Otthoni szolgáltatásod mellé válaszd a RED Free mobil tarifacsomagot

Korlátlan beszélgetés és mobil adatmennyiség 2000 Ft kedvezménnyel és extra előnyökkel

Otthoni előfizetés

Mobil előfizetés

e-Pack-kel, 1 évre készülék nélkül vagy 2 évre készülék vásárlással.

Red Free

8 990 Ft/hó 10 990 Ft/hó

Korlátlan perc és SMS

belföldön és az EU-ban, magyar és EU-s számokra

Korlátlan adat belföldön

és 20 GB az EU-ban, 10 Mbit/s le- és feltöltési sebességgel

Készülékbiztosítás

a tarifacsomag az Alap készülékbiztosítás havidíjának felét havonta tartalmazza

 
 
 
 

Red Free

8 990 Ft/hó 10 990 Ft/hó

Korlátlan perc és SMS

belföldön és az EU-ban, magyar és EU-s számokra

Korlátlan adat belföldön

és 20 GB az EU-ban, 10 Mbit/s le- és feltöltési sebességgel

Készülékbiztosítás

a tarifacsomag az Alap készülékbiztosítás havidíjának felét havonta tartalmazza

 
 
 
 

Milyen előnyök várnak rád?

2000 Ft havidíj kedvezményt adunk
határozott idejű mobil előfizetésedre

 
 

Élvezd a TV-zést mobilon is a
korlátlan adatot tartalmazó
RED tarifacsomagokkal

 
 

További részletek

A Vodafone mobil és vezetékes ügyfeleknek szóló Előnyök és Havidíj-kedvezmény akció visszavonásig érvényesek azon egyéni előfizetők számára, akik a Vodafone Magyarország Zrt.-nél legalább egy jogosult havi díjas, 2019. szeptember 2-át követően határozott időre kötött, aktív, mobil hangalapú, illetve legalább egy aktív, helyhez kötött (kábeltv vezetékes internet, vezetékes telefon szolgáltatásra vonatkozó Előfizetői Szerződéssel, és az adott Előfizetői Szerződéseken azonos természetes azonosítókkal rendelkeznek. A Kedvezmény minden hónapban, ügyfélszámtól függetlenül az Előfizető mindenkori legmagasabb havidíjú, határozott idejű, jogosult RED/Go tarifacsomagja alapján kerül meghatározásra és az adott tarifacsomag internet havidíjából levonásra, és nem haladhatja meg az adott számlában az adott tarifacsomag következő időszakra terhelt internet havidíját. Részletes feltételek üzleteinkben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es számon és a Vodafone Lakossági Mobil ÁSZF 5. Akciók 3.22. és 3.23. pontjában.. Az Előfizető az akcióra mindaddig jogosult, amíg a fenti feltételek fennállnak, azok megszűnése esetén a kedvezmények automatikusan deaktiválásra kerülnek.

A Vodafone TV applikáció igénybevételéhez internetkapcsolat, Vodafone Mediabox és QR-kóddal történő regisztráció szükséges. Vodafone Mediabox igénybevételéhez aktív Vodafone internetkapcsolat és TV Premium vagy TV Comfort előfizetés szükséges. A Vodafone TV applikáció Android és iOS készülékeken vehető igénybe. A Horizon Go szolgáltatás igénybevételéhez internetkapcsolat, aktív digitális kábeltelevízió-előfizetés és My Vodafone fiók regisztráció szükséges. A Horizon Go nem támogatott Apple TV és Android TV készülékeken. Bizonyos csatornák csak Vodafone vezetékes hálózatról, ehhez csatlakozó wifi-ről vagy Wi-Free-ről tekinthetők meg. A Vodafone TV és Horizon Go alkalmazásokra vonatkozó további részletek megtalálhatók a www.vodafone.hu/miert-a-vodafone/otthoni-szolgaltatasok/kiegeszito-tv-szolgaltatasok oldalon.

A 2020. december 13-ig elérhető Netflix szolgáltatásra vonatkozó Vodafone Promóció keretében azon egyéni Előfizető, aki Vodafone TV szolgáltatásra köt új határozott idejű előfizetői szerződést vagy rendelkezik Vodafone TV szolgáltatással, és emellett azonos előfizetői néven RED vagy Go mobil tarifacsomagot is egyidejűleg vásárol vagy azzal egyidejűleg rendelkezik, a tarifacsomagjának megfelelően 2 vagy 3 hónapig díjmentes Netflix Standard (HD) szolgáltatásra válik jogosulttá. A Netflix szolgáltatás valamint a Vodafone Netflix Promóció részletes felhasználási feltételei az Egyéb Szolgáltatások Szerződési Feltételeiben olvashatóak.