Digitális Jólét Alapcsomag

Már elérhető a UPC kínálatában!

Neked ajánljuk, ha

ha az elmúlt egy évben nem rendelkeztél szélessávú internet szolgáltatással

 
 

megbízható és gyors internetet szeretnél TV és telefon előfizetés nélkül

 
 

megfizethető havidíjat szeretnél, számos extra kiegészítővel

 
 

Mit tartalmaz a csomag?

Letöltési sebesség

120 Mbit/s maximális
30 Mbit/s garantált

E-mail címek

6 + 6x5 alias email postafiók személyes levelezés számára

FTP webtárhely

200 MB webtárhely képeknek, videóknak.

Feltöltési sebesség

10 Mbit/s maximális
4 Mbit/s garantált

E-mail tárhely

Az email postafiókok mérete
5 GB/db

Wifi opció

Internetezzen vezetékek nélkül otthonában!

12 hónapos határozott idejű szerződéssel, ePack kedvezménnyel

2 499 Ft/hó

Érdekel? Hívd a 1221-et, látogass el üzleteinkbe, vagy

 
 
 
 

Új megrendeléssel kapcsolatban

Hívd a 1221-et (1-es menüpont), vagy válassz az alábbi elérhetőségeink közül:

Érdeklődöm

Válassz a kiegészítők közül

UPC Smart Guard 1 PC

számítógép-védelem
Szerződés: Határozatlan

Havi díj az első 2 hónapban:

0 Ft/hó

A 3. hónaptól: 520 Ft/hó

 
 

UPC Smart Guard 3 PC

számítógép-védelem
Szerződés: Határozatlan

Havi díj:

1030 Ft/hó

 
 
 
 

UPC Wi-Free

Internetezz szabadon az ország legnagyobb lakossági WiFi hálózatán!

UPC Wi-Free szolgáltatásunknak köszönhetően kábelinternetes ügyfeleink már otthonukon kívül is szabadon netezhetnek az ország számos pontján. A kábelnetes háztartásokba kihelyezett eszközök által alkotott, vezeték nélküli hálózat biztonságos, és teljesen független az ügyfelek saját, otthoni Wi-Fi-hálózatától.

 
 

Kérdésed van? Mi válaszolunk!

Kinek ajánljuk a Digitális Jólét Alapcsomagot?

Azoknak a természetes személyeknek, akik alacsony havidíjú szélessávú vezetékes internet szolgáltatást szeretnének otthonukba, azonban – részben az internetezés számukra túl magas ára miatt – eddig nem rendelkezhettek internet-hozzáférés szolgáltatással.

Ki veheti igénybe a Digitális Jólét Alapcsomagot?

A UPC Fiber Power 120 DJA és UPC Fiber Power 120 optika DJA szolgáltatásokat kizárólag olyan természetes személy (előfizető) veheti igénybe, akinek nem volt otthoni (vezetékes szélessávú) internet előfizetése sem saját, sem közeli hozzátartozójának nevén, az igénylés címén a szolgáltatóval kötendő előfizetői szerződés aláírását megelőző egy évben és erről az előfizetői szerződés megkötését megelőzően kifejezetten nyilatkozik.

Hol érhető el a Digitális Jólét Alapcsomag?

A UPC Fiber Power 120 DJA szolgáltatás koaxális vezetékes hálózaton érhető el, ahol a technikai és infrastrukturális feltételek erre lehetőséget adnak. A 29-es körzetben a UPC Fiber Power 120 optika DJA szolgáltatás érhető el, optikai FTTH-RFoG hálózaton; xDSL típusú, illetve LAN vezeték nélküli és mobil internet hozzáféréssel a szolgáltatás(ok) nem elérhető(k). Az egyedi beruházást igénylő kiépítés lehetősége nem lehetséges.

Milyen költségei vannak a Digitális Jólét Alapcsomag bekötésnek és a létesítésnek?

