Digitális TV ajánlatok

 
 

Az igénybevétel feltételei

Az oldalon megjelölt árak új ügyfelekre vonatkoznak. Meglévő ügyfeleink a MyUPC-ben vagy a 1421-en tudnak a kedvezményes ajánlatokról érdeklődni.
Kedvezményes kínálatunk 2017.október 24-től -, új vagy meglévő szolgáltatási csomagjukon magasabb csomagra módosító egyéni kábeltévé előfizetők részére, 12 hónapos határozott idejű előfizetői szerződéssel, online ügyintézés esetén érvényes. A 3. hónaptól a +Digital Gold csatornák díja 1600 Ft/hó. A kiegészítő opciók megrendelése esetén a 3. hónaptól esedékes díjak automatikusan kiszámlázásra kerülnek. Amennyiben az előfizető úgy dönt, hogy nem kívánja tovább igénybe venni ezeket a szolgáltatásokat, bármikor egyszerűen - akár My UPC fiókjában – hátrányos következmények nélkül lemondhatja (a felvétel opció kivételével). A UPC Digital Mini csomagban 6, Digital Bronze és Gold alapcsomagokban 33 HD-csatorna található.amelyhez HD-képes médiaeszköz biztosított. Jelen akció meghirdetésével a 2017. augusztus 30-tól érvényes akciós feltételek visszavonásra kerülnek. Az akció más kedvezménnyel össze nem vonható. A tájékoztatás nem teljes körű, a további részletekért kérjük, kattintson a teljes oldalra!
2017. április 12-től visszavonásig a digitális tévé előfizetés mellé választható HBO Pak csomag ára 2190 Ft/hó 12 havi elkötelezettség esetén. A digitális tévé előfizetés mellé választható HBO MaxPak csomag ára 2690 Ft/hó 12 havi elkötelezettséggel.
A 2017. október 24. után kötött új előfizetések mellé történő készülékvásárlás esetén a havidíj 24 hónapos elkötelezettség vállalása mellett értendő.