Mit nyújt számomra a MyPrime csomag?

 

  • Korlátlan mozizás otthon – egy mozijegy áráért!
  • Közel 300 film és minimum 500 óra sorozat közül válogathat
  • Ismert és közkedvelt filmsikerek és sorozatok állnak rendelkezésére
  • A kicsikről sem feledkeztünk meg, 150 óra gyerektartalom érhető el
  • Korlátozások nélkül: megállíthatja, visszatekerheti, újra megnézheti
 
 

Hogyan érhető el a MyPrime szolgáltatás?

 

UPC Mediabox használata esetén nem kell mást tennie, mint UPC távirányítóján megnyomnia az ’on demand’ gombot és kiválasztania a Főmenüben a MyPrime opciót. UPC Horizon HD Mediabox esetében kérjük, nyomja meg a „MENÜ” gombot, majd ezt követően válassza ki a VIDEOTÁR pontot. A UPC Videotár-ban kategóriánként válogathat, hogy éppen milyen filmet, sorozatot, vagy gyerek műsort nézne.

 
 
 
 
 

Good Will Hunting

(Good Will Hunting)

színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 126 perc, 1997      

 

Will Hunting még csak húsz éves, de már kilóg a kemény dél-bostoni munkásnegyed környezetéből. Barátaihoz hasonlóan gürcöl, amikor éppen nem a helyi bárban lóg vagy nem keveredik összetűzésbe a törvénnyel. Sohasem járt egyetemre, legfeljebb gondnokként felmosni a padlót. Mégis homályos történelmi utalásokat idéz fel fényképszerű emlékezetéből és szinte azonnal old meg Nobel-díjas professzorokat is zavarba ejtő matekpéldákat. Az egyetlen dolog, amire ez a bámulatosan okos és lehetetlenül dühös fiatalember nem képes, hogy újabb kocsmai verekedése után kidumálja magát a várható börtönbüntetés alól. Egyetlen reménye Sean McGuire, az egyetemi professzorból lett pszichológus, aki csodálja a fiú érzelmi küszködéseit és megérti, milyen az, amikor az ember élete állandó küzdelem.

 

Rendező: Gus Van Sant

Szereplők: Matt Damon, Ben Affleck, Robin Williams

 

Forgalmazó: Miramax

Korhatár: 16

 
 

A mi jövőnk

(Nos futurs)

magyarul beszélő, francia vígjáték, 97 perc, 2015

 

Yann sikeres biztosítási ügynökként az átlagfelnőttek eseménytelen, unalmas hétköznapjait éli. Nem talál az életben túl sok örömet és boldogságot, még barátnője oldalán sem. A lány egy meglepetésszerű születésnapi partit szervez a férfinak, ami jó alkalmat kínál az időutazásra. Találkozik Thomas-szal, egy régi barátjával a középiskolából, akivel régóta nem futottak össze és aki még mindig úgy viselkedik, mintha számára nem ért volna véget a nyolcvanas évek és a tinédzserkor. A férfival felidézi a boldog éveket, az első szerelmet és a kort, amikor még előttük állt az egész jövő. Az emlékek hatására úgy döntenek, felkeresik a régi osztálytársakat és ismét megszervezik a szalagavató bulit. A felkeresett barátok, szerelmek, osztálytársak élete azonban önmagában is nem kevés meglepetéssel szolgál.

 

Rendező: Rémi Bezancon

Szereplők: Pierre Rochefort, Pio Marmai, Mélanie Bernier, Kyan Khojandi

 

Forgalmazó: Vertigo

Korhatár: 16

 
 

Dirty Dancing 2

(Dirty Dancing 2: Havana Nights)

színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma, 86 perc, 2004  

 

A 18 éves Katey (Romola Garai) Havannába érkezik, ahol apja a Ford Művek vezetője. A kissé különc lányt mágnesként vonzzák az utcai táncosok, de legfőképpen egy tüzes tekintetű, büszke és céltudatos kubai sráchoz, Javierhez (Diego Luna) vonzódik. Rábeszéli a fiút, hogy tanítsa meg erre a fékevesztett, erotikus táncra, a salsára és legyen a partnere az országos táncbajnokságon. Rövidesen a színjeles, kitűnő tanuló Katey sutba dobja könyveit és szüleit félrevezetve, éjjel-nappal Javier társaságában igyekszik felfedezni Kuba másik, eddig sosem látott arcát.

