UPC ePack

Mit kell tudni a UPC ePack-ről?

A UPC ePack 500 Ft kedvezményt jelent az internet szolgáltatás havi díjából vagy az internet szolgáltatást is tartalmazó csomagok havi díjából elektronikus számlázás és számlabefizetés választása esetén.

Az ePack kedvezmény igénybevételi feltételei:

 • Az előfizető tudomásul veszi és elfogadja, hogy UPC ePack választása esetén kizárólag elektronikus számla készül, postai úton számlát az ügyfél a továbbiakban már nem kap.
 • Elektronikus számlafizetés.
 • Határidőre történő számlafizetés.
 • My UPC vagy Díjnet regisztráció szükséges.
 
 

Miért jó választás a UPC ePack?

 • Nem kell sorban állnia a postán a csekkel, és a számlákat, igazolószelvényeket őrizgetnie.
 • Aktuális számláit elektronikusan bármikor megtekintheti Díjneten vagy a MyUPC fiókjában, és be is fizetheti az Ön számára legmegfelelőbb módon.
 • Korábbi számláit utólag is kényelmesen és egyszerűen visszakeresheti.
 • Környezetbarát: nincs papírfelhasználás.
 • A számlák megfelelnek az elektronikus számlára vonatkozó jogszabályi előírásoknak és elektronikus formában is hitelesek.
 • Garantáltan biztonságos adatkapcsolat és fizetési lehetőség (128 bites SSL titkosítással védett).
 
 

Hogyan tudja befizetni számláit elektronikusan?

My UPC-n keresztül bankkártyával

Számláit befizetni legegyszerűbben és leggyorsabban a My UPC segítségével tudja, ahol szolgáltatásaival kapcsolatos egyéb személyes ügyeit is intézheti.

 

Tovább a My UPC-hez

Díjneten keresztül bankkártyával

A befizetés a Díjnet Zrt. által biztosított bankkártyás fizetési megoldáson, zárt banki rendszeren keresztül történik. A UPC az Ön folyószámla- és bankkártya adatairól nem szerez tudomást, csak a befizetés sikerességéről.

 

További részletek

Tovább a fizetéshez

Banki átutalással

Választhatja azt a klasszikus megoldást is, hogy saját maga bízza meg bankját az előfizetési díj átutalására. Ez a megbízás lehet eseti vagy rendszeres. Ennek a fizetési módnak az előnye, hogy Ön választja meg az átutalás időpontját és összegét. Egyéni banki átutalás esetén, a számlán található bankszámlaszámot szíveskedjen használni. A számlaszámokat itt találhatja meg.

OTP ATM-en keresztül

OTP pénzfelvevő (ATM) automatákon keresztüli bankkártyás fizetéssel is rendezheti számláit. Mivel a tranzakció nem készpénz-felvételnek, hanem bankkártyás vásárlásnak minősül, ingyenes. A számla befizetéséhez mindössze az ügyfélszámot és a befizetendő összeget kell megadni. Nem csak OTP-s, hanem bármely más - ATM-es használatra alkalmas- bankkártyával is elérhető.

Mobil alkalmazáson keresztül bankkártyával

Az App Store-ból és a Google Playből letölthető iCsekk alkalmazással egyszerűen, gyorsan és kényelmesen fizetheti ki számláit. Nincs szüksége másra, mint egy kamerás mobiltelefonra és a számlán (az ügyfélszám alatt) található QR kódra. (Fontos, hogy ne a csekken lévő QR kódot olvassa be, mert az postai befizetésnek minősül.)

Telefonon keresztül bankkártyával

A Virtual Call Center segítséével – külön applikáció telepítése nélkül - telefonbeszélgetés közben, operátori segítséggel  indítható bankkártyás fizetés. A befizetést munkanapokon 08:00-20:00 óra között teheti meg a 061798 88 88–as normál díjas szám felhívásával ami a UPC Számlázási és behajtási csoportjának az elérhetősége, itt egy zárt banki rendszeren keresztül történik meg a befizetés. A UPC az Ön folyószámla- és bankkártya adatairól nem szerez tudomást, csak a befizetés sikerességéről. A hívás során Önnek kell bebillentyűznie bankkártyájának adatait. A biztonságot 100%-ban garantáljuk.

 

Miért jó?

 • Kényelmes, akár otthonról is intézheti a befizetést.
 • Hatékony mivel munkatársunk készséggel válaszol számlájával kapcsolatos kérdéseire
 • Díjmentes, vagyis nincsenek egyéb járulékos költségek.
 • A hagyományos fizetési módokhoz képest a UPC korábbi időpontban szerez tudomást a tartozás kiegyenlítéséről és azonnal megkezdi az esetleges korlátozás feloldását illetve elkerülhetővé teszi azt.

Csoportos beszedéssel

Ha nem szeretne a határidők szorításában élni, bízza ránk a csekkbefizetéssel járó procedúrát! Mi minden hónapban, a fizetési határidő napján automatikusan levonjuk bankszámlájáról a befizetendő összeget.

 

Milyen további előnyökkel jár a csoportos beszedési megbízás?

 • Nem kell minden hónapban órákat sorban állnia a postán, hiszen a havidíjak levonása minden hónapban automatikusan megtörténik.
 • Önt sosem érheti felkészületlenül a díj levonása, mert a fizetési határidő előtt számlalevélben értesítjük a levonásra kerülő összegről.
 • Praktikusabb a rendszeres utalásnál, mert az esetleges díjváltozások esetén, illetve a programcsomag módosításakor nem kell bankját felkeresnie.
 • Limitösszeg megadásával kontrollálhatja a kifizetéseket.

 

További részletek

 
 
 

A UPC ePack kedvezmény 2016. augusztus 9. napjától visszavonásig érvényes és 500 Ft kedvezményt jelent az internet szolgáltatást tartalmazó csomagok havidíjából. A UPC ePack kedvezmény igénybe vételének feltétele a számlák papíralapú küldése helyett az elektronikus számlázás választása és elfogadása, illetve a számlák elektronikus úton való, határidőre történő befizetése. A kedvezmény utólag, a következő havi előfizetési díjból kerül jóváírásra. Bármely feltétel nem, vagy késedelmes teljesítése esetén a UPC ePack kedvezmény a következő havi számlában nem kerül jóváírásra, a kiesett hónapra vonatkozóan utólag sem érvényesíthető. A kedvezmény a feltételek ismételt fennállása esetén további intézkedés nélkül ismét igénybe vehető. A tájékoztatás nem teljes körű, a UPC ePack kedvezmény további részletei megtalálhatóak az ÁSZF-ben és az Általános Kampányos Feltételekben.