A karrier nem szerencse kérdése

Ha nem csak élvezni szeretnéd a digitális világ előnyeit, hanem aktívan részt szeretnél venni annak alakításában, akkor a UPC Magyarország ideális választás számodra. Nálunk folyamatos a pörgés, alakítjuk és alkalmazkodunk a változó üzleti környezethez és összes tevékenységünk arra irányul, hogy a több mint 850 ezer lakossági és üzleti ügyfelünk számára minden, a

szolgáltatásainkkal töltött pillanatot élménnyé varázsoljunk.

Arra törekszünk, hogy ez a nagyszerű, élményeket hordozó, digitális világ mindenkié lehessen. A UPC-nél ezt igyekszünk valóra váltani azáltal, hogy mindenben az egyszerűségre és az emberközeliségre törekszünk.

Milyen területeken dolgozhatsz nálunk?

 
 

Lakossági értékesítés és ügyfélszolgálat

Osztályunk fókuszában az ügyfél áll. Folyamatosan dolgozunk ügyfeleink elégedettségén, hogy nap mint nap magas színvonalú kiszolgálásban legyen részük. Amennyiben Te is hasonló szemlélettel rendelkezel, csapatunkban a helyed! Országos üzlethálózatunkban vidéken is várnak rád a lehetőségek.

 
 

Vállalati üzletág (B2B)

Csatlakozz hozzánk, ha gyorsan átlátod ügyfeleink üzleti modelljét és képes vagy a sztenderd ajánlatainkon túlmutató megoldásokat javasolni vállalkozásuk fellendüléséhez! Csapatunkban marketing, kommunikáció, BI vagy B2B értékesítési lehetőségek is várnak!

 
 

Műszaki területek

Szeretnél aktívan közreműködni a digitalizáció és a telekommunikáció fejlődésében? Nálunk az innováció motorja lehetsz! Informatikai csapatunkban izgalmas projektekben vehetsz részt, mérnöki területünkön pedig a hálózatunk fejlesztését és zavartalan működtetését támogathatod szaktudásoddal.

 
 

Központi funkciók

Központi csapatunk az üzleti funkciók működését támogatja. A humán erőforrás, marketing, pénzügy, jog, logisztika vagy akár a beszerzési területeinken kiváló szaktudású kollegáinkkal dolgozhatsz együtt. A központi funkciók munkája az üzleti sikerünk egyik alappillére.

 
 

Hallgatóknak

Szeretnél a legjobbaktól tanulni? Amennyiben konkrét elképzelésed van, hogy melyik szakterületen tervezel karriert építeni vagy csupán szeretnél minél többet megismerni egy nagyvállalat működéséből, nálunk a helyed! Kezdd nálunk a karriered már az egyetem alatt, és tanuld meg az elméletet a gyakorlatban!

 
 

Álláslehetőségek UPC Szerződött partnereinél

Nem csak a UPC munkavállalójaként dolgozhatsz velünk, szerződött partnereinken keresztül is számos lehetőség közül válogathatsz Budapesten vagy vidéken is. Nézd meg partnereink állásajánlatait!

Ismerj meg minket!

Cégünkről

Hitvallásunk

Hiszünk abban, hogy a technológia jobbá teszi az életünket. A pillanatokat éljük meg, azokat szeretjük és azokra emlékezünk- ezért arra inspiráljuk kollegáinkat, hogy ügyfeleink pillanatait tegyék színesebbé, vidámabbá és boldogabbá termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. A UPC- nél nap, mint nap azért dolgozunk, hogy ügyfeleink hétköznapjait színesebbé tegyük.

Kik vagyunk?

Cégünk a világ piacvezető televíziós, internet- és telefonszolgáltatójának, a Liberty Globalnak a tagja. 12 európai országban, 30 ezer kolléga segítségével összesen 28 millió ügyfél számára biztosítjuk a digitális világba való kapcsolódást.
A UPC mellett a cégcsoport fogyasztói márkái közé tartozik a Virgin Media, a Ziggo, a Unitymedia, a KabelBW, a Telenet és a VTR is. A vállalatcsoportunk a Liberty Global Business Services révén üzleti szolgáltatásokat is nyújt és Liberty Global Ventures néven befektetési alapot is működtet.

