Történetünk

UPC Business

A UPC Business üzletág 2005-ben a Monor Telefon Társaság és a UPC önálló ágazataként jött létreA technológiák előnyös ötvözésével lehetővé vált, hogy olyan, akár egyedi igényekre szabott megoldásokat kínáljon a nemzetközi piacon, amely kimondottan az üzleti szféra igényeit szolgálja. Az elmúlt évek sikereihez a jelentős hálózati lefedettség és a minőségi internet szolgáltatás is hozzájárult, hiszen ezeknek köszönhető, hogy újra és újra kedvező áron kínálhatjuk internet-adat- és telefon szolgáltatásainkat.

Hátterünk

Liberty Global - anyavállalat

 

Vezető nemzetközi kábelszolgáltató, mely fejlett televíziós, hang- és internet-hozzáférési szolgáltatásokat kínál világszerte több országban, megteremtve ezzel a magas szintű kapcsolatot a fejlődéshez, a kommunikáció és az információcsere világához. Gazdasági stabilitását mutatja, hogy a New York-i elektronikus tőzsdén, a Nasdaq-on is jegyzett a társaság.

 

UPC Magyarország Kft.

 

1998. július 1-én jött létre a Kábelkom és a Kábeltel egyesülésével, majd a hollandiai székhelyű világcég - a Liberty Global - kivásárolta, és száz százalékos tulajdonú leányvállalatává vált. A UPC Magyarország Kft. olyan modern, szélessávú távközlési infrastruktúrát honosított meg, amely teljes körű integrált távközlési szolgáltatásokat, ún. Triple Play (televízió, internet, telefon) szolgáltatást nyújt előfizetői számára, jelentős csomagkedvezményekkel.

 

2008. július 1-vel a Monor Telefon Társaság folytonos és teljes jogutódlással beolvadt a UPC Magyarország Kft-be. Az MTT ügyfélkörét kettébontva, a lakossági szolgáltatásokat a UPC Telekom, míg az üzleti megoldásokat a UPC Business márkanév alá sorolta.

Ettől a dátumtól kezdve partnereink a UPC távközlési tapasztalatainak, infrastruktúrájának és magas szintű technológiájának köszönhetően további kedvező lehetőségeket aknázhatnak ki. Összeolvadásunk, céljainkon nem változtatott. Folyamatosan azért fejlődünk, hogy hatékony és innovatív távközlési szolgáltatók lehessünk partnereink egyedi igényeinek kiszolgálásában.

 

Cél, Küldetés, Jövőkép

Célunk, hogy a világszínvonalú távközlési technológiák meghonosítása a hatékony, gyors és kedvező árú kommunikáció feltételének megteremtőjévé váljon.