UPC Csomag ajánlatok

 
 

Az igénybevétel feltételei

Az oldalon megjelölt árak új ügyfelekre vonatkoznak. Meglévő ügyfeleink a MyUPC-ben vagy a 1421-en tudnak a kedvezményes ajánlatokról érdeklődni.
Akciónk 2017. október 24-től visszavonásig érvényes a csomagban szereplő szolgáltatások (UPC kábeltévé, internet, telefon) szempontjából új, vagy meglévő egyéni előfizetők részére azokon a UPC szolgáltatási területeken, ahol a Fiber Power 120, 240 illetve 500 internet szolgáltatási csomag elérhető. Vezetékes szolgáltatásnak minősülnek az alábbi UPC-s szolgáltatások: kábeltévé, kábelinternet, ADSL-internet, kábeltelefon, analóg telefon. Az akciós havi díj igénybevételének feltétele a csomagokban szereplő Szolgáltatásokra vonatkozó előfizetői szerződések folyamatos egyidejű fenntartása. Az e-Pack kedvezményről tudjon meg többet itt: upc.hu/epack. A kedvezményes belépési díj 1500 Ft helyett 0 Ft online ügyintézés esetén. Online ügyintézés esetén további kedvezmények érhetőek el. Az analóg kábeltévé csatornakínálata területenként eltér, az előfizető lakóhelyén elérhető pontos csatornaszámokról a weboldalon találhat bővebb információt. A UPC Digital Mini csomagban 6, a Digital Bronze és Gold alapcsomagokban 33 HD-csatorna található. A UPC telefon díjcsomagok számlázása perc alapú, és a forgalmi díjak a havidíjon felül fizetendők. Az akció más kedvezménnyel össze nem vonható. A tájékoztatás nem teljes körű, a további részletekért kérjük, kattintson a teljes oldalra!

A 2017. október 24. után kötött új előfizetések mellé történő készülékvásárlás esetén a havidíj 24 hónapos elkötelezettség vállalása mellett értendő.