Lépjen pályára Ön is!

Vásároljon most kedvezményesen HD LED-tévét

és nézze velünk a nyár sporteseményeit HD-minőségben!

Élvezze a tűéles képminőséget és válassza a UPC HD csomagját 2 hónapig 0 Ft-ért, ami mellé most először a UPC kedvezményes TV készülék vásárlási lehetőségét biztosít ügyfeleinek a Euronics Műszaki Áruházlánc és a Budapest Bank jóvoltából!

UPC HD-csomag:

 

 • Digital Bronze és Digital Gold csomagok mellé
 • a 3. hónaptól 1000 Ft/hó
 • elkötelezettség nélkül

 

A UPC TV-készülék ajánlata

 

 • LG 32LB550
 • 32” (80 cm) Direct LED háttérmegvilágítással
 • Teljes vételár: 79.999 Ft
 • Új és meglévő UPC ügyfeleknek 24 hónapig 3333* Ft/hó
 • Részletformáló felvételi díj: 24.000 Ft, melyet a feltételek teljesülése esetén visszaadunk**   Részletek

További kedvező ajánlatainkat keresse az Euronics Műszaki szaküzletekben és a vásárláshoz UPC ügyfélszámát se felejtse otthon!  

Termékjellemzők

LG 32LB550

Általános
Termék típusa
Képernyőméret ( Inch )
Elfordíthatóság
Falra szerelhetőség (VESA)

 

Kép
Felbontás
Háttérvilágítás
Motion Clarity Index (MCI)
Micro Pixel Control (Helyi fényerő szabályozás)

 

Műsorszórás vétele
Analóg TV vétel
Digitális TV vétel (földi/kábel/műholdas)
CI+
Digitális műsorszórás vétele

 

Tuner
Triple XD Engine
Képfelbontás javító
Okos színátmenet
Dinamikus színjavítás
Kép üzemmód
Képvarázsló
Képarány


Pixelhű megjelenítés
3D zajszűrő
24p Real Cinema

 

Hang
Mono/Stereo/Dual (MTS/SAP)
Dolby Digital dekóder
DTS dekóder
Hangsugárzók
Audiokimenet
Mélysugárzó
Sound System
Clear Voice II (párbeszéd kiemelés)
Hangzási módok
Hang optimalizálás
Optical Sound Sync
Wireless Sound Sync

 

LED TV
32"/81 cm
Nem
Falra szerelhetőség (Vesa kompatibilitás) 200x200

 

 


1920 x 1080
Direct LED

100Hz
Nem

 

 


Igen
DVB-T/DVB-C


Igen
A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

 


Igen
Nem
Nem
Igen
8 mód (Élénk/Normál/Eco/Mozi/Sport/Játék/Felhasználói 2 db)
Igen
8 mód (16:9/Just scan/Eredeti/4:3 /14:9/Nagyítás/Mozi Nagyítás/Teljes szélesség)
(HDMI/Komponens/RF) 1080i/1080p/720p
Nem
Igen

 


Igen


Igen
Nem
2.0 csatornás hangrendszer
5W+ 5W
Nem
Virtual Surround
Igen


6 mód - Normál, Hírek, Zene, Mozi, Sport, Játék

3 mód - Normál, Falra szerelt, Állványon
Igen
Nem

Kapcsolódó ajánlatok

HD csomag mediaboxszal  

Hozza ki a lehető legtöbbet HD televíziójából!

 

 • HD szempontjából új digitális kábeltv előfizetőknek a kedvezményes havidíj az első 2 hónapban 0 Ft, a 3. hónaptól 1000 Ft
 • 22+2 HD csatorna*
 • Dolby Digital 5.1 hang
 • SD és HD programok vétele
 • határozatlan idejű szerződéssel

 

HD csomag mediacarddal  

Élvezze a digitális tévézést mediabox nélkül!

 

 • HD szempontjából új digitális kábeltv előfizetőknek a kedvezményes havidíj az első 2 hónapban 0 Ft, a 3. hónaptól 1000 Ft
 • 22+2 HD csatorna*
 • SD és HD programok vétele
 • Dolby Digital 5.1 hang
 • gyors és egyszerű beüzemelés
 • nincs szükség plusz távirányítóra és mediaboxra
 • kevesebb kábel, kevesebb készülék
 • nincs extra áramfogyasztás
 • határozatlan idejű szerződéssel

 

HD csatornák

A csatornaszámok változtatásának jogát fenntartjuk. A prémium csomagok, a HD csomag illetve a HD és felvétel opció csak digital bronze vagy digital gold csomag mellé rendelhetők.

A részletfizetéses konstrukció feltételei:

A meghirdetett konstrukció a 2014.07.01. és 2014.08.19. között igényelt és jóváhagyott Euronics Hitelkártyával a vásárlás helyszínén „Részletformáló” szolgáltatással igénybevett „Első vásárlási tranzakció”-ra, illetve a Budapest Bank által korábban már kibocsátott hitelkártyával Részletformáló konstrukcióban végrehajtott tranzakciókra vonatkozik.

