Mit nyújt számomra a MyPrime csomag?

 

  • Korlátlan mozizás otthon – egy mozijegy áráért!
  • Közel 300 film és minimum 500 óra sorozat közül válogathat
  • Ismert és közkedvelt filmsikerek és sorozatok állnak rendelkezésére
  • A kicsikről sem feledkeztünk meg, 150 óra gyerektartalom érhető el
  • Korlátozások nélkül: megállíthatja, visszatekerheti, újra megnézheti
 
 

Hogyan érhető el a MyPrime szolgáltatás?

 

UPC Mediabox használata esetén nem kell mást tennie, mint UPC távirányítóján megnyomnia az ’on demand’ gombot és kiválasztania a Főmenüben a MyPrime opciót. UPC Horizon HD Mediabox esetében kérjük, nyomja meg a „MENÜ” gombot, majd ezt követően válassza ki a VIDEOTÁR pontot. A UPC Videotár-ban kategóriánként válogathat, hogy éppen milyen filmet, sorozatot, vagy gyerek műsort nézne.

 
 
 
 
 

Észlelés 1-2. évad

(Perception Season 1-2)

magyarul beszélő, amerikai krimisorozat, 42 perc, 2012

 

Eric McCormack, a Will & Grace sármos főszereplője felteszi az okos szemüvegét, hogy eljátssza a problémás és különc neurológust Dr. Daniel Pierce-et ebben a vadonatúj amerikai bűnügyi sorozatban. Az egyetemi professzor Pierce paranoid skizofréniában szenved, és furcsa hallucinációin keresztül más megvilágításba kerülnek olyan összetett bűnügyi esetek, melyekbe eddig beletörött az FBI bicskája.

 

Rendező: Alan Poul Greg Beeman Deran Sarafian Kenneth Biller Christopher Misiano

Szereplők: Eric McCormack, Rachael Leigh Cook

 

Korhatár: 16

 
 

No Limit

(No Limit)

színes, francia akciófilm-sorozat, 68 perc, 2012    

 

Vincent Libérati, a francia titkosszolgálat legmenőbb ügynöke épp Afrikában nyomoz, amikor megtudja, hogy agytumorban szenved. Úgy dönt, otthagyja a titkosszolgálatot, és Marseille-be költözik, hogy életének hátralévő idejét 15 éves kislányához, Lolához közel tölthesse. Lolát már évek óta volt felesége, Alexandra neveli, és a férfinak pörgős munkája mellett nem sok ideje jutott a gyermeknevelésre. Most, halála előtt szeretné lányát jobban megismerni. Időközben azonban Vincent-t felkeresi egy titkos csoport, a Hydra, amelyet a francia állam belbiztonsági szervezete hozott létre azért, hogy a francia Riviérán, a bűnözést - akár törvénytelen eszközökkel is - hatékonyan visszaszorítsa. A Hydra felajánlja Vincent-nak, hogy álljon be közéjük, és ők cserébe betegségét a legújabb kísérleti módszerekkel kezeltetik. A volt ügynök elfogadja az ajánlatot, és ezzel a férfi életében új, szédítően izgalmas és bonyolult fejezet kezdődik. Vincent ugyan hamar visszatalál a titkos ügynökök akciódús világába, most már azonban több szálon fut az élete. Minél több időt szeretne tölteni a lányával, aki egyre fontosabbá válik számára. Arra is rá kell ébrednie, hogy bár a stukkert jól kezeli, a kiskamaszok lelkivilágához mit sem ért. Ráadásul, volt felesége iránti szerelme is lángra kap, de még egy profi ügynöknek sem könnyű két akció között egy nőt visszahódítani. Mindemellett, titokban agytumorját is kezeltetnie kell, és mintha mindez még nem lenne elég, megjelenik a színen lánytestvére, a rendőrtiszt, Juliette is, akit egy küldetés miatt épp Marseille-be helyzetek át. Vincent-nak Juliette előtt is lepleznie kell megbízatását.  A sorozat első epizódjában Vincent a rendőrség karmai közül már számtalanszor kicsúszott, nagyhatalmú drogdíler nyomába ered.

 

Rendező: Didier Le Pecheur

 

Szereplők:

Vincent Elbaz
Anne Girouard

 
 

A SHIELD Ügynökei 1-3. évad

(Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. - S1-S3)

magyarul beszélő, amerikai sci-fi sorozat, 45 perc, 2013

 

A Bosszúállókból - az Avatar és a Titanic után a harmadik legtöbb bevételt termelő film - már jól ismert Coulson (Clark Gregg) a SHIELD (Stratégiai Honvédő Iroda Elhárító és Logisztikai Divíziója) nevű terrorizmus-elhárító szervezet munkatársaként egy különleges osztagot vezet. A csoport tagjai: egy kém, egy pilóta, egy mérnök, egy biokémius, valamint egy hacker. Feladatuk: kivizsgálni az új, különös vagy épp ismeretlen jelenségeket szerte a világon, így védelmezve az emberiséget.

