Műsorvisszanéző

Az elmúlt 7 nap tévéműsorai néhány gombnyomással

Mostantól nem maradsz le semmiről, hiszen a Műsorvisszanéző segítségével 7 napig tudod felvétel nélkül visszanézni a téged érdeklő tévéműsorokat. Nézd vissza az elmúlt hét elmulasztott műsorait, amikor csak szeretnéd - mostantól a Horizon GO-n is! A jövő megérkezett!

A Műsorvisszanéző előnyei:

  • azonnali hozzáférés néhány gombnyomásra
  • akár 71 csatorna (16 HD-csatornával) műsorai az elmúlt 7 napból
  • műsor visszatekintés előzetes felvétel ütemezés és külön eszközök nélkül
  • az unalmas részek bármikor áttekerhetők*
  • kizárólag a UPC-nél elérhető, exkluzív szolgáltatás
  • díjmentesen használható UPC Horizon HD Mediaboxszal és UPC HD Mediaboxszal
  • már a Horizon Go-n is elérhető, bármely digitális tévé előfizetéssel

Elérhető csatornák

A Műsorvisszanézővel elérhető dedikált csatornák száma, a digitális kábeltelevízió előfizetésben foglalt csatornák mennyiségétől, illetve az alkalmazott internethálózati eléréstől függően változó.

 
 

Hogyan érhető el a Műsorvisszanéző?

Horizon HD Mediaboxon

HD Mediaboxon

Mobileszközön, Horizon Go-val

Gyakran ismételt kérdések

Mi a Műsorvisszanéző?

A Műsorvisszanézőn a visszatekinthetőségi tartalom jogosultsággal rendelkező 71 csatornák (16 HD csatornával) - korábban már lejátszott - tartalmai érhetők el, 7 napra visszamenőleg.

 

A Műsorvisszanéző funkciót nem szükséges előre programozni, a lineáris tartalmak automatikusan rögzítésre kerülnek a szolgáltató szerverein, így azok az előfizető számára közvetetten érhetők el. A Műsorvisszanézővel elérhető tartalmak hardveres eszközön történő tárolása nem lehetséges.

Hogyan rendelhetem meg a Műsorvisszanéző funkciót?

A Műsorvisszanézőt nem szükséges külön megrendelni, a szolgáltatás a megfelelő hálózati technológián, a megjelenítésre alkalmas berendezéseken, illetve felületeken automatikusan elérhetővé válik a digitális kábeltelevízió előfizető számára.

 
 
 


* A Műsorvisszanéző funkció a UPC Horizon HD Mediaboxokon (KAON KCF-SA900PCO), illetve HD képes UPC Mediaboxokon érhető el (Pace 7111, Cisco 8685, Philips DCR8111A) az alkalmazott hálózati feltételek teljesülése mellett. A funkció SD képes UPC Mediaboxokon, illetve UPC Mediacard-ot használó TV készülékeken nem érhető el.