Ismerd meg szolgáltatásainkat

Fedezd fel a UPC digitális televíziózást

A UPC kínálatában több, mint 100 digitális TV csatorna érhető el Ügyfeleink számára, megtalálhatóak a legnépszerűbb zene, sport, gyermek, dokumentum és film csatornák, valamint további 33 digitális rádió csatorna. Teljes körű digitális szórakozást biztosítunk, melynek köszönhetően megállíthatod, vissza- tekerheted és akár otthonodtól távol is rögzítheted az élő adást.

 
 

Videotár, az otthoni mozi

A UPC Videotár kínálatában a legújabb művektől a klasszikusokig számtalan filmalkotás megtalálható, és ezek éjjel-nappal mind a rendelkezésedre állnak. Csak egy gombnyomás a távirányítón, és kezdődhet a film! Bármikor, bármely, ami az aktuális hangulatodnak megfelelő.

 
 

HD tű éles képminőség

A HD tévézés felejthetetlen élményt nyújt, az eddiginél ötször nagyobb felbontásban élvezheted a műsort, ennek köszönhetően egy szép zöld mezőről készült felvételen szinte minden fűszál megkülönböztethető egymástól. A HD képen a színek valóságosak, a formák tű élesek és tiszták. Lenyűgöző képek mellé természetesen jár a lehető legkiválóbb hangélmény. A Dolby® Digital 5.1-es hanghatással igazi mozi élményben lehet részed saját otthonodban.

 
 

Minden tévé lehet okostévé

TV Apps szolgáltatásunknak köszönhetően kedvenc alkalmazásaidat és tartalmaidat, melyeket eddig okostelefonon, tableten vagy számítógépen használtál, mostantól kényelmesen, nagy képernyőn is élvezheted, és mindezt díjmentesen. Nézzél videókat, hallgass zenét, oszd meg képeidet, vagy olvass híreket tévékészülékeden!

 
 

Nézd a TV műsorokat akár több készüléken is

A UPC digitális TV szolgáltatásának megrendelése esetén nem kell aggódnod abban az esetben, ha több tévékészülékkel rendelkezel. Az analóg kábeltévé csatornák a 2. vagy akár a 3. TV készüléken is egy előfizetéssel, kiegészítő berendezés nélkül nézhetőek.

 
 

Fedezd fel a UPC internetet

Minden ügyfelünknek a digitális szórakozás legjavát kívánjuk nyújtani, ezért fejlesztettük ki a szupergyors adattovábbításra alkalmas Fiber Power internet hálózatunkat, melynek köszönhetően akár már az 500 Mbit/s letöltési sebességet is elérheted! Élvezd a végtelen online szórakozást, tarts folyamatos kapcsolatot családoddal és barátaiddal az interneten keresztül, tölts le videókat, oszd meg képeidet, csatlakozz online játékokhoz és mindezeket villámgyorsan. 

 
 

Élvezd az internetet lakásod bármely pontján, bármilyen wifi képes eszközről

Valamennyi kábeles internet szolgáltatásunkhoz Wifi opciót biztosítunk, mely lehetővé teszi, hogy otthonodban, a kábelmodembe épített megosztó (router) segítségével vezeték nélkül csatlakozhass az internetre, akár több számítógéppel, tablettel, vagy mobiltelefonnal egyidejűleg. A Wifi képes kábelmodemet a UPC biztosítja, így nem szükséges külön routert vásárolnod.

 
 

Akár már otthonodtól távol is kapcsolódhatsz a világhálóhoz

UPC Wi-Free nevű kényelmi szolgáltatásunknak köszönhetően Ügyfeleink díjmentesen internetezhetnek vezeték nélküli hálózatunkon az ország számos pontján, egyszerre akár 3 mobil eszközzel. Élvezd a szélessávú internetet már otthonodon kívül is!

 
 

Teljes körű számítógép-védelem

A szélessávú internet szolgáltatás által nyújtott számtalan lehetőség és élmény mellett a világhálón sajnos sok veszélyforrással (pl. vírusokkal) is találkozhatunk. A veszélyek mellett gyakran kéretlen levélreklámok is zavarják a levelezésünket, és a szülők számára aggodalomra adhat okot, hogy gyermekeik távollétükben nem nekik szánt oldalakat látogatnak. Segíteni szeretnénk Ügyfeleinknek abban, hogy ezen veszélyeknek minél kisebb mértékben legyenek kiszolgáltatva. Ezért hoztuk létre Smart Guard nevű szoftverünket, mely teljes körű számítógép-védelmet biztosít számodra.

