A Műsorvisszanézővel akkor nézhetsz meg egy műsort, amikor neked alkalmas! Csak pár gombnyomás a távirányítódon és akár 69 csatorna (16 HD-csatornával) kínálatából válogathatsz, hiszen mi 7 napig tároljuk neked a műsorokat, hogy ne maradj le semmiről!
Hogyan érhető el?
A Műsorvisszanézőt minden digitális kábeltévé-előfizető díjmentesen használhatja, ha UPC Horizon HD Mediaboxszal vagy HD-képes UPC Mediaboxszal rendelkezik.
Horizon HD Mediaboxon
 
 
HD Mediaboxon
 
 
A Horizon Go segítségével tableten és mobilon is visszanézheted kedvenc műsoraidat
 
 

A Műsorvisszanézővel elérhető dedikált csatornák száma, a digitális kábeltelevízió előfizetésben foglalt csatornák mennyiségétől, illetve az alkalmazott internethálózati eléréstől függően változó. Az egyes műsorszámok visszanézhetősége a tartalomszolgáltató jogosultságaihoz kötött. A Műsorvisszanéző funkció a UPC Horizon HD Mediaboxokon (KAON KCF-SA900PCO), illetve HD képes UPC Mediaboxokon érhető el (Pace 7111, Cisco 8685, Philips DCR8111A) az alkalmazott hálózati feltételek teljesülése mellett. A funkció SD képes UPC Mediaboxokon, illetve UPC Mediacard-ot használó TV készülékeken nem érhető el.

Ha még nem rendelkezel digitális kábeltévé előfizetéssel, vagy a fenti mediaboxszal, a lenti gombra kattintva megismerheted ajánlatainkat!