A UPC Fiber Power 120 DJA és UPC Fiber Power 120 optika DJA szolgáltatások bekötésének és létesítésének különálló díja nincs.

Kell elkötelezettséget vállalnom a Digitális Jólét Alapcsomag-ra?

Igen, a UPC Fiber Power 120 DJA és UPC Fiber Power 120 optika DJA szolgáltatásokat a szerződők 1 éves határozott idejű szerződés megkötésével vehetik igénybe.

Mi történik, ha lejár a határozott idő?

A határozott idejű szerződés lejáratát követően a UPC Fiber Power 120 DJA és UPC Fiber Power 120 optika DJA szolgáltatások további igénybe vételének lehetősége nem biztosított, azonban az előfizetőnek lehetősége nyílik a Szolgáltató kínálatában aktuálisan elérhető kedvezményes feltételekkel új előfizetői szerződést kötni.

Válthatok magasabb internet csomagra?

Igen. Az aktuális ajánlatban elérhető kereskedelmi internet csomagra történő váltás minden jogkövetkezmény nélkül lehetséges az adott hálózati technológián.

Költöztethetem a Digitális Jólét Alapcsomagot?

Igen, amennyiben olyan helyre költözik, ahol a technikai és infrastrukturális feltételek erre lehetőséget adnak. A költöztetésnek különálló költségei lehetnek.

Szüneteltethetem a Digitális Jólét Alapcsomagot?

Igen, a hatályos feltételeknek megfelelően lehetőség van a UPC Fiber Power 120 DJA és UPC Fiber Power 120 optika DJA szolgáltatások határozott idejű szüneteltetésére. A szüneteltetés idejével a hűségidő is meghosszabbodik. A szüneteltetés egyedi díjazású.

Igényelhetek kiegészítő szolgáltatást a Digitális Jólét Alapcsomag mellé?

Igen. A kiegészítő szolgáltatások közül számos lehetőség igénybevétele biztosított. Azonban a UPC Fiber Power 120 DJA és UPC Fiber Power 120 optika DJA szolgáltatások mellé HBO GO és FixIP cím kiegészítő szolgáltatás, valamint sebességnövelő opció nem vehető igénybe.

Elérhető a Digitális Jólét Alapcsomag csomagajánlatban, valamint TV és Telefon előfizetés mellett?

Nem, a UPC Fiber Power 120 DJA és UPC Fiber Power 120 optika DJA szolgáltatások kizárólag különállóan választhatók. Amennyiben TV, illetve telefon szolgáltatásra lenne szüksége kérjük, válasszon aktuális csomagajánlataink közül.

 
 
 
 
 
 

Internet szempontjából új előfizetőknek az igénybevétel első 4 hónapjában az eggyel nagyobb internetcsomag le- és feltöltési sebességeit díjmentesen biztosítjuk. Az 5. hónaptól a +20 Mbit/s és a +70 Mbit/s sávszélesség díja 1500 Ft/hó, a +120 Mbit/s sávszélesség díja 2500 Ft/hó.

 

Smart Guard - Teljes körű „számítógép-védelem” Az első 4 hónapban a UPC Smart Guard 1 PC díjmentes. Az 5. hónaptól a UPC Smart Guard 1 PC díja 520 Ft / hó.

 

Amennyiben úgy dönt, hogy nem kívánja továbbra igénybe venni a szolgáltatásunkat, bármikor egyszerűen lemondhatja.

Fenti díjak a jelzett időponttól automatikusan kiszámlázásra kerülnek.

Smart Guard - Teljes körű „számítógép-védelem” Az első 4 hónapban a UPC Smart Guard 1 PC díjmentes. Az 5. hónaptól a UPC Smart Guard 1 PC díja 520 Ft / hó. Amennyiben úgy dönt, hogy nem kívánja továbbra igénybe venni a szolgáltatásunkat, bármikor egyszerűen lemondhatja.

 

Fenti díjak a jelzett időponttól automatikusan kiszámlázásra kerülnek.