Korlátlan érzelmek.

Szabad videózás a RED-del

Új Vodafone RED mobilelőfizetés legalább

2 000 Ft havidíj-kedvezménnyel

Meglévő UPC vezetékes szolgáltatásod mellé most legalább 2 000 Ft havidíj-kedvezménnyel választhatsz határozott idejű RED előfizetést

Nézd meg korlátlan RED ajánlatainkat, amelyek mellé most legalább 30 000 Ft-os ünnepi készülékkedvezmény is jár minden mobiltelefonunkra a vételár erejéig! További készülék- és tarifaajánlatainkért kattints ide.

1 évre készülék nélkül vagy 2 évre készülék vásárlással, e-Pack-kel
Vodafone-UPC kedvezménnyel és előnnyel

Korlátlan

Belföldi, EU roaming és EU nemzetközi perc és SMS

 
 

5 + 2 GB

adat belföldön és EU-ban

 
 
 
 

RED Live

2 000 Ft/hó kedvezménnyel:

7 990 Ft/hó

UPC otthoni szolgáltatás mellé

Korlátlan videó, chat és közösségi élmény

 
  

Kedvezményes alap készülékbiztosítás
A RED Live tarifád tartalmazza az Alap készülékbiztosítás díjának 50%-át. További információkért olvasd el a biztosítási termékismertetőt

Videó felbontás
Az EU Video Passban az Előfizető kérésére a videó tartalmakat 480p (SD) felbontásban tesszük elérhetővé. A mobilra optimalizálás igénylésére és lemondására a szerződéskötés során, illetve üzleteinkben, vagy a 1270-en van lehetőség.

Korlátlan chat, közösségi, és videó élmény
A RED Live tarifádban lévő alkalmazásokat korlátlanul használhatod, amíg minimális adattal rendelkezel. További részletek

Tarifa részletek
 
 

Korlátlan

Belföldi, EU roaming és EU nemzetközi perc és SMS

 
 

10 + 2 GB

osztható adat belföldön és EU-ban

 
 
 
 

RED Live+

2 000 Ft/hó kedvezménnyel:

10 990 Ft/hó

UPC otthoni szolgáltatás mellé

Korlátlan videó, chat és közösségi élmény

+ Alap készülékbiztosítás
 

Videó felbontás
A Red Live+ tarifában lévő EU Video Pass HD felbontást biztosít a videó tartalmak lejátszására, minőségi korlátozás nélkül.

Korlátlan közösségi, chat, és videó élmény
A RED Live+ tarifádban lévő alkalmazásokat korlátlanul használhatod, amíg minimális adattal rendelkezel. További részletek

Készülékbiztosítás
Információkért olvasd el a biztosítási termékismertetőt

Tarifa részletek
 
 

Korlátlan

Belföldi, EU roaming és EU nemzetközi perc és SMS

 
 

Korlátlan

adat belföldön és EU-ban

 
 
 
 

RED Infinity Pro

3 500 Ft/hó kedvezménnyel:

12 490 Ft/hó

UPC otthoni szolgáltatás mellé

Éld át a valódi korlátlanság élményét

+ Alap készülékbiztosítás és 42 000 Ft készülékkedvezmény

Videó felbontás
A RED Infinity Pro tarifa 1080p felbontást biztosít a videó tartalmak lejátszására. A mobilra optimalizálás igénylésére és lemondására a szerződéskötés során, illetve üzleteinkben, vagy a 1270-en van lehetőség.

Készülékbiztosítás
Információkért olvasd el a biztosítási termékismertetőt

Tarifa részletek
 
 

Kedvezményes havidíj és még több előny
UPC otthoni szolgáltatás mellé

Kedvezmény már az első előfizetéstől

Havidíj kedvezmény minden Go Max/Net/Talk és új RED tarifához (határozott időre)

Extra adat, extra biztonság

Díjmentes havi extra 2GB és WiFi pótló opció belföldön és az EU-ban

Korlátlan tévézés mobilon is

A Horizon Go app nem fogyasztja az adatod RED Live/Live+ tarifával, míg rendelkezel minimális adattal

