UPC Business - Partner a sikerhez

A UPC Business szolgáltatásaival, illetve komplex távközlési megoldásaival kész a nagyvállalati szféra, és a kormányzatok, kormányzati intézményeik kiszolgálására.

 

Fizikai hálózatunk és átvitel-technikai infrastruktúránk lehetővé teszi a legmagasabb rendelkezésre állást biztosító, akár redundáns kiépítésű, Gbps sávszélességű kapcsolatok létesítését, alkalmas nagy sávszélességű, országos kiterjedésű bérelt vonali és IP-VPN hálózatok kialakítására, illetve IP telefónia megvalósítására. IP-VPN hálózatok megvalósítása esetén Cisco infrastruktúrát használunk, míg IP telefónia megvalósításában a világ vezető szállítóival dolgozunk természetesen az előfizetői igényeket figyelembe véve. Örömmel állunk rendelkezésre ezen hálózatok, megoldások megtervezésében, megvalósításában és teljes körű üzemeltetésében.

Természetesen sok üzleti kapcsolat az egyszerűbb szolgáltatások átadásával kezdődik, így már az első kapcsolatfelvételtől a nagyvállalati partnerek, illetve a kormányzati szféra érdeklődéseit a nagyvállalati értékesítési csoport kezeli. Legyen szó bármely általunk nyújtott szolgáltatásról, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink örömmel állnak az Önök rendelkezésre.

 

Amennyiben meglévő vagy tervezett távközlési szolgáltatás portfoliójuk tekintetében tendert, meghívásos ajánlatételi eljárást, vagy közbeszerzést kívánnak hirdetni úgy megtisztelő ajánlatkérésüket a nagyvállalati értékesítési csoport számára címezve várjuk postán, vagy a csoport e-mail fiókján keresztül.

Lépjen kapcsolatba velünk

 

MLLI-Bérelt vonali internet

Napjaink létező legmagasabb biztonságát nyújtó, három szinten felügyelt távközlési szolgáltatása kiemelt rendelkezésre állással és magas sávszélességgel.

 
 

MLLN-Bérelt vonal

Segítségével távoli telephelyek közötti közvetlen adatátviteli összeköttetés valósítható meg teljesen zárt kapcsolat felépítésével. Azoknak ajánjuk, akinek elengedhetetlen a folyamatos es biztonságos adatkapcsolat.

 
 

IP – VPN

Szolgáltatásunk létesítésekor az előfizető kettő vagy több telephelye között biztonságos adatkapcsolatot alakítunk ki a különböző informatikai igényeknek megfelelően.

 
 

Business ISDN 30

A UPC Business ISDN30 telefon szolgáltatás helyi, belföldi távolsági es mobil, valamint nemzetközi vezetékes es mobil irányok elérését teszi lehetővé. A szolgáltatás 30 darab csatornát biztosit, melyeken keresztül 30 egyidejű hívás bonyolítható.

 
 

SIP Trunk

A szolgáltatás, IP alapú hangtovábbítást tesz lehetővé olyan ügyfelek részére, melyek rendelkeznek a szolgáltatás fogadására alkalmas alközponttal, ami jelentős megtakarítással jár a vállalkozások számára.

 
 

Hotel TV

A szolgáltatásunkat hotelek és szállodák számára alakítottuk ki, széleskörű programcsomagokkal.

 
 

ISDN2

A szolgáltatás két, egyidejű beszélgetésre alkalmas hang csatornát és egy adatcsatornát tartalmaz.

 
 

Adatközpont

Helyezze el meglévő szervereit professzionális szervertermi környezetben!

 
 

Mobilinternet back-up

A upc mobilinternet back-up szolgáltatás nem párhuzamosan fut a fővonallal. Kizárólag abban az esetben lép működésbe, amikor a fővonal megszakad.