UPC Magyarország

A UPC Magyarország vezető televíziós, szélessávú internet és telefonszolgáltató, mely kábelhálózatain országszerte több mint 200 településen, mintegy 800 ezer család és egyre több üzleti vállalkozás számára biztosít csatlakozást a digitális világ határtalan lehetőségeihez.

UPC szolgáltatási területek

A kedvező árú vezetékes telefon és a hazánkban egyik leggyorsabb (akár 500 Mbit/sec sebességű) csatlakozást biztosító új generációs internet és mobilinternet mellett a UPC digitális kábeltévét is kínál, amely kifogástalan kép- és hangminőséggel, megállítható és visszatekerhető élő adással, videotárral és a jelenlegi legtöbb HD-csatornával szolgálja a még teljesebb szórakozást.

 

Vállalati Szolgáltatások üzletágunk UPC Business márkanéven akár egyedi igényekre szabott, magas színvonalú és kedvező árú, változatos távközlési megoldásokat kínál a vállalkozások számára.

 

A vállalatot az törekvés vezérli, hogy ez a nagyszerű, de gyakran bonyolult digitális világ mindenkié lehet. A UPC munkatársai ezt igyekeznek valóra váltani azáltal, hogy mindenben az egyszerűségre és az emberközeliségre törekednek...

UPC szolgáltatási területek

UPC előfizetők száma

A vállalat 2015. november 30-i adatai szerint a UPC az 1 602 000 magyarországi háztartást elérő, korszerűsített hálózatain összesen 182 500 analóg kábeltelevíziós, 461 400 digitális kábeltelevíziós, 576 500 szélessávú internetes, és 517 800 telefonos szolgáltatást üzemeltet előfizetői számára.