 

Rendező: Roxann Dawson, Holly Dale, Milan Cheylov, Jesse Bochco

Szereplők: Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet

 

Korhatár: 12

 
 

Suttogók

(The Whispers)

magyarul beszélő, amerikai sci-fi sorozat, 60 perc, 2015

 

Ön mit szólna hozzá, ha a gyerekét egy szellemekkel irányított háttérhatalom manipulálná, hogy kirobbantson egy atomháborút? Máris más lenne a kölyök meg a nadrágszíj fekvése, ugye? Nagyjából ez a Suttogók. Egy thrillerbe oltott összeesküvés-elméleten alapuló, paranormális szálakkal megpakolt sorozat, a középpontban aranyos, tejfölszőke hajú, kék szemű gyerekekkel.

 

Rendező: Mark Romanek, Edward Ornelas

Szereplők: Milo Ventimiglia, Barry Sloane, Lily Rabe

 

Forgalmazó: Disney

Korhatár: 12

 
 

Spangli 1-8. évad

(Weeds S01-S08)

magyarul beszélő, amerikai vígjátéksorozat, 30 perc, 2005

 

Az 1950-es évek Miamija. Miközben Frank Sinatra az újévet köszönti a város legmenőbb hoteljében, a Miramarban, annak ambiciózus vezetője, Ike Evans nem csupán a mindenhová beszivárgó maffiával, de saját családi problémáival is szembe kell néznie, Miami vezetőségéről nem is beszélve, miközben alig 300 kilométerre onnan Fidel Castro arra készül, hogy megszerezze a hatalmat Kubában. Napközben a hotel ártalmatlan időtöltéseknek ad helyszínt, de éjszaka azonban Miami Beach megmutatja sötét oldalát. Dílerek, prostituáltak és gengszterek melegágyává válik, de mindez semmi ahhoz a világméretű összeesküvéshez, melynek pont eme nagyhírű hotel ad helyszínt.

 

Rendező: Jenji Kohan

Szereplők: Mary-Louise Parker, Hunter Parrish, Alexander Gould

 

Korhatár: 16

 
 

Grand Hotel

(Grand Hotel)

színes, spanyol drámasorozat, 45 perc, 2011    

 

A "Grand Hotel" című sorozat, melyet Spanyolországban "Gran Hotel"-nek hívnak, 1905-ben játszódik. A film bővelkedik a látványos helyszínekben és az extravagáns kosztümökben. Látványvilága és cselekménye miatt nem véletlenül az angol Downton Abbey sorozathoz hasonítják. Az izgalmas történet középpontjában egy férfi áll, aki egy gyönyörű szállodába utazik, hogy utánajárjon, mi történhetett eltűnt lánytestvérével. Az események előrehaladtával a férfi beleszeret a szállodatulajdonos lányába. A filmet XIII Alfonz Spanyol király káprázatos Santanderi kastélyában, a Palacio de la Magdalena-ban forgatták.

 

Rendező: David Pinillos

 

Szereplők:

Adriana Ozores
Amaia Salamanca

 
 

A hős legendája

(Legend of the Seeker)

magyarul beszélő, amerikai fantasy sorozat, 42 perc, 2008

 

Középföldét egy mágikus határ választja el Szarvasföldétől, ahol Richard Cypher él. Richardról egy nap kiderül, hogy ő a Kereső, akinek az a feladata, hogy az Igazság Kardjával megszabadítsa Középföldét a zsarnok Darken Rahltól. Küldetésében segítségére lesznek varázsos erejű útitársai: Zeddicus, az Első Rend varázslója és Kahlan, az inkvizítor.

 

Rendező: Sam Raimi

Szereplők: Craig Horner, Craig Parker, Bridget Regan

 

Forgalmazó: Disney

Korhatár: 12

 
 

Gyilkos elmék: Túl minden határon 1. évad

(Criminal Minds: Beyond Borders)

amerikai krimisorozat, 43 perc, 2016

 

A világhírű sorozat, a Gyilkos elmék spinoffjában az FBI egyik különleges egysége olyan amerikaiak segítségére siet, akik külföldön kerültek bajba. A premier epizódban a csapat Thaiföldön lép akcióba, ahol önkénteseknek veszett nyoma. A különítményt Jack Garrett vezeti, akit az Emmy- és Golden Globe-díjas, a Forest Gumpban nyújtott teljesítményéért Oscar-díjra is jelölt Gary Sinise alakít. Az elit alakulatban helyet kap a különleges ügynök Matthew Simmons, a technikai guru Russ Montgomery, Mae, az orvosszakértő, valamint Clara, a 13 nyelven beszélő kulturális antropológus is.

