Mindig
online

Segítünk választani

Ha csak levelezel otthon, nincs szükséged a leggyorsabb internetre. Néhány válasz megadásával segítünk eligazodni az ajánlatok között, hogy csak azt vedd meg, amire tényleg szükséged van.

Keresd a bal oldalon a narancssárga "Segítünk választani!" gombot!

KÉNYELMESEN. EGYSZERŰEN. OTTHONRÓL.

Miért igazodnál a nyitva tartási időhöz, és várnál, hogy sorra kerülhess, ha online bárhol, bármikor, bármit elintézhetsz?

Például ilyen egyszerűen rendelhetsz:

  1. add meg a címed az oldal tetején lévő narancssárga sávban, vagy jelentkezz be My UPC fiókodba
  2. válassz szolgáltatást
  3. nézd át rendelésed a kosárban
  4. add meg az adataid, és kész is

MINDEN ESZKÖZÖN EGYSZERŰ

Épp nem vagy gép előtt? Nem baj. Bármilyen eszközről gyorsan módosíthatod szolgáltatásiadat, fizethetsz elő újra vagy vásárolhatsz készüléket. Jelentkezz be, és már kezdheted is.

SPECIÁLIS ONLINE KEDVEZMÉNYEK

Figyeld oldalunkat, mert időről időre új akciókkal készülünk, amikkel akkor is érdemes élned, ha módosítanál meglévő csomagodon, új szolgáltatás rendelésén gondolkodsz, vagy készüléket szeretnél vásárolni. Add meg a címed, hogy lásd a Neked szóló legjobb ajánlatokat és kedvezményeket. Új eszközeidet díjmentesen kiszállítjuk neked országosan.

ONLINE NEMCSAK OLCSÓBB, DE ZÖLDEBB IS

Papír számla nélkül kedvezményt is kapsz, így azon túl, hogy belépési díj sincs, ha online csatlakozol.

EGYEDÜL IS ÖSSZE TUDOD SZERELNI

Új szolgáltatásod pl. internet beüzemelésébe egyedül is bátran belevághatsz az online elérhető leírások és videók segítségével. Így nem kell időpontot egyeztetned a technikus kollégákkal sem. Ha valamivel mégsem boldogulsz, akkor azonnal segítünk a neked kényelmes platformon.

TALÁLD MEG A NEKED VALÓ CSATORNÁT

Nézd meg online, pontosan milyen csatornákat tartalmaznak az egyes tévécsomagok. Keress akár tematika szerint, vagy tudd meg, melyik csatorna érhető el HD minőségben is, nézhető vissza vagy érhető el a Horizon Go alkalmazással.