 

Rendező: Guy Ferland

Szereplők: Romola Garai, Diego Luna, Sela Ward

 

Forgalmazó: Miramax

Korhatár: 12

 
 

A meglepetés

(De Surprise)

színes, feliratos, holland-belga-német-ír romantikus vígjáték, 102 perc, 2015

 

Jacob, a különc milliárdos rendkívüli módon unja életét. Olyannyira, hogy legszívesebben önkezével vetne véget Földi létének. Ez azonban korántsem olyan egyszerű, éppen ezért megbíz egy erre szakosodott, profi céget, mely ígéretet tesz arra, hogy hamarosan elteszik láb alól. Ám Jakob megismerkedik a gyönyörű Anne-val, aki miatt megérné kihátrálni a szerződésből, erre azonban már nincs lehetőség.

 

Rendező: Mike van Diem

Szereplők: Jeroen van Koningsbrugge, Georgina Verbaan, Jan Decleir

 

Forgalmazó: ADS

Korhatár: 12

 
 

Mindenáron esküvő

(Ahora o nunca)

magyarul beszélő, spanyol vígjáték, 91 perc, 2015

 

Álex és Eva lázasan készülődik esküvőjükre, melyet Nagy-Britanniába szeretnének megtartani. Lázasan zajlanak az előkészületek és úgy tűnik, minden a tervek szerint alakul. Ám egy váratlan fordulat bonyodalmak egész sorát indítja el. A násznépet szállító repülőgép járatát törlik, majd a pótmegoldásként javasolt Marseille-i járat London helyett Amszterdamban ér földet - egy vulkánkitörés miatti hamufelhő folytán. Az esküvő napját elhalasztják, ám a fiatal pár mindenáron esküvőt akar.

 

Rendező: María Ripoll

Szereplők: Dani Rovira, María Valverde, Jordi Sánchez, Clara Lago

 

Forgalmazó: Vertigo

Korhatár: 16

 
 

Erik a Viking

(Erik the Viking)

színes, magyarul beszélő, angol vígjáték, 90 perc, 1989

 

Északi mitológiával beoltott gyerekfilm, amelyet Terry Jones és John Cleese jelenléte miatt sokan Monty Python-műnek tekintenek. Nem az, de a móka így sem marad el, elég ránézni Tim Robbinsra. Ő volna Erik, a viking, aki - ahogy ez a főszereplőkkel lenni szokott - a vártnál komolyabb küldetés elé néz.

 

Rendező: Terry Jones

Szereplők: John Cleese, Tim Robbins, Mickey Rooney

 

Forgalmazó: Cinetel

Korhatár: 12

 
 

Férfiak és csirkék

(Men & Chicken)

feliratos, dán-német fekete komédia, 104 perc, 2015

 

Gabriel és Elias hiába testvérek, gyökeres ellentétei egymásnak. Egyik óráján Gabriel telefonhívást kap, amelyben közlik vele, hogy apjuk elhunyt. Életük váratlan fordulatot vesz, amikor egy videófelvételből megtudják, a megboldogult igazából nem is a biológiai apjuk volt, mert ő valójában még mindig él, egy szigeten. A két testvér útnak indul, és a szigeten csupa meglepetésben lesz részük. Megismerkednek a polgármesterrel, és annak lányával, aki utálja az életét, önmagát, a családját és a szigetet, és egyébként is kicsit neurotikus nő. A szülői házban aztán egy csomó állat mellett olyan hibbant emberekkel is találkoznak, akikről nemcsak az derül ki, hogy testvéreik, de ismerik az eltitkolt igazságot a családjukról és önmagukról is.

 

Rendező: Anders Thomas Jensen

Szereplők: David Dencik, Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas

 

Forgalmazó: Vertigo

Korhatár: 16

 
 

Én, Pán Péter

(Finding Neverland)

színes, magyarul beszélő, amerikai-angol filmdráma, 106 perc, 2004     

 

A sikeres skót színpadi szerző, James Matthew Barrie (Johnny Depp) egy nap találkozik a Llewelyn Davies családdal: négy árva fiúval és gyönyörű édesanyjukkal (Kate Winslet). Barrie, a rosszallások ellenére, összebarátkozik a családdal és a fiúkkal mindenféle huncutságot eszelnek ki. Kivételes képzelőereje vitorlás hajóvá változtatja a domboldalt, az egyszerű botból óriási kard lesz, a levegőbe eregetett sárkány elvarázsolt tündérként lebeg. Így válnak a Llewelyn Davies fiúk annak a Sohaországnak az "Elveszett Fiaivá", ahol mindenki tud repülni, ahol egymást éri a sok csoda, csíny és huncutság, s ahol még az idő is megáll.

