UPC Smart Guard 1 PC

Teljes körű számítógép-védelem
Szerződés:   Határozatlan
 • Tűzfal, vírusírtó és tartalomszűrő egyben 1 számítógéphez
 • UPC internet előfizetéssel rendelkezőknek, új UPC Smart Guard igénylése esetén
 • Az árakat 12 hónapig, elkötelezettség nélkül biztosítjuk
520 Ft/hó
Havi díj:

Miért jó?

A szolgáltatásról

 

A szélessávú internet szolgáltatás által nyújtott számtalan lehetőség és élmény mellett a világhálón sajnos sok veszélyforrással is találkozhatunk, például vírusokkal, trójai programokkal, férgekkel, kémkedéshez használat eszközökkel (spyware-ek) vagy hacker támadásokkal. Mindezek sokféle kellemetlenséget és kárt okozhatnak a fájlok elvesztésétől és a számítógép nagymértékű lelassulásán át a személyes (például a hitelkártya) adatok ellopásáig. A veszélyek mellett gyakran spam mail-ek (kéretlen levélreklámok) is zavarják a levelezésünket, és a szülők számára aggodalomra adhat okot, hogy gyermekeik távollétükben nem nekik szánt oldalakat látogatnak. Segíteni szeretnénk Ügyfeleinknek abban, hogy ezen veszélyeknek minél kisebb mértékben legyenek kiszolgáltatva.

 

A havidíjak a választott csomagtól függően egy ill. három darab asztali, vagy hordozható számítógép védelmét biztosítják, feltételezve, hogy egy eszközre egy operációs rendszer került telepítésre. A UPC Smart Guardot csak azon ügyfeleink választhatják, akik UPC által biztosított kábeles internet előfizetéssel rendelkeznek.

 

A csomag tartalma

 

 • valósidejű vírusirtó: ez a program elsősorban vírusok ellen védi a számítógépet.
 • internetes tűzfal: a kívánt internet-forgalmat átengedi, míg a nemkívánatos internet-forgalmat blokkolja, megvédi a gépet a hackerek, trójai programok és a férgek ellen.
 • kémprogram kereső: az Anti-Spyware biztosítja, hogy az olyan személyes információk, mint a jelszó vagy a hitelkártya szám ne kerüljön az interneten keresztül illetéktelen kézbe.
 • spam szűrő: kéretlenül küldött, kereskedelmi tartalmú e-mailek külön erre a célra készült spam mappába kerülnek, s nem terhelik az Ön bejövő postafiókját; Ön eldöntheti, hogy ezek a spam e-mailek automatikusan törlődjenek, vagy Ön szeretné őket manuálisan törölni.
 • szülői kontroll (tartalomszűrés): bizonyos „felnőtt tartalmú” oldalak blokkolásával Ön nyugodt lehet, gyermekei nem fognak nem nekik szóló internetes oldalakat nézegetni az Ön távollétében sem.

Az F-Secure Internet Security biztonsági védelme megegyezik a UPC által nyújtott UPC Smart Guard szolgáltatással.  

Mi kell hozzá?

 • Meglévő UPC előfizetés

 

Technikai feltételek

 

 • minimálisan Intel 1,5 GHz-es, vagy ennek megfelelő AMD processzor + 512 MB RAM
 • a korábban telepített vírusirtó, tűzfal és kémprogram kereső szoftverek eltávolítása. A szoftverek párhuzamos futtatása a rendszer meghibásodásához vezethet

 

A UPC Smart Guard szoftvercsomag által támogatott operációs rendszerek

 

 • Windows 10 (32 és 64-bit egyaránt)
 • Windows 8 (32 és 64-bit egyaránt)
 • Windows 7 (32 és 64-bit egyaránt)
 • Windows Vista (32 és 64-bit egyaránt): Service Pack 2 vagy újabb esetén

Letöltés

Győződjön meg hatékonyságáról és egyszerűségéről!

 

A UPC Smart Guard program megfelelő működéséhez ajánlott minimális rendszerkövetelmény Intel 1,5 GHz-es, vagy ennek megfelelő AMD processzor + 256 MB RAM. Ennél kisebb kapacitású számítógépeken a program a rendszer lelassulását eredményezheti.

A program telepítése előtt kérjük, távolítson el minden korábban telepített vírusirtó, tűzfal és kémprogram kereső szoftvert. A szoftverek párhuzamos futtatása a rendszer meghibásodásához vezethet. Amennyiben a telepítéshez segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal a 1221-es számon, vagy írjon nekünk.

 
 

Új megrendeléssel
kapcsolatban van kérdésem.

Új megrendelés leadásához hívd a 1421-et, vagy válassz az alábbi elérhetőségeink közül:

Rendelni szeretnék