egykori éjjeliőr immár a New York-i Természettudományi Múzeum operatív éjszakai igazgatója. Az nem újdonság számára, hogy sötétedés után a kiállítási darabok életre kelnek, ám az utóbbi időben mintha furcsán viselkednének. Kiderül, hogy a tábla, melynek jóvoltából a teremtmények életre kelnek, pusztulásnak indult, és csak a British Múzeumban lehet helyrehozni. Larry, aki mindenre képes a múzeumi "családjáért", a fiával és néhány műtárggyal Londonba utazik, hogy megfejtsék a tábla titkát.

 

Rendező: Shawn Levy

Szereplők: Ben Stiller, Robin Williams, Dan Stevens, Ricky Gervais

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Fox

Ár: 360 Ft

 
 

Érkezés

(Arrival)

feliratos, amerikai sci-fi, 116 perc, 2016

 

Ha egyszer eljönnek hozzánk az idegenek, akkor nem csak az lesz a kérdés, mik a szándékaik, hanem az is, miként fogunk velük kommunikálni - és hogyan. Ez a magát szinte minden műfajban kipróbáló kanadai Denis Villeneuve (Sicario - A bérgyilkos, Ellenség, Fogságban) új filmjének kiindulópontja és lényege. A nálunk is ismert Ted Chiang sci-fi író 1998-as Story of Your Life című novellájából készült mű főszereplője a nagyszerű Amy Adams, aki egy elismert nyelvészt alakít - akinek előadásait mégis kevesen látogatják -, akit az amerikai katonaság kér fel, hogy közvetítsen köztük és az idegenek között. 

 

Rendező: Denis Villeneuve

Szereplők: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg

 

Forgalmazó: Sony

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

A zátony

(The Shallows)

magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 87 perc, 2016

 

Csak a végtelen óceán és egy szörfdeszka. A film hőse imád magányosan siklani a hullámokon. Ám ezúttal hamar rá kell jönnie, hogy nincs teljesen egyedül: egy gyilkos cápa eredt a nyomába. Magára marad egy bóján. A part alig húszméternyire van, mégis elérhetetlen: a cápa ott köröz a bója körül, és támadni akar. Ha életben akar maradni, a lánynak le kell győznie a félelmét... és használnia kell az eszét.  

 

Rendező: Jaume Collet-Serra

Szereplők: Blake Lively, Óscar Jaenada, Sedona Legge

 

Forgalmazó: Sony

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

(Miss Peregrine's Home for Peculiar Children)

magyarul beszélő, amerikai-belga-angol kalandfilm, 127 perc, 2016

 

Jake imádott nagyapja nagyon szeretett füllenteni. Sokat emlegetett gyerekkori emlékei mind olyanok, mint a tündérmesék. A srác nem sokat örököl a nagypapája után: csak pár furcsa feljegyzést - amelyekről hamarosan kiderül, hogy nyomok, amiket követve Jake egy különleges világ felé indulhat el. Még az is lehetséges, hogy az öreg nem volt hazudós, és legőrültebbnek tűnő történetei valóban megestek. Igazán létezik a Sziget, igazán lehet az időn kívül élni, és működik Vándorsólyom kisasszony iskolája, ahova azokat fogadják be, akik kivételes képességeik miatt kívül rekednek az emberi társadalmon.

 

Rendező: Tim Burton

Szereplők: Eva Green, Samuel L. Jackson, Allison Janney, Asa Butterfield

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Valami Amerika

színes, magyar vígjáték, 115 perc, 2001

 

A történet valahol Ausztriában kezdődik, a hegyeshalmi határátkelő felé vezető úton, de ez talán kevésbé lényeges, mint az érkező személye. Ő az "amerikai", aki egy jobbkormányos luxusautóban szivarozva, Alex Brubeck néven érkezik Magyarországra, szülőföldjére, amit még fiatalon hagyott el. Neki ez az utazás a rég várt hazatérést, egy magyar reklámfilm-rendezőnek, Tamásnak pedig a "nagy lehetőséget" és a talán még nagyobb kalamajkát jelenti.

 

Rendező: Herendi Gábor

Szereplő(k): Szervét Tibor (Alex), Pindroch Csaba (Tamás), Szabó Győző (Ákos), Hujber Ferenc (András), Ónodi Eszter (Eszter), Oroszlán Szonja (Timi)

 

Forgalmazó: Skyfilm

Korhatár: 12

Elérhető: 2015. 04. 30.

