Testre szabott választék

A UPC hagyományos analóg kábeltévé szolgáltatása

Könnyen elérhető: a upc analóg, azaz hagyományos kábeltévé szolgáltatás korszerű, csillagpontos kábelhálózatunkon, az ország legtöbb pontján elérhető. Mivel kiegészítő berendezés nem kell hozzá, szerelőink néhány napon belül eljuttatják az Ön otthonába is.

 

A legkedvezőbb árú upc tv csomagok: ha kábeltelevíziós szolgáltatásunkat választja, a legkisebb befektetéssel juthat tartalmas szórakozáshoz. A közszolgálati és kereskedelmi adók mellett tematikus tévécsatornák tucatjai gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

Korlátlan élmény: az analóg kábeltévé csatornák 2 vagy akár 3 tv készüléken is egy előfizetéssel, kiegészítő berendezés nélkül nézhetőek.

 

Elérhetőségeink:
Amennyiben további kérdései lennének a upc analóg programcsomaggal kapcsolatban, hívja ügyfélszolgálatunkat a 1221-es számon, vagy keresse fel az Önhöz legközelebb eső irodáinkat,
Szolgáltatásaink díjaiból folyamatosan különböző kedvezményeket biztosítunk akcióinkban.

 

Felkeltettük érdeklődését?
Tekintse meg akcióinkat itt, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 1221-es számon!

 

Kérdései vannak?
A GyIK (Gyakran Ismételt Kérdések) részben további információhoz juthat szolgáltatásunkról.

Részletek

Rendszereink jellemzői


Soros rendszerek

A soros rendszerek egy programcsomagot tartalmaznak, de mellé prémium csatorna is választható (ezek a rendszerek egyre kevesebb helyen vannak jelen, folyamatosan alakítjuk át un. csillagpontossá).


Csillagpontos rendszerek

A csillagpontos rendszerekben általában 3 fajta programcsomag (start, bronze és silver) és prémium csatorna választható.

Csatornakiosztás

Csatornakiosztás

 

Nézze meg a Csatornakiosztást, hogy az egyes upc analóg tv csomagok pontosan hány és milyen tematikájú kábeltv csatornát tartalmaznak.

Díjak

Havidíjak és egyszeri díjak

 

Akciós díjak

Cégünk kábeltévé előfizetői akcióiban az egyszeri és a havidíjakat érintő kedvezményeket adhat. Legfrissebb analóg kábeltv akciónkról az Aktuális akcióinknál tájékozódhat.
Listaáras szolgáltatásaink e-mailben igényelhetők.

 

Havidíjak

A UPC az ország számos településén nyújt analóg kábeltelevíziós szolgáltatást. Az analóg tv előfizetések havidíját a UPC igyekszik minél inkább egységesíteni, ennek ellenére előfordulhat, hogy a díjak egyes hálózatokon különbözőek, hiszen ennek mértékét több tényező is befolyásolhatja, így pl. a csatornakínálat összetétele, vagy akár kábelhálózatunk műszaki fejlettsége.

Egyszeri díjak

A kábeltelevíziós szolgáltatások igénybevételéhez - a havi előfizetési díj mellett - esetenként egyszeri alkalommal fizetendő díjak is kapcsolódhatnak.

Az egyszeri díjakat a UPC Magyarország Kft. Vállalkozási feltételei is tartalmazzák, melyeket megtekinthet az előfizetői szerződés megkötésekor munkatársunknál, illetve ügyfélszolgálati irodáinkban, de letölthető oldalunkról is.

Szerződési feltételek