Szeretnél otthonodon kívül is netezni? Wi-Free szolgáltatásunkkal ezt könnyedén megteheted, ha van már UPC Internet, vagy Mobil szolgáltatásod, mindezt díjmentesen, egy egyszeri beállítással!
A UPC Wi-Free-vel egy vezeték nélküli hálózatra (wifi-re) tudsz kapcsolódni, mely világszerte az összes UPC előfizető wifi eszközével érhető el – egy biztonságos vendéghálózaton keresztül.
Miért éri meg számodra a Wi-Free hálózatunkat használni?
  • Díjmentes internetelérés, amit az ország több mint 500 000 pontján élvezhetsz
  • Amennyiben korlátlan (Freedom) csomagod van, az elérhető sebességed megsokszorozódhat a Wi-Free 10 Mbit/s sávszélességének köszönhetően
  • Amennyiben nem korlátlan (pl. Mobil S, Easy S) csomagod van, úgy adatkeretedet kímélheted, hogy kitartson a hónap végéig
Mindehhez egy egyszeri beállításra van szükséged az okoseszközödön, ezután már automatikusan csatlakozik a készülék a hálózathoz. Ennyire egyszerű:
      Kattintson az Alkalmazások ikonra.
      Itt kattintson a Beállítások menüpontra.
      Válassza a Wi-Fi menüpontot.
      Az elérhető Wi-Fi hálózatok listájából válassza ki a UPC Wi-Free nevű hálózatot.
      Győződjön meg arról, hogy az EAP módszer beállításnál PEAP, valamint a Phase 2 hitelesítésnél MSCHAPV2 legyen beállítva. Amennyiben szükséges, módosítsa ezekre a beállításokat. Ezt követően írja be a My UPC Profil felhasználói nevét és a UPC Wi-Free jelszavát a megfelelő mezőkbe. A Névtelen azonosító mezőt hagyja üresen, majd kattintson a Kapcsolódás gombra.
      A UPC Wi-Free kapcsolat létrejött. Ezentúl mobilkészüléke automatikusan csatlakozik, ha elérhető UPC Wi-Free hálózatot érzékel.
 
 
A Wi-Free nem csak Magyarországon, hanem külföldön is elérhető, jelenleg ezekben az országokban: Hollandia, Svájc, Lengyelország, Románia, Írország, Ausztria, Csehország.
Ha még nincs UPC Internet, vagy Mobil szolgáltatásod, ide kattintva megismerheted ajánlatainkat!