Ár: ingyenes

 
 

Utazók

(Passangers)

magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm, 116 perc, 2016

 

Az Avalon nevű űrhajó 120 éven át siklik távoli célja felé, ahol az érkezők majd új életet kezdhetnek, de addig le vannak fagyasztva.A programba hiba csúszik, két ember felébred. Jim és Aurora maga sem tudja, miért és hogyan, egy hatalmas, űrhajó fedélzetén találja magát - és még 90 év van hátra, míg elérik úti céljukat. Ha életben akarnak maradni, meg kell érteniük, mi történt velük.

 

Rendező: Morten Tyldum

Szereplők: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen

 

Forgalmazó: Sony

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Központi hírszerzés

(Central Intelligence)

magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték, 105 perc, 2016

 

A gimnáziumi osztály egykor halálra szekált lúzere halálos CIA ügynökként bukkan fel a gimnáziumi évfolyam találkozón. Mi több, azt állítja, hogy egy szigorúan titkos ügyön dolgozik, és segítséget kér a suli egykori nagymenőjétől, aki mára a régi szép időket visszasíró könyvelővé szürkült. Ám mire a megfontolt aktakukac rájön, mibe is rángatták bele, már túl késő kiszállni, és az egyre kiszámíthatatlanabb új barát egyre mélyebbre rántja a lövöldözések, konspirációk és kémkedések világába, ahol mindketten bármikor kinyiffanhatnak, méghozzá számtalan különböző módon.

 

Rendező: Rawson Marshall Thurber

Szereplők: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Ryan Hansen

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Bridget Jones babát vár

(Bridget Jones's Baby)

magyarul beszélő, angol romantikus vígjáték, 123 perc, 2016

 

Miután szakított Mark Dacyval, Bridget Jones "boldogan él, amíg meg nem hal" terve nem igazán úgy alakult, mint várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy hírproduceri munkájára koncentrál, és régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj lehet? Ám Kupidó közbelép, és Bridget megismerkedik egy Jack nevű, jóképű amerikaival, aki úgy udvarol, ahogy Mark Darcy soha. És jön a váratlan fordulat: hősnőnk teherbe esik, de van egy bökkenő: csak 50 százalékos bizonyossággal tudja a babája apjának kilétét...

 

Rendező: Sharon Maguire

Szereplők: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Jim Broadbent

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Éjszaka a múzeumban

(Night at the Museum)

magyarul beszélő, amerikai-angol akció-vígjáték, 108 perc, 2006

 

Miután megint felsül az új zseniális ötletével Larry, a nagy álmodozó, kénytelen karácsony előtt munkát keresni. A Természetrajzi Múzeumba szegődik éjjeliőrnek. Már az első éjszaka elképesztő élményben van része: rémülten látja, hogy a múzeumban elszabadul a pokol, amikor az őskori szörnyek, vadállatok és történelmi figurák egymás után életre kelnek. A zűrzavaros éjszakát csak az egykori elnök, Theodore Roosevelt segítségével sikerül túlélnie. Ám a lehetőség, hogy kirúgják az állásából, és csalódást okoz a kisfiának, megsokszorozza erejét. Larry harcot indít a múzeum megmentéséért.

 

Rendező: Shawn Levy

Szereplők: Ben Stiller, Robin Williams, Dick Van Dyke, Carla Gugino

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Fox

Ár: 360 Ft

 
 

Graffaló és barátai

(Graffalo)

magyarul beszélő, angol-német családi animációs film, 106 perc, 2009

 

Az erdőben sétált egy barna egérke, meglátta egy róka: - Hm, jó lesz ebédre! Menjünk beljebb az erdőbe és lássuk, hogy bánik el a nagyeszű egérke a rókával, a bagollyal, a kígyóval és végül egy éhes Graffalóval!

Julia Donaldson fantasztikus köteteit végre mozgókép formájában is élvezhetik a gyerekek! Graffaló szívet melengető története mellett találkozhattok Bot Benővel, a bot apukával, Boszival, aki seprűnyélen közlekedik, valamint az aranyos kis Graffaló kölyökkel.

