NYERD MEG ÁLMAID TV-JÉT A UPC FILMTÁRRAL!

 
 

SZÓRAKOZZ VELÜNK, ÉS NYERJ!

Tarts velünk és a UPC Filmtárával egész decemberben, és játssz a csodás nyereményekért! Nálunk a szórakozással most nyerhetsz: nézz filmeket egész hónapban a Filmtár kínálatából, vagy keresd az álfilmeket az adventi hétvégéken, így kis szerencsével és szemfülességgel, megnyerheted a 10 + 4 db 4K Thomson TV egyikét vagy még több filmélménnyel gazdagodhatsz!

HOGYAN NYERHETSZ?

Játssz a decemberi nyereményekért

Nézz meg legalább 1 Neked tetsző filmet a UPC Videotár Filmtárából 2018. december 1. és 31. között, és regisztrálj a játékra. Már egyetlen filmmel is játékban vagy, de további filmek megtekintésével növelheted az esélyeidet (maximum 5 filmig).

Mi a játék menete?

1

Regisztrálj a lenti boxban.

2

Nézz meg legalább 1 db alkalmi díjas filmet a Videotár Filmtárából 2018. december 1. és 31. között. A megrendeléshez meg kell adnod 4 számjegyből álló PIN kódodat. Az alapértelmezett PIN kód: 0000

3

Élvezd a kikölcsönzött filmet, és dőlj hátra, mert már versenyben is vagy a nyereményekért.

4

Ha szeretnéd - akár 5szörösére - növelni az esélyeidet, kölcsönözz még további filmeket a Filmtárból! (Esélyedet maximum 5 film kikölcsönzésével növelheted.)

Milyen nyeremények várnak?

 
 

Játssz az adventi hétvégéken

A négy adventi hétvégén 2018. december 1. és 23. között egy-egy általunk kitalált karácsonyi álfilmet is elrejtünk a Filmtárban, melyet ha megtalálsz és lejátszol, megnyerheted a 4 db Thomson TV egyikét. Az álfilmek lejátszása díjmentes.

Mi a játék menete?

1

Ha még nem tetted, ne felejts el regisztrálni a lenti boxban!

2

Nyisd meg TV-den a Videotár Filmtár funkcióját az adventi hétvégéken: 2018. december 1. és 23. közötti szombat reggel 9 és vasárnap éjfél között (2018. dec. 1-2.; 8-9., 15-16., 22-23.)

3

Keresd az álfilmek plakátját a kínálatban. A heti feladványhoz a Facebook oldalunkon és a Hogyvolt blogon találsz segítséget.

4

Ha megtaláltad az álfilm plakátját, játszd le. Az álfilmek lejátszása díjmentes.

5

Dőlj hátra a következő hétvégéig, és legközelebb ismét játssz velünk!

Milyen nyeremények várnak?

 
 
 
 

Így használd!

1

Nyomd meg a távirányító „On demand” gombját, és lépj a Videotár menübe. Régebbi típusú távirányítók „Menü” gombját. Részletek

2

Válogass a kategóriák között és böngéssz a kínálatban.

3

Válaszd a Filmtár kategóriát és szemezgess a kínálatból.

4

A műsor kiválasztásához nyomd meg újra az OK gombot.

5

Amennyiben fizetős tartalmat választasz, a megrendeléshez meg kell adnod 4 számjegyből álló PIN kódodat. Az alapértelmezett PIN kód: 0000