Ajánlatok a 29-es körzetben

 
 

Internet csomagok

ADSL Start

1 Mbit/s letöltési sebesség,
garantált 0,3 Mbit/s
0,25 Mbit/s feltöltési sebesség,
garantált 0,1 Mbit/s

590 Ft/hó

 
 

ADSL Bronze

2,5 Mbit/s letöltési sebesség,
garantált 0,8 Mbit/s
0,5 Mbit/s feltöltési sebesség,
garantált 0,2 Mbit/s

1 190 Ft/hó

 
 

ADSL Silver

8 Mbit/s letöltési sebesség,
garantált 2,5 Mbit/s
0,75 Mbit/s feltöltési sebesség,
garantált 0,25 Mbit/s

2 490 Ft/hó

 
 

ADSL Gold

12 Mbit/s letöltési sebesség,
garantált 4 Mbit/s
1,5 Mbit/s feltöltési sebesség,
garantált 0,5 Mbit/s

3 690 Ft/hó

 
 
 
 

TV csomagok

TV Comfort

66 csatorna + 27 HD csatorna,
3 Digitális rádió,
Horizon Go,
Digitális kép és hang

0 Ft/hó

az első hónapban, utána

4 599 Ft/hó

 
 

TV Premium

117 csatorna + 35 HD csatorna,
3 Digitális rádió,
Horizon Go,
Digitális kép és hang

0 Ft/hó

az első hónapban, utána

6 099 Ft/hó

 
 
 
 

Telefon csomagok

Normál

0 Ft-os percdíj UPC vezetékes hálózaton belül
 

1 490 Ft/hó

 
 

Este6

0 Ft-os percdíj minden belföldi vezetékes hívás irányba, csúcsidőn kívül, havi 6000 perc erejéig

2 890 Ft/hó

 
 

Szomszéd+

Havi 6000 perc erejéig bármely belföldi vezetékes irányba 0 Ft-os percdíj

4 190 Ft/hó

 
 

70+

A havi díjból 1000 Ft lebeszélhető, kizárólag vezetékes irányba

1 990 Ft/hó

 
 

Megfelező

A havi díj fele lebeszélhető, UPC vezetékes hálózaton belül 0 Ft-os percdíj

2 890 Ft/hó

 
 
 
 

Általános kampányos feltételek az F29-es körzetben

Érvényes: 2019. június 4-től visszavonásig

Általános feltételek

A UPC Magyarország Kft. (székhely: 1095 Budapest, Soroksári út 30-34. Haller Gardens. ép.; cégjegyzékszám: 01-09-366290, a továbbiakban: „UPC”, vagy „Szolgáltató”) akciói 2018. november 6-tól visszavonásig az adott vezetékes szolgáltatástípus szempontjából új, vagy meglévő szolgáltatási csomagját magasabb csomagra módosító, mobil szolgáltatás szempontjából új, vagy meglévő egyéni előfizetők részére érvényesek, a szolgáltatásoknál részletezett további feltételek mellett. A kedvezményes belépési díj szolgáltatásonként 0 Ft.

2016. augusztus 9-től minden ADSL internet szolgáltatást önállóan, vagy Dupla/Tripla csomag részeként igénybe vevő előfizető jogosult UPC ePack kedvezményt igénybe venni az internet szolgáltatás havidíjából, az alábbi feltételek együttes teljesülése esetén:

 • a számlák papíralapú küldése helyett a Díjneten elérhető PDF formátumú elektronikus számlázás választása és elfogadása (amennyiben az előfizető nem kap postai úton, vagy a normál kiküldés esetén papír alapú számlát, illetve másolatot sem);
 • a kedvezménnyel érintett számla teljes összegének elektronikus úton történő, legkésőbb a fizetési határidőig történő kiegyenlítése;
 • az előfizetőnek nem áll fenn a szolgáltatóval szemben díjtartozása.


A UPC ePack kedvezmény első alkalommal történő igénybe vételével az előfizető kifejezetten hozzájárul, hogy részére a Szolgáltató valamennyi értesítést, dokumentumot kizárólag elektronikus úton küldjön meg.

29-es körzetben elektronikus számlaküldési mód választása esetén

 • az ADSL internet, vezetékes telefon és kábeltévé szolgáltatásokra vonatkozóan csak a Díjnet PDF számlatípus igényelhető,
 • míg mobilhang és mobilinternet szolgáltatásokra vonatkozóan a MyUPC, vagy a Díjnet PDF számla formátum is igényelhető.


A 2016. augusztus 9. - 2017. december 31. között megkötött internet szolgáltatást tartalmazó csomagra vonatkozó előfizetői szerződés esetén az ePack kedvezmény összege bruttó 444,92,- Ft.
A 2018. január 1. után megkötött internet szolgáltatást tartalmazó csomagra vonatkozó előfizetői szerződés esetén, az ePack kedvezmény összege bruttó 600,- Ft. A kedvezmény utólag, a következő havi előfizetési díjból kerül jóváírásra az igénybevételi feltételek teljesülése esetén. Bármely feltétel nem, vagy késedelmes teljesítése esetén az ePack kedvezmény a következő havi számlában nem kerül jóváírásra, a kiesett hónapra vonatkozóan utólag sem érvényesíthető. A kedvezmény a feltételek ismételt fennállása esetén további intézkedés nélkül ismét igénybe vehető. Amennyiben az adott havi internet havidíj nem éri el a UPC ePack kedvezmény összegét, az ePack kedvezmény az internet havidíj mértékéig kerül beszámításra. A tájékoztatás nem teljeskörű, a UPC ePack kedvezmény további részletei megtalálhatóak az ÁSZF-ben és a www.upc.hu/epack oldalon.

