Internet előfizetési csomagok

 
 

Az igénybevétel feltételei

Az oldalon megjelölt árak új ügyfelekre vonatkoznak. Meglévő ügyfeleink a MyUPC-ben vagy a 1421-en tudnak a kedvezményes ajánlatokról érdeklődni.
Az ajánlat 2017. augusztus 30-tól, új egyéni UPC internet előfizetők, meglévő szolgáltatási csomagjukon magasabb csomagra módosító egyéni előfizetők, illetve meglévő UPC internet szolgáltatással rendelkező üzleti előfizetők részére24 hónapos határozott idejű előfizetői szerződéssel, vagy határozatlan időre, elkötelezettség nélkül érvényes online ügyintézés esetén. A feltüntetett árak az e-Pack kedvezményt tartalmazzák. A mobilinternet ajánlatok 24 hónapos szerződéssel érvényesek. A UPC internet csomagonkénti garantált le- és feltöltési sebessége: Fiber Power 120 – 30/4 Mbit/s; Fiber Power 240 – 60/5 Mbit/s, Fiber Power 500 – 100/5,5. A UPC mobilinternet csomagok elméleti maximális le- és feltöltési sebessége: 7,2/1,4 Mbit/s, az egyedi garantált le- és feltöltési sebessége: 0/0 Mbit/s. Jelen akció meghirdetésével a 2017 február 8-tól érvényes akciós feltételek visszavonásra kerülnek. Az akció más kedvezménnyel össze nem vonható. A Fiber Power szolgáltatás nem minden szolgáltatási területen, vagy csak alacsonyabb le- és feltöltési sávszélesség biztosítása mellett érhető el. A tájékoztatás nem teljes körű, a további részletekért kérjük, kattintson a teljes oldalra!
2017. augusztus 30-tól a Fiber Power 30 és Fiber Power 30+ csomagok kivezetésre kerülnek.
Kizárólag online a Fiber Power 240 Super internetcsomag, internet szempontjából új előfizetők részére, 24 hónapos elkötelezettséggel, havi 3990 forintért elérhető. A Fiber Power 500 Super csomag augusztus 30-tól nem elérhető. 2017. május 9-től bevezetésre kerülnek a Fiber Power+ csomagok, amelyek Fiber Power Internet csomagot és Nonstop S vezetékes telefonszolgáltatást tartalmaznak. Az újonnan bevezetésre kerülő csomagok: Fiber Power 30 +, Fiber Power 120+, Fiber Power 240+ és Fiber Power 500+. Az újonnan bevezetésre kerülő csomagok webshopban nem elérhetőek, megrendeléséhez a weboldalon lehet visszahívást kérni. Új UPC előfizető bárnelyik Fiber Power+ csomagot megrendelheti. Meglévő UPC előfizetők számára csak a meglévő kábeles termék szolgáltatásuk felfelé módosításával léphet érhetőek el a Fiber Power+ csomagokba.
2017. június 21-től bevezetésre kerül két új internetcsomag, a Fiber Power 240 Super és Fiber Power 500 Super, amelyek minden internet szempontjából új ügyfél számára elérhetőek UPC szolgáltatási területen. A két új internetcsomag kizárólag 24 hónapos határozott idejű szerződéssel és kizárólag online rendelés esetén vehető igénybe.
2017. január 1-től a Fiber Power, ADSL és mobilinternet alapcsomagok és a kampányszabályok szerint az alapcsomagokhoz választható sebességopciók egyaránt 18%-os ÁFA kulccsal kerülnek számlázásra.