Internet előfizetési csomagok

 
 

Az igénybevétel feltételei

Az oldalon megjelölt árak új ügyfelekre vonatkoznak. Meglévő ügyfeleink a MyUPC-ben vagy a 1421-en tudnak a kedvezményes ajánlatokról érdeklődni.
Az ajánlat 2018. január 1-től, új egyéni UPC internet előfizetők, meglévő szolgáltatási csomagjukon magasabb csomagra módosító egyéni előfizetők, illetve meglévő UPC internet szolgáltatással rendelkező üzleti előfizetők részére 12 hónapos határozott idejű előfizetői szerződéssel, vagy határozatlan időre, elkötelezettség nélkül érvényes online ügyintézés esetén. A feltüntetett árak az e-Pack kedvezményt tartalmazzák. A mobilinternet ajánlatok 12 hónapos szerződéssel érvényesek. A UPC internet csomagonkénti garantált le- és feltöltési sebessége: Fiber Power 120 – 30/4 Mbit/s; Fiber Power 240 – 60/5 Mbit/s, Fiber Power 500 – 100/5,5. A UPC mobilinternet csomagok elméleti maximális le- és feltöltési sebessége: 7,2/1,4 Mbit/s, az egyedi garantált le- és feltöltési sebessége: 0/0 Mbit/s. Jelen akció meghirdetésével a 2017. október 24-től érvényes akciós feltételek visszavonásra kerülnek. Az akció más kedvezménnyel össze nem vonható. A Fiber Power szolgáltatás nem minden szolgáltatási területen, vagy csak alacsonyabb le- és feltöltési sávszélesség biztosítása mellett érhető el. A tájékoztatás nem teljes körű, a további részletekért kérjük, kattintson a teljes oldalra!

Kizárólag online a Fiber Power 240 Super internetcsomag, internet szempontjából új előfizetők részére, 12 hónapos elkötelezettséggel, havi 3490 forintért elérhető.

A Fiber Power+ csomagok Fiber Power Internet csomagot és Nonstop S vezetékes telefonszolgáltatást tartalmaznak. Csomagajánlataink: Fiber Power 120+, Fiber Power 240+ és Fiber Power 500+. Az csomagok webshopban nem elérhetőek, az akció iránt érdeklődő ügyfeleink a weboldalon visszahívást kérhetnek. Új UPC előfizető bárnelyik Fiber Power+ csomagot választhatja. Meglévő UPC előfizetők számára csak a meglévő kábeles szolgáltatásuk felfelé módosításával érhetőek el a Fiber Power+ csomagok.
2018. január 1-től a Fiber Power, ADSL és mobilinternet alapcsomagok és a kampányszabályok szerint az alapcsomagokhoz választható sebességopciók egyaránt 5%-os ÁFA kulccsal kerülnek számlázásra.
A 2017. október 24. után kötött új előfizetések mellé történő készülékvásárlás esetén a havidíj 24 hónapos elkötelezettség vállalása mellett értendő.