2014.12.17. - UPC animgifek formájában térnek vissza a karácsonyi UNICEF képeslapok

Budapest, 2014. december 17. – Rendhagyó interaktív szolgáltatással segíti a UPC azokat, akik decemberben támogatni szeretnék a UNICEF Magyarország céljait. Minden egyes karácsonyi és újévi animált képeslap elküldése 500 forint támogatást jelent a nehéz sorsú gyermekek számára.

 

Az évtizedek óta jól ismert és máig népszerű UNICEF képeslapok hagyománya kel új életre a UPC kezdeményezésével, amelynek segítségével személyes üzenetekkel és népszerű filmjelenetekkel színesített elektronikus képeslapokat küldhetünk szeretteinknek. A UPC videótár legkedveltebb és legviccesebb filmjeleneteiből készült animgifeket személyes üzenetekkel kiegészítve oszthatjuk meg családtagjainkkal és ismerőseinkkel. Az ingyenes alkalmazás használatával a meglepetés és a kedveskedés mellett most egy jó ügyet is támogathatunk, mert a UPC minden elküldött elektronikus képeslap után 500 forinttal járul hozzá az UNICEF Magyarország tevékenységéhez. A december 26-ig tartó akció célja, hogy az elektronikus képeslapokkal összesen 5 millió forintot gyűjtsenek össze, amelyet a nehéz sorsú gyermekek támogatására fordítanak, hiszen ők is megérdemlik, hogy biztonságban, egészségesen, teljes életet élve nőhessenek fel.

 

A jótékonysági akcióról a UPC Facebook oldalán és a http://kepeslap.upc.hu/ weboldalon találhatnak bővebb információt az érdeklődők.

 

Az UNICEF Magyar Bizottsága együttműködő partnere a UPC által kezdeményezett Otthon a neten (www.otthonaneten.hu) elnevezésű weboldalnak is, amely a kisgyermekeket segíti egyedülálló módon az internet világának gondtalan és biztonságos használatában.