 

Rendező: Marc Forster

Szereplők: Johnny Depp, Kate Winslet, Dustin Hoffman

 

Forgalmazó: Miramax

 
 

A hangok

(The Voices)

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 103 perc, 2014

 

Jerry egy igazán kedves fickó, aki némi mentális zavarral küzd. Házi kedvencei igyekeznek őt folyamatosan befolyásolni, ki így, ki úgy. Macskája, Mr. Whiskers a legsötétebb énjét igyekszik előhozni a zavart fiúnak, míg Bosco, a kutyája, igyekszik őt jó irányba terelni.

 

Rendező: Marjane Satrapi

Szereplők: Ryan Reynolds, Olivier Bernet, Gemma Arterton

 

Forgalmazó: ADS

Korhatár: 18

 
 

Másnaposok szerencséje

(Walk of Shame)

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 95 perc, 2014

 

Meghan a csinos és munkamániás riporter egy váratlanul jól végződött buli után Los Angeles egyik lepukkant külvárosi negyedében találja magát telefon, személyi, autó és pénz nélkül. Legnagyobb álma, hogy hírbemondó lehessen, és csak pár órája van a tegnapi partirucijában eltipegni a züllött városrészen át élete legfontosabb meghallgatására, amihez természetesen minden szembejövőnek lesz egy-két szava.

 

Rendező: Steven Brill

Szereplők: Elizabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs, Sarah Wright

 

Forgalmazó: ADS

Korhatár: 12

 
 

Sin City

(Frank Miller's Sin City)

színes, fekete-fehér, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 119 perc, 2005  

 

Üdvözlünk Sin Cityben! Ez a város hívja és vonzza a makacs, kellemetlen alakokat, a korrupt jellemeket és az összetört szívűeket. Viharedzett lelkeknek való, kemény, sötét hely. Van, akinek ez a város az otthona: tisztességtelen zsaruk, prostik, mindenre elszánt önkéntes polgárőrök. Van, aki bosszúra szomjazik. Mások megváltásért sóvárognak. És aztán vannak olyanok is, akik mindkettőben reménykednek egy kicsit. Alig hihető, nehezen kezelhető hősök univerzuma, akik nem adják fel. Az utolsó percig megpróbálnak helyesen cselekedni egy városban, amely nem törődik velük. Az ő életükből, a város szívének legsötétebb zugaiban játszódó három sokkoló, feszültséggel teli, izzó történetből épül fel a kult-hagyománnyá vált eredeti képregényt alkotó Frank Miller, Robert Rodriguez és a vendégrendezőként feltűnő Quentin Tarantino elsöprő erejű játékfilmje.

 

Rendező: Robert Rodriguez, Frank Miller

Szereplők: Bruce Willis, Clive Owen, Benicio Del Toro, Jessica Alba

 

Forgalmazó: Miramax

Korhatár: 18

 
 

Hölgyválasz

(Shall We Dance?)

színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 106 perc, 2004 

 

John Clark (Richard Gere) chicagói ügyvéd élete csaknem tökéletes. És mégis mintha elrohanna mellette az élet, a családját is alig látja. Egyik nap John hazafelé tartva a vonatablakon át a gyönyörű Paulinára (Jennifer Lopez) lesz figyelmes, aki a lerobbant Miss Mitzi's stúdióból bámul rá. A pillantás szinte kísérti a férfit, mígnem egyszer bemegy a stúdióba, ahol beiratkozik a tánctanfolyam kezdő csoportjába. John számára újra kezdődik az élet.

 

Rendező: Peter Chelsom

Szereplők: Richard Gere, Jennifer Lopez, Susan Sarandon, Stanley Tucci

 

Forgalmazó: Miramax

Korhatár: 12

 
 

Vörös kutya

(Red Dog)

színes, magyarul beszélő, ausztrál-amerikai családi vígjáték, 89 perc, 2011

 

A Dampier-bányatelepen a munka nehéz, az ott dolgozók pedig kemény emberek. Az ő szívüket is meglágyítja azonban egy barátságos négylábú, amelyet kicsit mindenki a sajátjának tekint. A kutya végül Johnt (Josh Lucas), a helyi buszsofőrt választja gazdájául. Amikor pedig egyszer John eltűnik, a hűséges eb a keresésére indul, átszelve fél Ausztráliát...

