UPC Wi-Free

Az ország legnagyobb lakossági wifihálózata

Az ország legnagyobb wifihálózata

UPC internet és mobil előfizetéssel díjmentesen csatlakozhatsz biztonságos wifihálózatunkhoz, több mint 550 ezer belföldi és több millió európai ponton - akár 3 eszközzel egyszerre.

Ez a hálózat ügyfeleinknek díjmentesen használható, ráadásul a nyilvános wifi hotspotokkal ellentétben biztonságos. Csak egyszer kell beállítanod, és utána automatikusan csatlakozhatsz, így spórolni is tudsz mobilinternet forgalmaddal.

Magyarország

svg.support.message
 
 

Budapest

svg.support.message
 
 

Így állítsd be

1

 
 

Regisztráció

Regisztrálj My UPC-be és állítsd be UPC Wi-Free jelszavadat!

 
 

2

 
 

Jelszó beállítása

A regisztrációkor megadott felhasználóneveddel és Wi-Free jelszavaddal tudsz csatlakozni.

 
 

3

 
 

Beállítás

Első használatkor be kell állítanod a Wi-Fi kapcsolatot készülékeden, hogy automatikusan csatlakozhass.

 
 

4

 
 

Fedezd fel a várost!

Gyakran ismételt
kérdések

 
 

Így működik

Egymástól független hálózatok

A UPC Wi-Free hálózat azoknál az előfizetőknél jön létre, akiknek van internet szolgáltatásuk és kábeles Wi-Fi modemük. Ezeken az eszközökön bekapcsolunk egy UPC Wi-Free elnevezésű második hálózatot, amely elkülönül az előfizető saját hálózatától. UPC Wi-Free hálózatodat bármikor kikapcsolhatod, viszont a szolgáltatás a kölcsönösségen alapul, így ebben az esetben te sem tudod használni a UPC Wi-Free hálózatot.

Teljes sávszélesség az otthoni hálózaton

A saját és Wi-Free hálózat között nincs kapcsolat, így nem lesz hatással a sávszélességre vagy havi adatforgalomra. A UPC külön csatornán biztosítja a Wi-Free-hez szükséges 10/1 Mbit/sec-es sávszélességet.

A közösségi Wi-Fi elve

Minél többen vesztek részt benne, annál több helyen és annál többen élvezhetitek a díjmentes, vezeték nélküli internetezés előnyeit.

Külföldön is elérhető

A UPC Wi-Free jelszó a hazai több mint 550 ezer hozzáférési ponton kívül több másik európai ország UPC hálózatán is ugyanígy használható, így több millió elérési ponton csatlakozhatsz a világhálóhoz.

Felhasználási feltételek

A UPC Wi-Free felhasználási feltételeiről itt tájékozódhatsz.

5 tuti tipp

Nessaj összegyűjtötte nektek az öt leghasznosabb tippet, amik segítségével wifi-hez juthattok Budapest belvárosában, ha épp kifogytatok a mobilnetből!

A videóban több megoldást is mutat arra, hogy a különböző alkalmazásokkal és a közelben lévő hotspotokkal hogyan szerezhettek internetkapcsolatot az okostelefonotokra!

 
 
svg.support.message

UPC Fórum

Gyűjts be hasznos tanácsokat közvetlenül előfizetőinktől!

 
 
svg.support.message

Wifipedia

Mindent a wifiről

 
 
svg.support.message

Segíthetünk

Gyakori kérdések, hasznos videók és gyors segítség minden témában.