Kiemelt készülékek

Vásárolj kedvezményesen készülék ajánlatainkból!

TV

 
 

Samsung UE43RU7022 43 col

kezdőrészlet

0 Ft

+ 24 x 4 580 Ft/hó

 
 
 
 

Samsung UE50RU7102 50 col

kezdőrészlet

0 Ft

+ 24 x 6 040 Ft/hó

 
 
 
 

Samsung UE55RU7022 55 col

kezdőrészlet

0 Ft

+ 24 x 6 590 Ft/hó

 
 
 
 

Samsung QE55Q70RA 55 col - QLED

kezdőrészlet

55 990 Ft

+ 24 x 13 000 Ft/hó

 
 

Az ajánlat 2020. február 4-től visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes vagy a készlet erejéig érvényes. Az ajánlat UPC vezetékes szolgáltatással rendelkező ügyfeleink számára érhető el. Egy előfizető egy időben tetszőleges számú részletfizetési konstrukcióval rendelkezhet, azonban a szolgáltató jogosult az egy időben futó részletfizetési kedvezmények esetén fizetendő havi részletek maximális összeghatárát meghatározni. Amennyiben az előfizető összes, szolgáltatótól igénybevett elektronikus hírközlési szolgáltatása megszűnik, úgy a hátralevő részletek egyösszegben esedékessé válnak és kiszámlázásra kerülnek. A szolgáltató a részletfizetési kedvezmény igénybevételét jogosult egyedileg meghatározásra kerülő, a készülék átvételekor fizetendő előleg megfizetéséhez kötni, amelynek összege három, befizetett számlát követően a havi díj összegéből jóváírásra kerül. A képek illusztrációk, részletes tájékoztatás a gyártó honlapján érhető el. A részletre megrendelhető TV készülékek maximális száma: 1 db. A tájékoztatás nem teljes körű, részletek – különösen a részletfizetés igénybevételének feltételei - a 1221-en vagy a www.upc.hu/webshop/keszulekek oldalon.

 
 

Mobil

 
 

Huawei Y6s

kezdőrészlet

4 560 Ft

+ 24 x 1 900 Ft/hó

 
 
 
 

Xiaomi Redmi Note 8T

kezdőrészlet

0 Ft

+ 24 x 3 190 Ft/hó

 
 
 
 

Samsung Galaxy A71

kezdőrészlet

0 Ft

+ 24 x 6 190 Ft/hó

 
 
 
 

OnePlus 7T Pro

kezdőrészlet

28 560 Ft

+ 24 x 9 500 Ft/hó

 
 

Az ajánlat 2020. február 4-től visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes UPC szolgáltatással rendelkező ügyfelek részére.
Egy előfizető egy időben tetszőleges számú részletfizetési konstrukcióval rendelkezhet, azonban a szolgáltató jogosult az egy időben futó részletfizetési kedvezmények esetén fizetendő havi részletek maximális összeghatárát meghatározni. Amennyiben az előfizető összes, szolgáltatótól igénybevett elektronikus hírközlési szolgáltatása megszűnik, úgy a hátralevő részletek egyösszegben esedékessé válnak és kiszámlázásra kerülnek. A szolgáltató a részletfizetési kedvezmény igénybevételét jogosult egyedileg meghatározásra kerülő, a készülék átvételekor fizetendő előleg megfizetéséhez kötni, amelynek összege három, befizetett számlát követően a havi díj összegéből jóváírásra kerül. A képek illusztrációk, részletes tájékoztatás a gyártó honlapján érhető el. A tájékoztatás nem teljes körű, részletek – különösen a részletfizetés igénybevételének feltételei - a 1221-en vagy a www.upc.hu/webshop/keszulek oldalon.

 
 

Laptop

 
 

Lenovo S145-15API 81UT0043HV

kezdőrészlet

0 Ft

+ 24 x 5 990 Ft/hó

 
 
 
 

Lenovo S340-15IIL 81VW0098HV

kezdőrészlet

0 Ft

+ 24 x 8 090 Ft/hó

 
 

Az ajánlat 2020. február 4-től visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ajánlat UPC vezetékes szolgáltatással rendelkező ügyfeleink számára érhető el.
Egy előfizető egy időben tetszőleges számú részletfizetési konstrukcióval rendelkezhet, azonban a szolgáltató jogosult az egy időben futó részletfizetési kedvezmények esetén fizetendő havi részletek maximális összeghatárát meghatározni. Amennyiben az előfizető összes, szolgáltatótól igénybevett elektronikus hírközlési szolgáltatása megszűnik, úgy a hátralevő részletek egyösszegben esedékessé válnak és kiszámlázásra kerülnek. A szolgáltató a részletfizetési kedvezmény igénybevételét jogosult egyedileg meghatározásra kerülő, a készülék átvételekor fizetendő előleg megfizetéséhez kötni, amelynek összege három, befizetett számlát követően a havi díj összegéből jóváírásra kerül. A képek illusztrációk, részletes tájékoztatás a gyártó honlapján érhető el. A részletre megrendelhető laptop készülékek maximális száma: 1 db. A tájékoztatás nem teljes körű, részletek – különösen a részletfizetés igénybevételének feltételei - a 1221-en vagy a www.upc.hu/webshop/keszulekek oldalon.