svg.support.message
 
 
svg.support.message
 
 
svg.support.message
 
 

VEZETÉK NÉLKÜLI MOSOLY

A Happy Home több mint egy átlagos TV + Internet + Telefon csomag, amiben olcsóbban kaphatod meg az általad igényelt szolgáltatásokat, mint külön-külön. A Happy Home egy olyan rendszer, amiben a számodra legmegfelelőbb szolgáltatások egymással is a lehető legjobban együttműködve, folyamatosan online rendszerként nyújtja a legtöbbet neked. Új megoldásaink segítségével a legnagyobb szabadságot szeretnénk biztosítani. Neked. Mert nekünk az számít, hogy te és mindazok, akik fontosak számodra, a lehető legkényelmesebben kapcsolódhassatok ki a szabadidőtökben.

HD TV A UPC-TŐL

A SZÓRAKOZÁS MINDENHOVÁ VELED TART

Digitális kábeltv-előfizetéssel nemcsak számos digitális tévécsatornát, de HD csatornákat és extra szolgáltatásokat is kapsz, amiknek köszönhetően bárhol, bármikor, bármilyen eszközön nézheted, visszajátszhatod a műsort. A szabályokat te alakítod!

Tévés kiegészítők

Hozz ki még többet tévécsomagodból!

Tévés kiegészítők

Műsorvisszanéző

Éld át újra az elmúlt 7 nap TV műsorait

 
 
 
 

Tévés kiegészítők

Videotár

Virtuális videotéka az otthonodban
 

 
 
 
 

Tévés kiegészítők

Horizon Go

Tévézz bárhol akár 3 eszközön
 

 
 
 
 

HATÁRTALAN SZÓRAKOZÁS VILLÁMGYORS INTERNETTEL

Fedezd fel a szakadozásmentes, stabil internetezés élményét akár 500 Mbit/s sebességen, mellyel a család minden tagja egyszerre több eszközön is netezhet a lakás bármely pontján!

A stabil és gyors hálózat mellé nagy teljesítményű Connect Box wifimodemet adunk, és UPC Wifi Booster jelerősítőkkel is kiegészítheted csomagod.

Maradj kapcsolatban

Használd vezetékes telefonszolgáltatásunkat hálózaton belül díjmentes percdíjjal, díjmentes hangposta, hívásátirányítás és konferenciabeszélgetés szolgáltatásokkal, és őrizd meg telefonszámod.

Válaszd Happy Home csomagban vagy önállóan, akár Panasonic készülékkel!

UPC Wi-Free

Netezz több millió wi-fi hotspoton

Az ország legnagyobb wifihálózata

Csatlakozz biztonságos wifihálózatunkhoz, több mint 550 ezer belföldi és több millió európai ponton - akár 3 eszközzel egyszerre.
A UPC Wi-Free hálózatot UPC internet és mobil előfizetéssel díjmentesen használhatod, ráadásul a nyilvános wifi hotspotokkal ellentétben ez biztonságos. Csak egyszer kell beállítanod, és utána automatikusan csatlakozhatsz, így spórolni is tudsz mobilinternet forgalmaddal itthon és külföldön egyaránt.

Magyarország

svg.support.message
 
 

Budapest

svg.support.message
 
 

Így működik

Egymástól független hálózatok

A UPC Wi-Free hálózat azoknál az előfizetőknél jön létre, akiknek van internetszolgáltatásuk és kábeles Wi-Fi modemük. Ezeken az eszközökön bekapcsolunk egy UPC Wi-Free elnevezésű második hálózatot, amely elkülönül az előfizető saját hálózatától. UPC Wi-Free hálózatodat bármikor kikapcsolhatod, viszont a szolgáltatás a kölcsönösségen alapul, így ebben az esetben te sem tudod használni a UPC Wi-Free hálózatot.

Teljes sávszélesség az otthoni hálózaton

A saját és Wi-Free hálózat között nincs kapcsolat, így nem lesz hatással a sávszélességre vagy havi adatforgalomra. A UPC külön csatornán biztosítja a Wi-Free-hez szükséges 10/1 Mbit/sec-es sávszélességet.

A közösségi Wi-Fi elve

Minél többen vesztek részt benne, annál több helyen és annál többen élvezhetitek a díjmentes, vezeték nélküli internetezés előnyeit.

Külföldön is elérhető

A UPC Wi-Free jelszó a hazai több mint 550 ezer hozzáférési ponton kívül több másik európai ország UPC hálózatán is ugyanígy használható, így több millió elérési ponton csatlakozhatsz a világhálóhoz.

Állítsd be pár lépésben, és már használhatod is!

svg.support.message

Regisztráció

Mobil, mobilinternet vagy internet előfizetőként, jelentkezz be My UPC profilodba. Ha még nincs, itt regisztrálj.

svg.support.message

Beállítás

Bejelentkezés után válaszd a Szolgáltatásaim/UPC Wi-Free beállítások menüpontot, majd kattints a Bekapcsolás gombra.

svg.support.message

Bekapcsolás

Válassz Wi-Free jelszót magadnak, és ismét használd a Bekapcsolás gombot.

svg.support.message

Csatlakozás

Ezután már bármelyik, “UPC Wi-Free” nevű vezeték nélküli hálózatra csatlakozhatsz, csak add meg a My UPC-s felhasználónevedet és az előző pontban létrehozott Wi-Free jelszavadat. Ha egyszer már csatlakoztál a hálózathoz, eszközöd onnantól automatikusan rá fog kapcsolódni.

svg.support.message

Segítségre van szükséged a beállításhoz? Katt ide!

SZAKÉRTŐ SEGÍTSÉG TÖBB PLATFORMON

Válaszd a neked legjobban megfelelő segítséget!

Érdekességek és hasznos tudnivalók amikkel, még jobb lesz az otthoni wifid.

 
 

Gyakori kérdések, tutorial videók és gyors segítség minden szolgáltatásunkkal kapcsolatosan.

 
 

Cserélj tapasztalatot, kérdezz, és oszd meg tudásod a többi előfizetővel.

 
 

A WIFIPEDIÁVAL GYEREKJÁTÉK

A Wifipedia a UPC által gondozott tudásbázis, ahol minden információt megtalálsz az otthoni wifizéssel kapcsolatban. Közérthető és lényegre törő cikkeink, videós tartalmaink alapján mindent megtudhatsz arról, hogy lehet még jobb az otthoni wifid: tippjeink segítségével könnyedén testre szabhatod saját eszközeidet és vezeték nélküli internetkapcsolatodat.

Az alapvető wifis beállítási tippeken és fogalmakon túl, a folyamatosan bővülő tartalmakból megtudhatod mit érdemeses tenned online biztonságodért, pl. online bankolás során; milyen területeken hasznosíthatod a wifit a mindennapjaidban. pl. növényeid gondozásánál – mindezeket szórakoztató videók, érdekes infógrafikák és cikkek formájában fogyaszthatod el.

Nézd meg a legfrissebb cikkeket most: wifipedia.hu