Amennyiben az előfizető nem rendelkezik ADSL internet szolgáltatással, ám számláját elektronikus úton egyenlíti ki Díjneten keresztül, vagy Csoportos beszedési megbízás útján, abban az esetben egyszeri 1000,- Ft-os kedvezményt biztosítunk vezetékes szolgáltatásából, melyet az első havidíjából írunk jóvá (amennyiben ilyen jogcímen az elmúlt 12 hónapban még nem kapott.)

Több szolgáltatás igénybevétele esetén feltétel, hogy azokat egy ügyfél-azonosítón tartsuk nyilván, és azonos Hozzáférési Ponton kerüljenek felszerelésre.

A kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze. A havidíjak az ÁFA-t tartalmazzák; az ÁFA mértékének változása esetén a havidíjak az új ÁFA-kulcsnak megfelelően automatikusan módosulnak. 2018. január 1-től az önállóan értékesített és a Dupla/Tripla csomagok részét képező ADSL internet alapcsomagok, a UPC Mobilinternet szolgáltatás, a UPC Mobil csomagok internet szolgáltatás tartalma, és az internet szolgáltatáshoz kapcsolódó, havidíjból biztosított kedvezmények (pl. ePack) egyaránt 5%-os ÁFA-kulccsal kerülnek számításra.

A jelen akció meghirdetésével a 2018. november 6-án meghirdetett akciós feltételek visszavonásra kerülnek.

Az ajánlatokkal nem élhetnek azon előfizetők, akiknek a kampányban választott szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződése adott kampány indulása előtt kevesebb, mint 1 hónappal szűnt meg.

További feltételek UPC Kábeltv/Digitális Kábeltv igénybevétele esetén

A UPC Digitális Kábeltv és a UPC Videotár szolgáltatás az ÁSZF-ben feltüntetett területeken érhető el.

Az önállóan értékesített kampányos árú TV Premium és TV Comfort csomagokat kizárólag 12 hónap határozott idejű szerződéssel értékesítjük.

Az HBO GO igénybevételéhez HBO Pak vagy HBO MaxPak előfizetés szükséges. A szolgáltatás aktiválása a www.upc.hu/hbogo URL-en indítható el. A megrendelést követően az előfizető regisztrációs e-mailt kap. Az HBO GO termék aktiválását követően az HBO Pak és HBO MaxPak ügyfél egy regisztrációs e-mail-t kap a postafiókjába, amely tartalmazza az aktiváló kódot, valamint egy linket, amely a www.hbogo.hu oldalra irányítja. Az HBO GO oldalán az ügyfél ügyfélszáma megadásával, és szolgáltatója kiválasztásával tudja a regisztrációt elvégezni. Az HBO GO-n való regisztrációt követően a regisztrációs kulcsot tartalmazó e-mailt 24 órán belül megkapja.

A csatornaszámok változtatásának jogát fenntartjuk. A prémium csomagok csak a TV Comfort vagy TV Premium csomagok mellé rendelhetők. Az analóg kábeltévé feltüntetett csatornaszáma súlyozott átlagszám, amely területenként eltérő, az Ön lakóhelyén elérhető pontos csatornaszámokról elérhetőségeinken érdeklődhet (www.upc.hu/csatornakiosztas/ , telefon:1270).

A +HD csatornák opció kivezetésre kerül, így a meglévő Digital Mini, Bronze vagy Gold előfizetéssel rendelkező ügyfelek ezt az extra szolgáltatást a továbbiakban újonnan nem tudják igénybe venni. Amennyiben kereskedelmi HD csatornákat szeretné nézni, akkor a meglévő előfizetését TV Comfortra vagy Premiumra-ra kell módosítania.
Amennyiben meglévő SD/SD DVR-képes mediaboxszal rendelkezik, akkor a HD csatornák eléréséhez azt is Horizon mediaboxra / Horzion Mediabox felvétel opcióval kell váltania.
2018. szeptember 11-től a Digital Mini, Digital Bronze és Digital Gold csomagot kivezetjük az értékesítésből.

2017. október 24-től az HBO Pak és az HBO Max Pak csomagokat kampányos áron csak 12 hó határozott idejű szerződéssel értékesítjük. 2017. április 12-től visszavonásig a digitális tévé előfizetés mellé választható HBO Pak prémium csomag ára 2.190,- Ft/hó, 12 havi elkötelezettség esetén, az HBO MaxPak prémium csomag ára 2.690,- Ft/hó, 12 havi elkötelezettséggel.

További feltételek UPC ADSL Internet igénybevétele esetén

2018. január 1-től a UPC ADSL Internet alapcsomagok 5%-os ÁFA-kulccsal kerülnek számlázásra.

A kampányos ADSL termékek 2017. október 24-től kizárólag 12 hónap határozott idejű szerződéssel érhetőek el.

Az akció keretein belül az új UPC Smart Guard szolgáltatást 1 számítógépre az igénybevétel első 2 hónapjában díjmentesen biztosítjuk. Megrendelése esetén a 3. hónaptól kezdődően az Előfizető a Smart Guard szolgáltatást 520,- Ft kedvezményes havidíjon veheti igénybe. Az akciós UPC Smart Guard kötelezettség nélkül, bármikor lemondható ügyfélazonosítóval bejelentkezve a 1270-es telefonszám 1-es, majd 2-es menüpontjában.

Az akciós ADSL igénybevétele valamely 29-es körzetű UPC analóg vezetékes telefonelőfizetés meglétéhez kötött. Az ADSL Solo csomagokhoz nem szükséges már meglévő UPC analóg vezetékes telefonelőfizetés megléte.