 
 

A gyermekek biztonságos internetezése közös ügyünk

A gyermekek többsége ma már az óvodáskor végén megkezdi az ismerkedést az internettel, ám általában senkitől nem kapnak tanácsokat arra, hogyan viselkedjenek és közlekedjenek a világhálón. Ezért igyekszünk nemcsak közvetlenül segíteni nekik, hanem eszközöket és tanácsokat adni a szülőknek és a pedagógusoknak is ahhoz, hogy közösen felkészülhessenek a váratlan, szokatlan helyzetek kezelésére. Tartalomszűrő és teljes körű számítógép-védelmi szoftverek mellett az internet világába és biztonságos használatába a gyermekek nyelvén bevezető weboldalt, letölthető és online tippeket, tanácsokat, valamint játékos munkafüzetet is biztosítunk Ügyfeleinknek.

 
 

Fedezd fel a UPC korlátlan telefoncsomagjait

Minden ügyfelünknek a korlátlan kapcsolattartás élményét szeretnénk nyújtani, ezért hoztuk létre korlátlan csomagjainkat. Telefonálj percdíj-mentesen belföldi vezetékes, vagy mobil irányba, valamint 20 kiemelt nemzetközi vezetékes irányba csúcsidőben és azon kívül korlátlanul!

 
 

Díjmentes hívások UPC hálózaton belül

Bármely díjcsomagunkat is választod, UPC hálózaton belül éjjel-nappal díjmentesen telefonálhatsz. Így már több mint 400.000 UPC telefon előfizetőt hívhatsz 0 Ft-os percdíjért éjjel-nappal!

 
 

Telefonálj mobilodról vezetékes percdíjakkal

Hozd ki a legtöbbet vezetékes telefon szolgáltatásodból a UPC Phone alkalmazással! A
UPC Phone egy díjmentes alkalmazás, amit a mobiltelefonodra telepítve az otthoni telefon kedvezményes percdíjaival használhatsz, Magyarországon vagy külföldön. Akár egyszerre 3 mobiltelefonon.

 
 

Kényelmi szolgáltatások

Tedd életed egyszerűbbé és kényelmesebbé a UPC telefon szolgáltatással, mely a hagyományos telefonáláson túl számos praktikus és kényelmes extra szolgáltatást is nyújt. Amennyiben szeretnéd megtartani meglévő telefonszámod, szeretnéd beállítani hangpostádat, vagy szeretnéd hívásaidat átirányítani, mindezt könnyedén megteheted nálunk. Ha szeretnél konferenciabeszélgetés keretében több féllel beszélgetni egyszerre, annak sincs semmi akadálya.

 
 

Elérkezett a korlátlan szabadság kora

Itt a UPC mobilszolgáltatása, ami nem csupán a hang, de az adatforgalom és a szórakozás korlátlanságát hozza el a UPC előfizetőinek. Ismerd meg egyedi díjcsomag- és készülék kínálatunkat, amelyekkel ezentúl bárhol, bármikor elérheted ismerőseidet és a világot.

 
 

Korlátlan adatforgalom, korlátlan szórakozás

UPC előfizetőként többé nem jelenthet problémát, hogy otthonodtól távol is szabadon böngészhess a neten. Nézz videót, küldj emailt, vagy hallgass zenét online, amennyiszer csak szeretnéd. Ismerd meg a korlátlan adatforgalmat nyújtó díjcsomagjainkat!

 
 

Mobilozz kötöttségek nélkül!

A UPC Mobilnak köszönhetően elfelejtheted a több éves, határozott idejű szerződéseket, nálunk nem kell lekötnöd magad. A szabad tarifamódosításnak köszönhetően pedig könnyedén válthatsz olyan díjcsomagra, ami jobban igazodik igényeidhez.

 
 

Kártyafüggetlen mobiltelefont mindenkinek!

Szolgáltatásaink között megtaláltad már a tökéletes UPC Mobil díjcsomagot? Ha igen, válassz hozzá kínálatunkból tökéletes készüléket! Mobiltelefonjaink amellett, hogy hálózatfüggetlenek, akár 0 Ft-os kezdőrészlettel elvihetők.

 
 

Szórakozás és még annál is több

UPC Mobil előfizetéshez most sokkal több jár, mint gondolnád. Ügyfelünkként olyan extra díjak nélküli szolgáltatásokat is élvezhetsz, mint a UPC Wi-Free, amivel országszerte több mint

300 000 ponton csatlakozhatsz vezeték nélküli hálózatunkhoz, így gyorsítva akár tízszeresére a mobil-adatsebességet. A UPC Phone alkalmazás segítségével otthoni vezetékes telefon előfizetésed percdíjaival telefonálhatsz, sőt fogadhatod az arra érkező hívásokat is. Sőt, mostantól UPC Digitális Kábeltv csomagod csatornáit bárhol, akár mobiltelefonon is nézheted, az ingyenesen letölthető Horizon Go alkalmazásnak köszönhetően