Fizetési módok

A UPC-től kapott számláit nemcsak postai úton vagy egyedi átutalással fizetheti be, hanem erre számos más lehetősége is van! Bankkártyája segítségével online módon is rendezheti a számlát vagy csoportos beszedési megbízást is adhat, sőt! Mobiltelefonján vagy OTP automatán keresztül is könnyedén kiegyenlítheti számlaegyenlegét.

Bankkártyás fizetés online

A UPC-s számlák kifizetésének leggyorsabb módja a bankkártyás befizetés. Ezt a díjmentes lehetőséget elsősorban azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik szeretik maguk intézni befizetéseiket, és legalább annyira ragaszkodnak a biztonsághoz, mint a kényelemhez és a gyorsasághoz. Abban az esetben is ideális megoldás, ha valakinek díjtartozása van, hiszen a hagyományos postai csekkes vagy banki, illetve elektronikus banki átutalásos fizetési módokkal ellentétben a UPC azonnal értesül arról, ha egy ügyfél számlatartozásának kiegyenlítését kezdeményezi. A bankkártyás befizetés egyszerű, mint az online vásárlás, biztonságosságához pedig nem fér kétség!

A befizetés a Díjnet Zrt. által biztosított bankkártyás fizetési megoldáson, zárt banki rendszeren keresztül történik. A UPC az Ön folyószámla- és bankkártyaadatairól nem szerez tudomást, csak a befizetés sikerességéről.

  • A befizetés a Díjnet Zrt. által biztosított bankkártyás fizetési megoldáson, zárt banki rendszeren keresztül történik. A UPC az Ön folyószámla- és bankkártyaadatairól nem szerez tudomást, csak a befizetés sikerességéről.
  • A bankkártyás befizetést a www.upc.hu weboldalán elhelyezett linken kezdeményezheti. A befizetés nem igényel külön regisztrációt, a pontos adminisztráció érdekében csupán alkalmilag szükséges megadnia az előfizető nevét, ügyfélszámát, a befizetendő összeget és a visszaigazoláshoz szükséges e-mail címet.

Bankkártyás fizetés telefonon

A UPC-s számlák kifizetésének egyik leggyorsabb és leghatékonyabb módja a bankkártyás befizetés. Ezt a díjmentes lehetőséget elsősorban azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik szeretik maguk intézni befizetéseiket, és legalább annyira ragaszkodnak a biztonsághoz, mint a kényelemhez és a gyorsasághoz. Abban az esetben is ideális megoldás, ha valakinek díjtartozása van, hiszen a hagyományos postai csekkes vagy banki, illetve elektronikus banki átutalásos fizetési módokkal ellentétben a UPC azonnal értesül arról, ha egy ügyfél számlatartozásának kiegyenlítését kezdeményezi. A bankkártyás befizetés egyszerű, mint az online vásárlás, biztonságosságához pedig nem fér kétség!

A befizetést munkanapokon 08:00-20:00 óra között teheti meg a 061798 88 88–as normál díjas szám felhívásával ami a UPC Számlázási és behajtási csoportjának az elérhetősége, itt egy zárt banki rendszeren keresztül történik meg a befizetés. A UPC az Ön folyószámla- és bankkártya adatairól nem szerez tudomást, csak a befizetés sikerességéről. A hívás során Önnek kell bebillentyűznie bankkártyájának adatait. A biztonságot 100%-ban garantáljuk.

A befizetés a Virtual Call Center, zárt banki rendszeren keresztül történik.

Csoportos beszedési megbízás

Ha nem szeretne a határidők szorításában élni, bízza ránk a csekkbefizetéssel járó procedúrát! Mi minden hónapban, a fizetési határidő napján automatikusan levonjuk bankszámlájáról a befizetendő összeget. Milyen további előnyökkel jár a csoportos beszedési megbízás?

  • Nem kell minden hónapban órákat sorban állnia a postán, hiszen a havidíjak levonása minden hónapban automatikusan megtörténik.
  • Önt sosem érheti felkészületlenül a díj levonása, mert a fizetési határidő előtt számlalevélben értesítjük a levonásra kerülő összegről.
  • Az esetleges díjváltozásokkor, ill. programcsomag módosításnál nem kell bankját felkeresni, mivel a díjak változásával kapcsolatos összes ügyintézés a UPC Magyarország Kft. feladata.
  • Limitösszeg megadásával kontrollálhatja a kifizetéseket.

Mobil fizetés

Az iCsekkel egyszerűen, gyorsan és kényelmesen fizetheti ki számláit. Nincs szüksége másra, mint egy kamerás mobiltelefonra és a számlán található QR kódra.

Kattintson a megfelelő képre a letöltéshez:

OTP ATM

OTP pénzfelvevő (ATM) automatákon keresztüli bankkártyás fizetéssel is rendezhetőek a számlák. Ez a fizetési mód az összes OTP ATM –en keresztül elérhető (ez országszerte körülbelül 2000 automatát jelent). Mivel a tranzakció nem készpénz-felvételnek, hanem bankkártyás vásárlásnak minősül, ingyenes. A számla befizetéséhez mindössze az ügyfélszámot és a befizetendő összeget kell megadni. Nem csak OTP-s, hanem bármely más - ATM-es használatra alkalmas- bankkártyával is elérhető.

Banki átutalás

Választhatja azt a klasszikus megoldást is, hogy saját maga bízza meg bankját az előfizetési díj átutalására. Ez a megbízás lehet eseti vagy rendszeres. Ennek a fizetési módnak az előnye, hogy Ön választja meg az átutalás időpontját és összegét.

Elektronikus számla

Vegye kézhez UPC számláit elektronikusan! Ehhez a My UPC számlázási beállítások menüpontjában állítsa számlakézbesítési módját elektronikusra.

  • A számlák kiállításuk után azonnal a rendelkezésére állnak.
  • Az elektronikus számla megérkezéséről e-mailben értesítjük.
  • Számláit nem kell őrizgetnie, azok mindig egy helyen megtalálhatóak, visszakereshetőek.
  • Környezetbarát megoldás

Az elektronikus számla kiegyenlítése történhet: bankkártyás befizetéssel, csoportos beszedési megbízással vagy egyedi átutalással.

Kapcsolat

Keressen minket üzenetben vagy telefonon!

 
 

UPC Fórum

Ahol minden kérdés válaszra talál.

 
 

Twitter

A UPC Magyarország online csiripszolgálata.