UPC Magyarország

A UPC Magyarország vezető televíziós, szélessávú internet és telefonszolgáltató, mely kábelhálózatain országszerte több mint 300 településen, mintegy 800 ezer család és egyre több üzleti vállalkozás számára biztosít csatlakozást a digitális világ határtalan lehetőségeihez.

UPC szolgáltatási területek

A kedvező árú vezetékes telefon és a hazánkban egyik leggyorsabb (akár 500 Mbit/sec sebességű) csatlakozást biztosító új generációs internet és mobilinternet mellett a UPC digitális kábeltévét is kínál, amely kifogástalan kép- és hangminőséggel, megállítható és visszatekerhető élő adással, videotárral és a jelenlegi legtöbb HD-csatornával szolgálja a még teljesebb szórakozást.

 

Vállalati Szolgáltatások üzletágunk UPC Business márkanéven akár egyedi igényekre szabott, magas színvonalú és kedvező árú, változatos távközlési megoldásokat kínál a vállalkozások számára.

 

A vállalatot az törekvés vezérli, hogy ez a nagyszerű, de gyakran bonyolult digitális világ mindenkié lehet. A UPC munkatársai ezt igyekeznek valóra váltani azáltal, hogy mindenben az egyszerűségre és az emberközeliségre törekednek.

UPC szolgáltatási területek

UPC előfizetők száma

A 2016 év végi adatok szerint az előfizetések (szakszóval RGU-k – Revenue Generating Unit) száma meghaladta az 1 923 000-et. A vállalat a korszerűsített hálózatain összesen 663 300 analóg és digitális kábeltelevíziós, 624 800 szélessávú internetes, és 572 500 telefonos szolgáltatást üzemeltet előfizetői számára.