UPC Wifi BOOSTER

Szupergyors internet otthonod minden pontján

Mi úgy gondolunk az otthonodra, mint a legfontosabb helyre az életedben. Ezért nemcsak egy szimpla internetélményt szeretnénk adni neked, hanem annál sokkal többet.

Hogyan növeld a Wifi jelerősséget?

Fedezd fel nagy teljesítményű Wifi Boosterünket, annak érdekében, hogy otthonod minden sarkában hozzáférhess az internethez. Továbbíts az online videókat, zenéket, játékokat a lakás bármely szobájába, állítsd be otthoni hálózatod vendégeidnek még több szabad wificsatorna segítségével.

MI A UPC INTERNET WIFI BOOSTER SZOLGÁLTATÁS?

A UPC internet Wifi Booster egy, a vezetékes internet szolgáltatás mellé igényelhető, havidíjas, kiegészítő szolgáltatás, amellyel a lakás több pontján kiterjeszthető a kábelmodem által biztosított wifi jel lefedettsége és erőssége.

Segítségével az eddig nem wifiképes eszközeidre extra kábelezés nélkül juttatja el az internetjelet, így már a médiaboxodon vagy játékkonzolodon is élvezheted a stabil vezeték nélküli netezés örömeit.

A szolgáltatás mellé ún. Booster adaptereket biztosítunk,melyek jeltovábbító és erősítő berendezésként otthonod elektromos hálózatán keresztül növelik az internetes jelek hatótávolságát.

Tudj meg többet!

WiFi BOOSTER INDULÓ CSOMAG

Mit tartalmaz a készlet?

INTERNET BOOSTER

jeltovábbító

kábelmodemhez csatlakoztatandó

svg.support.message

INTERNET WIFI BOOSTER

jeltovábbító és jelerősítő

a jelerősítés helyére helyezendő

INTERNET BOOSTER

Jeltovábbító adapter (kisebb)

Az internet Booster jeltovábbító adaptert az Ethernet kábel segítségével kell csatlakoztatni a UPC kábelmodemhez, majd ezt követően bedugni egy közeli konnektorba. Ez az eszköz fogja átalakítani az internet jelet elektromos hálózaton továbbítható jellé, amelyet a csomagban található másik WiFi-s adapter fog értelmezni, és ismét internet jellé alakítani egy másik helyiségben, ahol bővíteni szeretnénk az internetes lefedettségünket.

INTERNET WIFI BOOSTER

Jeltovábbító és jelerősítő adapter (nagyobb)

Az internet WiFi Booster jeltovábbító adaptert abban a helységben célszerű elhelyezni, ahol az internetes lefedettségünket bővíteni szeretnénk. Ez az eszköz felelős az elektromos hálózaton érkező jel visszaalakításáért (értelmezhető internet jellé). Az eszközhöz Ethernet vezetéken keresztül, vagy WiFi-n keresztül is lehet csatlakozni. A készülék a legmodernebb vezeték nélküli WiFi szabvánnyal rendelkezik, így a vezeték nélküli jeltovábbítás minősége páratlan.

svg.support.message

HOGYAN MŰKÖDIK?

A wifi boosterrel megnövelheted a routered hatótávolságát.

svg.support.message
svg.support.message

ELŐNYÖK

svg.support.message

Egyszerű telepítés

Az automatikus párosítási funkcióval egyszerű és gyors a telepítés.

svg.support.message

Hiheteten sebesség

Akár 10/100/1000 Mbp/s-es teljesítmény otthonod villamoshálózatán keresztül.

svg.support.message

Szép és csendes

Minimál design, és a passzív hűtésnek köszönhetően csendes működés jellemzi.

svg.support.message

Helytakarékos

Az elektromos eszközeidet közvetlenül a boosterhez is csatlakoztathatod, így konnektorhelyet spórolsz.

WiFi mindenhol

Ha már rendelkezel otthoni vezeték nélküli hálózattal és ki szeretnéd bővíteni annak lefedettségét, a UPC WiFi Booster segíthet. Csak tedd az elsődleges bázisállomást (nagyobbik eszköz) arra a területre, ahol a vezeték nélküli kapcsolatot bővíteni szeretnéd. Használd a WPS és WiFi gombokkal, és máris használhatod a szuper gyors WiFi-t szerte a lakásban.

Dual Band 2.4/5GHz

Támogatja az egyidejű kétsávos 802.11n Wi-Fi-t, tehát mind a 2,4 GHz-es, mind az 5 GHz-es frekvenciát egyszerre használja az adatátvitelhez.
Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy melyik sávban használod a vezeték nélküli eszközöket, azok automatikusan kapcsolódnak a legerősebb átviteli sávhoz a lehető leggyorsabb teljesítmény érdekében.

Így lakj jól a wifiddel!

Az otthoni internetezést mindenki szereti, éppen ezért szíven tudja ütni az embert, amikor valami ezt megakadályozza. Legtöbbször pedig pont lakásunk típusa állhat a probléma hátterében, amire szerencsére számos megoldás létezik, amiket most meg is mutatunk nektek.

STABIL ÉS SZUPERGYORS A NET MINDENHOL A LAKÁSBAN

Szerintünk ma már az számít stabil és gyors internetnek, ami tényleg a pincétől a padlásig nagy terhelés alatt is megbízhatóan működik. Számunkra a lényeg, hogy bárhol legyél is, az élmény veled tartson. Erről a Wifi Power Pack rendszerünk gondoskodik. Fedezd fel a szakadozásmentes és stabil internetezés élményét akár 500 Mbit/s sebességen egyszerre több eszközön az otthonod bármely pontján!

svg.support.message
svg.support.message

UPC Fórum

Gyűjts be hasznos tanácsokat közvetlenül előfizetőinktől!

 
 
svg.support.message

Wifipedia

Mindent a wifiről

 
 
svg.support.message

Segíthetünk

Gyakori kérdések, hasznos videók és gyors segítség minden témában.