Az ADSL Start/Start Solo, továbbá az ADSL Bronze/Bronze Solo csomagokra vonatkozó dupla maximális letöltési sebességet a beüzemeléstől számított első 2 hónapban biztosítjuk ADSL szempontjából új előfizetők részére, azokon a szolgáltatási címeken, ahol azt az előzetes műszaki feltételek lehetővé teszik. Ezek meglétéről kérjük, az igénybevételt megelőzően elérhetőségünk valamelyikén tájékozódjon. A beüzemeléstől számított első 2 hónapban az ADSL Start/ ADSL Start Solo maximális letöltési sebessége 2 Mbit/sec, az ADSL Bronze/ ADSL Bronze Solo maximális letöltési sebessége 5 Mbit/sec. A beüzemeléstől számított 3. hónapban az ADSL Start/ ADSL Start Solo és az ADSL Bronze/ ADSL Bronze Solo maximális letöltési sebessége az internet szolgáltatására vonatkozó ÁSZF-ben meghatározottra áll vissza.

A hirdetésben szereplő ADSL és ADSL Solo csomagok garantált le- és feltöltési sebességei: ADSL Start 0,3/0,1 Mbit/s; ADSL Bronze 0,8/0,2 Mbit/s; ADSL Silver 2,5/0,25 Mbit/s; ADSL Gold 4/0,5 Mbit/s. Az ADSL Silver, Gold csomagok igénybevételéhez előzetes vonalvizsgálat szükséges. A UPC Internet-csomagokról és a csomagokhoz tartozó szolgáltatási területekről, és a szolgáltatás sebességmérésének módjáról teljes leírást találhat a http://www.upc.hu/rolunk/savszelesseg/ oldalon, illetve a UPC Internet ÁSZF-ben.

További feltételek UPC Telefon igénybevétele esetén

A díjcsomagok számlázása perc alapú, és a díjcsomagok forgalmi díjai a havidíjon felül fizetendők. A díjcsomagokhoz tartozó teljes forgalmidíj-táblázat megtalálható a www.upc.hu honlapon, illetve az ÁSZF 3/b. számú mellékletében. A fel nem használt lebeszélhetőség a következő hónapra nem vihető át. A kedvezményes hívásokról a www.upc.hu oldalon található részvételi feltételből tájékozódhat. A hálózaton belüli díjmentesség kedvezménye kizárólag a forgalmi díjra vonatkozik.

Akciós feltételekkel a UPC telefon díjcsomagok 12 hónapos határozott idejű szerződéssel vehetők igénybe.

További feltételek UPC Mobilhang-szolgáltatás igénybevétele esetén

Érvényes: 2019. június 4-től visszavonásig.

2018. január 1-től a mobil csomagok nettó árában meghatározásra kerül az internet tartalom, amely 5%-os ÁFA-kulccsal kerül számlázásra. A változás következtében az értékesítésben résztvevő, valamint az értékesítésből kivont, de az előfizetőknél aktív mobilcsomagok bruttó ára megváltozik.

A 2017. október 24. után kötött új előfizetések mellé történő készülékvásárlás esetén a havidíj 24 hónapos elkötelezettség vállalása mellett értendő, minden más esetben az elkötelezettség időtartama 12 hónap. A csomagok között havi egyszeri díjmentes változtatás lehetséges

Érvényes: 2019. február 14-től visszavonásig.

Csomagok UPC Mobil
Start
UPC Mobil
Start Plus
UPC Mobil
Super
UPC Mobil
Super Plus
Kedvezményes ár UPC kábeles előfizetők számára*11 2 490,00 Ft 2 690,00 Ft 3 990,00 Ft 6 490,00 Ft
Kedvezményes ár szolgáltatási területen UPC kábeles szolgáltatással nem rendelkezők számára 2 990,00 Ft 5 990,00 Ft 4 790,00 Ft 7 790,00 Ft
Szerződés időtartam kedvezményes ár esetén 12 hó 12 hó 12 hó 12 hó
Listaár (szolgáltatási területen kívül, határozatlan idejű szerződéssel) 4 990,00 Ft 5 990,00 Ft 6 990,00 Ft 9 990,00 Ft
Benne foglalt hang (perc) 100 Hálózaton belül korlátlan  + 100 Hálózaton belül korlátlan + 120 Hálózaton belül korlátlan + 400
Benne foglalt SMS (db) - - - -
Benne foglalt adat (MB)5 500*3 500*3 3072*3 4096*3
Adatletöltési sebesség 21 Mbps 21 Mbps 21 Mbps 21 Mbps
Adatfeltöltési sebesség 5 Mbps 5 Mbps 5 Mbps 5 Mbps
Perc és SMS forgalmi díj a havidíjban foglaltak elhasználása után4 35 Ft 35 Ft 35 Ft 35 Ft
Lehetséges kiegészítő szolgáltatások külön díj ellenében Családi csomag, Kedvenc szám, Adatjegy havi 100 MB, Adatjegy egyszeri 500 MB Családi csomag (csak technikai – 0 Ft), Kedvenc szám, Adatjegy havi 100 MB, Adatjegy egyszeri 500 MB Korlátlan adat opció, Családi csomag (csak technikai – 0 Ft), Kedvenc szám, Adatjegy havi 100 MB, Adatjegy*6 egyszeri 500 MB*7 Korlátlan adat opció, Korlátlan beszéd  opció, Családi csomag (csak technikai – 0 Ft), Kedvenc szám*8, Adatjegy havi 100 MB, Adatjegy*6 egyszeri 500 MB*7

 

