Internet előfizetési csomagok

 
 

Az igénybevétel feltételei

Az oldalon megjelölt árak új ügyfelekre vonatkoznak. Meglévő ügyfeleink a MyUPC-ben vagy a 1421-en tudnak a kedvezményes ajánlatokról érdeklődni.
Az ajánlat 2017. április 12-től, új egyéni UPC internet előfizetők, meglévő szolgáltatási csomagjukon magasabb csomagra módosító egyéni előfizetők, illetve meglévő UPC internet szolgáltatással rendelkező üzleti előfizetők részére, 12, illetve 24 hónapos határozott idejű előfizetői szerződéssel érvényes online ügyintézés esetén. Az feltüntetett árak az e-Pack kedvezményt tartalmazzák. A mobilinternet ajánlatok 24 hónapos szerződéssel érvényesek. 2017. április 12-től online visszavonásra kerülnek a dupla online ajánlatok, amelynek keretein belül internet szempontjából új előfizetőknek online ügyintézés esetén az igénybevétel első 6 hónapjában az eggyel nagyobb internetcsomag le- és feltöltési sebességei díjmentesek Fiber Power 30, és Fiber Power 120 esetében. Internet szolgáltatás szempontjából új, vagy magasabb sebességre módosító előfizetők Fiber Power 120 és Fiber Power 240 csomag határozott idejű szerződéssel történő megrendelése esetén az első két hónapban az eggyel nagyobb sávszélességet díjmenetsen vehetik igénybe. A 3. hónaptól az extra sávszélesség díja 2000 Ft/hó. A UPC internet csomagonkénti garantált le- és feltöltési sebessége: Fiber Power 30 – 10/1 Mbit/s;; Fiber Power 120 – 30/4 Mbit/s; Fiber Power 240 – 60/5 Mbit/s, Fiber Power 500 – 100/5,5. A UPC mobilinternet csomagok elméleti maximális le- és feltöltési sebessége: 7,2/1,4 Mbit/s, az egyedi garantált le- és feltöltési sebessége: 0/0 Mbit/s. Jelen akció meghirdetésével a 2016. november 2017 február 8-tól érvényes akciós feltételek visszavonásra kerülnek. Az akció más kedvezménnyel össze nem vonható. A Fiber Power szolgáltatás nem minden területen érhető el. A tájékoztatás nem teljes körű, a további részletekért kérjük, kattintson a teljes oldalra!
2017. május 9-től bevezetésre kerülnek a Fiber Power+ csomagok, amelyek Fiber Power Internet csomagot és Nonstop S vezetékes telefonszolgáltatást tartalmaznak. Az újonnan bevezetésre kerülő csomagok: Fiber Power 30 +, Fiber Power 120+, Fiber Power 240+ és Fiber Power 500+. Az újonnan bevezetésre kerülő csomagok webshopban nem elérhetőek, megrendeléséhez a weboldalon lehet visszahívást kérni. Új UPC előfizető bárnelyik Fiber Power+ csomagot megrendelheti. Meglévő UPC előfizetők számára csak a meglévő kábeles termék szolgáltatásuk felfelé módosításával léphet érhetőek el a Fiber Power+ csomagokba.
2017. június 21-től bevezetésre kerül két új internetcsomag, a Fiber Power 240 Super és Fiber Power 500 Super, amelyek minden internet szempontjából új ügyfél számára elérhetőek UPC szolgáltatási területen. A két új internetcsomag kizárólag 24 hónapos határozott idejű szerződéssel és kizárólag online rendelés esetén vehető igénybe.
2017. január 1-től a Fiber Power, ADSL és mobilinternet alapcsomagok és a kampányszabályok szerint az alapcsomagokhoz választható sebességopciók egyaránt 18%-os ÁFA kulccsal kerülnek számlázásra.