Felmérések

Az alábbiakban a UPC felkérésére készített felmérések olvashatók és tölthetők le a hazai és nemzetközi televíziózási szokásokról.

Elérhető felmérések

A kedvező árú vezetékes telefon és a hazánkban leggyorsabb (akár 250 Mbit/sec sebességű) csatlakozást biztosító új generációs internet és mobilinternet mellett a UPC digitális kábeltévét is kínál, amely kifogástalan kép- és hangminőséggel, megállítható és visszatekerhető élő adással, videotárral és a jelenlegi legtöbb HD-csatornával szolgálja a még teljesebb szórakozást.

 

Vállalati Szolgáltatások üzletágunk UPC Business márkanéven akár egyedi igényekre szabott, magas színvonalú és kedvező árú, változatos távközlési megoldásokat kínál a vállalkozások számára.

 

A vállalatot az törekvés vezérli, hogy ez a nagyszerű, de gyakran bonyolult digitális világ mindenkié lehet. A UPC munkatársai ezt igyekeznek valóra váltani azáltal, hogy mindenben az egyszerűségre és az emberközeliségre törekednek.

UPC szolgáltatási területek

UPC előfizetők száma

A vállalat 2014. március 31-i adatai szerint a UPC az 1,5 millió magyarországi háztartást elérő, korszerűsített hálózatain összesen 246 ezer analóg kábeltelevíziós, 388 ezer digitális kábeltelevíziós, 528 ezer szélessávú internetes, és 460 ezer telefonos szolgáltatást üzemeltet előfizetői számára.

Segítségre van szüksége?

Lépjen kapcsolatba velünk.

 
 

Módosítsa adatait

Kezelje személyes adatait online, bárhonnan, bármikor.