 

Rendező: Max Lang, Jakob Schuh

Szereplők: Robbie Coltrane, James Corden, Helena Bonham Carter, Tom Wilkinson

 

Forgalmazó: ADS

Korhatár: 6

Ár: 970 Ft

 
 

A kis kedvencek titkos élete

(Secret Life of Pets)

magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 86 perc, 2016

 

Max, a tarka színű, apró termetű keverék remekül elvan gazdájával, csak az az idő telik lassan, amikor az dolgozni megy, de közben társasági életet él a környező lakások más állataival, kutyákkal, macskákkal, papagájokkal és tengerimalacokkal. Ez a békés élet borul fel, amikor a gazdi hazahoz egy böhöm nagy másik kutyát, aki kezdi kitúrni hősünket a jó kis lakásból, sőt, meg is szabadulna tőle a parkban, ám a sintérek keresztülhúzzák a számításait. A gyepmesterek fogságából egy fehér kommandós nyuszi szabadítja ki őket, aki olyan profi és elszánt, mint a Madagaszkár pingvinjei, és aki lázadást szervez az emberek ellen.  

 

Rendező: Yarrow Cheney, Chris Renaud

Szereplők: Ellie Kemper, Lake Bell, Kevin Hart, Eric Stonestreet

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 6

Ár: 970 Ft

 
 

Assassin's Creed

(Assassin's Creed)

magyarul beszélő, amerikai-angol-francia akciófilm, 115perc, 2015

 

Egy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch újraéli egyik őse, a 15. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti meg, hogy egy titokzatos, ősi szövetség, az Assasinok rendjének leszármazottja. Hihetetlen tudással és ügyességgel rendelkezik - de csak azért, hogy szembeszállhasson a nagy erejű és gonosz szándékú Templomosokkal.

 

Rendező: Justin Kurzel

Szereplők: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons

 

Forgalmazó: Fox

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

Rossz szomszédság 2

(Neighbors 2: Sorority Rising)

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 93 perc, 2016

 

Most, hogy Mac és Kelly Radner a második gyermeküket várják, készen állnak arra, hogy megtegyék utolsó lépésüket a felnőttségbe vezető úton, és kiköltözzenek a kertvárosba. Ám amikor már azt hitték, hogy sikerült visszaszerezniük a környéket, és biztonságosan eladhatják a házukat, hogy tovább költözhessenek, kiderül, hogy az új szomszédság egy lány diákszövetség, akik még Teddy bandájánál is sokkal zűrösebbek. A Kappa Nu lázadó csajai megelégelték iskolájuk szexista, szigorú rendszerét, és úgy döntenek, hogy létrehoznak egy házat, ahol azt csinálnak, amit csak akarnak. Amikor Shelby és barátnői, Beth és Nora megtalálják a tökéletes helyet a kampuszon kívül, cseppet sem zavarja őket a féktelen bulizásban az, hogy a ház egy csendes utcában van. Radnerék tehát rákényszerülnek, hogy felvegyék a harcot az új szomszédokkal, és ebbe a harcba bevonják a már jól ismert barátokat, Jimmyt és Paulát, valamint a még jobban ismert csodafegyvert: a karizmatikus Teddyt. Ha ő képes az ellenállhatatlan stílusával behatolni a csajbanda fészkébe, akkor a harmincasok győzhetnek. Ám ha azt hiszik, hogy a csajok megadják magukat harc nélkül, akkor alábecsülték az ifjúság találékonyságát és totál eszementségét.

 

Rendező: Nicholas Stoller

Szereplők: Rose Byrne, Seth Rogen, Zac Efron, Chloe Grace Moretz

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 16

Ár: 970 Ft

 
 

A Vadász és a Jégkirálynő

(Huntsman, The: Winter's War)

színes, magyarul beszélő, fantasy, 114 perc, 2016

 

Sok esztendővel azelőtt, hogy a gonosz Ravenna királynővel végzett volna Hófehér pengéje, Ravenna szó nélkül nézte végig, ahogy a húga, Freya elhagyja a birodalmat, miután szívbemarkoló árulás áldozata lett.
Freya képes jéggé fagyasztani ellenségeit, és az ifjú jégkirálynő évtizedeket töltött egy távoli jégpalotában azzal, hogy halálos vadászsereget képzett ki magának. A vadászok között volt Eric és Sara is, akik nem teljesítették úrnőjük legfőbb parancsát, amely így szól: örökre keményítsd meg szívedet a szerelemmel szemben...

 

Rendező: Cedric Nicolas-Troyan

Szereplők: Jessica Chastain, Emily Blunt

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft

 
 

Warcraft: A kezdetek

(Warcraft)

magyarul beszélő, amerikai fantasy, 123 perc, 2016

 

Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.

 

Rendező: Duncan Jones

Szereplők: Travis Fimmel, Toby Kebbell, Robert Kazinsky

 

Forgalmazó: Universal

Korhatár: 12

Ár: 970 Ft