 

Rendező: Kriv Stenders

Szereplők: Josh Lucas, Rachael Taylor, Rohan Nichol

 

Forgalmazó: Cinetel

 
 

Egy háború

(A War)

feliratos, dán háborús filmdráma, 115 perc, 2015

 

Egy dán katonai különítmény tagjai otthonuktól távol, Afganisztánban teljesítenek szolgálatot, ahol a helyi civileket védik a szélsőséges radikálisokkal szemben. Egy rutinküldetés közben a század komoly harcokba keveredik. Hogy embereit megmentse, századparancsnokuk olyan döntést hoz, amelynek rendkívüli következményeit neki kell elviselni - valamint otthon maradt családjának. Felesége és három gyermeke pedig türelmetlenül várja haza a férfit. 

 

Rendező: Tobias Lindholm

Szereplők: Pilou Asbaek, Tuva Novotny, Dar Salim

 

Forgalmazó: Vertigo

Korhatár: 16

 
 

Apu vagy anyu?

(Papa e Mama)

színes, magyarul beszélő, francia-belga vígjáték, 85 perc, 2015

 

Vincent és Florence életük álláslehetőségét kapták meg az ország két különböző pontján, és épp válni készülnek. Bár imádják gyermekeiket, szeretnének mindketten karrierjükre koncentrálni, így igyekeznek elérni a gyerekeknél, hogy azok a másikat válasszák.

 

Rendező: Martin Bourboulon

Szereplők: Laurent Lafitte, Marina Fois, Alexandre Desrousseaux, Anna Lemarchand

 

Forgalmazó: ADS

Korhatár: 16

 
 

A kommuna

(Kollektivet)

magyarul beszélő, svéd-holland-dán dráma, 111 perc, 2016

 

Erik és családja a hetvenes években, Dániában megörökölnek egy hatalmas családi házat, ami azonban túl nagy lenne a házaspárnak és két gyereküknek. Hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntenek, kommunát alapítanak, így barátok és ismerősök költözhetnek a házba, és közösen már a fenntartási költségeket is tudják fizetni. Kezdetben minden nagyon idilli, ám a középkorú férfi időközben viszonyt kezd egy fiatal lánnyal és a kapcsolatba, valamint a furcsa helyzetbe a felesége is beleegyezik. Aztán az idő múlásával mindenki egyre nehezebben birkózik meg az új helyzettel.

 

Rendező: Thomas Vinterberg

Szereplők: Fares Fares, Ulrich Thomsen, Trine Dyrholm, Lise Koefoed

 

Forgalmazó: Vertigo

Korhatár: 16

 
 

Pasolini

(Pasolini)

feliratos, francia-olasz-belga életrajzi dráma, 84 perc, 2014

 

Az ötvenéves Pier Paolo Pasolini a '70-es évek lármás Rómájában éli mindennapjait. Éppen befejezte a Saló, avagy Szodoma 120 napja forgatását, és az utómunkálatokat végzi a filmen, amely később a kritikusokat és a nézőket egyszerre sokkolta világszerte. Pasolini már új filmtervét készíti elő. A munkálatok során édesanyja és testvére is próbálják lebeszélni róla a rendezőt, mivel a történetet túl durvának és látnokinak gondolják az olasz közönség számára. 1975. november 2-án Pier Paolo Pasolinit vérbe fagyva találják meg. Az elkövető személye és a gyilkosság oka a mai napig nem derült ki, és azóta is összeesküvések sora lengi körül.  

 

Rendező: Abel Ferrara

Szereplők: Willem Dafoe, Maria de Medeiros, Riccardo Scamarcio

 

Forgalmazó: Vertigo

Korhatár: 18

 
 

Chicago

(Chicago)

színes, magyarul beszélő, amerikai-német zenés vígjáték, 113 perc, 2002 

 

Chicago, 1929. Gyilkosság. Szenvedély. Hírnév. Szex. És jazz, mindhalálig. A Szeles Város megannyi kalanddal és lehetőséggel kecsegtet. Ez a csábítás elkápráztatja Roxie Hartot, a látszólag ártatlan színésznőt, aki arról álmodozik, hogy az ének és a tánc kimenti őt élete egyhangúságából. Roxie egyetlen vágya, hogy Velma Kelly varietéművésznő dicső nyomdokaiba léphessen. Vágya kicsit másképp teljesül, amikor néhány nagyon elhibázott lépés folytán a sztár és a sztárjelölt is börtönbe kerül gyilkosság vádjával. A Matron Morton börtön felügyelete alatt Roxie találkozik Billy Flynn-nel, a legendás ügyvéddel, aki elvállalja Roxie ügyét, egy nem szerény összegért. Roxie berobban a csúcsra, mentorának nagy bosszúságára. Ám az agyafúrt Miss Kelly is tartogat néhány meglepetést a második felvonásra.

