UPC Wi-Free

Az ország legnagyobb lakossági wifihálózata

Az ország legnagyobb wifi hálózata

UPC internet és mobil előfizetéssel díjmentesen csatlakozhatsz biztonságos wifi hálózatunkhoz, több mint 500 ezer belföldi és több millió európai ponton - akár 3 eszközzel egyszerre.

Ez a hálózat ügyfeleinknek díjmentesen használható, ráadásul a nyilvános wifi hotspotokkal ellentétben biztonságos. Csak egyszer kell beállítanod, és utána automatikusan csatlakozhatsz, így spórolni is tudsz mobilinternet forgalmaddal.

Így állítsd be

1

 
 

Regisztráció

Regisztrálj My UPC-be és állítsd be UPC Wi-Free jelszavadat!

 
 

2

 
 

Jelszó beállítása

A regisztrációkor megadott felhasználóneveddel és Wi-Free jelszavaddal tudsz csatlakozni.

 
 

3

 
 

Beállítás

Első használatkor be kell állítanod a Wi-Fi kapcsolatot készülékeden, hogy automatikusan csatlakozhass.

 
 

4

 
 

Fedezd fel a várost!

Gyakran ismételt
kérdések

 
 

Így működik

Egymástól független hálózatok

A UPC Wi-Free hálózat azoknál az előfizetőknél jön létre, akiknek van internet szolgáltatásuk és kábeles Wi-Fi modemük. Ezeken az eszközökön bekapcsolunk egy UPC Wi-Free elnevezésű második hálózatot, amely elkülönül az előfizető saját hálózatától. UPC Wi-Free hálózatodat bármikor kikapcsolhatod, viszont a szolgáltatás a kölcsönösségen alapul, így ebben az esetben te sem tudod használni a UPC Wi-Free hálózatot.

Teljes sávszélesség az otthoni hálózaton

A saját és Wi-Free hálózat között nincs kapcsolat, így nem lesz hatással a sávszélességre vagy havi adatforgalomra. A UPC külön csatornán biztosítja a Wi-Free-hez szükséges 10/1 Mbit/sec-es sávszélességet.

A közösségi Wi-Fi elve

Minél többen vesztek részt benne, annál több helyen és annál többen élvezhetitek a díjmentes, vezeték nélküli internetezés előnyeit.

Külföldön is elérhető

A UPC Wi-Free jelszó a hazai több mint 500 ezer hozzáférési ponton kívül több másik európai ország UPC hálózatán is ugyanígy használható, így több millió elérési ponton csatlakozhatsz a világhálóhoz.

Felhasználási feltételek

A UPC Wi-Free felhasználási feltételeiről itt tájékozódhatsz.

5 tuti tipp

Nessaj összegyűjtötte nektek az öt leghasznosabb tippet, amik segítségével wifi-hez juthattok Budapest belvárosában, ha épp kifogytatok a mobilnetből!

A videóban több megoldást is mutat arra, hogy a különböző alkalmazásokkal és a közelben lévő hotspotokkal hogyan szerezhettek internetkapcsolatot az okostelefonotokra!

 
 

UPC Fórum

Gyűjts be hasznos tanácsokat közvetlenül előfizetőinktől!

 
 

Wifipedia

Mindent a wifiről

 
 

Segíthetünk

Gyakori kérdések, hasznos videók és gyors segítség minden témában.