1 A fenti táblázatban szereplő hívásdíjak a belföldi, normál díjas hívásokra és a Roaming Zóna I-re vonatkoznak. Az új csomagok meglévő mobilcsomagok mellé is igénybe vehetőek. Az árak bruttó árak.
3 Throttling (forgalom lassítás) a csomagban foglalt adatkeret felhasználását követően
4 A számlázás perc alapú. Minden belföldi, normál díjas irányba és Roaming zóna 1-ben.
5 2018 január 1-től az internet hozzáférési szolgáltatások bruttó havi díjai 5%-os ÁFA-kulccsal kerülnek meghatározásra.
*6 A havi 100 MB megújuló kiegészítő adat szolgáltatás nem vehető igénybe a Korlátlan adat opcióval egyidejűleg egyazon előfizetésen. Az egyik megrendelése előtt a másikat le kell mondani.
*7 Az egyszeri 500 MB kiegészítő adat szolgáltatás nem rendelhető meg, amennyiben a Korlátlan adat opció aktív az előfizetésen. Amennyiben az 500 MB kiegészítő adat korábban megrendelésre került, akkor az a 30 napos érvényességi idő végével leesik az előfizetésről.
*8 A Kedvenc szám szolgáltatás nem vehető igénybe a Korlátlan beszéd opcióval egyidejűleg egyazon előfizetésen. A Korlátlan beszéd opció megrendelésével a Kedvenc szám szolgáltatás leesik az előfizetésről.
*10 A csomagban foglalt adatkeret felhasználását követően az ÁSZF 3/d mellékletének megfelelő túlforgalmazási díj kerül terhelésre.
*11 Amennyiben a UPC kábeles szolgáltatás(ok) lemondásra kerülnek, a megmaradó mobil szolgáltatás a kábeles kikötést követően a UPC kábeles szolgáltatással nem rendelkezők  számára elérhető havidíjon kerül terhelésre.

A Korlátlan beszéd opció kizárólag UPC Mobil Super Plus csomag mellé rendelhető meg opcionális kiegészítő hang szolgáltatásként. A Korlátlan beszéd opció megújuló, havidíjas szolgáltatás, amely a megrendeléstől a lemondásig havonta kiszámlázásra kerül.
A szolgáltatás havidíjai az alábbiak:

 • • Kedvezményes ár (UPC kábeles szolgáltatás és UPC Mobil Super Plus csomag mellé): bruttó 2.000,- Ft/SIM
 • Listaár (UPC kábeles szolgáltatás nélkül UPC Mobil Super Plus csomag mellé): bruttó 7000 Ft/SIM

 

A szolgáltatási területen kívül eső előfizetők és a kábeles szolgáltatással nem rendelkezők vagy arra új előfizetést nem kötők nem jogosultak az opció kampányos áron történő igénybevételére. A kábeles szolgáltatás(ok) lemondását követően a Korlátlan Beszéd opció a továbbiakban listaáron vehető igénybe.

Az opció bármikor megrendelhető és a megrendelést követő 1 hónap elteltével bármikor lemondható. A szolgáltatás hóközi megrendelése és lemondása esetén időarányos havidíj kerül terhelésre, kivéve az 1. hónapban, amikor teljes havidíj terhelődik, amely a megrendelés időpontjától függően 1 számlában egészben, vagy 2 számlában időarányosan törve jelenik meg.

A Korlátlan adat opció kizárólag UPC Mobil Super vagy UPC Mobil Super Plus csomag mellé rendelhető meg opcionális kiegészítő adat szolgáltatásként.
A Korlátlan adat opció belföldön UPC mobilhálózaton korlátlan adatforgalmat biztosít az alábbiaknak megfelelően:

 • Havi 20 GB adatforgalom eléréséig a maximális adat le-/feltöltési sebesség 21/5 Mbit/s
 • Havi 20 GB adatforgalom felett a maximális adat le-/feltöltési sebesség 1/0,5 Mbit/s

 

A szolgáltatási csomaghoz tartozó Roaming zóna 1 díjzónában felhasználható méltányos adathasználati keret és a keretet meghaladó esetben érvényes díjazás az 1/g számú mellékletben kerül meghatározásra.
A Korlátlan adat opció megújuló, havidíjas szolgáltatás, amely a megrendeléstől a lemondásig havonta kiszámlázásra kerül.
A szolgáltatás havidíjai az alábbiak:

 • Kedvezményes ár (UPC kábeles szolgáltatás és UPC Mobil Super vagy UPC Mobil Super Plus csomag mellé): bruttó 2000 Ft/SIM
 • Listaár (UPC kábeles szolgáltatás nélkül UPC Mobil Super vagy UPC Mobil Super Plus csomag mellé mellé): bruttó 6000 Ft/SIM

 

A szolgáltatási területen kívül eső előfizetők és a kábeles szolgáltatással nem rendelkezők vagy arra új előfizetést nem kötők nem jogosultak az opció kampányos áron történő igénybevételére. A kábeles szolgáltatás(ok) (internet, TV, vezetékes telefon) lemondását követően a Korlátlan Adat opció a továbbiakban listaáron vehető igénybe.
Az opció bármikor megrendelhető és a megrendelést követő 1 hónap elteltével bármikor lemondható. A szolgáltatás hóközi megrendelése és lemondása esetén időarányos havidíj kerül terhelésre, kivéve az 1. hónapban, amikor teljes havidíj terhelődik, amely a megrendelés időpontjától függően 1 számlában egészben, vagy 2 számlában időarányosan törve jelenik meg.
Az opció nem vehető igénybe a 100 MB megújuló havi adatjeggyel egyidejűleg egyazon előfizetésen.
Ha a Korlátlan Adat opció előfizetése aktív státuszú, az 500 MB egyszeri adatjegy nem rendelhető meg.

Új UPC Mobil Super vagy UPC Mobil Super Plus előfizetés megrendelésekor igénybe vehető Korlátlan adat vagy Korlátlan beszéd opció az első hónapban 0 Ft-os havidíjon (az azokra vonatkozó igénybevételi feltételek betartása mellett). A kedvezményes hónap lejárata után a korlátlan opciók havidíja +2000 Ft/hó.