 
 

Amire büszkék vagyunk

svg.support.message

Lakossági és üzleti előfizetések száma szolgáltatásonként

svg.support.message
svg.support.message

Innovációink

svg.support.message

Vezetőség

Amanda Nelson

Ügyvezető

 
 

Ahmed El-Sayed

Műszaki Cégvezető

 
 

Anita Carra

Lakossági Szolgáltatások Cégvezető

 
 

Dr. Budai J. Gergő

Vállalati Kapcsolatok Cégvezető

 
 

Jakabos Ádám

Pénzügyi Cégvezető

 
 

Király István

Vállalati Szolgáltatások Cégvezető

 
 

Miroslav Radakovic

Lakossági Értékesítési és Operációs Cégvezető

 
 

Soós Péter

Integrációs Cégvezető

 
 

Tóth Zsuzsanna

HR Cégvezető

 
 
 
 

Törődünk a munkavállalóinkkal

Inspiráló munkakörnyezet

2015-ben költöztünk a Haller Gardens Irodaházba a Soroksári útra, ahol világos, hatalmas, nyitott és inspiráló tereket tudhatunk magunkénak. A dizájn pedig olyan jól sikerült, hogy még abban az évben az Év irodája pályázat nagyvállalati iroda kategóriájában díjaztak bennünket!

 
 

Otthoni munkavégzés

 
 

A mai pörgős világban nehéz megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet kötelezettségei között. A UPC-nél meghatározott keretek között lehetőséget nyújtunk arra, hogy otthonról is dolgozhass. Ezzel a rugalmassággal igyekszünk neked segíteni abban, hogy könnyebben vedd a mindennapok akadályait.

Az otthoni munkavégzés rugalmas formája nagyobb teret ad az önálló feladatvégzésnek, s segíti a nagy koncentrációt igénylő feladatok elvégzését. A sokszor zavaró irodai ingerek megszűnése csökkenti a stresszt és növeli a hatékonyságot. Emellett a munkába utazás sok időt vesz el a mindennapokból, így az otthoni munkavégzés során felszabadult órákat családodra fordíthatod s több időd marad önmagadra és egészséged fenntartására is- legyen az sport vagy egyéb szabadidős kikapcsolódás.

Ezen elvek mentén igyekszünk összehangolni munkavállalóink kötelezettségeit és magánéletét a munkahelyi elvárásokkal, törekedve arra, hogy kiegyensúlyozottan és a legjobb formádban dolgozhass.

Széleskörű juttatások

A UPC Magyarországnál folyamatosan igyekszünk munkatársaink igényeihez igazítani a juttatási csomagjainkat, amelyeket évente felülvizsgálunk. Ezek mellett egyéb programokkal, kedvezményekkel támogatjuk kollégáinkat. Az anyagi juttatások mellett stratégiánk része kollégáink folyamatos fejlesztése és a kiemelkedő teljesítmény erkölcsi és anyagi elismerése is.

Jelenleg az alábbi anyagi és egyéb juttatási portfólióval rendlelkezünk:

Pénzbeli juttatási elemek

Piaci igényhez igazított bónusz- és ösztönző rendszerek minden munkavállaló számára

 
 

Éves béremelés az egyéni teljesítmény és a piaci bérek alapján

 
 

Cafeteria – Választható elemekből álló, tetszőlegesen összeállítható béren kívüli juttatási csomag

 
 

Munkába járás és hétvégi hazajárás költségeinek támogatása a törvény előírásai alapján

 
 

Munkatársi kedvezmények partnervállalatainknál

 
 

Élet- és balesetbiztosítás minden munkavállaló számára

 
 

Évente kétszer igénybe vehető állatkerti családi belépő

 
 

Élethelyzettől függő támogatások (iskolakezdési támogatás, temetési segély, gyermekszületési támogatás)

 
 