Korlátlan Vodafone-UPC beszélgetés

Korlátlan hívás normál díjas Vodafone mobil és UPC vezetékes telefon között

Egyéni előfizetőknek, visszavonásig, illetve a készlet erejéig. A Vodafone-UPC Előnyök és Kedvezmény akciók visszavonásig érhetők el azon Vodafone-UPC közös ügyfelek számára, akik a Vodafone-nál legalább egy jogosult, aktív, havi díjas, hangalapú mobil előfizetői szerződéssel, valamint a UPC-nél legalább egy vezetékes szolgáltatásra vonatkozó szerződéssel és az adott szerződéseken azonos természetes azonosítókkal rendelkeznek, illetve a Kedvezményekhez a jogosult tarifacsomagok egyike 2019.09.01 után kötött vagy hosszabbított. A Kedvezmény minden hónapban az Előfizető mindenkori legmagasabb havidíjú, határozott idejű, jogosult RED/Go tarifacsomagjának internet havidíjából kerül levonásra. A Kedvezmény más havidíj-kedvezményekkel összevonható, azzal, hogy a kedvezmények összege nem haladhatja meg az adott számlában az internet havidíjak összegét.

Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. Új tarifacsomagjaink elektronikus számlával vehetők igénybe, ami azt jelenti, hogy az esedékes számlák és az egyéb értesítések elektronikus úton lesznek elérhetők, melyek az e-számla felületre történő bejelentkezés után megtekinthetők, illetve letölthetők. Részletes feltételek az üzletekben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, a Lakossági Mobil ÁSZF Díjszabás A/2.1.3, 3.10, illetve az Akciók 2-3. pontjában és a www.vodafone.hu oldalon.

A Horizon Go szolgáltatás igénybevételéhez internetkapcsolat, aktív UPC digitális kábeltelevízió-előfizetés és My UPC fiók regisztráció szükséges. A Horizon Go nem támogatott Apple TV és Android TV készülékeken. Bizonyos csatornák csak UPC vezetékes hálózatról, ehhez csatlakozó wifi-ről, UPC Wi-Free-ről vagy UPC mobilinternetről tekinthetők meg. A tájékoztatás nem teljes körű.

Jó ha tudod: A készülékkedvezmények nem összevonhatók, azonban, ha RED Infinity Pro tarifánkat választod, minden esetben a magasabb, azaz a 42000 Ft készülékkedvezményt kapod.

Jogi tudnivalók

Ha ajánlataink felkeltették érdeklődésedet hívd a belföldi hálózatban díjmentesen hívható 06 80 985 303-at vagy kérd kollégáink visszahívását

UPC MOBIL ELŐFIZETŐ VAGY?

A UPC mobil előfizetők felkeresése folyamatban van!

Ha még nem tetted, töltsd ki kérdőívünket, hogy felkereshessünk személyre szabott, kedvezményes Vodafone-os ajánlatainkkal!

Kérdések és válaszok a UPC Mobil megszűnésével kapcsolatban

Mi történik a UPC mobil előfizetésemmel? Újat kell kötnöm?

Az előfizetés egyelőre nem szűnik meg, nem kell új szerződést kötni. A Vodafone és UPC egyesülése lehetőséget ad kifejezetten UPC mobil előfizetőknek szóló ajánlatok létrehozására is. 

Látogass el a www.upc.hu/vodafoneupcneked oldalra és töltsd ki a kérdőívet, hogy személyre szabott ajánlatokkal kereshessünk meg.

 
 
 

UPC mobil előfizetésemmel szeretnék Vodafone előfizetésre váltani. Mit kell tennem?

UPC mobil előfizetéssel rendelkező ügyfeleinkkel felvesszük a kapcsolatot, addig is töltsd ki kérdőívünket a www.upc.hu/vodafoneupcneked oldalon, hogy megkereshessünk személyre szóló ajánlatainkkal.

 
 
 

Megtarthatom a telefonszámom, ha a UPC-s mobil előfizetésemet átviszem a Vodafone-hoz?

Igen, van lehetőség a számhordozásra.

 
 
 

A UPC-nél vásároltam telefonkészüléket részletfizetésre, átmehetek a Vodafone-hoz?

Igen, ebben az esetben a részletfizetés fenntartásának feltétele, hogy legyen legalább egy otthoni UPC szolgáltatásod.

 
 
 

UPC mobil előfizetésemmel ingyen hívhatom a Vodafone-os számokat?

A Vodafone és a UPC között indított hívások egyelőre nem számítanak hálózaton belülinek. Azonban közös ügyfeleknek a Vodafone mobilelőfizetés és a UPC vezetékes telefon közötti hívások díjmentesen indíthatók.

 
 
 

Határozott idejű UPC mobil előfizetésem van. Mit érdemes tudnom?

A meglévő, határozott idejű UPC mobilszolgáltatásodat - ennek biztosításáig - a megszokott feltételekkel veheted igénybe. Amennyiben a szolgáltatás kivezetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot, írásban és telefonon egyaránt, hogy minden lehetőségről tájékoztassunk.