A UPC mobil csomagokhoz kapcsolódó szolgáltatási díjak 12 havi elkötelezettséggel értendőek, amelyek visszavonásig biztosítottak. Amennyiben az előfizető minden vezetékes szolgáltatásra vonatkozó szerződése megszűnik, az a UPC mobilra vonatkozó előfizetés egyidejű megszűnését nem eredményezi, azonban a UPC fenntartja a jogot, hogy az előfizető által igénybe vett csomag szolgáltatási területen lakó, de csak UPC mobillal rendelkező ügyfeleire vonatkozó, és szolgáltatási területen kívülre költözők esetében a listaárát számlázza a vezetékes szolgáltatásra vonatkozó előfizetés megszűnésének időpontjától kezdődően, de legkésőbb 30 napon belül. Minden listaár határozatlan idejű szerződéssel vehető igénybe. Listaáras ajánlatainkról részletes tájékoztatást adunk a 1421-es telefonszámon és üzleteinkben.

A www.upc.hu oldalon feltüntetett adat-, hívás-, és SMS-díjak belföldi, normál díjas irányokra és Roaming 1 zónára vonatkoznak. Roaming zóna 1 szolgáltatás igénybevételekor a díjazás méltányos használat esetén megegyezik az előfizető által igénybevett díjcsomagnak megfelelő belföldi díjazással és a roaming szolgáltatás igénybevételéért többletdíj nem kerül felszámításra. Az egyes szolgáltatási csomagokhoz tartozó méltányosan felhasználható adatmennyiségek és a méltányos használatra vonatkozó részletes feltételek elérhetősége: www.upc.hu/mobil/roaming.

Csomagjaink számlázása perc alapú és a forgalmi díjak a havidíjon felül fizetendők.

A csomagokhoz tartozó roaming díjtáblázat megtalálható a honlapunkon, a teljes körű forgalmi díjtáblázat az ÁSZF 3/d számú mellékletében. Díjcsomagjainkban a korlátlan beszéd kizárólag normál tarifával hívható, belföldi telefonszámokra vonatkozik. A hálózaton belüli percek és SMS-ek kizárólag a UPC mobilhálózaton belül értendők, a UPC vezetékes kábeltelefon és analógtelefon irányba bonyolított hívások nem számítanak hálózaton belülinek. A Korlátlan Adat vagy Korlátlan Beszéd opció igénybevételével az előfizető tudomásul veszi a Korlátlan Adat és Korlátlan Beszéd opciók igénybevételi feltételeit, amelyek a kampány ideje alatt az alábbiak: rendeltetésszerű személyi használat, valamint egyéni előfizetők esetében a díjmentes UPC Wi-Free használata és az otthoni wifi használata (amennyiben az előfizető UPC wifiképes modemmel rendelkezik). A fentiek megsértése esetén aaz igénybe vett szolgáltatási csomagot az internet ÁSZF 2.1.5 pontjában meghatározott előfizetői szolgáltatási csomagra válthatjuk. A Korlátlan Adat opció korlátlan belföldi adatforgalmat, a Korlátlan Beszéd opció korlátlan belföldi hanghívásttartalmaz. A mobiltechnológia sajátosságaira tekintettel az egyedi garantált le- és feltöltési sebesség minden csomagban 0/0 Mbit/s.

Minden UPC hangalapú mobil csomag külföldön is használható. A külföldön érvényes roaming díjszabásról és díjzónákról a http://www.upc.hu/mobil/roaming/ oldalon talál bővebb információt. Felhívjuk figyelmét, hogy egyes országokban csak egyes meghatározotthálózatokon van lehetőség hívást kezdeményezni és SMS-t küldeni, azonban hívás- és SMS-fogadás minden hálózatról lehetséges. A külföldi hálózatokról bővebben https://www.upc.hu/mobil/  oldalon tájékozódhat a roaming információk alatt.

A Szolgáltató jogosult előleget felszámítani, amelyet az előfizetőnek az első eszköz átvételekor (SIM kártya és/vagy mobiltelefon) meg kell fizetnie. Három befizetett számla után az előleg összege a havi számlán feltüntetett havidíj összegéből jóváírásra kerül a havidíj mértékéig.

Az előfizető hozzájárul ahhoz, hogy az előfizetői szerződés pénzügyi megalapozása céljából a UPC az előfizetői szerződés megkötése előtt hitelképességi vizsgálatot végezzen és a megadott személyes iratokban szereplő adatok hitelességét a kormányzati hivatalos adatbázisban – az ÁSZF-ben meghatározott adatfeldolgozó közreműködésével – ellenőrizhesse, amelynek keretében a UPC jogosult az adatokat ezen titkosításra kötelezett harmadik fél részére kiadni. Egy lakossági előfizető maximum 5 előfizetést vásárolhat.

Részletfizetésre történő vásárlás esetén a részletfizetés mindaddig fenntartható, amíg az előfizető legalább egy vezetékes, mobilhang vagy mobilinternet szolgáltatással rendelkezik. 29-es körzetben a TV és laptop készülék-részletfizetéses konstrukció fenntartásának feltétele mobilszolgáltatásra és vezetékesszolgáltatásra vonatkozóan egyidejűleg létrejött előfizetői szerződés megléte, vagy legalább egy mobilinternet-előfizetés és/vagy mobilhang szolgáltatásra vonatkozó és legalább egy vezetékes szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés egyidejű megléte. Amennyiben minden alapszolgáltatás megszűnik, akkor a fennmaradó részletek egy összegben kiszámlázásra kerülnek. Egy előfizető egy időben tetszőleges számú készülékfizetési konstrukcióval rendelkezhet. Az egy időben futó összes részletfizetések összege (beleértve minden folyamatban levő eszköz részletfizetést és havidíjtartozást is, és beleértve az éppen vásárolni kívánt új eszköz részletét is) mobilkészülék és táblagép esetén nem haladhatja meg a havi bruttó 15 000,- Ft-ot, míg TV készülék és laptop esetén nem haladhatja meg a havi bruttó 20 000,- Ft-ot.  Amennyiben az előfizető összes, Szolgáltatótól igénybevett elektronikus hírközlési szolgáltatása megszűnik, úgy a hátralevő készülékrészletek egy összegben kiszámlázásra kerülnek.

