LÁTOD?

Így a tetőn is hasít a net!

svg.support.message

Mi is a Wifi Power Pack rendszer?

Szerintünk ma már az számít stabil és gyors internetnek, ami tényleg a pincétől a padlásig nagy terhelés alatt is megbízhatóan működik. Számunkra a lényeg, hogy bárhol legyél is, az élmény veled tartson. Erről a Wifi Power Pack rendszerünk gondoskodik.

svg.support.message
 
 

HATÁRTALAN SZÓRAKOZÁS VILLÁMGYORS INTERNETTEL

Fedezd fel a szakadozásmentes és stabil internetezés élményét akár 500 Mbit/s sebességen, mellyel akár a család minden tagja egyszerre több eszközön is netezhet a lakás bármely pontján!

Connect Box Modem

Hozz ki mindent kábeles netedből

  • Megnövelt hatótávolság és jelerősség
  • Modern technológia és minimál design
  • Vezeték nélkül és vezetéken keresztül is stabil kapcsolat
 
 

WIFI BOOSTERREL A TELJES LEFEDETTSÉGÉRT

 
 

Mikor segíthet a wifi booster?

  • Ha otthonodban még annál is messzebbre szeretnéd juttatni a wifijelet, mint ameddig a Connect Boksz-al elér pl. pince, terasz, kert.
  • Ha a wifijelet leárnyékoló építőanyagból készült lakásban élsz, és emiatt otthonodban van olyan helyiség, ahol gyenge a jel.
  • Ha nincs lehetőséged asztali eszközeid között az internetkábelek esztétikus elrejtésére.

Az ország legnagyobb wifi hálózata

UPC mobil előfizetéssel díjmentesen csatlakozhatsz biztonságos wifi hálózatunkhoz, több mint 550 ezer belföldi és több millió európai ponton - akár 3 eszközzel egyszerre.

SZAKÉRTŐI TELEPÍTÉS ÉS TANÁCSADÁS

Odafigyelésünk nem szűnik meg a szerződés megkötése után sem. Bekötéskor szakembereink olyan figyelemmel telepítik a megrendelt szolgáltatásokat, mintha a saját lakásukban tennék azt. Ezt követően is kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy jól szórakozz, ám ha mégis problémád adódik, akkor arra törekszünk, hogy a leggyorsabban megkapd azt az információt, amire szükséged van ahhoz, hogy elégedett légy. Emellett, ha tovább szeretnéd fejleszteni az otthoni rendszeredet, számos csatornán nyújtunk erre tippeket, amikkel önállóan te is könnyen elvégezheted a szükséges beállításokat:

 
 

Hozzád melyik internet
szolgáltatás illik?

Még nincs UPC szolgáltatásom, megnézem a címemen elérhető ajánlatokat

 
 

Már ügyfél vagyok, megnézem a nekem szóló ajánlatokat