HD és felvétel opció mediaboxszal

Hozza ki a lehető legtöbbet HD televíziójából HD és felvétel opcióval!

Telefonon érdeklődne?

Hívjon minket

vagy kérje azonnali visszahívásunkat:

Segíthetünk?
Szerződés:  Határozatlan
 • 32 HD csatorna
   
  A FilmBox HD és az HBO HD csatornák FilmBox és/vagy HBO Pak, vagy HBO MaxPak csomag előfizetéssel és a HD csomag vagy HD és felvétel opció együttes előfizetésével érhetők el. A UPC Digital Bronze/Gold alapcsomagok részeként 6 HD csatorna, további 26 HD csatorna a HD csomagban érhető el, melyhez HD képes médiaeszközt biztosítunk. A csatornaszámok változtatásának jogát fenntartjuk.
 • SD és HD programok vétele
 • Kristálytiszta kép
 • Dolby Digital 5.1 hang
 • Elektronikus műsorújság, rádió, gyerekzár, kedvencek, nyelvválasztás
 • UPC Videotár
 • UPC TV Apps
 • Műsorrögzítés
 • Élő adás megállítása
 • Akár 65 órányi felvételt rögzíthet
1181,10 Ft
Havidíj nettó
Bruttó 1500 Ft/hó

HD csatornák

Digitális és HD képminőség

Digitális kábeltévénkkel kristálytiszta, akár nagy felbontású (HD) csatornák műsorait élvezheted.

A Dolby Digital 5.1-es hangrendszer

A Dolby® Digital 5.1-es hanghatással igazi mozi élményben lehet részed saját otthonodban.

Elektronikus műsorújság

A műsorújságot néhány gombnyomással megjelenítheted televíziódon és minden érdekes információt megtudhatsz az aktuális programokról.

Hang és feliratválasztás

Kedvenc külföldi filmjeidet akár eredeti nyelven, vagy feliratosan is megnézheted.

Videotár

A UPC Videotár kínálatában a legújabb művektől a klasszikusokig számtalan filmalkotás megtalálható, és ezek éjjel-nappal mind a rendelkezésedre állnak.

Több tévékészülék

Az analóg kábeltévé csatornák a 2. vagy akár a 3. TV készüléken is egy előfizetéssel, kiegészítő berendezés nélkül nézhetőek.

Digitális rádiók

Tévédet rádióként is használhatod. Digitális tévécsomagjainkhoz 33 változatos zenei kínálattal rendelkező rádió csatorna is tartozik.

UPC TV Apps

Élvezd kedvenc alkalmazásaidat, olvass híreket TV készülékeden.

 
 

Csatornakiosztás

 
 
 

Miért jó?

Miért jó a HD és felvétel opció?
 • megállítható, visszatekerhető, rögzíthető élő adás
 • amennyiben megfelelő televíziókészülékkel rendelkezik, nagy felbontású HD csatornáink (M1 HD, M2 HD/ Petőfi TV HD, TV2 HD, Duna HD, M4 HD, M5 HD, RTL Klub HD, TV2 HD, RTL II HD, SuperTV2 HD, Cool HD, Film+ HD, AXN HD, Sundance TV HD, Mozi+ HD, Spíler HD, ATV HD, Sport1 HD, Sport2 HD, Eurosport HD, Eurosport2 HD, Travel Channel HD, Spektrum HD, National Geographic HD, Discovery Showcase HD, Animal Planet HD, History Channel HD, Viasat Nature/History HD, Nat Geo Wild HD, Nickelodeon HD, MTV HD, HBO HD*, FilmBox HD*) a tűéles képnek és élethű színeknek köszönhetően különleges élményt nyújtanak.

 

Bővebben a digitális tévézésről
Bővebben a UPC Videotárról

Bővebben a UPC TV alkalmazásról

Mi kell hozzá?

A prémium csomagok, a HD csomag, illetve a HD és felvétel opció csak Digital Bronze, vagy Digital Gold csomag mellé rendelhetők.Nézze meg, hogy az Ön lakóhelyén elérhető-e a szolgáltatás. Ehhez használja a Szolgáltatáskeresőt.

 

Technikai feltételek: mindössze egyetlen új beltéri egységre van szüksége (médiaeszköz), és ezt a UPC biztosítja. A mediaboxról bővebb információt itt, a Felhasználói kézikönyvben talál.
 

Fontos! A digitális alapszolgáltatás mellett az analóg alapkínálat is elérhető akár több tévén is, médiaeszköz használata és felár fizetése nélkül.

 

Ha a digitális csatornákat még élesebb, még jobb képminőségben szeretné élvezni, HD rendszerű (azaz nagy felbontású) televíziókészüléket érdemes vennie. A HD adás az eddiginél ötször nagyobb képfelbontású, digitálisan továbbított műsor.

 

A csatornaszámok változtatásának jogát fenntartjuk.

Többet szeretne megtudni?

Kérjen egyedi ajánlatot szolgáltatásunkra most, vagy kérjen visszahívást!