Mobilkészülék támogatott áron történő vásárlása esetén határozott idejű készülékszerződés érvényes. Amennyiben a készülékszerződés ideje alatt az előfizető összes, mobilhang szolgáltatásra vonatkozó szerződése megszűnik, úgy a készüléktámogatott ár és a készülék listaára közti különbözet egy összegben kiszámlázásra kerül.

A készülékek listaárait az alábbi táblázat tartalmazza (az árak bruttó Forintban értendők):

2019. június 4-től az online értékesített készülékek listaárai:

Készülék kategória Készülék típus Bruttó listaár
Telefon Nokia 216 18 000 Ft
Telefon Alcatel one Touch U5 DS 33 024 Ft
Telefon Huawei Y5 2018 DS 49 200 Ft
Telefon Huawei Y6 2018 DS 57 600 Ft
Telefon Huawei Y6 2019 DS 63 024 Ft
Telefon Samsung Galaxy J3 2017 DS 51 504 Ft
Telefon Huawei Y7 Prime 2018 DS 78 240 Ft
Telefon Samsung Galaxy J4+ DS 60 432 Ft
Telefon Samsung Galaxy J5 2017 DS 70 368 Ft
Telefon Huawei Y7 2019 DS 74 640 Ft
Telefon Huawei P Smart 2019 DS 89 280 Ft
Telefon Samsung Galaxy J6+ DS 74 880 Ft
Telefon Samsung Galaxy J7 2017 DS 107 040 Ft
Telefon Nokia 6.1 82 608 Ft
Telefon Sony Xperia XA1 Dual 78 480 Ft
Telefon Samsung Galaxy A5 (2017) 107 904 Ft
Telefon Samsung Galaxy A6 2018 DS 96 960 Ft
Telefon Nokia 7.1 95 712 Ft
Telefon Apple iPhone 5S 16GB 126 000 Ft
Telefon Huawei Mate 10 lite DS 103 152 Ft
Telefon Huawei P20 lite 102 720 Ft
Telefon Samsung Galaxy A6+ 2018 DS 107 040 Ft
Telefon Samsung Galaxy A7 DS 109 920 Ft
Telefon Samsung Galaxy A8 2018 DS 115 668 Ft
Telefon Samsung Galaxy A20e DS 74 304 Ft
Telefon Samsung Galaxy A40 DS 102 096 Ft
Telefon Samsung Galaxy A50 DS 143 520 Ft
Telefon Samsung Galaxy A70 DS 155 712 Ft
Telefon Apple iPhone SE 32GB 148 068 Ft
Telefon Huawei Mate 20 lite DS 113 760 Ft
Telefon Huawei P20 4/64 DS 168 000 Ft
Telefon Huawei P20 241 428 Ft
Telefon Huawei P30 lite DS 143 856 Ft
Telefon Huawei P30 DS 270 000 Ft
Telefon Huawei P30 Pro 6/128 DS 342 000 Ft
Telefon Apple iPhone 7 32GB 232 788 Ft
Telefon Huawei Mate 20 263 988 Ft
Telefon Samsung Galaxy A9 DS 222 468 Ft
Telefon Huawei P20 Pro 281 748 Ft
Telefon Apple iPhone 8 64 GB 308 388 Ft
Telefon Samsung Galaxy S8 239 508 Ft
Telefon Samsung Galaxy S8 Plus 293 988 Ft
Telefon Samsung Galaxy S9 320 388 Ft
Telefon Samsung Galaxy S9 Plus 357 588 Ft
Telefon Samsung Galaxy S10E 288 000 Ft
Telefon Huawei Mate 20 Pro DS 371 988 Ft
Telefon Apple iPhone XR 64 GB 383 988 Ft
Telefon Samsung Galaxy Note 9 128 GB DS 385 188 Ft
Telefon Samsung Galaxy S10 344 400 Ft
Telefon Samsung Galaxy S10+ 390 000 Ft
Telefon Apple iPhone X 64GB 465 588 Ft
Tablet Huawei MediaPad T3 10 WiFi 63 360 Ft
Tablet Huawei MediaPad T5 3/32 WiFi 77 760 Ft
Tablet Apple 9,7-inch iPad 6 Wi-Fi 32 GB 139 680 Ft
TV Thomson 32HD3301 32 col 69 120 Ft
TV TCL 40ES560 40 col 113 760 Ft
TV Samsung UE32N5302 32 col 113 760 Ft
TV Thomson 50UD6406 50 col 190 800 Ft
TV Thomson 55UD6336 55 col 171 360 Ft
TV Samsung UE55NU7023 55 col 180 000 Ft
TV Thomson 43UD6306 43 col 131 904 Ft
TV Samsung UE43RU7102 43 col 126 720 Ft
TV Samsung UE49NU7102 49 col 186 000 Ft
TV Samsung UE50NU7022 50 col 195 840 Ft
TV Samsung UE50NU7402 50 col 223 200 Ft
TV Samsung UE50RU7102 50 col 206 208 Ft
TV Samsung UE50RU7402 50 col 239 040 Ft
TV Samsung UE55RU7102 55 col 250 560 Ft
TV Samsung UE55RU7402 55 col 287 988 Ft
TV Samsung UE55NU7402 55 col 262 788 Ft
TV Thomson 65UD6306 65 col 275 988 Ft
TV TCL Xess X2 U55X9006 55 col QLED 311 988 Ft
TV Samsung QE49Q60RA 49 col 251 712 Ft
TV Samsung QE55Q60RA 55 col 395 988 Ft
TV Samsung QE55Q70RA 55 col 359 712 Ft
Laptop Lenovo Ideapad S145-15IWL 81MV00CPHV 125 856 Ft
Laptop Lenovo IdeaPad 330-15IKB-81DC00KNHV 149 472 Ft
Laptop Lenovo Ideapad S145-15IWL 81MV00CQHV 167 904 Ft
Laptop Lenovo IdeaPad 330-15IKB-81DC00KTHV 189 588 Ft
Laptop Lenovo Ideapad S340-15IWL 81N800DPHV 224 640 Ft
Laptop Lenovo IdeaPad 330-15IKBR-81DE01Q3HV 221 988 Ft
Laptop Lenovo YOGA 530-14IKB-81EK00PQHV 257 748 Ft
Laptop Huawei Matebook D 53010ESW 329 700 Ft
Laptop Huawei Matebook 13 53010FUE 359 988 Ft
Laptop Lenovo Ideapad L340-15IRH Gaming 81LK005DHV 359 700 Ft
Laptop HP Pavilion X360 14-ba015nh 359 028 Ft
Laptop HP Omen 15-ce012nh 655 188 Ft
Laptop Apple MacBook Air 13 col 128GB mqd32mg/a 390 228 Ft
Laptop Lenovo Legion Y540-15IRH-PGO 81SY004THV 437 760 Ft
Laptop Lenovo Legion Y530-15ICH-81FV00T6HV 479 988 Ft
Laptop Huawei Matebook X Pro 53010ESY 717 588 Ft
Vezetékes telefon Gigaset A120 5 988 Ft
Vezetékes telefon Panasonic KX-TG6811PDB 14 388 Ft
Vezetékes telefon Panasonic KX-TG6812PDB 21 588 Ft
Vezetékes telefon Panasonic KX-TGB210HGB 8 388 Ft
USB Stick Alcatel OT X602D USB 3G+ modem 14 400 Ft
USB Stick Huawei E3372h-153 12 000 Ft
Tartozék Electrize külső akkumulátor 7 990 Ft
Tartozék Selfi bot 4 990 Ft
Tartozék JBL Go hordozható BT hangszóró 10 990 Ft
Tartozék JBL T300 fejhallgató 14 990 Ft