 

Rendező: Rob Marshall

Szereplők: Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones, Richard Gere

 

Forgalmazó: Miramax

Korhatár: 12

 
 

Szívecskéim

(Caprice)

színes, feliratos, francia romantikus vígjáték, 100 perc, 2015

 

Clément kicsit félszeg, átlagos férfi, aki napközben pedagógusként dolgozik, esténként pedig szenvedélyének, a színháznak adózik. Egy napon aztán álmai színésznője legnagyobb meglepetésére nemcsak észreveszi, de bekövetkezik az elképzelhetetlen, és a nő bele is szeret a férfiba. Clément élete ennél nem is lehetne szebb és jobb, ám amikor minden tökéletesnek tűnik, egy diáklány személyében megjelenik a kísértés. Barátnője nem alaptalanul kezd gyanakodni Clément-re amiatt, hogy esetleg összeszűrte a levet a tinédzserrel. A férfi pedig meglehetősen szerencsétlen eszközökkel és módon igyekszik leplezni érzéseit és találkozásaikat.

 

Rendező: Emmanuel Mouret

Szereplők: Emmanuel Mouret, Anais Demoustier, Laurent Stocker, Virginie Efira

 

Forgalmazó: Cinetel

Korhatár: 12

 
 

Divat a szerelem!

(Chic!)

színes, magyarul beszélő, francia romantikus vígjáték, 103 perc, 2015

 

A híres divattervezőt. Aliciát elhagyja párja, ezért úgy dönt, nem fejezi be a cég régóta várt kollekcióját. Hélénének, az asszisztensének valamit gyorsan ki kell találnia, hogy a nő új ihletet kapjon. Ekkor kerül a képbe a kissé egyszerű, de jólelkű kertész, kinek a személyében Alicia új múzsára talál.

 

Rendező: Jerome Cornuau

Szereplők: Marina Hands, Fanny Ardant, Eric Elmosnino

 

Forgalmazó: ADS

Korhatár: 12

 
 

Starsky & Hutch

(Starsky & Hutch)

színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték, 101 perc, 2004

 

Amikor David Starsky (Ben Stiller) szolgálatban van, nincs, ami megállítsa. Márpedig ő mindig szolgálatban van, mániákus makacssággal üldözi a bűnt és a bűnözőket. Társai nem is bírják a tempót: gyorsabban váltogatja a nyomozótársait, mint a sebességet imádott, tűzpiros Gran Torinójában. Így kerül mellé Ken Hutchinson (Owen Wilson), aki szintén nem volna rossz zsaru, csak túlságosan szereti a pénzt, túl laza és tojik mindenkire. Az ösztönei hibátlanok, ám még nincs meggyőzve arról, hogy a törvény kevésbé jövedelmező oldalán kéne maradnia. A két rendőr egy gyilkossági ügyben nyomoz. Hutch egyik informátora és egy túl készséges pompomlány segítségével vetik magukat az ügybe.

 

Rendező: Todd Phillips

Szereplők: Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg

 

Forgalmazó: Miramax

Korhatár: 16

 
 

Hétköznapi titkaink

(Louder than Bombs)

színes, feliratos, norvég-francia-dán-amerikai filmdráma, 109 perc, 2015

 

Három évvel a neves háborús fotóriporter halála után egy kiállítás szervezése újra összehozza az elhunyt anya családját. Az apa azóta egyedül neveli kisebbik fiát, aki mind jobban eltávolodik tőle. Nagyobbik fia várandós feleségével él együtt, és hosszú idő után tér vissza ismét a szülői házba. A fotók válogatása közben régi sebek szakadnak fel, s váratlan titkok kerülnek napvilágra. Kiderül, mindhárom családtag beleragadt az életébe, mindegyiküknek van rejtegetnivalója, egyikük sem ismeri igazán a másikat, sőt, még az anya élete is tartogat meglepetéseket. Az emlékezés során elérkezik a hétköznapi titkok kitárgyalásának ideje.

 

Rendező: Joachim Trier

Szereplők: Jesse Eisenberg, Amy Ryan, Gabriel Byrne, Devin Druid

 

Korhatár: 16

Forgalmazó: Vertigo

Ár: 970 Ft