 

Rendező: Rod Holcomb

Szereplők: Gary Sinise, Alana De La Garza, Daniel Henney, Tyler James Williams, Lothaire Bluteau

 

Korhatár: 16

 
 

Gyilkos elmék 1-11. évad

(Criminal Minds S01-S11)

magyarul beszélő, amerikai-kanadai krimisorozat, 42 perc, 2005

 

Az FBI csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt újra lecsaphatna. Jason Gideon ügynök a viselkedésanalízis legelismertebb tekintélye, míg Aaron Hotchner speciális ügynök különleges módszereivel képes hasznot húzni és feltárni az emberek legféltettebb titkait is. Derek Morgan a megszállott, fanatikus bűnözőkre specializálódott, Dr. Spencer Reid, a meg nem értett zseni pedig, akinek a szociális IQ-ja legalább olyan alacsony, mint amilyen magas az értelmi intelligenciája, maga a két lábon járó lexikon. Elle Greenway saját előéletéből kiindulva nemierőszak-bűntényekre szakosodott.

 

Rendező: Charles Haid, Richard Shepard

Szereplők: Joe Mantenga, Thomas Gibson, Shemar Moore

 

Korhatár: 16

 
 

A Spongyabob Kockanadrág 5. és 6. évad

(SpongeBob SquarePants Season 5-6)

magyarul beszélő, amerikai rajzfilm sorozat, 1999

 

A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Garyvel, a csigával. SpongyaBob egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne.

 

Rendező: Sherm Cohen

 

Korhatár: 6

 
 

Hannibal

(Hannibal)

magyarul beszélő, amerikai drámasorozat, 44 perc, 2013

 

A zseniális forgatókönyvíró Bryan Fuller (Hősök, Halottnak a csók), és a neves rendező David Slade (Alkonyat- Napfogyatkozás, A sötétség 30 napja) közösen keltették ismét életre Hannibal Lectert. Az új, epizódonként egy órás sorozat, Thomas Harris regényeit dolgozza fel, és a két főhős, Will Graham, a fiatal tehetséges profilalkotó FBI-ügynök, és Dr. Hannibal Lecter, az elismert pszichiáter megismerkedését és kialakuló barátságát mutatja be. A Hannibál történet kezdetének kezdeténél járunk. Will Graham-nek ekkor még fogalma sincs róla, hogy idővel Lecter sorozatgyilkos, és az ő legádázabb ellenfele lesz...

 

Rendező: David Slade, Michael Rymer, Guillermo Navarro

Szereplők: Hugh Dancy, Mads Mikkelsen

 

Korhatár: 18

 
 

Carter ügynök 1-2. évad

(Agent Carter Season 1-2)

magyarul beszélő, amerikai sci-fi sorozat, 42 perc, 2015

 

Peggy Carter ügynök kemény, okos, szexi és nagyon jól végzi a munkáját a Stratégiai Tudományos Egységnél . Sajnos a második világháború végeztével háttérbe szorítják a frontról hazatérő férfiak. Miközben továbbra is próbál megbirkózni ütközetben elesett szerelme, Steve Rogers elvesztésével, titokban segítséget nyújt barátjának, Howard Starknak, amikor a tudós bajba kerül. Peggyt Stark inasa, Edwin Jarvis is elkíséri a veszélyes küldetésre.  

 

Rendező:  Jennifer Getzinger  

Szereplők: Hayley Atwell, James D'Arcy, Enver Gjokaj

 

Korhatár: 12

Forgalmazó: Disney

 
 

Határtalanul

(Crossing Lines)

színes, francia-német-amerikai akciófilm-sorozat, 43 perc, 2013   

 

Carl Hickman, a nyugdíjazott New York-i nyomozó magányosan éli átlagos hétköznapjait, míg egy nap régi barátja, Louis Daniel kopogtat be az ajtaján. Louis Hickman segítségét kéri egy nemzetközi sorozatgyilkos kézre kerítésében.

 

Rendező: Daniel Percival

 

Szereplők:

Donald Sutherland
Marc Lavoine
William Fichtner