 

A honlapon közzétett TV, laptop, mobiltelefon- és táblagép képek illusztrációk, a készülékekről közölt adatok tájékoztató jellegűek, részletek az adott gyártó oldalán érhetők el. A készülékeket az akció visszavonásáig vagy a készlet erejéig biztosítjuk. Az árak bruttó árak.

Ha érdekli szolgáltatásunk, kérjük, látogasson el üzleteink egyikébe, ahol kollégáink bővebb információkkal várják. 

Lejárt, már visszavonásra került akciók:

Hozd a mobilszámod a UPC-hez és elengedjük a kezdőrészletet promóció (érvényes 2015.11.05-től 2016.01.31-ig):
A kedvezmény igénybe vételének feltétele az akció időtartama alatt elindított, majd legkésőbb 2016. február 29-ig sikeresen lebonyolított számhordozás. Az akció keretén belül az előfizető az aktuálisan meghirdetett mobilkészülék kínálat bármely készülékét 0.- Ft-os kezdőrészlettel jogosult megvásárolni. Samsung Galaxy A3 Duos készülék választása esetén továbbá egy JBL Go hangszórót, vagy JBL T300 fejhallgatót 1,- Ft-os kedvezményes vételáron vásárolhat. Amennyiben a számhordozás nem zárul le sikeresen legkésőbb 2016. február 29-ig, úgy a szolgáltató jogosult utólag egy összegben kiszámlázni a készülék elengedett kezdőrészletének összegét, vagy adott esetben a választott tartozék 9.990,- Ft-os vételárát. A promóciós kedvezmény legfeljebb 5 sikeresen hordozott telefonszám esetén vehető igénybe. A promóció bármely értékesítési csatornán igénybe vehető.

14 990,- Ft-os készülék promóció esetén (érvényes 2015.12.01-től 2016.01.10-ig)
6 havi határozott idejű, mobilszolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés megkötését vállalja az előfizető. A mobil szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés határozott időn belüli, bármely okból történő megszűnése esetén az előfizető a készülék árához képest igénybe vett kedvezmény összegét köteles megfizetni (Huawei Y5 mobiltelefon készülék esetén visszafizetendő: 21.610.- Ft; Samsung J1 mobiltelefon esetén visszafizetendő: 17.999,- Ft, LG Y50 mobiltelefon esetén visszafizetendő: 23.000.- Ft. Egy akciós készülékhez szükségszerűen tartoznia kell egy mobil tarifának, amelyhez kapcsolódik az adott 6 hónapos határozott idejű szerződés. A promóció bármely értékesítési csatornán igénybe vehető. A promóció feltétele az online csatorna esetében új mobil szolgáltatás egyidejű megkötése.

JBL tartozék akció online csatornán (érvényes ….-től 2016. január 29-ig)
Online csatornán Samsung Galaxy A3 Duos készülék választása esetén egy JBL Go hangszórót, vagy JBL T300 fejhallgatót 1,- Ft-os kedvezményes vételáron vásárolhat ügyfelünk. Az akció során 6 havi határozott idejű, mobil szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés megkötését vállalja az ügyfél. A mobil szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés határozott időn belüli, bármely okból történő megszűnése esetén a szolgáltató jogosult utólag egy összegben kiszámlázni a választott tartozék 9.990,- Ft-os vételárát. A promóció csak online csatornán érhető el és csak új mobil csomag egyidejű vásárlása esetén, 2016. január 29-ig.

