a kORlÁtlansÁg tÖbbÉ neM lUXUs!

Ha kábelen már UPC-s vagy, válts mobiloddal Is!

UPC Mobilosként átélheted a korlátlanság élményét!

A korlátlanság szabadságot ad.
És mi szeretnék, ha ezt Te is átélhetnéd.
Amikor csak szeretnéd.
Elérhető áron.
Ezért a UPC Mobil csomagokat a Te igényeidnek megfelelően alakítottuk ki, így akkor és olyan korlátlan opciókat adhatsz csomagodhoz, amikor és amikre valóban szükséged van.
Legyen az beszéd. Vagy hang. Vagy mindkettő.

KORLÁTLAN

BESZÉD ÉS ADAT

UPC Mobilosként nincs több wifivadászat, és „vissza tudnál hívni” játék. A UPC Mobilosok azok, akik mindenkit visszahívnak, és mindig online vannak, bárhol is legyenek bárhol nézhetik a meccset, és annyi videót nézhetnek, és annyit beszélhetnek telefonon, amennyit csak akarnak. Mert korlátlan csomagjuk van. Akarod Te is?

Adódhat olyan élethelyzet is, hogy a korlátlanságra nincs szükséged, és bőven elég a csomagodban lévő adat vagy perc mennyiség. Vagy a meglévőn felül van szükséged többre. Ilyenkor az adat és hang opciókat lemondhatod vagy hozzáadhatod a csomagodhoz. Ahogy neked jó.

RUGALMASAN ALAKÍTHATÓ

CSOMAGOK

Miért szerethető?

Gábor, egyetemista

Gábor, tanuló

"A suli, munka és az albérlet között ingázás közben sem szeretnék lemaradni a fontos dolgokról, amik a barátaimmal történnek, és a folytonos wifikeresés már nagyon fárasztó.
A barátaimmal leginkább chatelünk, közösen nézünk videót, játszunk, ezért hatalmas az adatétvágyam. Korlátlan mobilnettel nem kell folyton az adatforgalmat nézegetnem, így bármennyi videó, chat és játék belefér. Havi + 2000 Ft-ért. Ha viszont picit szűkösebb a kassza, le is mondhatom a korlátlan mobilnet opciót."

Judit, anya

Judit, anya

"A családunk miden napjainak megszerezésében és a folytonos újratervezésben elengedhetetlen, hogy telefonon és online is elérjük egymást, és ne legyen korlátozva, ki kivel mennyit és hogyan beszél.
A családi chat csoportban nagyon sokat beszélgetünk a gyerekekkel online, így akkor is tudom, hogy minden rendben van velük, amikor iskolában vagy edzésen vannak. A szüleim még lassabban nyitnak a digitális kommunikáció felé, velük még többet beszélünk telefonon.
Ezért én a Super Plus csomagot választottam új mobilkészülékkel kamatmentes részletre. Mivel sokan vagyunk nekünk családi flottában éri meg a legjobban."

Feri bácsi, nagypapa

Feri bácsi, nagypapa

"A gyerekeim messze laknak, ezért rendszeresen telefonon szoktunk beszélni, így nem maradok le a fontos családi történésekről és én is mesélhetek nekik. Bár néha idegen az új digitális valóság, de szívesen fedezem fel, hogy napi kapcsolatban tudjak maradni a az unokákkal is."

CSÚCSKÉSZÜLÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN

Mobiltelefonod ne szabjon határt a korlátlanság élményének! Válassz előfizetésed mellé egy szupergyors készüléket is akár már 0 Ft kezdőrészlettel, kamatmentes részletre, díjmentes házhozszállítással.

HOZD A MOBILOD IS, ÉS SPÓROLJ

MÁR UPC ELŐFIZETŐ VAGY?

Jelentkezz be

My UPC fiókodból könnyen kezelheted előfizetésedet

Válassz mobilcsomagot

Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot, és kattints a "Megrendelem" gombra. Majd a lenyíló kosárban a "Tovább a megrendeléshez" gombbal véglegesítheted a megrendelést.

Spórolj a havidíjjal

A UPC Mobil csomagokkal nem fogsz túlszaladni a költségekkel. UPC kábeles ügyfélként ráadásul a fix havidíjak is kedvezőbbek.

 
 

Horizon Go on the go!

UPC Mobilosként a vezetékes szolgáltatásiadhoz kapcsolódó alkalmazásokat még jobban ki tudod használni. Vidd magaddal a szórakozást, és nézd az elő tévéműsorokat a Horizon Go-val, vagy nézd vissza kedvenc sorozatod előző napi epizódját a Műsorvisszanézővel. A mobilkereted nem szab határt.