 

* A havi fizetendő összeg a kerekítés szabályai szerint kerül meghatározásra
**Részletformáló felvételi díjat a Bank az új hitelkártya kibocsátást vagy a meglévő kártyás vásárlást követő 4. teljes naptári hónap utolsó napján bocsátja rendelkezésre Önnek a hitelszámláján, amennyiben az alábbi feltételeket teljesíti:
- Új hitelkártya esetén a kibocsátást vagy meglévő hitelkártya esetén a vásárlást követő 3 teljes naptári hónapban (az első vásárlási tranzakción felül) összesen legalább 10 vásárlási vagy készpénz felvételi tranzakciót végez, és
- A tranzakciók összértéke meghaladja a 30.000 Ft-ot (ebbe az összegbe nem számít bele jelen promóciós vásárlási tranzakció összege)
- Az akcióra csak hitelkártya főkártya birtokosok jogosultak
Részletekről az Euronics Hitelkártya igénylési feltételeiről és a hitel paramétereiről érdeklődjön az Euronics üzletekben.

 

A meghirdetett konstrukció a 2014.07.01. és 2014.08.19. között igényelt és jóváhagyott Euronics Hitelkártyával a vásárlás helyszínén „Részletformáló” szolgáltatással igénybevett „Első vásárlási tranzakció”-ra, illetve a Budapest Bank által korábban már kibocsátott hitelkártyával Részletformáló konstrukcióban végrehajtott tranzakciókra vonatkozik. A „Részletformáló” az Euronics hitelkártyákhoz kapcsolódó, kiegészítő szolgáltatás, melynél a Főkártya birtokos írásban nyilatkozik arról, hogy a tranzakció összegét több egyenlő részletben, fix futamidő alatt kívánja visszafizetni. Kamat 0%. Egyszeri felvételi díj 24.000 Ft, amely az új hitelkártya kibocsátásának napján, meglévő hitelkártya esetén pedig a tranzakció napján terhelődik. Az egyszeri felvételi díj a hitelkártya keret Részletformáló szolgáltatással nem érintett összegének terhére vásárlási tranzakcióként könyvelődik be. A Részletformáló havi egyenlő összegű törlesztő részlete, valamint a hitelkártya Részletformáló összegét meghaladó kártyás egyenlege után fizetendő Minimum visszafizetendő összeg együtt képezi az Ügyfél havi fizetési kötelezettségét. Részletformáló szolgáltatásra vonatkozó részletes szabályozást valamint a kártyához kapcsolódó kondíciókat és a Kedvezmény nyújtással kapcsolatos további részleteket a Budapest Bank mindenkor hatályos Hitelkártya Általános Szerződés Feltételek, valamint a Budapest Bank mindenkor hatályos Hitelkártya hirdetménye tartalmazza, amely elérhetőek a Budapest Bank fiókjaiban, valamint a www.budapestbank.hu honlapon. A vásárlás a jóváhagyott hitelkeret mértékéig terjedhet. Amennyiben a jóváhagyott vagy rendelkezésre álló hitelkeret nem nyújt teljes mértékben fedezetet a vételár kifizetésére, önerő befizetése szükséges.
THM: 39,9%
Az itt közétett teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

 

Reprezentatív példa:
Hitel teljes összege: 375 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év . Hitelkamat mértéke és típusa: évi 33,96%. Hitel teljes díja: 80 820 Ft. Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 455 820 Ft. Törlesztőrészletek összege: 37 985 Ft.

Teljes hiteldíj mutató: 39,9% Az „Első vásárlási tranzakció”-s Vásárlókártya esetén a hitelkártya éves kártyadíja 0 Ft. A második évtől kezdődően, amennyiben a hitelkártyával végzett „Első vásárlási tranzakció” évfordulójától számított harmadik teljes naptári hónap utolsó napján a rendelkezésre álló hitelkeret teljes kihasználtsága (beterhelt kamatok, díjak és egyéb költségek) nem éri el a 70%-ot, akkor a 2012.03.31-ig hatályos éves díj (5100 Ft) beterhelésre kerül.
Részletformáló szolgáltatásra vonatkozó Reprezentatív példa: Hitelkamat mértéke és típusa: évi 0%. A kamat típusa rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani). Hitel teljes összege: 79 999 Ft. Hitel futamideje: 24 hónap. Teljes hiteldíj mutató 40,84%. Törlesztő részletek összege: 3.333 Ft, a hitel teljes díja: 24.000 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 103 999 Ft.

 

A Euronics Hitelkártya kibocsátója és a jelen hirdetés közzétevője a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.) A Vöröskő Kft (8200 Veszprém, Pápai út 36)  a Budapest Bank Zrt. pénzügyi ügynöke. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6.64.§-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. A Vöröskő Kft és a Budapest Bank alávetette magát a Magatartási Kódex előírásainak