További feltételek UPC Mobilinternet igénybevétele esetén

2018. január 1-től a UPC Mobilinternet csomagok 5%-os ÁFA kulccsal kerülnek számlázásra.

A UPC Mobilinternet szolgáltatást kizárólag belföldi mobilinternetezésre biztosítjuk. Akciónkban a UPC Mobilinternet szolgáltatási csomagokat 0,- Ft kedvezményes belépési díjjal, 24 havi elkötelezettséggel biztosítjuk. A UPC Mobilinternet a szolgáltatástól való 14 napon belüli elállás esetén a használatot meghaladó értékcsökkenést (3 havi előfizetési díjnak megfelelő összeg) jogosult felszámítani előfizetésenként. Vezetékes UPC szolgáltatással nem rendelkező ügyfeleink csak ügyfélszolgálati irodáinkban fizethetnek elő UPC Mobilinternet csomagra, és UPC mobilstick nélküli csomag választása esetén 3 havi, míg UPC mobilstickes csomag választása esetén 6 havi havidíj előzetes megfizetése szükséges a szolgáltatás igénylésével egyidejűleg. Meglévő UPC mobilstick nélküli mobilinternet szolgáltatás mellé USB modem utólag a meglévő szolgáltatási csomag magasabb csomagra történő módosítása esetén lehetséges. Meglévő UPC mobilstickes csomaggal rendelkező előfizető magasabb csomagra történő módosítás esetén szintén UPC mobilstickes csomagot választhat. 2018. május 9-től a mobilstick 12 hó határozott idejű elkötelezettség vállalásával egyösszegben, 12 000,- Ft-ért megvásárolható, vagy részletfizetéssel, 24 hónapon át havi 500,- Ft-ért. A mobilinternet csomagra vállalt 24 hó határozott idejű elkötelezettség esetén egyösszegben, 8640,- Ft-ért megvásárolható, vagy részletfizetéssel, 24 hónapon át havi 360,- Ft-ért. Online USB mobilstick-kel, vagy anélkül is választható a mobilinternet szolgáltatás. A havi adatforgalom elérését követően a sebesség az adott naptári hónap végéig lassításra kerül: az 1 GB csomag esetében: 0,06/0,016 Mbit/s-ra 2 GB-ig és 0,01/0,01 Mbit/s-ra a 2 GB felett az adott naptári hónap végéig; a 3 GB csomag esetében: 0,06/0,016 Mbit/s-ra; a 6 GB csomag esetében pedig 0,125/0,125 Mbit/s-ra. A UPC Mobilinternet csomagok elméleti maximális le- és feltöltési sebessége: 7,2/1,4 Mbit/s, az egyedi garantált le- és feltöltési sebessége: 0/0 Mbit/s. A UPC Mobilinternet átlagos elérhető letöltési sebessége GPRS, EDGE lefedettségi területen 0,15 Mbit/s, 3G lefedettségi területen 0,3 Mbit/s, 3G/HSDPA/HSUPA lefedettségi területen pedig 2 Mbit/s az adatforgalmi keretet tartalmazó csomagok esetében a keret eléréséig. Átlagosan elérhető feltöltési sebesség GPRS, EDGE lefedettségi területen 0,07 Mbit/s, 3G lefedettségi területen 0,3 Mbit/s, 3G/HSDPA/ HSUPA lefedettségi területen 1 Mbit/s az adatforgalmi keretet tartalmazó csomagok esetében a keret eléréséig. A UPC Sebességnövelő opciót UPC Mobilinternet szolgáltatási csomagok mellé, elkötelezettség nélkül biztosítjuk; az így elérhető elméleti maximális le- és feltöltési sebesség: 21,1/2 Mbit/s, az egyedi garantált le- és feltöltési sebesség: 0/0 Mbit/sec. A UPC Mobilinternet hálózatát technikailag a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6.; cégjegyzékszám: 01-10-044159) biztosítja rádiófrekvencia nyújtásával. A UPC vezetékes- és Mobilinternet-csomagokról, az azokhoz tartozó szolgáltatási területekről, a szolgáltatás sebességmérésének módjáról és a rádióhálózatra vonatkozó minőségi célértékekről részletes leírást találhat a UPC Internet és UPC Mobilinternet ÁSZF-ekben, a www.upc.hu/mobilinternetlefedettseg és www.upc.hu/savszelesseg oldalakon.

Táblagép-vásárlás feltételei

A kedvezményes táblagép ajánlatokat vezetékes szolgáltatással rendelkező ügyfelek vehetik igénybe.

Egy előfizető egy időben tetszőleges számú készülékfizetési konstrukcióval rendelkezhet. Az egy időben futó összes részletfizetések összege (beleértve minden folyamatban levő eszköz részletfizetést és havidíjtartozást is, és beleértve az éppen vásárolni kívánt új eszköz részletét is) nem haladhatja meg a havi bruttó 15 000,- Ft-ot. Amennyiben az előfizető összes, szolgáltatótól igénybevett elektronikus hírközlési szolgáltatása megszűnik, úgy a hátralevő készülékrészletek egy összegben kiszámlázásra kerülnek.

A Szolgáltató jogosult előleget felszámítani, amelyet az előfizetőnek az első eszköz átvételekor meg kell fizetnie. Három befizetett számla után az előleg összege a havi számlán feltüntetett havi díj összegéből jóváírásra kerül a havi díj mértékéig. A kampányban meghirdetett táblagép típusokat a készlet erejéig biztosítjuk.

A mobilkészülék- és/vagy tablet-részletfizetéses konstrukció igénybevételének és fenntartásának feltétele legalább egy mobilhang/mobilinternet-előfizetés megléte.