Szolgáltatás biztonsági információk

Az alábbi weboldal a hálózat és szolgáltatások biztonságát érintő vagy veszélyeztető eseményekre, új kockázatokra hívja fel ügyfeleink figyelmét.

Az adatlopás legelterjedtebb és legnépszerűbb formája az interneten az adathalászat. Ezzel kapcsolatban részletes információkat az alábbi linkeken olvashat.

A UPC dial up előfizetőket és dial up felhasználókat érintő egyik fő veszélyforrás az úgynevezett betárcsázó programok, melyek a háttérben a felhasználó tudta nélkül, akár pár másodperc alatt képesek kapcsolatot létesíteni. Ilyenkor az eredeti netkapcsolat megszakad és a nem kívánt betárcsázó program ügyködni kezd a háttérben, ha a felhasználó nem veszi észre időben és nem bontja a kapcsolatot, akkor a program magas telefonos forgalmat generál, mely a számlán is megjelenik, így jelentős anyagi kárt okozva a felhasználónak. A UPC Magyarország Kft folyatosan frissíti az NMHH által küldött listák alapján a telefonközpont beállításait, hogy minél több ilyen nem kívánt betárcsázást el tudjanak kerülni előfizetőink. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan újabb betárcsázó programok, amelyek más számokat tárcsáznak, így kérjük, fokozott körültekintéssel használják dial up szolgáltatásukat!

 

Kapcsolat

Keressen minket üzenetben vagy telefonon!

 
 

UPC Fórum

Ahol minden kérdés válaszra talál.

 
 

Twitter

A UPC Magyarország online csiripszolgálata.