Egyéb juttatások

Ingyenes online angol nyelvtanfolyam

 
 

Szakmai és nem szakmai tanfolyamok, tanulmányok, továbbképzési lehetőségek

 
 

Távmunka lehetőség

 
 

Céges szervezésű sportcsapatok (kosárlabda, futó és foci csapat)

 
 

Kedvezményes UPC szolgáltatások

 
 

Csapatépítő programok

 
 

Vállalati rendezvények (pl. karácsonyi parti)

 
 

Kiemelkedő teljesítmény díjazása (pl. Menedzsment-díj)

 
 

Modern irodakörnyezet és felszereltség

 
 

Nézd meg, mit mondtak kollégáink arról, hogy milyen nálunk dolgozni

Szénási Ádám

Munkatárs fejlesztési csoportvezető

Mikor csatlakoztál a UPC-hez?
Ügyfélszolgálati munkatársként kezdtem 2005-ben

Miért szeretsz a UPC-nél dolgozni?
„A UPC-nél egy kiváló, innovatív csapat tagjaként minden nap izgalmas kihívásokkal találkozhatok és fejlődhetek. A UPC az a hely, ahol a kollégáimmal mindig egyre jobbak akarunk lenni!”

Gulyás Viktor

Műszaki és Partner menedzser

Mikor csatlakoztál a UPC-hez?
2006-ban kezdtem mint Installátor-karbantartó munkatárs

Miért szeretsz a UPC-nél dolgozni?
„Szeretem azt a modern munkakörnyezetet, amelyet a UPC nyújt nekem. Ennek köszönhetően a mindennapi kihívásokat könnyebben vehetem a csapatommal."

Tóth Karina

Képzés és szervezetfejlesztési szakértő

Mikor csatlakoztál a UPC-hez?
Gyakornokként kezdtem 2013-ban

Miért szeretsz a UPC-nél dolgozni?
„Azért szeretek a UPC-nél dolgozni, mert állandóan változik és ezáltal soha nem unalmas. Itt teret engednek az önállóságnak, amellett, hogy a légkör nagyon támogató."

Majkó Attila

Termékmenedzser

Mikor csatlakoztál a UPC-hez?
2006-ban csatlakoztam, mint Marketing menedzser

Miért szeretsz a UPC-nél dolgozni?
„Támogató közösség, mindennapos új kihívások, modern, folyamatosan fejlődő környezet. Ezek azon tényezők, amelyek 12 éve a UPC-hez kötnek.”

Vastagh Viki

Pénzügyi szakértő

Mikor csatlakoztál a UPC-hez?
2015-ben kezdtem mint gyakornok

Miért szeretsz a UPC-nél dolgozni?
„A UPC-nél úgy érzem, hogy egy lendületes és támogató csapattal dolgozhatok együtt, aminek köszönhetően mind szakmailag mind emberileg nap mint nap fejlődöm.”

Jakimova Gabi

Szenior B2B értékesítési csoportvezető

Mikor csatlakoztál a UPC-hez?
B2B Értékesítési munkatársként kezdtem 2011-ben

Miért szeretsz a UPC-nél dolgozni?
„Az elmúlt 7 évben rengeteg új kihívással találkoztam, melyek változatossá és izgalmassá teszik a munkámat. A változás mindig egy lehetőség, amiből igyekszem mindig a legjobbat kihozni! Szeretek itt dolgozni, mert a UPC dinamikus, fejlődő és rengeteg értékes ember vesz körül.”

Elek Balázs

SOHO értékesítési csoportvezető

Mikor csatlakoztál a UPC-hez?
2015-ben csatlakoztam, mint SOHO értékesítési munkatárs

Miért szeretsz a UPC-nél dolgozni?
„Teret kapok ötleteim kibontakoztatására, az ajtók nyitva állnak mindenki előtt, csak meg kell ragadnunk a lehetőséget! Jó érzés egy ilyen közösségben dolgozni.”

 
 

Bánóczy Lili

Resourcing Specialist

 
 

Szabó Zsófia

Resourcing Specialist

Élet a Liberty Global-nál